سلام دوستان
بهترین و در عین حال آسانترین برنامه ادیتور فونت کدام است ؟
یعنی یه فونتی دارم میخوام حروف یه فونت دیگه رو جایگزین اون فونت کنم .
ممنون میشم اگه لینک هم بدید .
سلام دوستان
بهترین و در عین حال آسانترین برنامه ادیتور فونت کدام است ؟
یعنی یه فونتی دارم میخوام حروف یه فونت دیگه رو جایگزین اون فونت کنم .
ممنون میشم اگه لینک هم بدید .
پدرام جان من هم اين مشکل برام پيش آومده فقط در کرل .......ولي وقتي ابزار تايپ رو از حالت انتخاب حارج کردم حروف اضافي حذف شده ..جديدا فونتهاي فارسي بعد از تايپ يك جمله حرف آخر جمله اول جمله هم تكرار ميشود.بيشتر براي ك / ي اينوري ميشه.
اين مشكل را كشي قبلا داشته؟؟مربوط به فونته؟؟ من از سري B و فنتهاي موجيكس استفاده ميكنم
http://mojix.parsaspace.com/P30WORLD/Shadow_Fonts.rarدرخواست از mojixیا هرکس دیگه که میتونه جواب بده
سلام فونتهای هستند مثل فونتB Shadi که سایه دار هستند خودشان و دوخط دارند دور حروف من اینطور فونتهارو انگلیسی هاشو میخواستم اگر دیده باشید برچسب هایی که به ماشین د با عنوان فول انجکشن انگلیسی میزنند برای اسپورت کردن ماشین
دوباره تکرار میکنم انگلیسی
پیشا پیش از جواب شما متشکرم
دقيقا نميدونم فکرکنم از فونتاي پيش فرض ويندوزهThis Font please
![]()
راحت ترين برنامه براي ويرايش فونت Font Creator هستش نسخه 40 روزه رو ميتوني از لينک زير بگيريکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=MOJIX;1800929]پدرام جان من هم اين مشکل برام پيش آومده فقط در کرل .......ولي وقتي ابزار تايپ رو از حالت انتخاب حارج کردم حروف اضافي حذف شده ..
تعجب ميكنم قبلا اين مشكل را نداشتم.
ممنون.هم اينكه فهميدم يكي ديگه هم اين مشكل را دارد خيالم راحت شد![]()
سايت سازندهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MOJIX; 16-11-2007 at 20:07.
دوستان من احتياج خيلي ضروري به نمونه فونتي دارم كه در كتابهاي زبان دبيرستان و راهنمايي استفاده شده يعني دقيقا حروف I ، a و g مثل آن فونت باشه. ممنون ميشم اگه كمكم كنيد هرچه سريعتر.
اشکال نداره من سعي ميکنم هر کي مشکلي يا درخواستي داشته باشه حل کنم .....
و اينو اضافه کنم که اگه کسي درخواست فونت هاي انگليسي خاص بکنه زياد نميتونم کمکش کنم
و اينو بارها در پست هاي قبلي گفتم مثل اين
عزيز اين فونتي که شما ميخوايين رو من نتوستم دقيق پيدا کنم ولي فونت FreesiaUPC پيش فرض خود ويندوز خيلي شبيه اين فونتيه که شما ميخواييندوستان من احتياج خيلي ضروري به نمونه فونتي دارم كه در كتابهاي زبان دبيرستان و راهنمايي استفاده شده يعني دقيقا حروف I ، a و g مثل آن فونت باشه. ممنون ميشم اگه كمكم كنيد هرچه سريعتر.
فونت نستعليق كه جديدا ساخته شده.كاري از شركت هامون(چليپا كه يادتونه)يونيكد هم هست
لينك دانلود:
سلام پدرام جان
دمت گرم ، مدتیه دنبال این فونت می گشتم که تو ویستا هم کار کنه
کارت حرف نداشت
مرسی
ممنون پدرام جاناتفاقا من هم اين فونت رو توي نمايشگاه الکامپ ديدم طراحي قالبش بي نظيره
و تقريبا همه قابليت خط نستعليق رو بدون احتياج به نرم افزار دارست
و فکر نميکردم اين فونت به اين زوديا بياد اين هم يه لينک مستقيم ديگه
سايت طراح اين فونت
Last edited by MOJIX; 17-11-2007 at 09:53.
سلام دوستان
اميدوارم همگي خوب باشيد
نوع فونت و اندازه فونت اين تصويري كه گذاشتم ميشه لطف كنيد بگيد چيه مرسي
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)