نقل قول:
چیزی در این مورد ننوشته.
در حالت های مختلف گذاشتم
16:9
4:3
بزرگنمایی
و..
ولی بی فایده بود
Printable View
نقل قول:
چیزی در این مورد ننوشته.
در حالت های مختلف گذاشتم
16:9
4:3
بزرگنمایی
و..
ولی بی فایده بود
دوست عزیزنقل قول:
از چه وسیله ای برای دیدن فیلم در تلویزیو نتان استفاده می کنید . باید از قسمت تنظیمات و تنظیم خروجی آن وسیله اندازه تصویر تان را تغییر دهید .
مثلا: وقتی که از یک دستگاه یا هر وسیله دیگر استفاده می کنید باید از قسمت تنظیمات آن وسیله ---> تنظیم خروجی ----> اندازه تصویر را تغییر دهید 16:9 و یا 4:3
گفتم که در source usb تنظیمات تصویر در حالت های مختلف میزارم تغییری نمیکنهنقل قول:
سایر سورس ها مشکل نداره فقط در قسمت مدیا پلیر این مشکل دارم
خوب فهمیدم با دکمه بالای stop بزرگ میشه
سلام،
من یه ایکسویژن ۲۴ اینچ مدل LE-24D20 دارم، حدود یک سال بعد از خریدنش خراب شد و دیگه روشن نشد. به این صورت که چراغ ِ حالت استندبایاش روشن میشد اما قرمز ِ کمنور بود و نورش زیاد نمیشد (اتفاقی که در حالت عادی باید بیفته.) با گارانتی تماس گرفتیم و تعمیرکار اومد و هر دو بُردشو عوض کرد. گفت کار دیگهای نمیشه کرد. به هر حال مشکلش حل شد اما بعد از چند ماه دوباره این مشکلو پیدا کرد، البته با این تفاوت که گاهی وقتا روشن میشه. اما تا این اتفاق بیفته پدر ما رو درمیاره. دهها بار باید برقشو قطع و وصل کنیم تا شاید روشن بشه شاید نشه. خیلی اذیت میکنه، کس دیگهای تا حالا به این مشکل برنخورده؟ راه حلی به ذهنتون میرسه؟
فکر میکنید مشکل از چی باشه؟
ممنونم
سلام ، دوستانی که مدل X.Vision LED LE-47K3D100 رو دارند یا از نزدیک دیدند به نظرشون کیفیت تصویرش چطوره ؟
الان بلاخره کیفیتشون خوبه یا بده یا افتضلحه؟؟؟
خب تلویزیونت یه مشکلی داره بازم ببر خدماتشون نشون بده . به نظرم اینور اونور نبرش و دستکاریش نکن چون خدمات خوبی داره و حیفه که ازش استفاده نکنی.نقل قول:
همون اوایل که این مدل وارد بازار شد من توی فروشگاه دیدمش . به نظرم کیفیت تصویر خوبی داشت . تکنولوژی سه بعدی این تلویزیون پسیو هست و عینکهای سبکی داره . زاویه دید افقیش خیلی خوب بود . قابلیت pvr(ضبط برنامه های تلویزیون) داشت و اکثر فرمتها رو با فلش پخش میکرد . قیمتشم مناسبه .نقل قول:
چقدر بودجه داری ؟ اگه 32 اینچ میخوای مدل 32kd30 بگیر . قیمتش حول و حوش 1100 تومنه . کیفیت تصویر و دیزاین تلویزیونش خوبه .گیرنده دیجیتال داخلی و ماشین زمان داره . خدمات پس از فروش معتبریم داره .نقل قول: