تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 12 از 51 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 504

نام تاپيک: »»»» اختراعات جدید و علمی ««««

  1. #111
    Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون
    پست ها
    1,862

    پيش فرض ده کشف و اختراع که جهان را تغییر دادند


    موزه ی علوم لندن از 10 کشف و اختراع مهم که دنیای علم را تغيير دادند، نگهداری میکند. دانستن اينکه چه چيزی تا به حال توانسته پيشرفت و تغييری شگرف در علم به وجود آورد، بسیار هيجان انگیز است



    آپولو 10 چهل سال پيش به عنوان یک نمونه آزمايشی برای اولين بار با 3 سرنشين به سمت ماه سفر کرد و با اينکه موفقیت آميز نیود راه را برای آپوبو 11 باز کرد و آپولو 11 توانست به ماه برسد.
    آپولو 10 (به عنوان اولین سفينه ای که توانست از جو خارج شود) راه را برای ما باز کرد، تا با عظمت دنیای بی انتها آشنا شویم.




    توماس نيوکامن در سال 1712 اين موتور را اختراع کرد که اين عکس مدلی از این موتور است که فرانسیس تامسون در 1791 در داربی شاير انگلستان ساخته است. اين قدیمی ترين و سالمترين مدل از اختراع نيوکامن است.
    در واقع این موتور مشکل بحران انرژی اين روزگار را حل کرده است و اگر ساخته نمی شد مطمئناً بحران انرژی برای ما مشکلات بسیار زیادتری بوجود می آورد.
    اگرچه نمی توان کاملاً اين اختراع را به راه حل بحران انرژی تشبيه کرد، اما استفاده از سوخت های فسيلی تا قبل از اين اختراع آقای نيوکامن تقریباً غير ممکن بود.




    تلگراف به عنوان اولین وسيله ی ارتباطی الکترونيکی در سال 1837 توسط چالز واتسون و ویلیام کوک ساخته شد که از مهمترین اختراعات بشر در زمینه ی ارتباطات است.
    دستگاه تلگراف آنها به عنوان اولین و کاربردی ترين وسیله ی ارتباط دوربرد الکترونيکی شناخته شده و ايده ی شبکه های گسترده از این اختراع الهام گرفته است.




    با دیدن اين تیتر و عکس حتماً فکر ميکنيد این کمپانی فورد بود که اولین اتومبیل را ساخته؛ اما بايد بدانید در واقع مدل T اولين اتوموبیلی بود که به تولید انبوه رسید و این خدمت فورد به جامعه ی بشری بود:
    خط توليد

    بله، خط توليد فورد، به عنوان اولین سيستم تولید انبوه در دنیا، انقلابی در صنعت و اقتصاد ايجاد کرد که امروز همه ی ما شاهد آن هستیم و بايد خط توليد را مهمترین اتفاق در قرن گذشته دانست.




    یکی از نخستین کامپیوتر های جهان. ايده ی آقای جان وامر-اسلِی یعنی موتور محاسبه اتوماتيک (Automatic Computing Engin - ACE)، که وی در سال 1936 داده بود، برای اولين بار و موقفيت آمیز در دهم ماه مِی 1950بر روی کامپيوتری که آلن تورینگ عمليات ساخت آنرا انجام داد، آزمايش شد.
    اين کامپیوتر در زمان خود پیشرفته ترين و سريعترين کامپیوتر در جهان بود که نمونه ی کوچکتری از مدل اوليه ی آلن تورینگ بود.
    پايلوت اِیس هم در لیست مهمترين اختراعات بشر است، چرا که اولین نسل از کامپیوترهایی است که امروز ما را احاطه کرده اند.




    موشک V2 که وارنر وان بارون در سال 1942 آنرا ساخت در واقع اولين موشک دور برد بود که انقلابی در تکنولوژی موتور موشک به وجود آورد.
    اگرچه این موشک متأسفانه در جنگ جهانی دوم تلفات بسیاری به بار آورد و بعداً هم راه را برای ساخت موشک های بالستيک باز کرد، اما یادمان باشد همين آقای وان بارون با ایده موتور موشکش آپولو 11 را به ماه رساند و موتور موشک او همچنان مورد استفاده قرار ميگيرد.




    پنی سیلین، اولين آنتی بيوتيک کشف شده در دنیا بود که الکساندر فلمينگ در سال 1928 آن را از هاگهای جمع شده ی قارچ (يا همان کپک) کشف کرد.
    اما تقريباً تا اواسط دهه 1940 که بر روی بيماران آزمایش نشده بود کسی نمی دانست پنیسيلين بهترین دارو برای بيماری های عفونی است. با کشف پنی سیلین میلیون ها بیمار و مجروح جنگی از مرگ حتمی نجات پیدا کردند. و از آن موقع به بعد پنيسیلین به عنوان اولين و عمومی ترین دارو برای بيماريهای باکتريايی و عفونی تجویز و مصرف شد و بعد از آن بقیه آنتی بیوتیک ها وارد دنیای پزشکی شدند.




    اولين بار DNA توسط آقايان کریک و واتسون در سال 1953 مورد توجه قرار گرفت.
    آنها حین آزمايشات خود روی ژن های انسانی با یک ساختار از موادی که مولکولهای این ژن ها را تشکیل ميدهند روبرو شدند و با شکافتن آنها راز نظم حاکم بر سلولهای بدن را کشف کردند.
    DNA، امروزه موضوع مهمی در علم، صنعت و حتی مسائل امنیتی محسوب میشود و هنوز هم مطالعات زيادی در سطح جهان روی آن انجام میشود.




    برای اولين بار فيزيکدان آلمانی، ویلیام رونتگن در سال 1895 امواج ایکس را کشف کرد که امروزه بيشتر برای عکسبرداری از اعضای داخلی بدن استفاده میشود. فکرش را بکنید که اگر اشعه ايکس کشف نشده و اينطور به خدمت بشریت در نيامده بود بايد برای تعيين محل دقيق شکستگی چه ميکردند!!؟




    آخرین اختراعی که سایت نيوساينتيست در اين ليست قرار داده لوکوموتيو بخار است.
    در سال 1829 رابرت استفان سون لوکوموتيو بخارش را (که اول آنرا راکت استفان سون نامیده بود)، برای اولين بار در نيوکاسل انگلستان آزمايش کرد و برای اولين بار بالاترين سرعت در يک وسیله ی نقلیه که نیروی محرکه اش را به همراه دارد، ثبت کرد.
    شايد خود استفان سون هم فکر نمی کرد این وسيله تا 150 سال بعد از آن سال هم در سطح جهان برای حمل و نقل مورد استفاده قرار بگیرد، اما همچنان از لوکوموتيو برای حمل و نقل استفاده می شود با این تفاوت که این وسيله بسيار پیشرفت کرده است.



