![]() |
|
|||||||
| خارجی مباحث مربوط به خودرو های خارجی |
![]() |
|
|
اختيارات تاپيک | نمايش رسم |
|
|
#1 |
|
D R I F T
![]() تاريخ عضويت: Jan 2007
محل سكونت: خرم آباد
|
سلام.
این تاپیک برای هیوندای جنسیس ، خودرویی لوکس و 5 نفره از هیوندای هست که توسط آسان موتور به کشورمون وارد میشه. یکم توضیحات در موردش میدیم و در ادامه هم اگه دوستان در پست های بعدی مطلب مهم و مفیدی گفتن به صورت لینک در این پست هم میذارم. دو تا عکس میذارم و عکسهای بیشتر در آخر همین پست و در ضمیمه هستن. ـــــــــــــــــــــــموتور 3.8 لیتری 6 سیلندر که آرایش سیلندر ها به صورت V هست و دارای 290 اسب بخار قدرت در دور 6200 هست. برای هر سلندر هم 4 سوپاپ قرار داره که در کل میشه 24 سوپاپ گشتاور جنسیس 3.8 365 نیوتون متر در دور 4500 هست. و نسیت تراکم هم 10.3 به 1 هست. البته موتور های دیگری هم برای این خودرو در نظر گرفته شده از جمله موتور 3.3 که فکر کنم مال همون آزرا باشه با 264 اسب و همچنین یه موتور قدرتمند تر با حجم 4.6 و 8 سیلندر با قدرت 368 اسب بخار گیربکس هم که یه گیربکس 6 دنده تیپ ترونیک هست که در 4.6 مدل 6-speed ZF 6HP26 automatic استفاده شده و در 3.3 و 3.8 هم مدل 6-speed Aisin automatic لازم به ذکره انتقال قدرت به چرخ های عقب صورت میگیره ( اولین دفرانسیل عقب هیوندای هست) -------------- در 4.6 شتاب 0-96 کیلومتر توسط هیوندای کمتر از 6 ثانیه اعلام شده که مجله نمیدونم چی و نمیدونم چی که اسمشون یادم نیست به 5.5 و 5.6 دست یافتن. (20 دقیقه نمیشه ویکی رو بستم اسم مجله ها یادم رفت فکر کنم 5.5 مربوط به موتور ترند باشه) حجم باک این خودرو 72 لیتر هست و مصرفش در داخل شهر 13.5 لیتر در هر 100 کیلومتر و در خارج شهر 10.8 هست. ----------- طول : 4975.9 میلیمتر عرض: 1864.4 میلیمتر ارتفاع: 1480.8 میلیمتر فاصله دو محور: 2936.5 میلیمتر ------------------- وزن در 4.6 به صورت 53 درصد جلو و 43 درصد عقب تقسیم شده و در 3.3 و 3.8 به صورت 52 درصد جلو و 48 درصد عقب تقسیم شده که میتونیم بگیم عالیه! -------------------- از امکانات اون میتونیم به موارد زیر اشاره کنیم.
