PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدوم یکی از این دو تا cpu رو بگیرم؟



MOHAMMAD2010
15-01-2007, 11:08
لطفا دلیل رو هم بگین
full-LGA-pentium D , dual core 64bit 3.0 Ghz
athlon 64bit x2 dual core 3800

Mahdi_Moosavi
15-01-2007, 20:17
منathlon 64bit x2 dual core 3800 رو ترجیح میدم . چون مثل pentium d مشکل حرارتی نداره و تو بنچ های زیر

هم بهتر عمل کرده مخصوصآ رو بازی ها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم مطلب افتاده باشه.

zonealarm
15-01-2007, 22:02
منathlon 64bit x2 dual core 3800 رو ترجیح میدم . چون مثل pentium d مشکل حرارتی نداره و تو بنچ های زیر

هم بهتر عمل کرده مخصوصآ رو بازی ها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم مطلب افتاده باشه.

منم موافقم.

rsh
15-01-2007, 22:05
amd بهتره چون پنتیوم d مشکل حرارتی داره و در ضمن 3 گیگ اینتل زیاد قوی نیست

MOHAMMAD2010
15-01-2007, 22:15
البته من نظرم Intel Pentium D 930 Presler 3.0GHz LGA 775 Dual Core Processor Model BX80553930 بود نه 920

goodzila
25-01-2007, 17:23
منathlon 64bit x2 dual core 3800 رو ترجیح میدم . چون مثل pentium d مشکل حرارتی نداره و تو بنچ های زیر

هم بهتر عمل کرده مخصوصآ رو بازی ها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم مطلب افتاده باشه.

دوست عزیز یه طوری نوشتی انگار Cpu های AMD مشکل حرارتی دارن(این مشکل مال خیلی وقت پیشهاست) در کل cpu های AMD بسیار مناسب تر از اینتل در همان قیمت میباشند به هر حال شما عامل قیمت رو هم باید خیلی موثر بدونی پس توصیه می کنم که از AMD استفاده کنی که نسبت به پولی که میدی کارایی بالایی هم دریافت کنی خلاصه ورژن AMD ای که معرفیکردی خیلی سر تر ورژن intel ای که معرفی کردی هست این بنچ مارک ها رو زیاد تحویل نگیر تا خودت تست نکردی کاری به این ها نداشته باش(من همه جوره تست کردم که بهت می گم) قبول کن!!:biggrin:

M.C.
25-01-2007, 17:59
سلام به دوستان
AMD از قدیمول ایام مشکل حرارتی داشته و داره
توی مقاله های که خوندم گفته شده که
وقتی که AMD توی حداکثر توان 67 درجه بوده
Intel توی دمای 46 درجه کار می کرده

قیمته بیشتر Intel نسبت به AMD بی دلیل نیست
چون در محاسبات پیچیده ی ریاضی Intel موفق تر از AMD هست
به نظر من Pentium D صد شرف داره به هر چی AMD ه
مشکل حرارتیه Pentium D حل شده
و دیگه مشکلی داره
من خودم Pentium 4 , 3.0 gig دارم سری 630 با 2MB کش
قبلا هم celeron 2.4 a داشتم با 128 kb کش

celeron ه وقتی داشتم دماش بینه 33 تا 46 بود
در صورتی که Pentium 4 ره دماش بینه 24 تا 40 درجه هست

خودمم تعجب کردم :ohno:
ولی حقیقت داره

اگه خواستید , عکسش رو بگذارم

mostafaeshghi
25-01-2007, 20:33
سلام به دوستان
AMD از قدیمول ایام مشکل حرارتی داشته و داره
توی مقاله های که خوندم گفته شده که
وقتی که AMD توی حداکثر توان 67 درجه بوده
Intel توی دمای 46 درجه کار می کرده

قیمته بیشتر Intel نسبت به AMD بی دلیل نیست
چون در محاسبات پیچیده ی ریاضی Intel موفق تر از AMD هست
به نظر من Pentium D صد شرف داره به هر چی AMD ه
مشکل حرارتیه Pentium D حل شده
و دیگه مشکلی داره
من خودم Pentium 4 , 3.0 gig دارم سری 630 با 2MB کش
قبلا هم celeron 2.4 a داشتم با 128 kb کش

celeron ه وقتی داشتم دماش بینه 33 تا 46 بود
در صورتی که Pentium 4 ره دماش بینه 24 تا 40 درجه هست