    اين اختراعات و اکتشافات مهمترین اکتشافاتی بودند که به واقع دنیا را متحول کردند و علاوه بر کمک به بشريت، راه را برای پيشرفتهای بعدی هموار کردند. اگر گذارتان به لندن افتاد و يا در آنجا هستید حتماً از این افتخارات بشری در موزه ی علوم لندن بازديد کنید.

  2. این کاربر از nafas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  3. #112
    Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون
    پست ها
    1,862

    پيش فرض

    کوچکترین روتر بی‌سیم دنیا

    نابین، این آداپتر بی‌سیم کوچک که تنها 18 میلیمتر طول‌دارد تا 150مگابیت بر ثانیه توانایی انتقال داده دارد و با استاندارد 11/802 ‌IEEE‌ هم سازگار است. نابین با قیمت حدود 40 دلار تحت سیستم‌های عامل ویندوز، مکینتاش و لینوکس کار می‌کند. ‌




    خودکار جاسوسی

    این ایده‌های نو و فناوری‌های نو چه‌ها که نمی‌کند. با کمک این خودکار فوق فناوری می‌توانید اطلاعات خود را یادداشت کنید و از میان خطوط دشمن بگذرانید و بعد به همرزمتان بگویید که با یک سشوار یا بخاری جوهر سیاه را نمایان کند. چیز جالب در مورد این خودکار این است که پیغام جادویی پس از سرد شدن دوباره مثل روز اول ناپدید می‌شود. ‌ ‌




    آلرژی روشن

    کسانی که به چیزهای مختلف حساسیت دارند، معتقدند که آلرژی شوخی بردار نیست. یکی از این حساسیت‌ها، آبریزش بینی است که هنگام بروز حساسیت، به‌شدت در میان مردم رایج می‌شود. با کمک ‌SneezerBeam‌، دستگاه کوچکی که در بینی قرار می‌گیرد، به سینوزیت‌ها نور می‌فرستد. این انوار باعث می‌شوند سلول‌هایی که در بینی هیستامین ترشح می‌کنند، متوقف شوند و بدین ترتیب، آبریزش بینی به‌سادگی متوقف می‌شود.




    هاب لگویی

    این هاب لگویی دوچیز را خوب به‌هم وصل می‌کند! نخست آجرهای لگو است و دوم، هاب‌های یو‌اس‌بی است که می‌توان تجهیزات مختلف کامپیوتری را به این هاب وصل کرد. با این لگوها می‌توان تا 48 دستگاه جانبی را به سیستم خود متصل کنید.




    دوران خوب قدیم

    با کمک این پخش‌کننده سی‌دی، می‌توانید به سی‌دی‌های صوتی مورد علاقه‌تان گوش بدهید، این درست است که فناوری سی‌دی‌های صوتی دیگر قدیمی و کهنه شده و کمتر مدیایی را پیدا می‌کنیم که به‌صورت سی‌دی عرضه شود، اما با دیدن سی‌دی چرخان این پخش‌کننده که با کشیدن سیم زیرش شروع به‌کار می‌کند، یاد دوران قدیم زنده می‌شود!


    ]


    یک لامپ دیگر

    به‌نظر می‌رسد این محصول 57امین محصولی باشد که ‌iLamp‌ نام دارد، اما قطعا بهترین‌شان است. آقای هلبرت فررا و رمی ملاندر از اسپانیا، چنین لامپ مربعی مدرن و زیبایی را طراحی کرده‌اند که از سیلیکون تشکیل شده و می‌توانید به هر فرمی که می‌خواهید درش بیاورید. هنوز قیمتی برای این لامپ اعلام نشده است. ‌





    خورشید را بچرخانید!

    تا پیش از این وسایل الکترونیکی زیادی را دیده بودیم که می‌شد با دستکاری چیزی، راه‌شان انداخت. اما این یکی، اثر طراحی شده کارین یوهانسن از دانشگاه کنستفاک سوئد است و لامپی دارد که با چرخانیدن حباب کروی‌اش روشن می‌شود. هر چند که چرخاندنش به‌هرحال بدون دردسر نیست، اما دیدن چراغ بی‌سیمی که میز کارتان را روشن می‌کند، جالب است.





    روش‌های قدیم به‌نفع امروز

    قطعا از زمانی که یک نفر را در اتاق زندانی می‌کردند تا درس بخواند، می‌گذرد! اما این توپ سیاه روش‌های قدیمی را با فناوری نوین یکی کرده و قفل آن تنها زمانی باز می‌شود که وقت مطالعه‌تان به پایان برسد و آن‌گاه می‌توانید از اتاق خارج شوید. یک روش قدیمی اما موثر برای پدر و مادرهای مدرن! ‌



  4. #113
    Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون
    پست ها
    1,862

    پيش فرض حباب رنگي ابداع شد

    حبابهاي بي رنگ با تلالوهاي رنگي که يکي از رويايي ترين سرگرمي ها براي کودکان و از خاطرات رنگارنگ و پر نشاط بزرگسالان به شمار مي روند با افزوده شدن رنگدانه هايي خاص پس از 15 سال تلاش به حبابهاي رنگي تبديل شدند.
    اين پديده زيبا براي «تيم کهو» مخترعي که 15 سال زمان و سه ميليون دلار را صرف ابداع حبابهاي تک رنگ کرده است، موضوعي به شمار مي رفته که فکرش را براي ساليان پي در پي به خود مشغول کرده بوده است. وي در دو هفته گذشته اولين حبابهاي تک رنگ و بدون اثر لک گذاري در جهان را با نام Zubbles به بازار مصرف ارائه کرد.

    به گفته وي بسياري از مردم معتقدند نمي توان حبابها را رنگ کرد. جمله اي که در حين تلاش براي توليد چنين ابداعي بسيار دلسرد کننده است. تاريخچه استفاده از حبابها به عنوان ابزار سرگرمي به 400 سال پيش بازمي گردد. امروزه حبابها بدون شک يکي از محبوب ترين اسباب بازي هاي جهان هستند و سالانه 200 ميليون از بطريهاي حاوي حبابها به فروش مي رسند.

