PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هر كس كار با نرمافزارهاي موبايل رو ياد نداره !!!! اينجا !!!!



iman11
28-06-2005, 20:27
با سلام به دوستان عزيز
اين موضوع رو باز كردم كه شايد خيلي از ماها كار با انواع نرم افزارهايي كه براي موبايل موجود هست ياد نداشته باشيم از جمله براي خودم اين موضوع خيلي وقتها پيش امده و انقدر با ان نرم افزار سر وكله زدم كه يا گوشي يك اتفاقي برايش پيش اومده يا از ان خسته شدم وبي خيالي طي كردم از ياد كرفتن اون يا بلاخره تونستم با اون كار كنم ....حال از دوستان علاقه مند به اين موضوع خواهش ميكنم با هر نرم افزار يا برنامه اي كه مسلط هستيد انرا حتي الامكان همراه با عكس و واضح براي بچه هاي خوب وبا صفاي پي سي وورد مطرح كنيد تا ديگر مشكلي براي كوشيهاي هيچ كداممان به وجود نيايدو هر كس هم نياز به ياد گيري درباره اين موضوع دارد همينجا عنوان كند
با ارزوي موفقيت براي همه خوش باشيد :?:

atolympic
01-07-2005, 06:19
سلام.مرسی از تاپیکت:
1.fermware چیه و چیکار می کنه؟
2. سیمبین چیه و چیکار میکنه؟ :roll:

iman11
02-07-2005, 17:53
اگر بگي اين نرم افزار رو از كجا دانلود كردي حتما تحقيقاتي در موردش خواهم كرد وتقديم ميكنم چون اگر راستش رابخواهي من تابه حال نشنيدم براي موضوع دوم هم بايد بگم كه اگر منضورت از سيمبين همان سيستم سيمبين است كه در باره ان در انجمن خيلي جاهادوستان توضيح دادن
فقط بگويم يك نوع سيستم عامل است كه درنسل جديد گوشيها ازان استفاده ميشود ازجمله گوشيهاي سري 60
موفق باشيد...

MaFia
02-07-2005, 22:19
فكر كنم منظور شما FirmWare باشه
FirmWare اگه خيلي ساده بخوام توضيح بدم همون سيستم عامل شماست و خب سيستم عامل هميشه داراي ورژن هست
اصولا بعضي ها دوست دارند آخرين ورژن FirmWare كه براي گوشي خودشون عرضه ميشه رو , رو گوشي داشته باشند كه با بردن به شركت هايي كه گارانتي مي كنند براتون FirmWare رو ارتقاء مي دن ( البته با گرفتن هزينه)

با اين كد هم مي تونيد ببنيد FirmWare شما چه ورژني هست
ستاره مربع 0000 مربع

atolympic
03-07-2005, 18:31
FirmWare جدید sony ericsson T610 را از کجا پیدا کنم؟

alijamali_mis
12-07-2005, 19:21
سلام
مافيا جون واسه ساختن يه سري كابل موبايل به مشكل برخوردم
يه آي سي مي خوام با اسم max232
ميشه كمكم كني ؟
در ضمن جواب رو برام ميل كن (لطفا)
alijamali_mis@yahoo.com

majjidd
12-07-2005, 22:59
ميخواستم درمورد نرم افزار fscaller بدمنم
من هركار ميكنم عكس تماس گيرنده بزرگ نشون نميده
لطفا راهنمايي كنين
درضمن كرك اين برنامه رواز كجا ميشه پيدا كرد
گوشي من 6600 است
من اين نرم افزار رو به گمان اينكه خراب بود پاك كردم ودوباره نصب كردم وكرك ميخواد واين كد رو ميده
IMEL : 355381008823473

MaFia
13-07-2005, 07:22
ميخواستم درمورد نرم افزار fscaller بدمنم
من هركار ميكنم عكس تماس گيرنده بزرگ نشون نميده
لطفا راهنمايي كنين
درضمن كرك اين برنامه رواز كجا ميشه پيدا كرد
گوشي من 6600 است
من اين نرم افزار رو به گمان اينكه خراب بود پاك كردم ودوباره نصب كردم وكرك ميخواد واين كد رو ميده
IMEL : 355381008823473

majjidd بايد تنظيمات رو درست كنيد
در قسمت Big image اگه Fit screen قرار بدي 187در 186 مي شه
اگه Full Screen قرار بدي 176 در 249 ميشه
در ضمن در قسمت Default image گزينه Picture رو هم انتخاب كنيد

براي كرك هم فعلي رو پاك كن اين رو نصب كن ببين مشكل حل ميشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

davmirzaie
13-07-2005, 11:17
با سلام
من به تازگي موبايل 3230 گرفته ام لطفا برنام هاي خوب با موضوعات زير را همراه با آدرس لينك يرنامه براي آن معرفي كنيد :
1) منشي تلفني
2) ْضبط صدا
3) آوردن عكس شخصي كه به ما زنگ ميزنه
4) MP3 Player
نحوه ريختن برنامه به موبايل را هم لطفا توضيح دهيد.

majjidd
14-07-2005, 15:26
آقا مافيا من همه اين كارها رو كردم ولي بازم عكس كوچك نشون ميده
درضمن درمورد كرك هم من ازقسمت معرفي نرم افزارها پيدا كردم خيلي ممنون ومشكل كرك حل شد

iman11
14-07-2005, 19:21
davmirzaiجان سلام
براي مورد3 در همين تاپيك بالاي درخواست خودت مافيا جان گذاشته براي موارد ديگر هم شش صفحه نرم افزارهاي موبايل رو مرور كني نه تنها اينهايي كه خواسته بودي بلكه برنامه هاي جالب ديگري را نيز ميتوني دانلود كني
موفق باشي عزيز..

majjidd
20-07-2005, 07:47
ميخواستم درمورد نرم افزار fscaller بدمنم
من هركار ميكنم عكس تماس گيرنده بزرگ نشون نميده
لطفا راهنمايي كنين
درضمن كرك اين برنامه رواز كجا ميشه پيدا كرد
گوشي من 6600 است
من اين نرم افزار رو به گمان اينكه خراب بود پاك كردم ودوباره نصب كردم وكرك ميخواد واين كد رو ميده
IMEL : 355381008823473

majjidd بايد تنظيمات رو درست كنيد
در قسمت Big image اگه Fit screen قرار بدي 187در 186 مي شه
اگه Full Screen قرار بدي 176 در 249 ميشه
در ضمن در قسمت Default image گزينه Picture رو هم انتخاب كنيد

براي كرك هم فعلي رو پاك كن اين رو نصب كن ببين مشكل حل ميشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين نرم افزار گه داده بودي درست كار ميكرد
مشكل رفع شد
خيلي ممنون

Falcon9901
16-02-2006, 04:33
مافیا جان اگه میتونی یه بار دیگه لینکو بزار احتیاج دارم شدید.

MaFia
17-02-2006, 02:26
كدوم رو ؟
پست بالاي شما؟
اين لينكش هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Falcon9901
17-02-2006, 02:43
آره همون بود ولی نمیدونم چرا با فایرفاکس بازنشد ولی باie گرفتمش در ضمن از پاسخگویی سریع شما ممنونم آخه واسه یکی از
مشتریها می خواستم پای آبرو در میان بود.

shehni
21-02-2006, 13:02
من كال چيتر رو نصب كردم ولي موقع مكالمه هيچ صدايي نميشنوم ميشه بگين چيكار بايستي ميكردم كه انجام ندادم؟

baba barghi
21-02-2006, 18:15
سلام دوستان
برنامه ي MobiLuk براي چي هست فقط كامل توضيح بديد

ممنون
باي

tene30
21-02-2006, 20:42
سلام دوستان
من با نرم افزار موبايلم مشكلي ندارم
ولي يه سوال ديگه دارم :
شايد يه كم ...
اين كدهاي مخفي گوشيو بايد كجا وارد كرد؟
مرسي

Falcon9901
22-02-2006, 03:57
سلام دوستان
من با نرم افزار موبايلم مشكلي ندارم
ولي يه سوال ديگه دارم :
شايد يه كم ...
اين كدهاي مخفي گوشيو بايد كجا وارد كرد؟
مرسي
برای وارد کردن کدها شما اونها رو مثا شماره های عادی بگیر اما ok رو نزن ;)

shehni
23-02-2006, 17:56
من كال چيتر روي 7610 نصب كردم ولي موقع مكالمه هيچ صدايي نميشنوم ميشه بگين چيكار بايستي ميكردم كه انجام ندادم؟



چرا هيچكي جواب منو نميده؟

MaFia
24-02-2006, 03:42
چرا هيچكي جواب منو نميده؟
خب شما بايد برنامه رو بري اجرا كني و بعد اكتيو كني
بعد كه اكتيو شد موقع زنگ زدن صدا هاي مختلف آماده انتخاب هستند

TAMIZI
24-02-2006, 13:12
نمی دونم جاش اینجا هست یا نه ؟
من یه بلوتوث خریدم با نام (MicroSim)
از طریق برنامه خودش میتونم برای موبایل فایل ارسال کنم اما pc suit (همون نرم افزاری که با گوشی هست ) بلوتوثم رو شناسایی نمی کنه ..... چی کار کنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

عطااحمد
16-04-2006, 19:15
ظاهراً كسي در مورد سامسونگ اي 310 اطلاعاتي نداره

mansuri_65
18-12-2006, 14:16
ميتونين advanced call manager رو بصورت حرفه اي شرح بدين /؟

رضا مخابراتی
18-12-2006, 16:35
سلام لطف کنید راهنماییم کنید گوشیم نوکیا ان 90 می باشد چگونه با کابل یو ای ذی به کا مپیوتر وصل کنم ؟

رضا مخابراتی
18-12-2006, 16:37
سلام لطف کنید راهنماییم کنید گوشیم نوکیا ان 90 می باشد چگونه با کابل یو اس بی به کا مپیوتر وصل کنم ؟