در این تاپیک تمام مباحث مربوط به این نرم افزار بحث و گفتگو می گردد
با تشکر از همراهی شما عزیزان
در این تاپیک تمام مباحث مربوط به این نرم افزار بحث و گفتگو می گردد
با تشکر از همراهی شما عزیزان
سلام
ممنون از معرفي
فقط يه مشكلي هست
براي يكي از اهنگهاي celine dion امتحان كردم هيچي پيدا نكرد
اسمش 1 بود
اسم اصليشو نداشتم
سپهر خان
این برنامه از یه موتور جستجو استفاده می کنه که اون موتور هم متنها رو از یه سایت می گیره.احتمالا اون سایت متن آهنگ مورد نظر شما رو در آرشیوش نداره.البته یه کار دیگه هم میتونی بکنی. در تنظیمات برنامه اون موتور جستجوی کره ای رو به طور موقت در اولویت اول قرار بده ( بجای انگلیسیه) و ببین آیا این یکی پیدا می کنه یا نه.
با سلام
آقا رضا جت اديو من زبان انگليسي رو نداره منم كه كره اي بلد نيستم
چطوري انگليسي رو بهش اضافه كنم ؟
ممنون
اگه در کادر پایین قسمت Lyric Viewer زبان انگلیسی رو نداشته باشی، یا باید برنامتو آپدیت کنی و یا اینکه ورژن جدید جت آدیو رو نصب کنی.. مطمئنا در اینصورت زبان انگلیسی بهش اضافه میشه.نوشته شده توسط hp1361
سلام
از مطالب مفيد شما متشكرم.من هم از آهنگهاي خارجي (مخصوصا به زبان انگليسي)خيلي خوشم مياد و مطالب شما خيلي مي تونه بدردم بخوره.فقط من از اين تعجب ميكنم كه چطور با وجود تمامي دوستان علاقمند به موسيقي غربي نه تنها هيچ تالار و تاپيكي مربوط به موسيقي غربي وجود نداره كه حتي تالار در خواست موسيقي و فيلم هم كه خيلي خيلي جنبه عمومي داره اينقدر بي رونقه؟
قبلا یه جت ایدیو 5 تبقه هم بود. نمیدونی اونم این قابلیتو داره یا نه؟
اساس كار JetAudio و برنامههاى مشابه تو اين زمينه، استفاده از اطلاعات موجود در Tag فايل هست. به عبارت ديگه اگه Tag فايل mp3 خالى باشه (حالا Tag چه ID3v1 باشه، چه ID3v2)، برنامه هيچ متنى از اينترنت دريافت نمىكنه!
برنامههاى مخصوصى هم در اين رابطه وجود دارن كه معروفترينشون EvilLyrics هست كه با Winamp هم سازگاره.
براى ديدن و يا ويرايش Tagها هم مىتونيد مثلا در برنامهى Winamp در قسمت Play List، فايل مورد نظر رو انتخاب كنيد و Alt+3 رو بزنيد...
سلام
من يه سوالي درمود جت آديو داشتم
از اينترنت وقتي آهنگ دانلود مي كنم و توي خونه اجراش مي كنم يه صفحه كوچيكي مي ياد و آدرس اينترني رو نشون مي ده
نمي خوام بيادميشه كمكم كنين
مرسي
دقيقا همينطوره. اگه فايل مشخصه ي خاصي نداشته باشه اين برنامه ها هم نميتونن كاري از پيش ببرن. اما خوب روش جالبيه.حالا ميخوام جت اوديو رو نصب كنم.ممنوناساس كار JetAudio و برنامههاى مشابه تو اين زمينه، استفاده از اطلاعات موجود در Tag فايل هست. به عبارت ديگه اگه Tag فايل mp3 خالى باشه (حالا Tag چه ID3v1 باشه، چه ID3v2)، برنامه هيچ متنى از اينترنت دريافت نمىكنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)