تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما بهترین سریال ماه رمضان امسال کدام است؟

راي دهنده
97. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اغماء

    23 23.71%
  • میوه ممنوعه

    55 56.70%
  • یک وجب خاک

    6 6.19%
  • شکرانه

    2 2.06%
  • هیچکدام

    11 11.34%
صفحه 1 از 42 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 418

نام تاپيک: بررسی سریال های ماه مبارک رمضان

  1. #1
    آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    پست ها
    1,966

    پيش فرض بررسی سریال های ماه مبارک رمضان

    سلام
    با توجه به آغاز ماه رمضان و پخش سریال های تلویزیون در این ماه،با اجازه آقا امین این تاپیک را راه انداختیم تا در مورد سریال ها تبادل نظر بکنیم
    خب،اول به صورت خلاصه یه معرفی کوتاه:

    شبکه -------نام فیلم------------ زمان پخش-------تکرار(روز بعد)*---------- کارگردان
    --1-------------اغما-----------------19:30 ------------ 13:30--------------سیروس مقدم
    --2 --------میوه ممنوعه -----------21:45 -------------14:30---------------حسن فتحی
    --3 --------یک وجب خاک ----------18:50 -------------16:30------------علی عبدالعلی زاده
    --5 ----------شکرانه----------------- **-----------------***---------------- سعید سلطانی

    *:زمان تکرار پخش باتوجه به برنامه های روزانه هر شبکه قابل تغییر می باشد(خیلی روی آن حساب نکنید)

    **:سریال شکرانه چون از شبکه های استانی پخش می شود در هر استان ساعت پخش متفاوتی دارد اما اکثرا حدود ساعت 20 یا 21 پخش می شود

    ***:تکرار شکرانه در هر استان زمان پخش متفاوتی دارد
    Last edited by Nikolas_95; 18-09-2007 at 02:08.

  2. #2
    آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    پست ها
    1,966

    پيش فرض اغما

    نور آبي فضا را پر مي کند. لنز دوربين بازتر مي شود و اجسام و آدمها از شکل طبيعي خود خارج مي شوند، موسيقي به کمک مي آيد و يک «اتفاق بد» رخ مي دهد.
    شما هم اگر در 4 شب گذشته به تماشاي سريال «اغما» نشسته باشيد، اين تصاوير را ديده ايد. گويا دوباره يک روح شرور و يا شيطان به يک سريال تلويزيوني آمده تا قصه هاي بدي را رقم بزند، شايد شما هم به ياد سريال «او يک فرشته بود» افتاده باشيد که 2 سال پيش ماه رمضان از شبکه 2 پخش شد.
    با طرح اين سوال که نمايش ارواح و قدرت آنها چقدر با مباحث و اصول دين ما همخواني دارد، به سراغ حجت الاسلام گلي (مشاور مذهبي سريال اغما) رفتيم تا پاسخ بسياري از سوالاتمان را که به احتمال زياد تا پايان اين سريال برايمان مطرح مي شود، پيدا کنيم.
    حجت الاسلام گلي در پاسخ به اين سوال همان ابتدا روشن کرد که آنچه در سريال «اغما» مي بينيد «روح» نيست ، بلکه «شيطان» است.
    وي با ذکر اين نکته که انسان هميشه در معرض خطر شيطان است ، گفت: شيطان و نيروهايش مي توانند، انسان ها را تحت تسلط خود در بياورند. به همين دليل مدام او را تحت نظر دارد تا با کوچکترين سرکشي او نسبت به خداوند بتواند بر او تسلط پيدا کند.
    حجت الاسلام گلي در پاسخ به اين پرسش که نمايش انسان هايي که روح خود را به شيطان واگذار کرده اند چقدر عموم مخاطبان را تحت تاثير قرار مي دهد، گفت: نکته ماورايي و ديني سريال «اغما» اين است که «شيطان» مي تواند در هيئت انسان و با شمايل مختلف به زندگي انسان ها راه پيدا کند و آنها را گمراه سازد. شيطان حتي مي تواند جسم انسان ها را جعل کند و از طريق آنها به اهداف خود برسد.
    کارشناس مذهبي سريال «اغما» نمايش «روح شيطاني» در تلويزيون را کاملا منطبق بر اصول اسلامي مي داند. وي با ذکر اين نکته که در روايت هاي اسلامي آمده است که شيطان روح برخي انسان ها را مي تواند مديريت کند و به وسيله آنها انسان هاي پرهيزگار را اغفال کند، گفت: ماه رمضان ، ماه عبادت و ارتقاي سطح باورهاي ديني است ، در اين ماه صداوسيما بايد به وظيفه دانشگاهي خود عمل کند و به مردم اين آگاهي را بدهد که شيطان هر لحظه در کمين انسان هاست و مي تواند وارد روح آنها شود.
    وي در ادامه گفت: سريال هايي چون اغما و او يک فرشته بود در واقع کلاس درس «شيطان شناسي» هستند. اين گونه سريال ها براي مخاطب عام بهتر است ، چون آنها بدون «اشکال تراشي» پيام هاي ديني مستتر در اثر نمايشي و دراماتيک را دريافت مي کنند.
    حجت الاسلام گلي استفاده کارگردان از نور آبي براي ورود شيطان به يک مکان را فقط تمهيدي از طرف کارگردان خواند و آن را به امور فني سريال مرتبط دانست و گفت: نور آبي براي حضور شيطان جنبه مذهبي و ديني ندارد و کارگردان براي نمايش P.O.V شيطان ترجيح داده از نور آبي استفاده کند.