    ساختار ساده شيمي حبابها - دو لايه صابوني که يک لايه از آب را در ضخامتي برابر يک ميليونيوم اينچ در بر گرفته اند - به تدريج و با تلاش براي بهبود يا احيا کردن آنها کاهش پيدا مي کند. حبابهايي که از دوام بيشتر يا ابعاد بزرگتري برخوردارند از گذشته ابداع شده بودند اما افزودن رنگ به اين سرگرمي تا کنون ناموفق باقي مانده بود.

    افزودن رنگهاي غذايي و يا رنگدانه ها به محلول حبابها هيچ تاثيري در رنگي شدن آنها ندارد زيرا اين مواد رنگي از اطراف حباب به پايين لغزيده و از بين مي روند. برخي ديگر از رنگدانه ها در حباب باقي مي مانند اما در هنگام فروپاشي ذرات رنگي به اطراف پاشيده شده و سطوح را آلوده مي کنند.

    کهو در رابطه با تلاشهايي که براي ابداع حبابهاي رنگي انجام داده است گفت:در ابتدا گمان کردن توليد حبابهاي رنگي قابل شستشو ايده بسيار جالبي خواهد بود اما بعد ديدم کودکاني که از اين حبابها استفاده مي کنند سر تا پا به رنگ قرمز درآمده و بيننده را به ياد صحنه هايي از فيلم «شجاع دل» مي اندازند.

    وي به تدريج به همراه همکارانش موفق به شناسايي سه نوع از رنگدانه ها شدند که توانايي توليد رنگي يکنواخت، قوي و شفاف را داشتند. با استفاده از اين رنگدانه ها، کهو و همکارانش طي سه روز توانستند حبابهاي رنگي بدون ايجاد آلودگي توليد کنند. فرايندي که اکنون پس از 30 دقيقه عملي خواهد شد.

    زماني که اين حبابها فرو مي پاشند رنگدانه ها پس از 15 ثانيه بر روي هر سطحي از قبيل بتون، چرم، نايلون و کتان ناپديد مي شوند. اين رنگدانه ها حتي بر روي موادي مانند ابريشم که به راحتي لکه دار مي شوند پس از گذشته 15 دقيقه کاملا بي اثر خواهند شد.

    در حال حاضر تنها رنگهاي موجود از حبابهاي رنگي آبي و صورتي است اما کهو اعلام کرده است که امکان توليد اين حبابها در هر رنگي وجود دارد. وي از موادي که در رنگدانه هاي جادويي اين حبابها استفاده شده است تنها نام موادي مانند آلکيل متال، سولفات و پلي اتر را آشکار کرده است.

    بر اساس گزارش ام اس ان بي سي، مبدع اين حبابها معتقد است اين ابداع تنها در زمينه سرگرمي مورد مصرف نداشته و مي توان از آن در توليد مواد پلاستيکي، صابونها، شامپوها و بسياري ديگر از مواد کاربردي زندگي روزمره استفاده کرد.
    مهر

  5. #114
    Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون
    پست ها
    1,862

    پيش فرض آشنايي با روشهاي ثبت اختراع در ايران و جهان

    آشنايي با روشهاي ثبت اختراع در ايران و جهان

    در دنيا براي ثبت اختراع دو نوع نظام وجود دارد: الف ـ روش اعلامي ب ـ روش تحقيقي. كه بر مبناي نوع زيرساخت و شرايط هر كشور متفاوت است. در ايران با توجه به شرايط موجود نظام ثبت اختراع بصورت اعلامي صورت مي گيرد. اين در حالي است كه براي تغيير رويه نظام ثبت اختراع، به نظام اثباتي (تحقيقي) پيش بيني شده است:
    الف ـ روش اعلامي
    ثبت اختراع به نحو روش اعلامي براساس ادعاي مخترع صورت مي گيرد.
    در اين روش ادعاي مخترع مقرون به صحت تلقي شده به شرط عدم سابقه ثبت، ادعاي مخترع به ثبت مي رسد.
    ماده 36 قانون ثبت علائم تجارتي و اختراعات مقرر مي دارد كه : ورقه (سند) اختراع به هيچ وجه براي قابل استفاده بودن و يا جديد بودن و يا حقيقي بودن اختراع سنديت ندارد و همچنين ورقه اختراع مزبور به هيچ وجه دلالت بر اين نمي كند كه تقاضا كننده يا موكل او مخترع واقعي مي باشد و يا شرح اختراع يا نقشه هاي آن صحيح است و اشخاص ذي نفع مي توانند نسبت به موارد مزبور، در محكمه ابتدايي تهران اقامه دعوئي كرده خلف آن را ثابت نمايند.
    با عنايت به ماده فوق الذكر روش ثبت اختراع در ايران روش اعلامي مي باشد، مخترع موظف است كه مدارك اختراع ادعايي خود را به اداره مالكيت صنعتي ارائه نمايد و اداره مالكيت صنعتي با بررسي ادعاي مخترع در سوابق ثبتي خود به شرط اينكه اختراع مذكور قبلاً به نام ديگري به ثبت نرسيده باشد اقدام به ثبت اختراع خواهد نمود و سند اختراع (ورقه) به نام مخترع را صادر مي نمايد در اين حالت، اداره مالكيت صنعتي كه مسؤوليت صدور ورقه (سند) اختراع را به عهده داشته و مسؤول صحت و سقم اختراع مخترع نمي باشد. بلكه مخترع شخصاً پاسخگو خواهد بود و اگر شخص يا اشخاصي ادعايي نسبت به اختراع ثبت شده دارند بايد در محاكم ذيصلاح قضايي مستقر در تهران با خوانده قرار دادن مخترع، اقامه دعوي نمايند و نتيجه رسيدگي و صدور حكم قطعي بيانگر واقعيت امر خواهد بود.