خودمم تعجب کردم :ohno:
ولی حقیقت داره

اگه خواستید , عکسش رو بگذارم

مهمترین دلیل تفاوت قیمتش ، استفاده ی متفاورت از فلزات در ساختاره سی پی یو ها است.

shazdeh23
26-01-2007, 11:17
سلام به دوستان
AMD از قدیمول ایام مشکل حرارتی داشته و داره
توی مقاله های که خوندم گفته شده که
وقتی که AMD توی حداکثر توان 67 درجه بوده
Intel توی دمای 46 درجه کار می کرده

قیمته بیشتر Intel نسبت به AMD بی دلیل نیست
چون در محاسبات پیچیده ی ریاضی Intel موفق تر از AMD هست
به نظر من Pentium D صد شرف داره به هر چی AMD ه
مشکل حرارتیه Pentium D حل شده
و دیگه مشکلی داره
من خودم Pentium 4 , 3.0 gig دارم سری 630 با 2MB کش
قبلا هم celeron 2.4 a داشتم با 128 kb کش

celeron ه وقتی داشتم دماش بینه 33 تا 46 بود
در صورتی که Pentium 4 ره دماش بینه 24 تا 40 درجه هست

خودمم تعجب کردم :ohno:
ولی حقیقت داره

اگه خواستید , عکسش رو بگذارم
عزیزم گذشت اون مشکلات حرارتی دیگه.:laughing:
تازه الان این CPU های Intel با این همه دبدبه و کبکبه از AMD حرارتشون بیشتره!!!:blink:
توی CPU های 64Bit اصلآ حرفی از Intel نزن.
از آمار فروش سال 2006 همه چیز مشخصه.

M.C.
26-01-2007, 11:55
سلام دوستان

راستش کسی که AMD داره که نمیاد مشکلشو بگه
از خوبیهاش می گه
وقتی که Intel تکنولوجیه HT رو وارد بازار کرد
AMD هنوز توی Cpu های Semeperon داشت کار می کرد که جوری دماشو کم کنه

وقتی که Intel سرعت پلی زد EIST و چیز های دیگه خودتون هم بهتر می دونید
که نه یکیه و نه دوتا
AMD داشت روی Althon کار می کرد

جمعآ حساب کنید کی فعلا پیشرو در Technology هست
Intel

به الاخره هر کی یه چیزی رو می پسنده
من Intel می پسندم
چون انتخابه حرفه ای هاست
و به کار من هم بیشتر میاد

برای بازی های سبک و فیلم دیدن فکر کنم همون AMD بهترین گزینست
راستی AMD با قدیمش هیچ فرقی نکرده
چون مقالعه ای که خوندم مال همین چند وقت پیش بود

راستی راهنمای برای دوستانی که می خوان CPU بخرن

اگه می خواین توی زمستون گاز مصرف نکنید
AMD بهترین گزینست :biggrin:
دماش به اندازه ای هست که یه خونه ای 600 , 700 متری رو گرم کنه :biggrin:

ارزوی موفقیت برای دوستانه P30 Worldi چه Intel باز هاش
چه AMD باز هاش
:)

Mahdi_Moosavi
26-01-2007, 18:04
دوست عزیز یه طوری نوشتی انگار Cpu های AMD مشکل حرارتی دارن(این مشکل مال خیلی وقت پیشهاست) در کل cpu های AMD بسیار مناسب تر از اینتل در همان قیمت میباشند به هر حال شما عامل قیمت رو هم باید خیلی موثر بدونی پس توصیه می کنم که از AMD استفاده کنی که نسبت به پولی که میدی کارایی بالایی هم دریافت کنی خلاصه ورژن AMD ای که معرفیکردی خیلی سر تر ورژن intel ای که معرفی کردی هست این بنچ مارک ها رو زیاد تحویل نگیر تا خودت تست نکردی کاری به این ها نداشته باش(من همه جوره تست کردم که بهت می گم) قبول کن!!:biggrin:

اولا دوست عزیز مثل اینکه پست من رو درست نخوندی:tongue: :angry: . منظور من مشکل حرارتی pentium D

بود نه ATHLON X2 .

