ظاهرا اون لینکی که RealRed عزیز گذاشتن فقط واسه امضاء درخواست در نظر گرفتن زبان فارسی در آپدیتهای بعدی سامسونگه ...من که چیزی از نسخه جدید پیدا نکردم![]()
ظاهرا اون لینکی که RealRed عزیز گذاشتن فقط واسه امضاء درخواست در نظر گرفتن زبان فارسی در آپدیتهای بعدی سامسونگه ...من که چیزی از نسخه جدید پیدا نکردم![]()
من امروز اي900 خريدم
قيمت مايكروتل 645
قيمت كارانتي معمولي كه من خريدم : 570
خيلي فرق داره
البته يه مشكل دارم
نميدونم جرا برنامه ActiveSync با كوشيم وصل نميشه ..
راهنمائي كنيد لطفا
فک کنم با جمله بندی اختصاریم دوستانو سردر گم کردم آخرین وزرن رام توسط دو نفر اراعه شده که هنوز رسما توسط سامسونگ اراعه نشده و اونا تغییراتی که دوست داشتنو روش دادن ! اینو تو blog گذاشتم به نام j9
اما اون ادرسی که دادم ادرس جمع اوری امضا واسه اینه که قراره مسوواین مایکروسافت و سامسونگ ببینن و با توجه به امضا های زیادی که انشالا جمع خواهد شد تو رام های آیندشون به فکر فارسی زبونام باشن البته کسی که اراعه دهنده این رامهاس الان داره رامها omnia رو پیش فروش میکنه شایدم تونستم متقاعدش کنم یه فارسیشم بسازه !!
قبل از update یه hard reset بکنین بعد update مازیار عزیز اینکارو بکن البته مشکلی که داری خیلیا دارن دارم سعی میکنم بفهمم ار چیه ولی ظاهرا از وزرن رامته خودتم تو mysamsung هم بنویس
در مورد رامها اینا ظاهرا رامها خود سامسونگن که قبل از اراعه نهایی اراعه میشن ولی کسایی که این j9 ارائه دادن تغییراتی دادن که تو blog مینویسم
در مورد user name ,pass ببین حتما domain رو هم وارد کنی مثلا mums\ahma.. که mums در واقع domain هس اگه بازم موفق نشدی به emailam بنویس
شخصاfox it بهتر میدونم (نوعی که نصب میشه)
اگه نقشه iran routable map for garmin که تو blog گذاشتمو نصب کردی کاملترین واسه ایرانه که تهرانش خیلی خوبه وادرس دانشکاه بیمارستان سوپر مارکتها پیزا فروشیها و.. رو داره مشهد و اصفهانشم فقط راهها رو. فبلا هم اینو معرفی کرده بودم با این میتونی نقشه بسازی : cartopro evolution
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by RealRed; 11-11-2008 at 23:42.
RealRed عزیز،
من خواستم رام جدید رو از تو وبلاگ شما دانلود کنم اما ظاهرا یه مشکلی تو لینک وجود داره. لطفا یه چک بکنید. (من لینک ویندوز ایکس پی رو نیاز دارم.)
همون دفعه ی اول هارد ریست کردم ولی بازم نشد...
الان هم اینکار رو کردم ولی همون ارور رو میده...
آخه رام من از کارخونه همین بوده. یعنی بازم مشکل داره؟؟؟
کسی I2 نداره اینجا همدرد من باشه؟؟؟![]()
motorola_g10 عزیز این 3 جا رو چک کنی حل میشه:
1- Active sync رو باز کن و تو قسمت Connection Settings گزینه ی USB Connections رو تیک بزن...
2- از منوی استارت کامپیوتر برو به Connect to ... و گزینه ی Show all Connectinos روبزن.
یه کانکشن به جز کانکشن اینترنت باید ببینی که باید Enable باشه. اگه Disable بود فعالش کن...
3- تو خود گوشی برو به قسمت ستینگ و بعد برو به Tab کانکشن.
حالا USB Connection mode رو بزن. این باید رو Active sync باشه...
من به مشکل بر خوردم برای آپدیت ...
فایل آپدیت رو که 105 مگ رو گرفتم / با ActiveSync وصل شدم و بعد هم فایل رو اجرا کردم اما این ارور رو میده !
مشکل چیه ؟
![]()
نمیخوام نا امیدت کنم ولی یه احتمالش اینه مه گوشیت دست دوم باشه و قبلا با یه کامپیوتر دیگه pair شده باشه ولی در اینصورت بت یه پیغام میده که باید اسم اون کامپیوترو از تو لیست حذف کنی بعد درست میشه اجتمال دیگه اینه که رو usb گذاشته باشیش و اخر سر اینکه active sync مخصوص xp هستش اگه vista دازی باید windows mobile device center رو dl کنی
شهرام جان ما هم چند صفحس مشکلمون همینه دیگه ...![]()
j5:
j9 (paul
چک کردم کار میکنه. فرناز جان اول تغییراتو مطالعه کن بعد update کن تو blog مینویسم دوستان رامها جدید لزوما بهتر نیست
Last edited by RealRed; 12-11-2008 at 00:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)