    همچنين وفق ماده 37 قانون ثبت علائم تجارتي و اختراعات در صورتيكه:
    الف ـ اختراع، اختراع جديد نباشد.
    ب ـ وقتي كه ورقه (سند) اختراع جهت امور نقشه هاي مالي و اختراعات مخل انتظامات عمومي و فرمولهاي و ترتيبات دوائي صادر شده باشد.
    ج ـ وقتي كه اختراع به طريقه علمي صرف بوده و قابليت استفاده عملي صنعتي با فلاحتي (كشاورزي) نداشته باشد.
    د ـ وقتي كه پنج سال از صدور ورقه (سند) اختراع گذشته و به موقع استفاده عملي گذاشته نشده باشد. هر ذي نفعي مي تواند به مراجع قضايي ذيصلاح تهران رجوع و تقاضاي صدور حكم دال بر بطلان ورقه اختراع صادر شده از اداره مالكيت صنعتي را نمايد. با توجه به مراتب مذكور روش ثبت اختراع در ايران به نحو اعلامي بوده و هر گونه ادعايي در محاكم قضايي مطرح و مورد رسيدگي قضايي قرار خواهد گرفت.

    ب ـ روش تحقيقي
    بعضي از كشورها با بهره جستن از وسايل و امكانات و آزمايشگاههاي مختلف در زمينه هاي متفاوت نسبت به بررسي ماهوي اختراع مخترع اقدام مي نمايند و آزمايشات مدت مديري به طول مي انجامد تا ادعاي مخترع درخصوص اختراعش مورد بررسي قرار گرفته تا صحت يا سقم ادعا مشخص شود.
    در اين سيستم سعي مي شود به اختراع قبل از ثبت به طور محرمانه نگهداري و حق تقدمي براي ثبت جهت متقاضي منظور مي شود و اگر ادعاي مخترع مقرون به صحت تشخيص داده شد نسبت به ثبت از تاريخ تقاضا و چنانچه ادعاي مخترع صحت نداشته باشد نسبت به رد اختراع اقدام مي گردد. در برخي از كشورها از هر دو روش استفاده مي گردد، مثلاً در سوئيس، اختراعاتي كه در زمينه ساعت و دارو انجام مي گيرد روش تحقيقي اعمال مي شود و ساير زمينه ها با استفاده از روش اعلامي نسبت به ثبت اقدام مي شود.
    بهره جويي از روش اعلامي و تحقيقي هر كدام مزايا و معايبي دارد كه ذكر آن در حوصله اين مقاله نمي گنجد. قدر مسلم قانونگذار هر كشور استفاده از يكي از دو روش را مقرر داشته و اطاعت از آن بر همگان واجب است.

    مدارك لازم جهت تقاضاي ثبت اختراع در داخل كشور:
    طبق ماده 22 و 23 آئين نامه اجرايي قانون ثبت اختراع تجارتي و اختراعات متقاضي ثبت بايد مدارك ذيل را تهيه و به اداره مالكيت صنعتي تسليم نمايد.
    1- اظهارنامه اختراع 3 نسخه
    اظهارنامه اختراع فرم مخصوص بوده و جزء اوراق بهادار مي باشد متقاضي مي بايستي از واحد فروش اوراق بهاءدار مستقر در اداره كل ثبت شركتها تهيه و مانند فرم ضميمه نسبت به تكميل و امضاء آن اقدام نمايد.
    2- توصيف مشروح اختراع يا وسيله جديدي كه بررسي آن تقاضا مي شود 3 نسخه
    اختراع مورد ادعا مخترع بايد بطور كامل شرح داده شود. در شرح اختراع بايد تمام جنبه هاي اختراع ادعايي بطور وضوح بيان گردد. توصيه مي شود در تهيه شرح توصيف اختراع از كاغذهاي A4 استفاده گردد.
    3- نقشه هاي اختراع 3 نسخه
    نقشه كامل اختراع بايد با مركب و از روي مقياس متري تهيه و ذيل نقشه ها متقاضي يا وكيل او امضاء و مهر شود وفق ماده 27 آئين نامه اجرايي قانون ثبت علائم تجارتي و اختراعات نقشه ها توصيف مشروح اختراع در روي كاغذي كه 34 سانتي متر طول و 22 سانتي متر عرض داشته باشد رسم گردد و همچنين براي انجام امر مذكور فقط از يك روي كاغذ استفاده شود.
    4- در صورتي كه تقاضانامه توسط وكيل متقاضي تسليم اداره مالكيت صنعتي شود اصل وكالتنامه با رونوشت يا فتوكپي برابر اصل شده بايستي ضميمه اظهارنامه شود.
    5- در صورتي كه تقاضاي ثبت اختراع از طرف شركت ثبت شده به عمل آمده باشد يك برگ روزنامه رسمي دليل مديريت شركت بايستي به ضميمه مدارك تسليم اداره مالكيت صنعتي شود.
    6- فتوكپي شناسنامه مخترع يا مخترعين
    7- قبض رسيد بانكي حق الثبت اظهارنامه تقاضاي ثبت اختراع
    مدارك فوق الذكر تهيه و تسليم اداره مالكيت صنعتي شود.


    تهيه كننده: س. محمودوند
    منبع: سايت فن بازار ملي ايران

  6. #115
    Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون
    پست ها
    1,862