لازم به ذکره جنسیس به عنوان بهترین خودروی 2008 کانادا اعلام شد و البته موتورش هم که فکر کنم همون موتور 4.6 مد نظر باشه به عنوان یکی از 10 موتور برتر 2008 برگزیده شد. ---------------- منابع هم مختلف هستن. منبع عکسا روی خودشون معلومه. منبع سیستم صوتی ویکیپدیا هست. چندین منبع دیگه هم استفاده کردم که متاسفانه یکی یکی میبستمشون و الان یادم نیست. =================== آزاد و آزاده باشید. فرشاد واثقی
|
|
|
|
| 23 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#2 |
|
اگه نباشه جاش خالی می مونه
![]() تاريخ عضويت: Nov 2008
محل سكونت: Tehran_shahrak gharb
|
یکی از مشکلاتی که ماشینای هیوندای دارن بی کیفیت بودن جنس متریال داخلیشون هستش که تو بعضی سایتا بهش اشاره شده و از لحاظ کیفیتی با ماشینای ژاپنی هم قیمت داخل ایران قابل قیاس نیستند و با رقبای آلمانی که هیچ
جنسیس 4.6 اولین ماشین هیوندای هستش که کیفیت داخلی فوق العاده بالایی داره و تو اکثر سایتا بهش اشاره شده و داشبورد و غیره از چرم و پلاستیک مرغوبی ساخته شده است.اما متاسفانه مدلی که 3.8 هستش و احتمال قوی تو ایران اون مدل عرضه میشه کیفیت 4.6 اش رو نداره سیستم کروز کنترل این ماشین مشابه سیستم دیسترونیک مرسدس هست که سرعت ماشین با ماشین جلویی تنظیم میشه و در صورت لزوم کم و زیاد و ترمز هم میکنه ولی کاملا متوقف نمیشه.مدلی که کامل متوقف میشه و دوباره با یه نیش گاز کوچیک راه میفته مرسدس اختراع کرده و تحت عنوان دیسترونیک پلاس نامیده میشه که بر روی s نصب شده. زیاد به مصرف سوخت اعلام شده توسط این کمپانی اعتماد نکنید که هر چی تا حالا بوده این نبوده.میگه 13.5 بدونید تو شهر رانندگی آرومش دست کم 18 لیتر هستش.این عدد رو حدس زدم! چون آزرا با موتور 3.3 و وزن کمتر تو شهر 14.8 هست و یکم سربالایی هم باشه تا 18 19 هم میره. لکسیکان منحصر به فانتوم نیست و روی ماشینای بعضی کمپانی های دیگه هم نصب شده. شتاب جانبی این ماشین بر طبق امار ادموندز کار .83 جی و موتور ترند .87 جی اعلام شده که برای این سایز اتاق خیلی خیلی خوبه. این ماشین با 4 تا پکیج مختلف ارائه میشه. |
|
|
|
| 9 کاربر از Raptor 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#3 |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: شمرووون!
|
ازرا و سوناتا رو من کمتر جایی دیدم به جنس متریال داخلیشون ایراد بگیرند اعم مجله های داخلی و خارجی!
در مورد جنسیس هم فکر کنم اوضاع خیلی بهتر باشه. مشکل من با این خودرو بیشتر بر سر طراحیش هست قسمت عقب کاملا شبیه فورد موندیو و قسمت جلو هم الهام گرفته از s کلاس مرسدس هست این خودرو قرار هست با چه قیمتی وارد بازار ایران بشه؟ حدس میزنم حدود 55 میلیون باشه! |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
نقل قول:
در ضمن بستگی داره با چی مقایسشون کنید که تا بگیم با کیفیته یا بی کیفیت ، همونجور که گفتم نسبت به ماشینای ژاپنی در مورد طراحی هم باز هم طبق روال طراحی هیوندای یک نمونه reverse engineering هستش به عقیده بسیاری از افراد. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
کاربر فعال انجمن اتومبیل
![]() تاريخ عضويت: Jun 2007
|
خب این ماشین از اواخر فروردین ماه با قیمتی بیش از 60 ملیون وارد بازار میشه که با توجه به امکاناتش و همین طور طراحی نسبتا لوکسش فروش خوبی تو ایران خواهد داشت
نقل قول:
ولی خب بنزین آشغال ایران و همین طور ارتفاع تهران تو این زمینه هم بی تاثیر نیست |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
همکار انجمن اتومبیل
![]() تاريخ عضويت: Mar 2005
محل سكونت: tehran
|
60 تومن اشتباه نمیکنی
زنگ زدم گفتن با 3% مالیات افزایش افزوده 84 تومن من کلی باهاشون بحث کردم و گفتن شاید امکانات و موتور و مشخصات فنی عالی داشته باشه ولی برندش کره ای و هیوندا هست با این قیمت مگه میتونه رقابت کنه رقیب اصلی این خودرو lexus gs 350 هست که نزدیک 80 تومنه البته اینو باید در نظر گرفت که گارانتی لکسوس 500 هزار کیلومتر هست Last edited by مجید فینا; 02-27-2009 at 06:49 PM. |
|
|
|
| 2 کاربر از مجید فینا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#7 |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: فعلا مجارستان
|
مشکل این ماشین و در کل این شرکت , طراحان بی ذوق و دزد این شرکت هستن
اون از سونوتا که کپی برداری دقیق از ائودی بود ( سری a ) و این هم که کپی برداری از bmw و فورد هست , پشت ماشین و چراغ های عقب که دیگه جایی برای حرف نمی زاره ... بگذریم .... |
|
|
|
| این کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
| تبلیغــــات | |
Advertisement |
|
|
|
#8 |
|
کاربر فعال انجمن موسیقی
![]() تاريخ عضويت: Feb 2009
محل سكونت: تاریانا
|
کاملا کپی برداری از رقیبای المانی خودش محسوس هست. عضلانی مثل bmw سری 7
و نمای جلو از مرسدس s class و نمای پشت از لکسس. ولی با قیمتی که داره توی ایران از رقباش پیشی میگیره. s class ![]() مقایسه کنید به چراغها هم دقت کنید. hyundai genesis
|
|
|
|
| 5 کاربر از timsar007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند |
|
|
#9 |
|
|
اون اصل و نصب طراحی مرسدس بی ام و کجا و این کجا!!!!!
شما 20 سال دیگه w221 (همین اس فعلی)رو تو خیابون ببینید چه حسی بهتون دست میده و 20 سال دیگه این ماشین هیوندای رو ببینید چی؟ |
|
|
|
|
|
#10 |
|
آخر فروم باز
![]() تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: شمرووون!
|
کاملا با شما دوستان موافقم
طراحی این ماشین از جلو اس کلاس و از عقب فورد موندیو هست در جلو طراحی جلو پنجره ماشین خیلی خیلی تو ذوق میزنه!حالت ماشین رو مثل گوشی تقلبی کرده(ماشین تقلبی) رپتور عزیز تو مقایسه ای که خودم بین ازرا و کمری کردم متریال ازرا انچنان پایین تر به نظر نمی اومد. ولی بقول شما شاید پس از استفاده طولانی مدت دچار مشکلات انچنانی بشه!(شاید هم در چند نمونه این مشکل بوده و نمیشه عمومیت داد) البته تو تستی(فنی) که دنیای خودرو بین سوناتا و کمری کرده بود سوناتا جز مقوله شتاب (2.ثانیه)از کمری کم نیاورد و حتی مصرف سیکل ترکیبیش 2.لیتر کم تر بود! همه اتومبیل ها توی ایران مصرفشون بین %10 تا 20% از استاندار جهانیشون بیشتر میشه اصلی ترین دلیل بنزین بی کیفیت(خدا رو شکر کار اموزی پالایشگاه تهران بودم به چشم پروسه تولید رو دیدم)و این که مصرف همه ماشین ها رو برای شهر.جاده وسیکل ترکیبی توی شرایط استاندارد اندازه گیری میکنند خوب تو سربالای مصرف بنزین میزنه بالا تو سراشیبی هم که ![]() قیمت هم باز امان از این دزد ها قیمت این ماشین از 24000 تا شروع میشه تا 34000 تا حالا نمیدونم جدای مالیات چقدر سود میخوان بگیرند!! خود شرکت گفته ما رقیب سرسختی برای کرایسلر سی 300 سری 7 بی ام و و اس کلاس بنز هستیم! من که چشم اب نمیخوره(کرایسلر سی 300 سری 7 بی ام و و اس کلاس بنز )کجا(جنسیس)کجا ولی مطمعننا فروش خیلی خوبی رو تو دنیا میکنه چون قابلیت های بالایی داره در اخر خوبه در نظر داشته باشیم خودمون الان کجای کار خودرو سازی هستیم Last edited by metal_militia; 02-27-2009 at 09:22 PM. |
|
|
|
| این کاربر از metal_militia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است |
![]() |
| Tags |
| genesis, hyundai, hyundai genesis, فنی, مشخصات, هیوندای, هیوندای جنسیس, جنسیس |
| کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (0 کاربران و 1 مهمان) | |
| اختيارات تاپيک | |
| نمايش رسم | |
|
|
دانلود نرم افزار خرید اینترنتی از فروشگاه آنلاین سفارش تبلیغات تماس با مدیریت وب سایت