با سلام به دوستان
ماهم اميد واريمامیدوارم که زیاد داستان عاطفی نشه که از ایجاد این تاپیک پشیمان می شوم !
من كلا چون با ديدن اولين شب آرامش به نتيجه خوبي نرسيدم از ديدن اين يكي پشيمون شدم
تا حالا فكر كنم يه 30 دقيقه اي ديده باشم وبه لطف دوستان و همشهري جوان داستانشو مي دونم
ارهمثل اولين شب ارامش شروعش طوفاني بود
تا حال هم كه خوب ادامه پيدا كرده كلي گره درست حسابي انداختن توش كه جواب دادنش كار هر كسي نيست
شما كلا در سريال هاي ايراني دقت كنيد متوجه ميشيد كه اكثرشون همين جوري هستند
از ابتدا تا حدكثر 5 قسمت اول عالي شروع ميشوند (از هر نظر :داستان كشش مجهول بودن بازيگرا گره خوردگي داستان و...)
اما بعد از يه مدتي شلنگ آب رو مي بندند به فيلم فكرشو كن از قسمت 5 تا 25 هيچ اتفاق خاصي نميافتد
چون اولين شب ارامش (با همين گروه) همين گونه بود از ديدن فيلم صرف نظر كردم
اگر اين فيلم رو تو 12 13 قسمت تموم كنن ارزش ديدن داره (مثل فيلم هاي فخيم زاده كه تا مي خواد لوس شه تمومش مي كنه)
آره درسته مثل امضا مي مونههمه چیزش شبیه اولین شب آرامشه
مثل تیتراژش...
از راديو پس زمينه و.. صدا تيتراژ اولين شب آرامش مياد (اولين قسمتش كه تو اتاق صدا شو ميشنيدم و يه 5 دقيقه اي كه ديدم اين طور بود )
و همچنين بازيگراش
انقدر طولش ميدن كه يادت ميره معماش چي بود !هنوز کلی معما داره که باید حل بشه
ما كه فيلمو كوبيدم
چون كلا ديگه از سريال هاي ايراني بدم مياد
ادم و رو سر كار ميزاره
تو اين تاپيكم اومدم چون ديدم نويسندش Don Thomas گفتم بيام ببينم چه خبره
به اميد روزي كه فيلم هايي مثل كتاب فروشي هد هد (برومند) آرايش گاه زيبا (برومند) هتل (برومند) (فكر كنم مدرسه موش ها رو هم بگم ديگه كامل مبشه)
كلا برومند پخش شه !
ادم روحش شاد ميشه
اميد وارم از ديدن اين فيلم لذت كامل و كافي رو ببريد و حدس هاي من اشتباه شه و فيلم سركاري نباشه (چون سليقه شما دوستان يك يكه)