خوب مگه من از ASRock چی گفتم؟ من میگم تعریف از Gigabyte اشتباهه! برند هایی مثل Biostar و ASRock ارزش به مراتب بالاتری از گیگابایت دارن، حرف من اینه!نقل قول:
ایندفعه با توضیح کامل خیلی افراد از شهرهای مختلف گفتن چرا مادربرد ازراک میگید شهرستان که میگن اصلا گیر نمیاد و برسیدیم فروشند ها گفتن ازراک برگشتی زیاد داره کار نمیکنیم و دوستان تهرانی هم همینطور میگن به فروشنده میگم ازراک میگن کار نمیکنیم و برگشتی داره و خیلی زیاد هم برسید شده که دوستان دیگه بارها گفتن حرف فروشندهارو باور نکنیدمنظور از این تایبک ها بوده و منکه نمیتونم بگردم چند تا تایبک از چندین ماه رو براتون گلچین کنم و بزارم نمونه یک تایبک همین ماه رو ALISUB داره
حرف شما هم که میگید در شهرستان ها گیر نمیاد به خاطر اینه که مثل Gigabyte این جا نماینده قدرتمند نداره، و این اصلا به بحث ما مربوط نیست.
و هنوز شما لینک یک تاپیک رو که با ASRock مشکل داشته باشن ندادید...
نه خیر، خیلی ها با Gigabyte مشکل داشتند، نگاهی به این تاپیک بندازید:نقل قول:
1 مرتبه گرافیک بوده که من هم همیشه گفتم بیشتر مدل های گرافیک گیگا گرونه و ارزش خرید نداره و 2مرتبه شما در مادربرد بوده که دیگه نمیخرید ولی حرف اینکه شما این تجربه رو داشتید نباید هر جا گیگا گفتن بیاید بگین اصلا ارزش خرید و فکر کردن نداره چون اصلا درست نیست اگر اینطور باشه خیلی ها مادربرد گیگا دارن و برعکس شما راضی بودن و اگر خرابی زیاد داشت تا حالا بارها گفته شده بود بس بدونید شانس بد شما بود و اگر خرابی بوده آوآژنگ گارانتی خوبی هست و جوابگو
این هم خالی از لطف نیست:کد:http://forums.hotoverclock.com/showthread.php?t=4651
کد:http://forums.hotoverclock.com/showthread.php?t=9757
دوستمون High-End جواب داد در این مورد، ولی این تاپیک رو هم ببینید:نقل قول:
در تایبک زیر در رای گیری میبینید 32 نفر ASUS داشتن 28 نفر GIGABYTE خوب میبینید دوستان زیادی گیگا دارن و راضی بودن که رای دادن و شانس بد شما بوده بس اینکه هر جا گیگا گفتن شما میگید ارزش فکر کردن نداره کاملا غلطه خیلی ها دارن و راضی هستند در ضمن قیمت و ارزش مادربرد هاش با گارانتی که داره بسیار ارزش خرید بالای داره چون اولا خیلی جلوتر از شرکت های دیگه چیب های جدید وارد میکنه دوما در قیمت مادربرد با چیب های جدید بسیار عالی هستند و از نظر قیمت و چیب جدید در برند های دیگه بایین تر بیدا نمیکنی نمونه شما میگی قیمتش بالا هست قیمت بایین تر با همین چیب ها بیدا کنید ؟
کد:http://forums.hotoverclock.com/showthread.php?t=10289
کاملا موافقم...نقل قول:
jonerex عزیز خیلی از اونایی که گیگا خریدن و بهش رای دادن هنوز هم فکر میکنند که تو ایران فقط اسوس و گیگا ارزش خرید داره!
و برند هایی مثل ازراک و بایو و الایت و....آشغالن!چرا؟چون فروشنده ها اینو تو دهن ملت انداختن!شما نگاه کن با اینکه تو همین انجمن بارها گفته شده ازراک و بایو و ....برند های شناخته شده و خوبی هستن ولی باز هم وقتی به کاربر ازراک پیشنهاد میشه میاد پست میده که از گیگا و اسوس پیشنهاد بدین!یا مدام بابت کیفیتش از شما میپرسه!اینا همه تاثیر تبلیغات یه سری فروشنده سودجو هست که وقتی میبینه سود بازار تو گیگا و اسوس هست تو سر بقیه برند ها میزنه.
ممنون میشم عکس بزارید!:20:نقل قول:
و هیچ ارزونی بی علت نیست من خودم بارها گفتم و قبول دارم مثلا کیفیت قطعات بکار رفته و معماری ایسوس و گیگا مثل هم هستند و ازراک و الایت هم از نظر کیفیت قطعات و معماری مثل هم هستند میخواید عکس بزارم؟!
---------------------------------
باز هم میگم، حرف من اینه که Gigabyte لایق این همه طرفداری نیست، و چون توی ایران توی هر جایی مادربرداش پیدا میشه دلیل برتری اون نیست...
Asus هم وضعیتی تقریبا مشابه Gigabyte رو داره، ولی حداقل از نظر کارایی اثبات شدست و مثل گیگابایت نیست...
الآن از Jonerex عزیز میخوام یک برد از Asus یا Gigabyte به من معرفی کنه با قیمت 210 هزار تومان که امکانات این برد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Biostar TP67Xe
رو داشته باشه!
موفق باشید.