دوما من بنچ های TOMS HARDWARE رو خودم چندین بار با سیستم هایی که دیدم مقایسه کردم 90% تستاش

درسته . حالا اون مشکل خود شماست که این بنچ ها رو قبول نداری. :blush:

MOHAMMAD2010
26-01-2007, 18:16
با سلام
جناب M.C. اگر میشه یه خورده منطقی حرف بزنین
همه میدونن که دمای بالای pentium D ها کولاک میکنه شما دیگه نگین دمای athlon 64bit x2 از pentium D بیشتره !
بالاخره انتخاب کردم
athlon 64bit x2 dual core 3800
به نظر شما این CPU تا چند ساله دیگه کم نمیاره؟

Mahdi_Moosavi
26-01-2007, 22:57
با سلام
جناب M.C. اگر میشه یه خورده منطقی حرف بزنین
همه میدونن که دمای بالای pentium D ها کولاک میکنه شما دیگه نگین دمای athlon 64bit x2 از pentium D بیشتره !
بالاخره انتخاب کردم
athlon 64bit x2 dual core 3800
به نظر شما این CPU تا چند ساله دیگه کم نمیاره؟

از نظر من تا 2 سال دیگه خیلی نیاز به تعویض نداره. البته برای کارهای نیمه حرفه ای. اگه برای کارهای خیلی حرفه

ای یا گیم های خیلی سنگین بخوای تا 1 سال بسه. البته شاید همین الان هم رو بعضی از گیم ها کم بیاره.:happy:

M.C.
27-01-2007, 02:21
با سلام
جناب M.C. اگر میشه یه خورده منطقی حرف بزنین
همه میدونن که دمای بالای pentium D ها کولاک میکنه شما دیگه نگین دمای athlon 64bit x2 از pentium D بیشتره !
بالاخره انتخاب کردم
athlon 64bit x2 dual core 3800
به نظر شما این CPU تا چند ساله دیگه کم نمیاره؟

دوست من من نگفتم که Pentium D گرم نمی کنه

اصلا نمی دونم چرا شما این جوری حساب می کنید
اخه Pentium D هم رده اون مدلی که گذاشتید نیست
و انصاف رعایت نشده :biggrin:

این عکس ماله منه
3.0 Gigahz
2Mb کش
سری 630
دماش حال میده به من
مطمئا باشید که هیچ کدوم از AMD ها دماش به گرده این هم نمی رسن
سرعته فن قابله توجه AMD باز هاست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این جا هم ما تنها Intel باز هستیم
همین جا خواهش می کنم از دوستانه Intel بازمون بیان توی گود
تازه بحث داره گرم میشه :biggrin: :happy:

mostafaeshghi
27-01-2007, 15:53
دوست من من نگفتم که Pentium D گرم نمی کنه

اصلا نمی دونم چرا شما این جوری حساب می کنید
اخه Pentium D هم رده اون مدلی که گذاشتید نیست
و انصاف رعایت نشده :biggrin:

این عکس ماله منه
3.0 Gigahz
2Mb کش
سری 630
دماش حال میده به من
مطمئا باشید که هیچ کدوم از AMD ها دماش به گرده این هم نمی رسن
سرعته فن قابله توجه AMD باز هاست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این جا هم ما تنها Intel باز هستیم
همین جا خواهش می کنم از دوستانه Intel بازمون بیان توی گود
تازه بحث داره گرم میشه :biggrin: :happy:

این بحث به مرحله ی کوره و بالاتر هم رسید. ولی خب چیزی جز دعوا و کل کل و دلخوری باقی نگذاشت. محض اطلاع یه سرچ کوچیک میتونه خفنت کمکت کنه و بهت اطلاعات زیادی بده.

M.C.
27-01-2007, 16:57
این بحث به مرحله ی کوره و بالاتر هم رسید. ولی خب چیزی جز دعوا و کل کل و دلخوری باقی نگذاشت. محض اطلاع یه سرچ کوچیک میتونه خفنت کمکت کنه و بهت اطلاعات زیادی بده.