    منتظر بمانيد

    عليرضا افخمي ، کارگردان سريال «او يک فرشته بود» که اکنون به عنوان يکي از نويسندگان سريال اغماء و ناظر کيفي با اين سريال همکاري مي کند، در پاسخ به اين پرسش که آيا سريال «اغما» ادامه اي بر سريال «او يک فرشته بود» است ، گفت: خير اغما ادامه «او يک فرشته بود» نيست ؛ اما مي توان گفت که هر دوي اين سريال ها آثاري ماورايي هستند، بنابراين مي توان آنها را در يک ژانر گنجاند.
    افخمي درباره حضورش در سريال «اغما» و اين که چقدر اين انتخاب به موفقيت سريال «او يک فرشته بود» مرتبط است ، گفت: در زماني که سريال او يک فرشته بود، ساخته و پخش شد، گفتم ديگر علاقه اي به تکرار اين نوع کار در تلويزيون ندارم ، چون پرداختن به اين موضوعات احتياج به شرايط مساعدتر و هزينه بيشتر دارد؛ اما رفاقت بين من و سيروس مقدم و عليرضا برازش ، مدير شبکه يک باعث شد همکاري با سريال «اغما» را بپذيرم ، از طرفي اکنون کارگردان سريال کس ديگري است و امکان دارد بتواند در اين ژانر برگ برنده خوبي رو کند.
    افخمي در پاسخ به اين پرسش که نمايش اين گونه سريال ها چقدر مي تواند روي مخاطب تلويزيون تاثير داشته باشد، گفت: جاي اين نوع سريال تا قبل از «او يک فرشته بود» در تلويزيون ما خالي بود. اين سريال ثابت کرد که با آثار ماورايي مي توان پيامهاي عميقي را به مخاطب ارائه کرد و تذاکرات مهمي به او داد.
    در پايان ، افخمي در پاسخ به اين پرسش که آنچه در «اغما» مي بينيم «روح» است يا «شيطان» گفت: سريال را پيگيري کنيد و خودتان در انتها به اين پرسش پاسخ دهيد.


    به نقل از روزنامه جام جم دوشنبه 26/6/1386
    Last edited by Nikolas_95; 17-09-2007 at 19:04.

  3. #3
    حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan
    پست ها
    10,370

    پيش فرض

    به نظره من الان سه ساله این سریالهای ماه رمضون دسته بندی شدن که یواش یواش کلیشه شده

    یک سریال طنز
    یه سریال با موضوعات مذهبی..و کمی ماورایی و یه سریال هم خانوادگی

    به نظره من از بین سه سریال امسال
    میوه ممنوعه بهتر از اون دوتا دیگه است


    با پخش دو سریال طنز بسیار موفق خانه بدوش و متهم گریخت

    کار کارگردانهایی که می خوان واسه ماه رمضون سریال از نوع طنز بسازن سخت میشه

  4. #4
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Mashhad
    پست ها
    168

    پيش فرض

    نیکلاس جان منم با عسل بانو موافقم چند سالی رضا عطاران میساختو ماحال می کردیم و لذت میبردیم

    به همین دلیل کارگردانای دیگه نمی تونن خودشونو نشون بدن چون سلطان عطاران دستو بالشونو بسته

  5. #5
    آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    پست ها
    1,966

    پيش فرض

    بله من هم با نظر شما موافقم اما مسئله اینه که سریال طنز امسال از اولین قسمتش تا حالا همش حول داستان یک شب خواستگاری می چرخه،امیدوارم جلوتر بره بهتر بشه،اما از اینکه بزنه رو دست عطاران.....