    پيش فرض مبتکر بجنوردی به مرحله نهایی مسابقات جهانی طراحی صنعتی دانمارك راه یافت

    داوود غفوری - با اعلام رسمی سایت مسابقات طراحی صنعتی جهان به نام INDEX:Award، برای اولین بار در دنیا مبتکر بجنوردی به مرحله نهایی بزرگ ترین مسابقات طراحی صنعتی جهان که در دانمارک برگزار شد، راه پیدا کرد. Award یکی از بزرگ ترین مسابقات طراحی صنعتی جهان است که تمام طراحان و ایده پردازان از سرتاسر دنیا در این مسابقات شرکت می کنند. این مسابقه هر 2 سال یک بار در کشور دانمارک برگزار می شود و تمام طراحان و ایده پردازان با شرکت در این مسابقه شانس خود برای بردن جایزه 500 هزار یوروئی را آزمایش می کنند.
    مسابقات طراحی INDEX با شعار طراحی برای بهبود زندگی در 5 شاخه اصلی برگزار می شود:
    Body (بدن): هر طرح و ایده ای که به بدن مربوط می شود مثل لباس، کفش، عینک.
    Home(خانه): هر طرح و ایده ای که به خانه مربوط شود مثل در و پنجره، سیستم های گرمایشی و سرمایشی و...
    Work(کار): هر طرح و ایده ای که به کار مربوط می شود مثل ابزار کار، ایمنی کار، و...
    Play (بازی): هر طرحی که با بازی در ارتباط است مثل وسایل سرگرمی آموزشی، بازی های خلاقانه و هوش و...
    Community( ارتباطات اجتماعی): هر ایده ای که در ارتباطات اجتماعی قابل تعریف است مثل ابزارهای مورد استفاده در پارک ها و...
    در این مسابقه از میان صدها هزار طرح و ایده ای كه ارائه می شود در هر بخش بین 100 تا 120 نفر به عنوان نامزد معرفی می شوند و اسامی آن ها به همراه طرح ها و ایده هایشان به مدت 6 ماه در سایت مسابقات به نمایش گذاشته می شود تا كارشناسان و استادان دانشگاه ها این طرح ها را بر مبنای بهبود زندگی بشر مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند كه در نهایت از میان آن ها 8 تا 12 طرح و ایده برتر به مرحله نهایی معرفی می شود.
    با اعلام رسمی INDEX:Award برای اولین بار در دنیا «احسان درگزی» از بجنورد با طرح ویژه فتوتراپ در بین تعداد زیادی از طرح های موجود از سرتاسر دنیا توانست به مرحله نهایی راه پیدا کند.
    مهندس «احسان درگزی» متولد بجنورد و فارغ التحصیل رشته طراحی صنعتی است و او در گفت و گوی اختصاصی به خبرنگار ما گفت: مسابقات INDEX:Award یکی از بزرگ ترین مسابقات طراحی صنعتی جهان است كه هر 2 سال یك بار در كشور دانمارك با شعار طراحی برای بهبود زندگی، تمام طرح ها و ایده های دنیا را جمع آوری می کند و با داوری از میان طرح ها و ایده های موجود طرح و ایده برتر را که در زندگی بشر بهبودی به وجود آورد را به عنوان برنده اعلام می کند.
    وی افزود: هر سال مسابقات طراحی صنعتی و ایده پردازی، در سطوح مختلف در دنیا برگزار می شود و هر یک از آن ها با توجه به خط مشی خود، برگزیدگان خود را اعلام می کنند.
    از جمله این مسابقات می توان به Red-dot اشاره کرد که هر سال 100 طرح برگزیده را از میان شرکت کنندگان از سراسر دنیا انتخاب و اعلام می کند، IF design نیز یکی دیگر از این مسابقات است که در آلمان برگزار می شود و ایده های فاخر را از میان شرکت کنندگان انتخاب و اعلام می کند.
    مهندس «درگزی» ادامه داد: مسابقه دیگری از طرف انجمن طراحی صنعتی آمریکا IDSA برگزار می شود که 100 ایده برگزیده سال را از میان شرکت کنندگان شناسایی و در مجله bussiness week معرفی می کند.
    وی گفت: نکته قابل توجه در این مسابقات این است كه هر یک از این مسابقات برای انتخاب آثار، فلسفه و خط مشی مخصوص خود را دنبال می کند، به عنوان مثال مسابقات red-dot طرح های منتخب خود را براساس ایده های نو و خلاقیت اعلام می کند و لازم نیست این طرح تولید شده باشد و در red-dot تولید شدن ایده یا طرح امتیازی محسوب نمی شود، و یا مسابقه if design که ایده های نو با نگاه به قابلیت تولید شدنشان بررسی می شود و ایده و طرح نو كه تولید شده باشد دارای امتیاز بیشتری است، در این مسابقه داشتن یک ایده ناب خود به تنهایی امتیاز آور نیست.
    وی تصریح كرد: IDSA كه نوع دیگری از مسابقات است طرح ها و ایده ها را با چاشنی میزان سود آوری آن ها در بازار اقتصادی مورد بررسی قرار می دهد.
    وی ادامه داد: هر 3 مورد این مسابقات جزو مهم ترین مسابقات طراحی صنعتی و ایده پردازی در دنیا محسوب می شوند که هر ساله برگزار می شود.
    در مسابقه INDEX:Award پس از ثبت نام شركت كنندگان كه اغلب برگزیدگان مسابقات red-dot ، if design ، IDSA نیز هستند آثار آن ها در دور اول مورد بررسی قرار می گیرد و در مراحل بعدی اطلاعات تکمیلی و توضیحات بیشتری از طراحان به مرحله نهایی می رسد. طرح هایی که به فینال راه پیدا می کنند نیز 3 ماه در انتظار خواهند بود تا داوران و کارشناسان با بررسی های دقیق تر و موشکافانه تر در دور نهایی از میان آن ها فقط یک طرح را به عنوان طرح برتر و برنده جایزه نقدی اعلام کنند.
    مهندس «درگزی» تصریح كرد: در مسابقه INDEX:Award داستان به این جا ختم نمی شود و پس از انتخاب و معرفی طرح برتر کار تمام نمی شود بلکه تمام آثار فینالیست شده به مدت 6 ماه در یک تور بین المللی در شهرهای مختلف به نمایش گذاشته می شوند و به عموم معرفی می شوند. از این رو، حضور در بین فینالیست ها خود به تنهایی اتفاق مهمی محسوب می شود.

