PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسی اینجا بلده ؟



princeofiran
23-01-2007, 16:38
با عرض سلام

اگه میتونین برام اموزش فلش کردن 3250 رو بگین .
با تشکر

mohammad_1000
23-01-2007, 19:15
سلام دوست عزیز برای این کار شما باید مجهز به دستگاه باکس باشید
در غیر این صورت امکان پذیر نمیباشد
موفق باشید

princeofiran
25-01-2007, 21:21
حالا ای ن چی هست؟