سلام Mostafaeshghi جان
ما که کل کل نمی کنیم

شما امروزی برخورد کن
داریم به بحث و تبادل نظر می پردازیم :biggrin:

ما چاکریم

اخه ارزششو داره که سره هیچی کل کل کرد ;)

فکر کنم تا همین جا بس باشه برای این بحث
نههههههههههههههههههههههه :biggrin:
اگه کدورتی پیشاومد به خوبیه خودتون ببخشید ما رو :happy:

mostafaeshghi
27-01-2007, 19:56
سلام Mostafaeshghi جان
ما که کل کل نمی کنیم

شما امروزی برخورد کن
داریم به بحث و تبادل نظر می پردازیم :biggrin:

ما چاکریم

اخه ارزششو داره که سره هیچی کل کل کرد ;)

فکر کنم تا همین جا بس باشه برای این بحث
نههههههههههههههههههههههه :biggrin:
اگه کدورتی پیشاومد به خوبیه خودتون ببخشید ما رو :happy:

بحث امروزی و دیروزی فکر کردن نیست. خب این یه چیزه طبیعیه. چون که کاربرها از جای جای ایم کره خاکی اومدند و هر کدام مقدار خاصی ظرفیت و جنبه دارند ، بنابراین ممکنه که مشمل پیش بیاد.

ولی اینو جدی میگم به تاپیکهای قبلی در یان زمینه سر بزن اطلاعات زیادی دستگیرت میشه.

M.C.
27-01-2007, 20:06
سلام دوست من
من با خودم احد بستم که سرم هم بره AMD نخرم
حالا هرچه قدر که به قول شما خوب هم باشه
اینو جدی گفتم

جدیدا که AMD شرکت ATi رو خرید خیلی ناراحت شدم
کارت گرافیکم ATi هست
برای این غضیه هم با خودم احد بستم که دیگه از این به بعد اگه خواستم کارت گرافیک بخرم
Nvidia بخرم
چون اسم AMD روی ATI هست

با این حال فکر نکنم به کسی توهینی کرده باشم
اگه هم کسی درست نگرفته , اون دیگه مشکل از من نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

goodzila
27-01-2007, 22:59
من نمی دونم این دوست عزیز ما چرا با خودش عهد بسته که از هیچ یک از محصولات AMD استفاده نکنه ولی به هر حال توصیه میکنم که کمی چشمان خودشون رو روی حقیقت و سرعت و کیفیت و قیمت محصولات این شرکت باز کنند و بعد عهدی رو با خوشون ببندند به هر حال حرفم از روی دلسوزی بود دوست عزیزم!!!

دوست دارم یه کم درباره جزییات این دو تا CPU با هم بحث کنیم فکر کنم از Cache L1 و تکنولوژی جذاب Hyper transport(موجود در سی پی یو های AMD) صحبت کنیم (بهتر است اگر می گوییم intel با cache چهار مگابایت دقت کنیم که کدوم cache است چون خیلی فرق داره!!):rolleye:

Gabana
27-01-2007, 23:31
دوستان سلام ..
ببخشيد كه بي مقدمه وارد بحث ميشم .

1. موضوع اول در مورد pentium D هست . همانطور كه همه دوستان اطلاع دارن Pentium D دو سري داره سري 800 و سري 900 . سري 800 اش از تركيب دو هسته Prescott ( همون هسته كه مشكل گرمايي داره ) تشكيل شده و با نام smithfield شناخته ميشه و فناوري 90 نانو .
سري 900 اش هم هسته Presler نام دارد و فناوري 65 نانو .

تنها سري 800 داراي مشكل گرمايي هست اون هم به خاطر هسته Prescott . دليل نميشه كه هر Pentium D مشكل گرمايي داشته باشه . در ضمن طبق منابع بايد اينو هم ذكر كنم مشكل گرمايي در هر حال با يه فن مناسب حل ميشه .

2. نكته بعدي هم در مورد اون دوستمون كه عهد بسته AMD نگيره ! و ATi ..
بايد بگم خودش رو از تكنولوژي هاي بسياري محروم كرده . من نه اينتلي هستم نه AMD ولي انصافا هر جا تكنولوژي نابي باشه چرا استفاده نكنيم ؟ حالا يا اينتل يا AMD .

===========================

بحث Intel , AMD هم خيلي قديميه و خيلي هم جنجالي . پس خواهش مي كنم در اين مورد بحث و كل كلي ! رو شروع نكنيد .

خيلي ممنون /.