    وی گفت: تعداد زیاد شرکت کنندگان و تنوع آثار ارسالی، دامنه وسیع کارشناسانی که از نقاط مختلف دنیا و مراکز معتبر علمی به عنوان داور به طرح ها و ایده های ارسال شده، رای و امتیاز می دهند، و فرایند چند مرحله ای و طولانی که هر 2 سال یک بار از اواخر پاییز شروع می شود و اواخر تابستان سال بعد به اتمام می رسد، همه نشان دهنده اهمیت حضور و انتخاب شدن در این رقابت جهانی است.
    مهندس «درگزی» افزود: اهمیت INDEX به جایزه نقدی آن نیست، زیرا اولا بر خلاف سایر مسابقات که شرکت در آن مستلزم پرداخت هزینه از 50 تا 700 یورو است، شرکت در این مسابقه رایگان است و به همین دلیل تعداد زیادی شرکت کننده را از سراسر دنیا به خود جذب می کند، ثانیا فرایند شناسایی و انتخاب طرح برتر در این مسابقه در چند مرحله و با رای کارشناسان دانشگاه ها و برخی موزه های معتبر دنیا صورت می گیرد.
    مهندس «درگزی» در مورد طرح های ارائه شده خود به مسابقات INDEX:Award 2009 نیز اظهار داشت: طرح های خود را در 2 بخش home با طرح آجر فعال و در بخش workبا طرح فتوتراپی ارائه دادم كه طرح های من مدت 6 ماه در بین نامزدها حضور داشت و با اعلام رسمی INDEX، طرح فتوتراپی در میان فینالیست ها قرار گرفت.
    وی ادامه داد: فتوتراپی یکی از محصولاتی است که اولین بار برای تولید کننده های داخلی در زمینه پزشکی در ایران طراحی و ایده پردازی كرده ام به گونه ای كه نمونه آن در هیچ جای دیگر دنیا وجود ندارد و در حال حاضر به عنوان یكی از طرح های برتر فینالیست در مسابقات INDEX:Award 2009 شناخته شده است.
    وی تصریح كرد: فتوتراپی ابزاری پزشکی است که نوزادان مبتلا به بیماری زردی (یرقان) به وسیله این دستگاه تحت درمان قرار می گیرند.
    «درگزی» گفت: یكی از مشكلاتی كه دستگاه های فتوتراپی موجود دارند این است كه باید نوزاد را جابه جا كرد و آن را داخل دستگاه گذاشت كه این عمل مشكلاتی را برای نوزاد به وجود می آورد و هم چنین تمام نمونه های موجود در بازار ایران و جهان دستگاه فتوتراپی یک وسیله مستقل و جاگیر است و نمونه های بزرگ و کوچک آن فضای زیادی را اشغال می کند و عمدتا هم گران هستند.
    اما فتوتراپی كه من آن را طراحی كرده ام به فضای مستقل نیاز ندارد و در همان مکانی که نوزاد در حال استراحت و خواب است (تخت بیمارستان یا خانه) می توان از آن استفاده کرد.
    وی ادامه داد: مهم ترین عاملی كه باعث شد این طرح مورد توجه كارشناسان و استادان بین المللی قرار گیرد این است كه علاوه بر ظاهر آرام بخش و حمایت کننده آن از نوزاد در هنگام درمان، نوزاد بدون این که متوجه اتفاق خاصی باشد تحت درمان قرار می گیرد. هم چنین والدین با احساس روانی بهتری دوره درمان نوزادشان را تحمل می کنند.
    «درگزی» ادامه داد: نکته قابل توجه دیگر در این طرح جمع شدن دستگاه فتوتراپی قبل و پس از استفاده است که هم جای کمی را اشغال می کند و هم حمل و نقل آن بسیار آسان است و كاربرد آن در مراکز درمانی حائز اهمیت فراوان است.
    وی هم چنین در مورد طرح آجر فعال نیز اظهار داشت: این آجر به سیمان، گچ و سایر مخلفات در ساخت ساختمان نیاز ندارد، با روی هم قرار دادن این آجر و چسباندن آن ها به یكدیگر كه تنها به وسیله آب انجام می گیرد دیوار ساخته می شود.
    وی ادامه داد: این طرح را به مسابقات شركت گوگل كه هدف آن تحول در زندگی مردم است ارسال كرده ام و نتیجه آن در آینده نزدیك اعلام می شود.
    منبع: روزنامه خراسان

  7. #116
    Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون
    پست ها
    1,862

    پيش فرض تجليل از خواهر و برادر مبتكر ساروي

    يك برادر و خواهر مبتكر ساروي با ارائه طرح ابتكاري در مسابقات جهاني انگليس، مدال هاي طلا و نقره اين مسابقات را به خود اختصاص دادند. يك برادر و خواهر مبتكر ساروي با ارائه طرح ابتكاري در مسابقات جهاني انگليس، مدال هاي طلا و نقره اين مسابقات را به خود اختصاص دادند. به گزارش خبرنگار ما، سينا صابري كه هم اكنون در دانشگاه مازندران تحصيل مي كند با اختراع نانوپوشش به مسابقات جهاني و تخصصي 2007 انگلستان مدال طلاي اين مسابقات را به گردن آويخت.

    همچنين سونيا صابري تنها دختر عضو خانواده صابري كه پدر و مادرشان فرهنگي و بازنشسته هستند با اختراع اشعه گير تلفن همراه و ارائه آن به مسابقات جهاني و متخصصي انگليس مدال نقره اين مسابقات را به خود اختصاص داده است.

    عبدالوحيد فياضي رئيس سازمان آموزش و پرورش مازندران با حضور درمنزل اين خانواده فرهنگي از افتخارآفريني اين برادر وخواهرمبتكر وخلاق تجليل كرد. ساري- خبرنگاركيهان

  8. #117
    Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون
    پست ها
    1,862

    پيش فرض دانشگاه علم و صنعت در سالهاي اخير چهار اختراع با ثبت جهاني داشته است

    دكتر "اميرحسين دوايي"، مدير همكاريهاي علمي و صنعتي دانشگاه علم و صنعت مي‌گويد: اين دانشگاه در چند سال اخير ‪ ۱۲۷‬اختراع عرضه كرده است كه چهار مورد آنها ثبت بين‌المللي شده است. دكتر "اميرحسين دوايي"، مدير همكاريهاي علمي و صنعتي دانشگاه علم و صنعت مي‌گويد: اين دانشگاه در چند سال اخير ‪ ۱۲۷‬اختراع عرضه كرده است كه چهار مورد آنها ثبت بين‌المللي شده است.

    مصاحبه مطبوعاتي دكتر "محسن شريفي" رييس دانشكده مهندسي كامپيوتر دانشگاه علم و صنعت با هدف معرفي نرم‌افزاري ابداعي وي كه با استفاده از چند رايانه شخصي به سرعت عمل ابررايانه‌ها دست مي‌يابد، فرصتي شد كه دكتر دوايي پيرامون فعاليتهاي علمي اين دانشگاه سخن بگويد.

    وي در حاشيه اين مصاحبه مطبوعاتي با بيان اينكه پايان فاز دانشي و ابتداي فاز فناوري در دانشگاه از ثبت اختراع است، اظهار اميدواري كرد كه سيستم نرم افزار سي- شريفي (ابداع دكتر شريفي) پنجمين اختراع اين دانشگاه باشد كه ثبت جهاني مي‌شود.

    دوايي افزود: دانشگاهها در برخورد با دانش و صنعت دو رويكرد عمده دارند كه نخستين آنها، وظيفه دانشگاهها را انجام كارهاي علمي و توليد مقاله مي‌داند و آنها كه در اين قسمت بسيار زياده‌روي مي‌كنند بر اين باورند كه دانش را توليد كنند و اگر صنعت كشور نتواند از آن استفاده كند، مشكل صنعت است و نه آنها.

    اما به گفته او گروه ديگر معتقدند كه بايد به مسائل داخلي و نمود بارز آنها توجه داشت حتي اگر كارشان به هيچ مقاله‌اي ختم نشود و اصلا در لبه‌هاي دانش هم حركت نكنند.

    دكتر دوايي پس از اين مقدمه گفت: دانشگاه علم‌و صنعت و بقيه دانشگاههاي پيشرو هيچيك از اين دو ايده را نمي‌پسندند و بر اين باورند كه بايد در راه حل مشكلات راهبردي كشور گام بردارند و اگر چنين رويكردي داشته باشند، بحث توليد دانش و حركت در مرزهاي بين‌المللي آن رخ خواهد داد.

    وي سپس براي مثال چند نمونه از پژوه‌هاي انجام شده در اين دانشگاه را چنين برشمرد: نخستين پروتز عصبي براي كساني كه داراي ضايعات نخاعي هستند، هم به لحاظ دانشي و هم فناوري و نياز كشور برجسته است و يا در پروژه‌هايي مانند بتونهاي پليمري و شبيه‌سازهاي حرفه‌اي پرواز مثل بالگردها، كار صنعتي انجام شده و آنها را تحويل داده‌ايم .

    مدير همكاريهاي علمي و صنعتي دانشگاه علم و صنعت افزود: اكسيژن زدايي از مس كه يكي از اختراعات ثبت شده بين‌المللي ماست و پروژه پوشش‌دهي ضدباكتري كاشي با استفاده از فناوري نانو، هم در حوزه خاصي تعريف مي‌شوند زيرا هم نياز كشور را برآورده مي‌كنند و هم در لبه‌هاي دانش هستند.

    دكتر دوايي به‌عنوان نتيجه گفت: ما (دانشگاهها) بايد در پي گره‌گشايي از مشكلات راهبردي كشور باشيم و نبايد جاي شركتهاي پيمانكار و بخش خصوصي را در بدنه كارشناسي كشور تنگ كنيم و خود را رقيب آنها بدانيم.

    وي افزود: فعاليتهاي ما دنباله طبيعي فعاليتهاي دانشي و عقبه‌اي براي كارهايي است كه در بخشهاي ‬پژوهش و توسعه (R & D) بايد انجام شود و بنابر اين ما در دفتر همكاريهاي علمي و صنعتي دانشگاه مكانيزمهايي را ايجاد كرده‌ايم تا پروژه‌هايي را كه در دانشگاه انجام مي‌گيرند، از همان لحظه شروع به سوي نيازهاي اصلي كشور سامان‌دهي و جهت دهي شوند.

    دوايي ادامه داد: همچنين اگر پروژه‌هايي قابليت تجاري‌سازي و وارد شدن به حوزه صنعت يا خدمات عمومي كشور را دارند، مي‌كوشيم به آنها كمك كنيم و براي اين كار بخش انتقال فناوري را در دانشگاه و مذاكرات فروش دانش فني را فعال كرده‌ايم.

    به گفته دوايي، يكي ديگر از كارهاي ما، اين است كه برخي از دانشها و فناوريهاي توليد شده در دانشگاه را كه قابليت عرضه در بازار دارند، از طريق شركتهاي كوچك و متوسط دانش‌بنيان به بازار متصل كنيم كه وظيفه مركز رشد دانشگاه كمك به ايجاد شركتهاي دانش بنيان است.

    با اين حال يكي از حلقه‌هاي مفقوده بين تبديل كارهاي پژوهشي انجام شده به محصول، اين است كه بسياري از فارغ‌التحصيلان دانشگاهها در سطح كارشناسي ارشد و دكترا، عمدتا به دلايل مادي و گاه معنوي، موفق به نتيجه رساندن حاصل كار چندين ساله خود نمي‌شوند و سپس به سر كار ديگري مي‌روند.

    "محمدرضا جاهد مطلق" مدير مركز رشد دانشگاه علم و صنعت مي‌گويد: اين مراكز بدين سبب توسط دولت در دانشگاهها ايجاد شده‌اند تا به اين افراد كمك كند كه محصول كار خود را بصورت قابل استفاده درآورند.

    وي مي‌افزايد: اين مراكز هم از نظر مالي و هم معنوي به اين صاحبان ايده كمك مي‌كنند تا بتواند مقداري از مشكلات تجاري خود را رفع كنند و مثلا طرح تجاري بنويسند و مشكلات قانوني خود را نيز با گرفتن مشاوران حقوقي رفع كنند.

    جاهد با بيان اينكه دولت تصميم گرفته است در تمامي دانشگاهها مراكز رشد را فعال كند، مي‌گويد: اين مراكز دو حسن دارند، نخست اينكه كارهاي پژوهشي به ثمر مي‌رسد و ديگر اينكه كارزايي مي‌شود و محقق بدون فشار به بدنه دولت براي خود و با توجه به محصول توليد شده براي گروهي كارشناس، كاردان و كارگر كار ايجاد مي‌كند.

    به گفته وي، مراكز رشد به دو صورت به فارغ‌التحصيلان دانشگاهي داراي طرح توليد كمك مي‌كنند، نخست اينكه آنها را كه شركتي ندارند به مرحله‌اي موسوم به پيش‌رشد مي‌آورند تا در مدتي حدود شش ماه شركت خود را ثبت كنند و ديگران را كه شركت دارند، به مرحله رشد وارد مي‌كنند تا پس از حدود سه سال در اين مراكز خود را به مرحله‌اي برساند كه بتوانند محصول خود را به جاهايي كه از آنها استفاده مي‌كنند، عرضه كنند.

  9. #118
    Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون
    پست ها
    1,862

    پيش فرض مخترع ايراني دستگاه "پرتو درماني ثانويه" براي درمان سرطان مدال طلا گرفت

    مخترع ايراني دستگاه" پرتو درماني ثانويه" و ابداع‌كننده شيوه جديدي براي درمان سرطان از نمايشگاه بين‌المللي اختراعات نورنبرگ در كشور آلمان مدال طلا دريافت كرد. مخترع ايراني دستگاه" پرتو درماني ثانويه" و ابداع‌كننده شيوه جديدي براي درمان سرطان از نمايشگاه بين‌المللي اختراعات نورنبرگ در كشور آلمان مدال طلا دريافت كرد.

