الان هفته اول تموم شد؟؟
میشه نقل و انتقالات رو انجام داد؟؟
+
ایشون چیت زده ؟؟:n02:
+
روال امتیازا چیه؟؟
+
این پیام یعنی چی ؟
شما 1 بازیکن غیرفعال در تیم خود دارید. برای تعویض به بخش نقل و انتقال بروید.
Printable View
الان هفته اول تموم شد؟؟
میشه نقل و انتقالات رو انجام داد؟؟
+
+
روال امتیازا چیه؟؟
+
این پیام یعنی چی ؟
بله میشه. نقل و انتقال برای هر هفته بعد از شروع اولین بازی هفتهی قبل شروع میشه.نقل قول:
:n02:نقل قول:
باز خوب شد نگفتین «من کیام؟! اینجا کجاست؟!» :n02:نقل قول:
روال امتیازا چیه؟؟
به 11 بازیکن اصلی هر تیم طبق این جدول امتیاز داده میشه:
این بازیکن از لیست تیم باشگاهش کنار گذاشته شده و دیگه بازی نمیکنه توی لیگ و باید به جاش یه بازیکن دیگه برداری.نقل قول:
این پیام یعنی چی ؟
نقل قول:
خوب از همین هفته اول مشخص شد قهرمان کیه و بقیه برای رتبه دوم به بعد باید بجنگند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدول کلی (هفته اول و دوم)
بچههای تیم Amirou در هفته اول 15 امتیاز اختلاف داشتند که در هفته دوم به 29 امتیاز رسید با اتکا به جوونی و انگیزهشون، حالا حالاها صدر باید تو خواب ببینند پول و بودجه همهچیز هستنقل قول:
من رو یاد دو تا گلادیاتور انداختی که یکی شمشیر داره با سپر، و اون یکی هیچی. بعد اون مجهزه، می زنه دست اون یکی رو از بازو قطع می کنه و می گه: «کو پس؟ تو که می خواستی منو ناکار کنی!» :n02:نقل قول:
اگه شما توی لیگ باشی، اولی رو در تمام هفته ها تقریبا و قهرمانی رو توی کل لیگ قطعا به دست میاری اون هم با اختلاف فاحش. و خب عجیب هم نیست. چون اساس فوتبال فانتزی بر اینه که کاربرها با بودجه های یکسان، مهارت به خرج بدن و بازیکن ها رو با توجه به محدودیتی که دارن برای هر هفته انتخاب بکنن و چیزی که باعث می شه از هم جلو بیفتن، طرز تقسیم اون بودجه ی یکسان بین بازیکن های با ارزش مختلفه، وگرنه اینکه آدم بتونه توی همه ی پست ها بازیکن های تاپ رو برداره، موفقیتش تضمینی می شه. (توضیح واضحات :n02:)
تا حدودی حق با شماست ولی من همیشه کاربر طلایی بودم چون میخواستم جز نفرات برتر سایت فانتزی باشم امسال هم تمام تلاشم اینه که جز 10 نفر اول باشمنقل قول:
من با 2 تیم شرکت کردم و برای اینکه رقابت در اینجا عادلانه باشه بادتیم دوم خود شرکت میکنم از دوستان خواهش میکنم تیم دوم من را جایگزین کنند با تشکر
ghahremaaan1393
اینم لینک تیم دوم ولی بازم میگم که من قهرمان میشم این تیم مثل بقیه تیم ها با 100سکه اولیه تشکیل شده است
جدول جدید هفته 2