  6. #6
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Mashhad
    پست ها
    168

    پيش فرض

    اما از اینکه بزنه رو دست عطاران..... بعیده درسته

    ولی بازم یه وجب خاک از اونای دیگه بهتره مثلا امروز تولد من بود رفتم تو 16 سال (چی ربطی داشت)

    امروز روزه بودمو گشنه پس بریم افطار

  7. #7
    آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N
    پست ها
    1,044

    پيش فرض

    به نظر من اغما از همه ی سریال های که توی ماه رمضان پخش میشه بهتره حداقل من همچین داستانی رو در سریال ها ندیدم یک جور جدیده ( به قول یوسف تیموری ) شکرانه که بره جلو بوق بزنه یک وجب خاک که کلیشه است میوه ممنوعه هم که نرگسه نه نتها اموزنده نیست تازه به دخترها یاد میده چی کار کنند از این نوع سریال ها حالم بهم میخوره مخصوصا لحن حرف زدن اون پسره ( دختره خزء و خیلیت ) ( نظر شخی ) البته که رضا عطاران جای خودش رو داره خانه به دوش فوق العاده بود
    Last edited by hamidrezaaa; 17-09-2007 at 18:21.

  8. #8
    آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    پست ها
    1,966

    پيش فرض میوۀ ممنوعه

    گزارشی از سریال «میوۀ ممنوعه» این میوه چگونه ممنوع شد ؟
    «میوۀ ممنوعه» را شاید بتوان بنا به توصیف کارگردانش حسن فتحی راوی آدم‌های خاکستری دانست . آدم‌هایی که این بار در قلب یک داستان به محک آزمایش گذاشته می‌شوند تا درجه ایمان هر کدام برای خودشان رقم بخورد . داستانی که در لایه‌های پنهانش به دو اسطوره و کهن الگوی غربی و شرقی نیم نگاهی می‌اندازد . شاه لیر غربیها و شیخ صنعان ما شرقی‌ها .
    عشق عمیق و قلبی دختری به پدرش در شاه لیر و لرزش دل و خطای عرفی شیخ صنعان شرقی‌ها به وام گرفته شده تا در هزار توی خود روایتگر مجموعه آدم‌هایی شوند که هر کدام از آنها آدم‌های واقعی جامعه امروزند ، پا در گذشته دارند و واقعیت در جامعه امروز با هزار توی غریبش .
    وقتی در غروب آخرین روز هفته به سراغ گروه حسن فتحی رفتیم ، محل تصویربرداری سریالی که قرار است راوی این آدم ها باشد ، حسن فتحی ، به عنوان کارگردان و اسماعیل عفیفه تهیه‌کننده که حالا پس از سالها دوری باز هم جفت هنری هم شدند ، چنان درگیر و مشغول بودند که می‌شد به راحتی دغدغه و دلواپسی این واپسین روزها را دید و حس کرد . در حالی که چند روزی بیشتر به آغاز رقابت سریالی شبکه ها نمانده است ، اسماعیل عفیفه از فشار زیاد بر گروه می‌گویدو همچنین از اینکه بیش از 70 درصد تصویر برداری کار تمام شده است . عفیفه هر چند از تأخیر در شروع کار گله‌مند بود اما به شدت از روال کار راضی به نظر می‌رسید . وقتی از عفیفه درباره فیلمنامه پرسیدیم ، گفت : «از ابتدا در جریان شکل گیری فیلمنامه بودم ، تقریباً از 5 اردیبهشت ماه طرح قصه مطرح شد وکار به نوعی شکل گرفت . من متن داستان را دوست دارم و فکر می‌کنم مسائلی در این داستان مطرح شده که مردم آنرا می‌بینند با آن ارتباط برقرار می‌کنند .
    عفیفه دربارۀ طرح کلی داستان هم می‌گوید : پیام اصلی داستان اینست که آدم ها بتوانند مرزی بین ایمان قوی و واقعی و ایمان آلوده به ریا ترسیم کنند و آنرا بشناسند .
    عفیفه درباره رقابتی که بین شبکه های تلویزیونی در چند سال اخیر به وجود آورده است می‌گوید : برای من اصلاً رقابتی مطرح نیست ، مهم این است که کار خوب ارائه شود و ما هم نهایت سعی خود را می‌کنیم و قلباً امیدوارم که امسال کار تمام شبکه‌ها خوب باشد . من اهل پیش‌بینی نیستم اما فکر می‌کنم میوۀ ممنوعه سریال جذاب و گرمی باشد .
    عفیفه بکر بودن موضوع سریال را مهم ترین ویژگی آن می‌داند و دربارۀ اینکه آیا ممکن است تشابهی با سریالهای سالهای قبل وجود داشته باشد هم می‌گوید : الان دربارۀ اینکه آیا تشابهی هست یا نه ، حضور ذهن ندارم ، اما اگر هم همچنین اتفاقی بیفتد شباهت مضمونی است نه شکلی .
    «میوه ممنوعه» داستان فردی متدین است به نام حاج یونس که علی نصیریان عهده دار آن است و امیر جعفری که تا به حال بیشتر در کارهای طنز او را می‌شناختیم و می‌دیدیم ، ین بار در یک نقش جدی حضور دارد . او در نقش جلال پسر حاج یونس تا به حال خوش درخشیده است .
    اسماعیل عفیفه و حسن فتحی هر دو معتقد بودند که هر چند شاید یکی از مهمترین نقش‌های جدی‌اش را بازی می‌کند اما تا به این جای کار موفق ظاهر شده است . حسن فتحی دربارۀ تو می‌گوید : بهنظر من جعفری استعداد بسیار خوبی دارد و اگر در انتخاب نقش‌هایش دقت بیشتری کند ، در جایگاه حرفه‌ای اش خیلی تغییر خواهد کرد . جلال پسر حاج یونس هم یکی از نقش‌های خاکستری میوه ممنوعه است .

    کارگردانی شاعر
    ***********
    حسن فتحی را باید کارگردان شاعری دانست . نه به واسطه شعرهایش که بیشتر به دلیل نگاه خاص و ظریفی که دارد . فتحی این روزها سریال زیبا و قدرتمند «مدار صفر درجه» را روی آنتن شبکه یک دارد . او که پس از سریال جذاب و موفق «شب دهم» نشان داد که به اندازه قدرت قلمش ، قدرت کارگردانی قابل تحسینی هم دارد ،یکبار دیگر در سریال تاریخی «مدار صفر درجه» قدرت و توانایی خود را در قاب تلویزیون به نمایش گذاشت . حسن فتحی در «میوه ممنوعه» صرفاً به عنوان کارگردان شناخته می‌شود ، اما تأثیر قابل توجهی هم در فیلمنامه داشته است . به قول خودش چه در طراحی قصه و چه در دیالوگها و جزئیات کار ، با نویسندگان اصلی در تعاملی تنگاتنگ بود ، حسن فتحی دربارۀ فیلم‌نامه می‌گوید : « فیلم‌نامه را می‌توان بیشتر یک کار گروهی مشترک دانست . چه من و چه آقای عفیفه از ابتدا در جریان قصه بودیم و اگر نظر و پیشنهادی داشتیم با نویسنده‌ها در میان می‌گذاشتیم وتمام سعی‌مان هم بر این بود اگر حتی تغییر جزئی هم مد نظرمان است با نویسنده‌ها هماهنگ باشد و فکر می‌کنم کار مشترک و تعامل موفقی داشتیم . اما به عقیده فتحی استرس و فرصت کم و محدود به کار لطمه می‌زند .
    فتحی می‌گوید : وسواس مدیران شبکه‌ها در تصویب طرح‌ها فرصت را برای کارهای مناسبتی تنگ می‌کند و واقعاً در چنین فرصت‌های محدودی و با این فشار و استرس نمی‌توان کاری خوب و دقیق ارائه کرد .
    فتحی از معدود کارگردانهایی است که خودش قلم بسیار توانایی در نگارش فیلمنامه دارد ، وقتی از او می‌پرسیم که با وجود این قدرت ، چه فیلمهایی را از دیگران برای کار می‌پذیرید ؟ می‌گوید : « بیشتر فیلمنامه‌هایی را می‌پذیرم که تم اصلی داستان به دغدغه‌های من نزدیک و از طرفی به مؤلفه‌های سایر آثارم هم نزدیک باشد .
    او مهمترین ویژگی «میوۀ ممنوعه» را همان تم‌ آشنای آن می‌داند : « این داستان دو تم آشنا داشت که من هردوی آنها را دوست داشتم . دو خط داستانی پنهان در لایه‌های آن ، شاه لیر و شیخ صنعان . دو اسطوره غربی و شرقی . این داستان با تم شاه لیری شروع می‌شود و کم کم شیخ صنعانی می‌شود . دو تم غربی و شرقی که به نظرم هر دو جذاب هستند ، سوژه‌هایی همه زمانی و همه مکانی که تا آدم‌ها و عشق هست ، اینگونه سوژه‌ها قابلیت ارائه نمایشی دارد ، من این تلفیق داستان گونه را دوست داشتم و به فکر و ایده و دغدغه‌هایم هم نزدیک بود .