    " مجتبي نواب پور " دكتراي رشته فيزيك و مهندسي پزشكي و مخترع اين دستگاه روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود : در اين نمايشگاه كه در اوايل ماه نوامبر برگزار شد، مخترعين ‪ ۳۴‬كشور شامل ‪ ۲۴‬كشور توسعه يافته و ‪ ۱۰‬كشور درحال توسعه ، اختراعات خود را در شاخه‌هاي مختلف علمي به نمايش گذاشتند.

    دستگاه پرتو درماني ساخت اين مخترع ايراني از بين ‪ ۷۷۴‬اختراع در تكنولوژي پزشكي حايز رتبه ‌اول و موفق به دريافت مدال طلا ازاين نمايشگاه شد.

    نواب پور افزود: اين دستگاه ابتدا در سال ‪ ۱۳۷۸‬به طورآزمايشي ساخته شد و به دنبال آزمايش آن بر روي سلول‌هاي سرطاني ، مدل ديگري براي پرتوي با شدت بيشتر براي بيماران ساخته شد.

    وي گفت : ساخت دستگاه مشكل نيست و اهميت آن در مكانيزم فيزيكي آن و پرتوي ثانويه توليدي توسط آن است .

    اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي مشكل اساسي در درمان سرطان را عود مجدد بيماري پس از بهبودي اعلام كرد و گفت : در تمام روش‌هاي شيمي درماني ، جراحي و راديو تراپي اين مشكل وجود دارد كه اين بيماري‌ها بعد از درمان عود مي‌كند چون درمان به صورت كامل صورت نمي‌گيرد.

    نواب پورادامه داد : درمورد راديوتراپي و پرتو درماني معمولي مقدار تابش پرتو به بدن بيمار كافي نيست و نمي‌توانيم شدت بيشتري بتابانيم چون بافت سالم نيز از بين مي‌رود.

    اين مخترع افزود : در مكانيزم " پرتو درماني ثانويه " براي حل اين مشكل با انتقال دوز كشنده به سلول‌هاي سرطاني ، مقدار كمتري انرژي به سلول‌هاي سالم مي‌رسد.

    وي خاطرنشان كرد : مقدار پرتوي قابل تابش به سلول‌ها به اندازه يك جلسه راديوتراپي است و اين درحالي است كه در راديوتراپي معمولي بايد ‪۲۰‬ تا ‪ ۲۵‬جلسه پرتو درماني انجام شود.

    به گفته نواب پور، اين پرتو درماني در يكي از انواع سرطان‌هاي كبدي روي ‪ ۱۴‬بيمار آزمايش شد و در تمامي آنها تصاوير سي تي اسكن پس از انجام پرتو درماني نشان داد كه تومور سرطاني آسيب زيادي ديده است.

    اين مخترع يادآور شد: به دنبال طي شدن مراحل پژوهشي اين روش و در صورت صدور مجوز توسط كميته اخلاق پزشكي ، اين روش دركشور براي درمان سرطان انجام خواهد شد.

    وي اين روش را درمقايسه با روش‌هاي ديگر كم هزينه توصيف كرد و گفت : توليد اين پرتو گران قيمت نيست.

  10. #119
    Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون
    پست ها
    1,862

    پيش فرض معرفی استاد ایرانی دانشگاه واشنگتن در میان مخترعان برجسته جوان دنیا

    استاد ایرانی دانشگاه واشنگتن از سوی نشریه معتبر علمی - فناوری "تکنولوژی ریویو" به عنوان یکی از مخترعان ابتکاری برجسته زیر 35 سال جهان معرفی شد. استاد ایرانی دانشگاه واشنگتن از سوی نشریه معتبر علمی - فناوری "تکنولوژی ریویو" به عنوان یکی از مخترعان
    ابتکاری برجسته زیر 35 سال جهان معرفی شد.
    به گزارش خبرگزاری مهر، نشریه معتبر علمی "تکنولوژی ریویو" در بررسی های مفصل خود پروفسور بابک امیر پرویز استاد ایرانی دانشگاه واشنگتن را به عنوان یکی از برجسته ترین مخترعان زیر 35 سال جهان معرفی کرد.

    در کنار این استاد ایرانی، یکی دیگر از اساتید این دانشگاه و یک دانشجوی دوره دکتری نیز از دانشگاه واشنگتن در میان مخترعان ممتاز زیر 35 سال جهان معرفی شده اند.

    برندگان این عنوان که همگی از اعضای کالج مهندسی دانشگاه واشنگتن بوده اند، در شماره سپتامبر "تکنولوژی ریویو" معرفی کامل خواهند شد.
    این استاد برجسته ایرانی ابداعات قابل توجهی در عرصه بیولوژی و فناوری نانو داشته است.

  11. #120
    Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون
    پست ها
    1,862

    پيش فرض

    دستگاه سیر پوست‌كن ساخته شد



    • گروهی از محققان ایرانی موفق به طراحی و ساخت دستگاه سیر پوست‌كن شدند.



    گروهی از محققان ایرانی موفق به طراحی و ساخت دستگاه سیر پوست‌كن شدند.
    حمید یلان یكی از مجریان این طرح در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس گفت: این پروژه با سرپرستی علیرضا جهانگیریان و همكاری محمد علی‌پور انجام شده است و نمونه داخلی نداشته و با نمونه‌های خارجی نیز تفاوت زیادی دارد.
    وی ادامه داد: این دستگاه برای عملیات پوست‌كنی سیر ۳ مرحله را طی می‌كند در مرحله اول سیر را پلار (حبه حبه) می‌كند و در مرحله دوم آشغال‌زدایی انجام می‌دهد و در مرحله آخر پوست سیر را می‌كند.
    یلان افزود: این دستگاه قادر است در یك ساعت بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ كیلو سیر را پوست بكند و كیفیت بالایی دارد و در حین پوست كندن به خود سیر آسیب نمی‌رساند.
    وی یادآور شد: این دستگاه در مرحله تولید است و هم اكنون با چند كارخانه ترشی‌سازی مذاكرات لازم را برای تولید انبوه این دستگاه انجام داده‌ایم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •