سلام
بهترین ترتیب اتصال برق آداپتور به پریز و اتصال کابل برق آن به لپ تاپ چگونه است ؟
منظور اینکه اول کدوم رو به برق بزنیم ؟
ممنون
سلام
بهترین ترتیب اتصال برق آداپتور به پریز و اتصال کابل برق آن به لپ تاپ چگونه است ؟
منظور اینکه اول کدوم رو به برق بزنیم ؟
ممنون
تو دفترچه لپ تاپ من که به این ترتیب نوشته :
1. پریز
2. اتصالی به ترانس
3. اتصال به سوکت
خودم هم دارم با این حالت کار می کنم.
منظور اینکه اول دو شاخ برق آداپتور به 220 بخوره و بعد سوکت آداپتور ( برق 12dc ) به لپ تاپ درسته ؟
و در زمان جد کردن هم بلا عکس یعنی اول سوکت اداپتور از لپ تاپ جدا بشه و سپس دو شاخ برق کشیده شود ؟
درست متوجه شدم ؟
درسته، این کار باعث میشه اگه جرقه بزنه، سیستمت آسیب نبینه
یه سوال داشتم:
بعضی اوفات ترانس لپ تاپم یه صدای ویز ویزی از خودش در میاره.گاهی اوقات این صدا هنگامی هدفون میزنم شنیده میشه.ماله چیه؟
مشکل از ترانس شماست زمانی که شارژ لپ تاپ پر میشه برق قطع میشه اما ولتاژ محدودی بین مدار و سیم های اتصال
هنوز باقی هست که باید پریز رو جدا کنی اگه زیاد تکرار بشه شارژر دچار اختلال و در نتیجه خرابی میشه.
سلام اگه برای مدت طولانی از باتری نخواهیم استفاده کنیم می شود ان را از لب تاب بیرون نگه داشت و از برق ac استفاده کرد![]()
منم همین سوال رو دارم
یعنی میتونم با خارج کردن باتری، مستقیما با ترانس و تقریبا همیشگی از این روش استفاده کرد؟( میخوام باتری رو کلا کنار بزارم)
نه دوستان عزیز این سوال رو من چندین و چندبار در سایت توضیح دادم. (( دیگه خودم هم قاطی کردم ))
زمانی که شما باتری رو از داخل دستگاه بیرون میآرد و با برق شهری وصل میشید
امکان داره که برق بره یا سوکت جدا و یا با نوسانات برقی مواجه بشید در اینجور مواقع آسیب جدی به مادربورد دستگاه زده میشه. (( حتی قطعاتی مثل: مانیتور و cpu و ram و حتی hard ))
حال اگه برق بره و باتری داخل لپ تاپ باشه دیگه دستگاه خاموش نمیشه و از باتری استفاده میکنه و مشکلی پیش نمیآد/
پس بهتره باتری همیشه داخل دستگاه باشه.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
طریقه شارژ کردن: از اونجای که باتری های جدید لیتیومی هستند و لیتیوم عنصر آسیب پذیری هست
بهتره لپ تاپ رو یا از همون ابتدا با برق شهری (( + باتری )) روشن کنیم یا بزاریم زیر 30% بشه.
تا سلول های باتری دچار آسیب نشن.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
میخوام برای مدتی با لپ تاپم (( باتریش )) کار نکنم: در این مواقع باید شارژ رو روی %30 بزارید.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان هر سوالی داشتند بنده در خدمتم.
--------------------------------------------------
مـــــــــــــوفـــــــــ ـــق بــــــــاشِِِِِِِِِِِِِِ ِِِِــــــــــــد
یه سوال از حضورتون دارم
اونم اینه که یه جا شنیدم واسه زدن لبتاپ به شارژ بهتره اول لبتاپ رو خاموش کنیم بعد بزنیم به شارژ
اول توجه نکردم گفتم الکی میگن
اما یه بار که روشن زدم شارژ یهو ال سی دی رنگش قاطی شد تا وقتی که شارژر رو ازش قطع کردم
حالا درستش کدومه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)