MOHAMMAD2010
28-01-2007, 11:04
دوستان من نگفتم amd یا intel گفتم کدوم یکی از این مدل ها؟

mehdicracker
28-01-2007, 17:09
سلام
من تازه اینجا رو دیدم
راستش از نظر من حق با m.c است
یه مجله جدید ا cpu های intel & amd
رو مقایسه کرده بود

به غیر از دما که بحثی کاملا جدا داره
و خود من از نزدیک این 2 تا رو مقایسه کردم

و باز درسته که قیمت amd خیلی خیلی کمتر است نسبت به intel
که دقیقا و مطمئنا بزرگترین مزیت داره نسیت به intel
باز با استناد به حرف

هیچ مغازه داری نمی گه که ماست من ترشه

من می گم که intel بهتره
البته amd بهترین گزینه برای کاربرد های معمولی است
ولی اینتل برای کاربرد های حرفه ایی
در نتیجه اگر کار حر فه ایی ندارید پس پول خرج نکن

اخه دیگه همه از قدیم ایام می دونستند که قدرت محاسباتی اینتل بیشتره

و باز می گم ( هیچ مغازه داری نمیگه که ماست من ترشه )

M.C.
28-01-2007, 17:22
دوستان سلام ..
2. نكته بعدي هم در مورد اون دوستمون كه عهد بسته AMD نگيره ! و ATi ..
خيلي ممنون /.

ُسلام Gabana جان
من مشکلی ندارم با Ati
نا راحتم از اینکه چرا ati این خفت به این بزرگی پذیرفت :blink:

درضم بگم که من از GIGABYE-ATI RX-60128DE استفاده می کنم
و از تمامه 6200 های Nvidia بهتر عمل میکنه
همین طور از بعضی از 6600 ها

شاید هم در مورد گرافیک پشیمون شدم
و اگه خواستم گرافیک بخرم از ATI بخرم

ولی نظرم در مورد AMD غیره بازگشته :angry:
چندشم میشه از اسم حتی , چه برسه بخوام بخرم :laughing:

MOHAMMAD2010
28-01-2007, 17:22
یعنی شما میگین full-LGA-pentium D , dual core 64bit 3.0 Ghz از athlon 64bit x2 dual core 3800 بهتره :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno:

Gabana
28-01-2007, 23:21
سلام
من تازه اینجا رو دیدم
راستش از نظر من حق با m.c است
یه مجله جدید ا cpu های intel & amd
رو مقایسه کرده بود

به غیر از دما که بحثی کاملا جدا داره
و خود من از نزدیک این 2 تا رو مقایسه کردم

و باز درسته که قیمت amd خیلی خیلی کمتر است نسبت به intel
که دقیقا و مطمئنا بزرگترین مزیت داره نسیت به intel
باز با استناد به حرف

هیچ مغازه داری نمی گه که ماست من ترشه

من می گم که intel بهتره
البته amd بهترین گزینه برای کاربرد های معمولی است
ولی اینتل برای کاربرد های حرفه ایی
در نتیجه اگر کار حر فه ایی ندارید پس پول خرج نکن

اخه دیگه همه از قدیم ایام می دونستند که قدرت محاسباتی اینتل بیشتره

و باز می گم ( هیچ مغازه داری نمیگه که ماست من ترشه )

دوستان عزيز ..
بحث AMD - Intel نكنيد كه سرنوشت اين تاپيك هم ميشه مثل تاپيك قبلي .
در ضمن يه نكته هم در مورد اين ماست ترش !!
مسلما هركسي چه AMD داشته باشه و چه اينتل نمي آد بدشو بگه ! پس اين ماست ترش فقط براي AMD نيست .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

