از كار انداختن يك درايور در ويندوز 98 [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : از كار انداختن يك درايور در ويندوز 98

saghar
07-02-2004, 11:35 AM
من ميخواستم يك موقع بالا آمدن ويندوز يك درايور NDIS.VXD مربوط به ويندوز 98 را از كار بندازم چون ايراد ميگيره و نمي ذاره ويندوز بالا بياد از روش step by step ميتونم از لود شدنش جلوگيري كنم ولي ميخواستم در حالت نرمال بالا اومدن ويندوز هم اين فايل اجرا نشه .... اين فايل تو شاخه سيستم ويندوز هستش و ديليتش هم كردم ( از طريق داس ) ولي باز هم موقع بالا اومدن ويندوز حالت نرمال ايراد مي گيره .... كسي ميدونه چجوري مي تونم از شرش راحت شم ؟؟؟ :shock:

Amir_P30
07-02-2004, 09:02 PM
آقا يا خانوم ساقر سلام
اين NDIS شما مخفف كلمه:Network Driver Interface Specification هستش.و يك نرم افزار رابط است.وبراي تنظيم وپيكربندي به كار ميره و بدين منظور طراحي شده تا بتونه بين پروتكل هاي مختلف شبكه ايي با قطعه Network Adapters (معادل فارسيش ميشه:كارت شبكه) ارتباط برقرار كنه.
حالا اين ايرادي كه شما ميگيره چندتا احتمال داره:
1- يا مربوط ميشه به درست نصب نشدن درايورشه شما ميباست درايورش رو به درستي نصب كني تا ديگه پيغام نده.و ويندوزت راحت بالا بياد
2- ممكنه سخت افزاري باشه از قبيل:محكم نبودن كارت شبكه يا خرابي آن
3- به قسمت Device Manager سر بزنيد و اشكالاتي كه هست رو ببينيد

امير

babbazzaz
07-02-2004, 10:22 PM
ساغر جان
راه سادش اينه كه بري تو رجيستري و اون فايل رو پيدا كني و پاكش كني ديگه موقع بالا اومدن ويندوز بهت ايراد نمي گيره هيچ اتفاقي هم براي ويندوزت نمي افته -- با من ........
البته امير جان ايراد رو برات حلاجي كرد ولي من راهش رو كه از دستش خلاص بشي بهت گفتم .

kamran
07-10-2004, 10:21 PM
با اجازه
یک راه ساده تر هم داره من فکر می کنم که میتونه توی cd windows
سرچ کنه وکپی کنه توی فولدر سیستم مشکل به احتمال زیاد هل میشه

:wink:

Nima0
08-10-2004, 10:09 PM
با سلام
ممكنه از كارت شبكه باشه .
من اين ايراد رو وقتي جديدا مادربرد دستگاهم رو عوض كردم دچار شدم.
من ويندوز 98 پارسا داشتم وقتي ويندوز se نصب كردم بر طرف شد.