سلام
دوستان من فونت MitraNormal رو می خوام .
گشتم ولی پیدا نکردم . یه فایل pdf هست که باید این فونت رو داشته باشم تا باز کنه. دقیقا به همین اسم.
ممنون می شم اگه کسی داره اینجا بذاره.
سلام
گشتم ولی پیدا نکردم . یه فایل pdf هست که باید این فونت رو داشته باشم تا باز کنه. دقیقا به همین اسم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام
دوست عزیز من هر دوی این فونت ها رو داشتم ولی باز هم مشکل دارم. اگه دقت کنی نوشتم با چه اسمی (MitraNormal)
درود
لطفا ً تمام فونتهاي خانواوده Times New Roman, Tahoma, Arial
با سپاس فراوان
بدرود
عزيز من فونت ميترا دو نوع بيشتر ندارد معمولي (نازک) و سياه (Bold) و منظور از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همان فونت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش البته در فونت هاي پروين 2005 سه نوع هستش معمولي ,سياه وتيتر ....دوست عزیز من هر دوی این فونت ها رو داشتم ولی باز هم مشکل دارم. اگه دقت کنی نوشتم با چه اسمی (MitraNormal)
اگه احتياج داريد فونت حتما اسمش MitraNormal باشه پس بيا
بگير : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MOJIX; 25-05-2007 at 17:58.
توي اين مجموعه تمام فونتهاي خانواده Times New Roman, Tahoma, Arial مي توني پيدا کني کامل کاملدرود
لطفا ً تمام فونتهاي خانواوده Times New Roman, Tahoma, Arial
با سپاس فراوان
بدرود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فونت Inkburro
فونت که نه ولی این سایت در مورد تایپ آیه ها با فونت های مخصوص توضیح داده و حتی آیه هارو به صورت فونت برای دانلود گذاشته اومیدوارم به کارت بیادسلام
میشه یه فونت قرآنی با اعراب کامل بزارین
دوم اینکه این سایت برنامه ای رو گذاشته که میشه قرآن رو ورد تایپ کرد البته من اونو تست نکردم و اونو تایید نمیکنم خواستی امتحان کن
البته این فونت تحریری کامل نیست اومیدوارم به کارت بیاد ساخت شرکت هامون سافت در قالب استاندارد فارسی
(تایپ مستقیم فارسی)
Last edited by MOJIX; 21-07-2007 at 07:14.
بابک جان فکر میکنم فونت مجله باشه
همراه با برنامه براتون اپ کردم
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)