تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 577 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نمی دونم چرا ولی بعد یه shut down كردن خیلی بهتر شد ولی یه مشکل هست شما هم امتحان کن توی screen saver ها matrix view رو انتخاب كن که تو همون پنجره نمایش بده بعد روی دکمه power management كليك كن .پنجره ای که نمایش داده می شه پشت پیش نمایش screen saver مي ياد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان کمک.
    من به یکی از دوستانم سی دی اوبونتو 8.4 رو دادم و نصب کرده روی سیستمش اما می گه موس سیستمش رو نشناخته.موسش هم ps2 است.من که زیاد در این مورد چیزی نمی دونستم گفتم از شما بپرسم بینم چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد.سیستمش هم خیلی قدیمی نیست پارسال ارتقا کامل داده.لطفا کمک.من کلی تبلیغ کردم روی اوبونتو.

پروفشنال Mehrdad-bx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ?Open source

پيش فرض

درایو ntfs رو در اوبونتو میدیدم. اما دو روزه نیست!
    من تمام دروایو های ویندوز رو میدیدم و باز میکردم و فایل اضافه و پاک میکردم و ...
    اما حالا درایو ntfs ام غیب شده. جاش تو دسکتاپ خالیه و هیچ جا معلوم نیست. چیکارش کنم؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ?Open source

پيش فرض

سلام
    یه مشکل دیگه هم دارم:
    الان من تنها 4 گیگ خالی در درایو اوبونتو دارم. چه جوری زیادش کنم؟(مثلا از همون درایو ntfs بگیرم یا fat32 که چند تا دارم)
    مهم نیست از کجا. بالاخره از یه دونه از درایو هام میگیرم ولی چه جوری؟
    ممنون میشم کمکم کنید

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

سلام
    یه مشکل دیگه هم دارم:
    الان من تنها 4 گیگ خالی در درایو اوبونتو دارم. چه جوری زیادش کنم؟(مثلا از همون درایو ntfs بگیرم یا fat32 که چند تا دارم)
    مهم نیست از کجا. بالاخره از یه دونه از درایو هام میگیرم ولی چه جوری؟
    ممنون میشم کمکم کنید
    برای دیدن درایوهاتون به places برید و روشون کلیک کنید تا mount بشن، بعد روی دسکتاپ هم می آیند، اگر هم نمی شه احتمالا شما ویندوز رو shutdown نکردید یا hibernate کردید... برید و از اونطرف درست کنید. اگر هم نشد در چند صفحه پیش توضیح هست چطور از دستور force استفاده کنید(البته با مسئولیت خودتون).

در مورد این کاری که می گید، اگر /home جدا ساختید که براحتی برید و و در یک پارتیشن منیجر مانند gparted اون دو رو با هم مرج کنید ولی اگر کلا یک / ساختید به نظرم راهی نباشه! حتی اگه در داخل یک سیستم عامل دیگه بکنید مانند ویندوز شانس خراب شدن پارتیشن هست! اصولا نمی شه به پارتیشنی که سیستم عامل روش نصب هست دست زد.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان کمک.
    من به یکی از دوستانم سی دی اوبونتو 8.4 رو دادم و نصب کرده روی سیستمش اما می گه موس سیستمش رو نشناخته.موسش هم ps2 است.من که زیاد در این مورد چیزی نمی دونستم گفتم از شما بپرسم بینم چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد.سیستمش هم خیلی قدیمی نیست پارسال ارتقا کامل داده.لطفا کمک.من کلی تبلیغ کردم روی اوبونتو.
    گرچه این باگ بارها و بارها گزارش شده و نتیجه ها هم از فرد به فرد متفاوت بود!! ولی به هر جهت کارهای عجیبی که می شه کرد disable کردن usb ها در BIOS هست و بعد از اینکه موس به کار افتاد دوباره enable کردن اونها!

ولی در کل شما دستور dmesg رو اجرا کنید و فقط قسمت مربوط به usb ها و PS/2 Controller رو اینجا بزارید شاید تونستیم با هم کاری کنیم.
    البته بودن این مسله در ۸.۰۴ کمی عجیب هست! ولی یک راه ساده تر هم داره! اونم خریدن یک تبدیل هست که قیمتش فکر نکم از ۳۰۰۰ یا ۴۰۰۰ تومان بیشتر باشه!
    Last edited by taia; 07-06-2008 at 14:56.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ?Open source

پيش فرض

یعنی هیچ راهی نیس؟ آخه من که خوستم نصب کنم همه جا تو اینترنت میگفتن یه سواپ بساز با یه / همه چی تمومه!
    چه کلاهی رفت سرم

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

یعنی هیچ راهی نیس؟ آخه من که خوستم نصب کنم همه جا تو اینترنت میگفتن یه سواپ بساز با یه / همه چی تمومه!
    چه کلاهی رفت سرم
    بله کلا همینطور هست شما برای اجرا به حتی / هم می تونید اکتفا کنید ولی برای برخی کارها swap نیاز هست ( مانند کار با DBMS ها مانند oracle یا DB2) داشتن home یکسری محاسن داره که البته جای بحثش نیست، ولی مثلا من خودم هم ۲ تا پارتیشن دارم / و swap .

ابتدا یک بکآپ کامل بگیرید از اطلاعاتتون فکر کنم فولدر home کافی باشه، بعد با live cd بوت کنید و در اونجا با استفاده از gparte این کار رو انجام بدید)resize کردن /)، اگر واقعا به فضا نیاز دارید.
    Last edited by taia; 07-06-2008 at 15:06.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ?Open source

پيش فرض

ممنون آقای taia(طاحا؟)
    اگه بخوام میتونم یه /home بسازم؟ چون میخوام بسازم. اگه نمیشه مشکلی نیس. دوباره نصب میکنم.
    باز هم تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون آقای taia(طاحا؟)
    اگه بخوام میتونم یه /home بسازم؟ چون میخوام بسازم. اگه نمیشه مشکلی نیس. دوباره نصب میکنم.
    باز هم تشکر
    ۱. نیک نیم من taia هست ولی اسم واقعی ایم بله طاها هست.
    ۲. چرا که نمی شه! مراحل زیر رو به ترتیب طی کنید:
    اول پارتیشنی رو که می خواهید home کنید بسازید با فرمت ترجیحا ex3 بقیه فرمتهای لینوکس هم می شود.
    بعد اون رو mount کنید به طریق زیر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توجه کنید که hda5 رو با توجه به آدرس پارتیشنی که ساختید عوض کنید.
    حالا همه چیز رو در home کپی کنید
    کد:
    /
    حالا وقت جابجایی می رسه
    برای اینکار ابتدا پارتیشن جدید رو unmount کنید

کد:
    یک مسیر موقتی برای home بسازید(در واقعا همه ی home رو به آدرس جدید منتقل کنید)

کد:
    حالا مسیر home رو بسازید:

کد:
    حالا پارتیشن خودتون رو روی home جدید mount کنید:
    کد:
    که اینجا دوباره متذکر می شم hda5 رو با آدرس پارتیشنتون جایگزین کنید.
    حالا برای اینکه سیستم به طور خودکار پارتیشن رو mount کنه به فایل /etc/fstab خط زیر رو اضافه کنید:
    کد:
    بعد از اینکه سیستم رو مجددا بوت کردید و اگر همه چیز خوب کار کرد مسیر موقتی رو هم پاک کنید:

کد:
    و تمام
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •