PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تلفن زدن با موبایل امااااا به حساب دیگری



bandary
24-06-2005, 17:15
شما ميتونيد با مبايلتون هر چندتا خواستيد تلفن بزنيد و هزينه ها را به حساب يه

نفر ديگه بزاريد خیلی با حال نه؟

براي اينكار بايد يه كارهايي انجام بدين به اين صورت :

اول موبايل اون شخصي را كه مي خواهيد هزينه ها را بپردازد بر داريد و شماره اي را

كه ميخواهيد هزينه اش برداشته بشه را بگيريد البته قبلش يك + يا 90+ اضافه كنيد

مثلاْ به اين صورت :09133107777+


كه در نتيجه ديگه هزينه به صورت حساب اين شماره اضافه نميشه و همش ميره به

حساب كسي كه شما اين شماره را با مبايلش گرفتيد

البته اين كار با دزدي فرقي نداره اما صد در صد جواب ميده و خود مخابرات هم اعلام

كرده اما همچنان راهي براي اين مشكل پيدا نكردن
دوستان توجه کنن که من این مطلب رو از روی یه سایت برداشتم و تا الان هم امتحانش نکردم امتحان کنید اگه کار کرد خوشابحالتون و بگردید دنبال یه نرم افزار که صفحه کلید یا کل موبایل رو قفل کنه دوستان من که تو مرکز ماهواره ای بودم هر چی از این ور و اون ور پرسیدم هیچکدوم از کارمنداشون نم پس ندادن که چنین مسئله ای واقعیت داره یا نه
حالا دیگه با خودتون :?: :idea: :arrow: :!:

ali tebi
24-06-2005, 19:43
ميشه بيشتر راهنمايي بكنيد يعني با گوشي وخط يكي ديگه شماره تلفن موبايل خودم رو بگيرم و بس يامن اشتباه متوجه شدم.

bandary
24-06-2005, 21:55
اون جوری که تو سایت نوشته بود شما باید موبایل طرف مقابل رو برای چند لحضه داشته باشی تا شماره ها رو وارد کنی من خودم این کار رو نکردم من خودم نمی دونم کار میکنه یا نه

ali tebi
24-06-2005, 22:10
سلام هنوز به سوال اول من پاسخي ندادي ولي يك سوال ديگه فرض بر اين كه اين كار عملي هستش حالا ما اين كار رو كرديم و داريم حالشو ميبريم حالا گندش در اومد چيكار ميشه كرد يعني كدي براي غير فعال كردن اين حالت وجود داره: سوال سوم اينكه اگر من اين كار رو در 2يا3موبايل انجام بدم چطور يعني اين كد رو روي 2تا موبايل بدم (شماره خودم رو با كد روي 2 يا چندموبايل بزنم) ممنون

bandary
25-06-2005, 14:42
علي جان دوست خوبم من خودم هم اين كار رو نكردم من فقط از يه سايت نقل قول كردم و گفتم شايد بچه هاي انجمن اطلاعاتي داشته باشند به همين خاطر اين تاپيك رو ايجاد كردم تا جايي كه من مي دونم بعد از فعال سازي غير فعال كردنش فقط از طريق مخابرات امكان پذير هست

MaFia
25-06-2005, 17:56
دوستان عزيزم خواهش مي كنم تاپيكي رو ايجاد كنيد و مطلبي رو قرار بديد كه دوستان سوالي براشون مطرح ميشه بتونيم پاسخ بديم مخصوصا سر اين موضوعات حاشيه كه به هيچ جايي نمي رسه
اريكسون و آلكاتل ديگه اينقدر هم در پيت نيستن كه :wink:

ali_yousefian19
25-06-2005, 21:21
من اينكار را روي موبايل خودم و بابام امتحان كردم ولي نشد
يعنيشماره ي موبايل خودم را در موبايل بابام كه نوكيا بود گرفتم كه اتفاق خاصي نيفتاد
اميدوارم پيروز باشين

kiarash3500
04-11-2006, 02:12
این کار رو کردم انجام شدنی نیست