iman 1365
01-02-2007, 14:03
salam bar hameye doostane aziz.
bebakhshid ke man majbooram in tori type konam chon safhe kelidam moshkel dare.ama age post haye man ro dar topic e maroofe amd va intel khoonde bashid mibinid ke man dar oon zaman matalebe ziadi be naf e amd goftam.dar hamoonja barha va barha arz kardam ke doostane aziz biaeed bedoone tasob be ghazie negah konid.emrooz ke bad az mah ha baz be in site bazgashtam va topic e ghabli ro didam besiar narahat shodam.va didiam ke an ra ghofl kardand va bazi az doostan nazire jenabe IBM IS GOD ham ke hesabi ba tohin hashoon shakhsiate khodeshoon ro be hame neshoon dadan.be tore koli be shoma tosie mikonam be sohbat haee ke az anha booye tasob miayad hargez goosh nadahid chon joz etlafe vaght chize digari baraye shoma nadarad.
ama emrooz man be intel ray dadam.na be khatere inke intel az amd bartar ast,balke be khatere in goftam intel chon hame janebe be in mozoo negah kardam.chon az nazare man yek cpu zamani tamame ghodrat va karaee e khodesh ro neshoon mide ke shoma main board khoobi dashte bashi.power khoobi dashte bashi.rami dashte bashi ke jeloye oon cpu kam naiare.emrooz migam cpu ro intel begir chon mainboard ali baraye oon too bazar hast.
yek tosieye mohem beshoma.giga va asus jofteshoon be darde satle ashghal mikhoran.moteasefane bazare ma por shode az mahsoolate be dard nakhore chin.tosieye man cpu intel bar rooye main board e intel chipset 945 va power hadeaghal real 300 va ram OCZ hast.oon vaght systemet be ghole maroof ravan mishe.
dar zemn khaheshan inghadr harfe gheire elmi nazanid.yani chi dar masrafe gaz sarfejooee mishe.amd be marateb az nazare garma az intel sar tar ast.
ba tashakor az hameye doostan.bye

mehdicracker
01-02-2007, 17:27
سلام
دوست عزیز با شما موافقم که یک cpu خوب احتیاج به یک مادربورد خوب و رم خوب و ...
داره تا بتونه کارایی کامل رو نشون بده

در رابطه با دما هم یه چیزی که هست اینه که
در مصاحبه که سایت pcworld با یکی از بزرگان amd انجام داده بود

خود این طرف اقرار کرده بود که دومای amd از intel بیشتره

حالا شما می یاید می گید که دمای amd از اینتل سر تره ( البته حق با شماست . سر تر هست )

در رابطه با مادربورد هم اینجا نمی شه بحث کرد و اگرنه .....

M.C.
01-02-2007, 17:32
سلام ایمان جان
به فرضی که من چیزی بارم نیست و شما راست می گی
این عکسه دمایه CPU یه منه
سریه 630 از INTEL با 3 گیگ و کشه 2 مگ و HT
شما می گید که سی پی یو های AMD از INTEL خنک ترن
یه نگاه بیندازید
این که دیگه عکسه ,حرفه علمی نیست :blush:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما عکس از CPU تونو برام بگذار که می گی AMD خنک تر از Intel هست

MOHAMMAD2010
01-02-2007, 18:53
خیلی خوشحالم ایمان جان وارد بحث شد چون هر چی باشه تو کار بستن سیستم هست
میتونین پست های مفید ایشون رو تو تاپیک (amd یا intel برای اخرین بار ) بخونین
ولی به نظر من نمیشه ما بگیم چون مادر بورد های amd خوب نیستن پس cpu amd نخریم

Gabana
01-02-2007, 23:35
سلام ایمان جان
به فرضی که من چیزی بارم نیست و شما راست می گی
این عکسه دمایه CPU یه منه
سریه 630 از INTEL با 3 گیگ و کشه 2 مگ و HT
شما می گید که سی پی یو های AMD از INTEL خنک ترن
یه نگاه بیندازید
این که دیگه عکسه ,حرفه علمی نیست :blush:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما عکس از CPU تونو برام بگذار که می گی AMD خنک تر از Intel هست

سلا م چطوري MC جان ؟
آقا من عكس شما رو ديدم - چند مورد رو بايد ذكر كنم ؟

اول اينكه چرا دور فن CPU شما روي 730 هست ؟
يكم ناجوره كه دو حالت داره : يا برنامه داره غلط گزارش مي ده يا EIST فعال هست
من مي گم شما EIST رو غير فعال كن و يه عكس با Speed Fan بگير و بگذار ( حتما اين كار رو بكن چون خيلي مشتاقم كه ببينم )
دوم اينكه پردازنده 630 با TDP 84 در مقابل AMD Socket 939 3000 با TDP 67 يا AMD Socket AM2 3000 با TDP 52 مشخصه كه توان مصرفي بالاتري داره ( و احتمالا گرماي بيشتر )
منكر قدرتش نميشم چراكه 630 از Socket 939 3000 هست .

حالا شما عكس رو بگير ببينيم چي ميشه
عكس زير رو هم براي اين آوردم تا ببيني دماي پردازنده ات چه مقداره ( يا برنامه ات اشكال داره يا EIST فعاله - كه من فكر مي كنم EIST فعال باشه )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

iman 1365
01-02-2007, 23:56
salam azizan.
jenabe MC bande aslan ghasde jesarat nadashtam va khodaye nakarde be shoma nagoftam chizi baretoon nist.vali in joor tabirat ke masalan dar masrafe gaz sarfe jooee mishe va gheire khodaeesh ziad jaleb nist.
be har hal age behetoon barkhord man mazerat mikham.ama khedmate shoma arz konam ke aksetoon ham nayoomad.man harfetoon ro ghabool daram.shoma befarmaeed damash cheghadre ma ghabool darim.dar zemn befarmaeed damaye yek cpu amd taghriban ham modele oon che ghadre va dar zemn baz befarmaeed ke har do cheghadr kar kardan.be che systemi vasl shodan va che narm afzar haee ejra shodan.va aya sharayet kamelan barabar bood???
taze 5-10 daraje ekhtelafe dama dalili bar bartarie yek cpu nist.shoma bayad hameye factor ha ro yek ja dar nazar begirid.

iman 1365
02-02-2007, 00:27
man nagoftam mother board haye amd bikhod hastand.ama migooyam ke dar bazare iran motherboard haye intel ba behtarin keifiat vojood darand va ba cpu haye intel kamelan sazgarand.shoma nabinid ke bazare ma por az asus va gigast.va be harfhaye majalati mesle asre ertebat va ghire ke az avajang va almasa va gheire pool migirand va dar majalateshan be nafe in 2 mother board sohbat mikonand etemad nakonid.shoma bebinid emrooz dar keshvar haye bartare donya che brand haee az mother board forookhte mishavad.aya giga hamin darsade sahme bazar dar iran ra dar amrika niz darad.bavar konid inha kheili matalbe mohemi hastand.dorost ast ke gheimate mother board e intel geran hast vali az nazre man arzesh darad.shoma bebinid chand darsad az pc assembeler ha moterboardeshan intel mibashad.dar vaghe ghesmate omdeye foroosh mother board haye intel dar oon sherkat hast va na karbarane khanegi.man be tajrobe mother board haye 945 intel ra test kardam va bayad behetoon begam ke fogholade hastand.
hamishe yademoon bashe ke yek cpu khoob rooye yek mother board e khoob ke behesh bargh resanie monasebi az tarafe power mishe mitoone tamame tavanaeesh ro neshoon bede.bebinid systeme shoma dar vaghe shamele persenele mokhtalefi mibashad.yeki az mohemtarin vazayef bar rooye cpu ast.ama bayad baghiye persenel ham khoob kar konand ta yek ozv betavanad khodash ra khoob neshan bedahad.inha hame yek majmooe hastand.va hame ba ham kar mikonanad.man nemigooyam digar mother board ha bad hastand.vali migooyam hich mother board va cpu ee dar donya be andazeye mother board va cpu intel ba ham match nistand.
dar zemn har do cpu ke shoma eshare kardid ba ham taghriban barabar hastan.yani har doyeshan khooband.dar chenin sharayeti adam bayad be digar factor ha bishtar deghat konad.

Gabana
02-02-2007, 15:36
لطفا فارسي بنويسيد

shazdeh23
06-02-2007, 13:03
دوستان این هم CPU من.
حالا هی بگید که AMD داغ میکنه و از این جور چیزا....
CPU Temp:26 C
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M.C.
07-02-2007, 14:10
دوستان این هم CPU من.
حالا هی بگید که AMD داغ میکنه و از این جور چیزا....
CPU Temp:26 C
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
دوست من مثل اینکه یادتون رفته مدل کامل سی پی یو رو بنویسید
بی زحمت بنویسید :)
راستی یه عکس هم وقتی که اون تکنولوژی های مربوطه Disable هستن بگیرید
ببینیم باز هم خنک هست یا نه !
من هم میگذارم :)

shazdeh23
08-02-2007, 14:57
سلام
دوست من مثل اینکه یادتون رفته مدل کامل سی پی یو رو بنویسید
بی زحمت بنویسید :)
راستی یه عکس هم وقتی که اون تکنولوژی های مربوطه Disable هستن بگیرید
ببینیم باز هم خنک هست یا نه !
من هم میگذارم :)

دوست عزیز اینم از CPU ما:
AMD X2 64 Procesor+3500
M.B: MSI K9N SLI Platinium
کافیه یا بازم بنویسم؟
در ضمن این تکنولوژی که شما میگید این قابلیت خنک کردن CPU رو نداره.
این تکنولوژی Dual Core Center مادربردمه.
حالا اگه باور نمیکنی بگو تا با هر برنامه که دوست داری من دمای CPU رو آزمایش کنم ;)

goodzila
13-02-2007, 01:27
فکر کنم که دیگه این دوستمون ( shazdeh23 ) با آوردن دلایل و مدارک زیبایی که ارایه دادند تمامی حرف ها رو در باره بالا بودن دمای سی پی یو های AMD به نفع این سی پی یو به پایان رساندند با تشکر از دوست خوبمون همانطو که قبل تر از این ها هم گفته بودم بحث و مشکلات دمای سی پی یو های AMD برای خیلی خیلی وقت پیش هاست و بهتر است دوستانی که نظر مخالف دارند در این باره اطلاعات خودشون رو به روز کنند من که حدود 1 سال می شه توی همه ی دستگاهایی که بستم دیگه مشکل حرارتی از AMD ندیدم به هر حال به روز رسانی اطلاعات عزیزانی که ادعای حرارت بالای سی پی یو های AMD را می کنند بهترین راه حل می باشد !!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink: :blink:
(البته اگه دوستمون مشکلی برای سی پی یو های AMD شون پیش اومده اصلا نگران نباشند پشت جعبه را ببینند البته بسته به نوع گارانتی نوشته

"فقط مورد ذیل شامل ضمانت طلایی نمیباشد:
-شکستگی فیزیکی پردازنده

:ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno:
گارنتی طلایی گرانتی تعویض بدون سوال است برای مشکلی به غیر از یک مورد گفته شده در بالا است یعنی اگه دوستمون سی پی یو AMD شون مشکل حرارتی داره بگذارند که cpu آنقدر دماش بره بالا که تبدیل به ذغال بشه بعد ببرند گارانتی و یکی دیگه( نو با گارانتی سه سال مجدد ) دریافت کنند.:biggrin: :biggrin:

M.C.
20-02-2007, 00:35
دوست عزیز اینم از CPU ما:
AMD X2 64 Procesor+3500
M.B: MSI K9N SLI Platinium
کافیه یا بازم بنویسم؟
در ضمن این تکنولوژی که شما میگید این قابلیت خنک کردن CPU رو نداره.
این تکنولوژی Dual Core Center مادربردمه.
حالا اگه باور نمیکنی بگو تا با هر برنامه که دوست داری من دمای CPU رو آزمایش کنم ;)

سلام!
من زیاد با اسم تکنولوژی های AMD وارد نیستم!
ولی 200% مطمئن هستم که AMD هم مثل INTEL از سرعت پله ای استفاده میکنه مخصوصا در دو هسته ای هاش!

بازهم که نا برابری:
بابا مال من تک هسته ایه
مال شما دوهسته ایه

مال من 90 نانومتریه
مال شما حتما 65 نانو متریه

دمای CPU های که 65 نانو متری هستن کمتر و توان مصرفی شون هم کمتره
اگه خدا خواست و پولدار شدیم یه Core2Dou میخریم ( 2 سال دیگه )
بعد مشخص میشه Intel خنک تره یا AMD

یه چیزی رو بگم بدونید!
اگه Intel نبود AMD هیچ وقت به اینجا نمی رسید!!!!
منظورم کدهای ASC , ASCII,... هست که توسط اینتل بین المللی شده بود

Cracker13
28-02-2007, 14:50
اين مقايسه سرعت دو پردازنده در محاسبات مختلف بوسيله نرم افزار PerformanceTest :


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DUAL CORE
06-03-2007, 15:23
با سلام
شما هی میگید دمای این پایینتره یا اون!
ولی نمیگید با چه سرعت چرخشی برای فن؟
من 2.4 سلرون دی داشتم سرعت فنش 2600 تا 3 هزار بود وقتی lga 3.2 گرفتم اصلا متوجه نمیشدم سیستم روشن شده یا نه؟سرعت فنش دور و وره 1600 میچره با دمای 40
در ضمن amd که سرعت واقعیشرو روی مدلش نمیگه مثلا 2800 amd سرعتش 1800 mhz است بطبع باید قیمتش کمتر باشه.من فقط خواستم اشاره کنم نه اینکه بگم amd بده.