سلامنوشته شده توسط happy doctor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من صدای 6.9های ساند رو نشنیدم.باید صداشو گوش کنی.
سلامنوشته شده توسط happy doctor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من صدای 6.9های ساند رو نشنیدم.باید صداشو گوش کنی.
بلندگوهای اینفینیتی سری رفرنس هم صدای باکیفیتی دارن،نیاز به آمپ هم ندارننوشته شده توسط toranj_mhg [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hamidR15; 31-03-2009 at 23:41.
به نظر من خیلی از 6050 سرتره.بزرگترین نکتش هم داشتن DAC24Bitهستش.نوشته شده توسط privatedlove [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.سال نو شما مبارک.می خواستم در مورد ضبط مارشال مدل me 2830 بپرسم که اولا چطوره و در ضمن موقعی که ماشین رو خاموش و روشن میکنیم تنظیمات رادیو،ضبط به حالت اولیه برمی گرده.چه جوری باید سیو کرد؟ممنون
سلامنوشته شده توسط civil engineer1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی سطحی و ساده واست توضیح میدم
پخش اتومبیل
دو تا سیم برق داره
یکی که به استارت معروفه چون با استارت زدن ماشین پخش هم روشن میشه و دیگری که همیشه به باطری و برق اتومبیل وصله
مشکل پخش شما اون سیم که همیشخ به برق خودرو وصله و بزق همیشه توش جریان داره
دستگاه شما به این علت ریست میشه که این سیم برق توش جریان نداره
این سیم با جریان ضعیفش باعث میشه که تنظیمات وساعت دستگاه حتی زمانی که ماشین خاموشه هم از کار نیفته و دستگاه به حالت اولیه بر نگرده موفق باشید
Last edited by privatedlove; 02-04-2009 at 21:27.
سلام دوستان
خواستم بدونم نظر شما در مورد ساب
Soundstream PXW-12
400 rms
چیه؟
آیا از sondstream pcw 12 350watt rms
بهتره؟
اگه کسی شناختی داره خوشحال میشم بگه
قیمت هم اگه بدید ممنون میشم
سلام دوست من،سال نوي شما هم مبارك باشهنوشته شده توسط civil engineer1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اصلا توصيه نميكنم مارك مارشال رو.
براي save كانالها بايد روي اعداد موجود (زماني كه ايستگاه مثلا 88.1 رو گرفتيد)كمي مكث كنيد.مثلا شماره 1 رو به راديو جوان بديد و...به همين ترتيب.
سلامنوشته شده توسط privatedlove [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر لطف كنيد پارامترهاي زير رو بگيداميدوارم بتونم راهنمائيتون كنم:
QES
QMS
QTS
Xmax
BL
FS
حمید جاننوشته شده توسط hamidR15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
تنها مشخصاتی که تونستم از کاتالوگ و سایتهای مرتبط پیدا کنم همیناست
هر چی میگردم ......
RMS POWER ( WATTS ) 350
VOICE COIL DIAMETER (INCHES) 2
MAGNET WEIGHT (Oz.) 50
FREQUENCY RESPONSE (HZ) 25 - 1.2K
Fs (Hz) 33
Qes 0.733
Qms 4.963
Qts 0.638
Vas (Ft³) 1.84/52.07 Liters
Xmax (INCHES) 0.413
SPL (dB) 89
HOLE SIZE (INCHES) 11.125
OUTER RING SIZE (INCHES) 12
WOOFER DEPTH (INCHES 5
RECOMMENDED ENCLOSURE (Ft³) 1.25/3.0
RECOMMENDED ENCLOSURE TYPE Sealed
AEROPORT DIMENSIONS (INCHES) N/A
فقط اگر ممکنه تو یاهوو آنلاین بشید که خیلی ممنون میشم
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)