    از فتحی می‌پرسیم حالا چرا برای این داستان این «میوه ممنوعه» را انتخاب کردید ؟ می‌گوید : فکر کنم پیشنهاد اولیه اسم از طرف آقای عفیفه بود که به نظرم اسم خوب و با مفهومی هم است . ببینید روابط عاشقانه از دو منظر مورد اشکال قرار می‌گیرد . یکی منظر و دید شرعی است ، یکی منظر عرفی . رابطه‌ای که در سریال ما اتفاق می‌افتد از منظر شرعی ایرادی ندارد اما از نظر عرفی و هنجارهای اجتماعی وفرم‌های قابل قبول در جامعه سازگاری ندارد و از همین جهت اسم «میوه ممنوعه» انتخاب شد .
    حسن فتحی علاوه بر اینکه از داستان سریال بسیار راضی به نظر می‌آید از چیدمان هنرپیشه‌ها هم و تناسبشان با نقش‌هایشان هم بسیار راضی است : « چیدمان آدم در این سریال تا به اینجای کار بسیار رضایت‌بخش است . حضور استاد نصیریان در کنار گوهر خیراندیش ، هانیه توسلی ، امیر جعفری و بقیۀ دوستان چیدمان موفق و رایت بخشی بود که فکر می‌کنم کار قابل ارزشی شود .
    علی نصیریان پس از سالها حضور موفق و مؤثر خود، این بار نقش حاج یونس را دارد. نصیریان چندان علاقه‌ای ندارد درباره نقشش حرف بزند و می‌گوید : من هیچ گاه قبل از پخش، درباره هیچ نقشی حرف نمی زنم، قضاوت درباره هرکدام از نقشها به عهده بیننده است و مردم باید قضاوت کنند. در هر حال، میوه ممنوعه در حال ساخت است و شاید بتوان به جرأت آن را از کارهای خاص و متفاوت تلویزیون در سالهای اخیر دانست.


    به نقل از سایت صداوسیما
    Last edited by Nikolas_95; 17-09-2007 at 19:00.

  9. #9
    حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    13,662

    پيش فرض

    یک سریال طنز ... یه سریال با موضوعات مذهبی..و کمی ماورایی و یه سریال هم خانوادگی
    سلام
    کاملا با این دسته بندی موافقم
    خیلی آشناست ... چند ساله داره تکرار میکنه

  10. #10
    آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here
    پست ها
    5,772

    پيش فرض

    البته من یادمه در چن سال پیش چنتا سریال سوریه ای پخش میشد که علاوه بر داشتن جلوه های ویژه بصری(!) موضوعات خواستگاری و خانوادگی نیز در آن بود تا مردم روزه دار انرژی دوباره کسب کنند!!

    منتها ظاهرا اعتراضاتی صورت گرفت و دیگه از این سریالها پخش نشد.

    به نظر من موضوعات طنز برای این ماه که مردم گرفته و خسته هستند بهتر است تا مثلا یک موضوع مثلا ماورایی مثل روح و شیطان(که خدایی خیلی ضایع هست!)

صفحه 1 از 42 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •