سلام...
در اين تاپيك مشكلات خود را درباره نرم افزار هاي pdf و مسائل مرتبط بيان كنيد.
قبل از سوال كردن يك بار در تاپيك جستجو كنيد.
سلام...
در اين تاپيك مشكلات خود را درباره نرم افزار هاي pdf و مسائل مرتبط بيان كنيد.
قبل از سوال كردن يك بار در تاپيك جستجو كنيد.
سلام
آیا کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه که چطور میشه در برنامه adobe acrobat professional 8 در هنگام تبدیل صفحه web یا html در فایل pdf تبدیل شده header و footer رو حذف کرد؟
منظور همون آدرس html یا web که زیر یا بالای صفحه میزنه.
آیا در setting جای خاصی داره؟
در قسمت convert در setting چیزی پیدا نکردم متاسفانه .
خب اول صفحه وبتو منتقل کن به برنامه ورد
بعد هر چی میخوای حذف یا اضافه کن
بعد Pdf کن
به همین راحتی
سلام آیا کسی طریقه ی ساخت pdf با برنامه ی adobe acrobat رو می تونه توضیح بده؟
عزیزم اینی که شما نام بردی همونجورم که از اسمش پیداس فقط واسه خوندن فایلهای PDF هستش . واسه ساخت یه فایل PDF بایستی از
برنامه Adobe Acrobat Creator استفاده کنی .
البته برنامه های دیگه ای هم هستن که pdf بسازن اما این برنامه استاندارد این فرمته .
سلام بلا جان ممنون از پاسخت اما نگفتی از کجا میشه این فایل رو دانلود کرد ضمنا" من هم شنیده بودم که یک برنامه ای شرکت Adobe ارائه داده برای ساخت پی دی اف به نام Adobe Acrobat Distiller اما اون رو هم گیر نیوردم راستی این همه آدم که فایل های پی دی اف می سازن با این Creator می سازن؟
سلام
با برنامه Adobe Acrobat Professional هم می تونی فایل های Pdf بسازی برای دانلودش هم می تونی به لینک زیر مراجعه کنی البته
حجمش زیاده و اگر Dial up داری بهتره اونو بخری
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته p 30 بدون فاصله باید باشه به این صورت p30 چون به صورت ..... نشون داده میشه بین p و 30 فاصله گذاشتم
موفق باشید
بدون هيچ برنامه هم ميتوني Pdf بسازي
شما word رو باز كن يا هر برنامه ديگه بعد آخر كار print رو بزن و از روز نوع پرينتر create pdf رو انتخاب كن
يك نكته: شما بايد برنامه acrobart reader رو بعد از office نصب كني
نوشته شده توسط KILLER_PANT [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم شد یه خرده توضیح بدم که شما سردرگم نشی .
adobe acrobat professional
acrobat careator
و غیره همشون در واقع یکی هستن که نام کامل برنامه اینه adobe acrobat creator. واژه professional هم سطح کاربری برنامه هست . adobe acrobat distiller هم در واقع یه بخشی از همین برنامه هستش به عبارت درست تر یه پرینتر مجازی هست که برنامه adobe acrobat اونو میسازه تا فایل ها یی رو که میخواین ازش pdf بسازین به صورت فایل pdf پرینت بگیره . البته نه رو کاغذ بلکه به صورت یه فایل pdf پرینت گرفته
میشن (ساخته میشن ) .
در ضمن شما واسه ساخت pdf لازم نیست حتما این برنامه رو نصب کنی . برنامه های کوچک تری هم هستن که این کارو انجام میدن .
نکته آخر اینکه همونطور که KILLER_PANT جان گفتن بهترین راه اینه که با همون آفیس pfd بسازی البته آفیس های قبل از ورژن 11.0 چون ورژن 11.0 آفیس دیگه این قابلیت رو نداره و این به خاطر اختلافیه که بین ادوبی و مایکروسافت برسر خوندن فایلهای pdf توسط ویندوز ویستا در گرفت چون ادوبی با این امر مخالفت کرده بود که ویستا بدون نصب هیچ گونه نرم افزاری بتونه فایلهای pdf رو بخونه . مایکروسافت هم واسه مقابله به مثل یه سری از قرارداد های مهمش رو با ادوبی به حالت تعلیق در آورد و حتی بعضی ها رو کنسل کرد . ادوبی هم یه جواب دندان شکن داد و امتیاز ساخت فایلهای pdf توسط مجموعه آفیس مایکروسافت رو لغو کرد . خلاصه روابط این دو تاشرکت بد جوری بهم ریخت و اونایی که این وسط ضرر کردن کاربرهای نهایی امثال ماها بودن .
البته فکر کنم اگه شماadobe acrobat creator رو نصب کنی پرینتر مجازی pdf به قسمت پرینت آفیس 11 هم اضافه بشه اما دیگه با وجود خود برنامه اصلی این امر فایده ای نداره . خلاصه قضیه , دانلود این برنامه یه ذره سخته شما یا باید اونو بخری یا اینکه یه برنامه سبک تر غیر از اون رو دانلود کنی .
امیدوارم یه کمکی کرده باشم .
Last edited by hadi_balaa; 12-12-2007 at 11:23.
سلام
من فایلهای pdf را که از اینترنت دانلود میکنم بعد از آن بصورت offline نمیتوانم آنها را باز کنم یعنی با error مواجه میشود چگونه باید آنها را از اینترنت ذخیره کرد که بعدا بصورت offline هم ظاهر شوند ( از acrobat reader 7 استفاده میکنم )
لطفا کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)