View Full Version : از وقتي ntfs کردم هر وقت stand by میکنم بعدش ریست میشم!!! کمک !!!
mhentezari
09-20-2004, 01:21 AM
از وقتی سیستم درایو خودم رو ntfs کردم هر وقت stand by میکنم بعدش که سیستم می خواد روشن بشه ریست میشم. hibernat هم وقتی میکنم وقتی میخواد بوت بشه گیرمیده و فایلهای اون رو پاک میکنه و از اول میاد. حتی وقتی که سعی کردم با partition magic7 هم این درایوم رو به fat32 برگردونم بازم گیر داد و نشد. کمکم کنید .....................
pcockz80
09-20-2004, 01:07 PM
Scan Disk کن ببین Bad Sector نداری؟
8)
30naa
09-20-2004, 02:09 PM
بله احتمالا همين طوره
mhentezari
09-20-2004, 04:09 PM
اسكن كردم ولي فايده نداشت!
habibi
09-20-2004, 04:50 PM
سلام. ويندوز ديگهاي نداري؟ اكه داري امتحان كن ببين توي اون هم همين مشكلو داري؟ آخه فكر كنم رجيستري ويندوزت آسيب ديده باشه. (بخش كنترل ارتباط به هارد). از يه برنامه خوب مثل نورتون يوتيليتي يا فيكس ايت استفاده كن و خوب سيستمتو چك كن.
pcockz80
09-20-2004, 04:57 PM
ببین این دو تا راه داره اول اینکه از روی سی دی Xp سیستم رو بیار بالا و وقتی وارد برنامه نصب شدی F2 رو بزن تا وارد Recovery Mode بشی بعد هم ویندوز و پارتیشن رو انتخاب کن تا عملیات recovery شروع بشه.
2-با سی دی Xp بیا بالا و گزینه New Installation رو انتخاب کن و روی همون پارتیشن قبلی ویندوز رو دوباره نصب کن البته اول بگو که درایوت رو با Fat فورمت کنه .
البته در حالت دوم اطلاعاتت کلا از دست میره اما مطمئن تر و سریعتر به نتیجه می رسی
8)
Amir_P30
09-20-2004, 05:28 PM
در قسمت سيستم ريكاوري
(روي ماي كامپيوتر كليك سمت راست رو بزن بعدش روي پروپرتيس كليك كن-- بعدش بيا در تب ادوانس كليك كن سپس در قسمت سوم روي ستينگ قسمت استارت آپ اند ريكاوري كليك كن وقتي وارد صفحه اش شدي در قسمت سيستم فيلر تيك اتوماتيكالي ري استارت رو بردار)
هم تيك ماله ريست رو بردار ببين باز هم ريست ميشه يا نه
mhentezari
09-20-2004, 06:38 PM
در قسمت سيستم ريكاوري
(روي ماي كامپيوتر كليك سمت راست رو بزن بعدش روي پروپرتيس كليك كن-- بعدش بيا در تب ادوانس كليك كن سپس در قسمت سوم روي ستينگ قسمت استارت آپ اند ريكاوري كليك كن وقتي وارد صفحه اش شدي در قسمت سيستم فيلر تيك اتوماتيكالي ري استارت رو بردار)
هم تيك ماله ريست رو بردار ببين باز هم ريست ميشه يا نه
اين كار رو كردم. ريست نميشه اما مونيتر ديگه روشن نميشه و سيستم هنگ ميكنه.
جناب pcokz80 من روی ویندوز ایکس پی دیگه ای داشتم عمل تبدیل به ntfs رو انجام دادم و از اون موقع شروع شد. بعدش یکبار دیگه همین درایو رو فرمت کردم و sp2 رو گذاشتم. فکر میکردم درست شه اما نشد.
سلام. ويندوز ديگهاي نداري؟ اكه داري امتحان كن ببين توي اون هم همين مشكلو داري؟ آخه فكر كنم رجيستري ويندوزت آسيب ديده باشه. (بخش كنترل ارتباط به هارد). از يه برنامه خوب مثل نورتون يوتيليتي يا فيكس ايت استفاده كن و خوب سيستمتو چك كن
حالا اگه بعد از فرمت کردن اشکالات رجیستری باقی می مونه لصفا لینک یکی از این برنامه ها رو بدید. نه فعلا ویندوز دیگه ای ندارم.
متشكرم
pcockz80
09-20-2004, 07:08 PM
دوست عزیز اگه از Format استاستفاده کنی نیازی به نصب هیچ کدام از اون برنامه های دیگه نداری و فقط باید ویندوزت رو کامل از اول نصب کنی .که البته با این شرایط که شما می کی بنظر من کار عاقلانه هم همینه.فوقش 45 دقیقه وقتت رو میگیره
با اين چيزايي كه من اين بالا خوندم فكر كنم شما بايد اطلاعات هاردت رو به جاي ديگه اي انتقال بدي و بعد هاردت رو كامل از طريق اف ديسك فورمت و دو باره پارتيشن بندي كني. اينتوري كه شما ميگي راه ديگه اي باقي نمونده.
mhentezari
09-21-2004, 12:23 AM
با اين چيزايي كه من اين بالا خوندم فكر كنم شما بايد اطلاعات هاردت رو به جاي ديگه اي انتقال بدي و بعد هاردت رو كامل از طريق اف ديسك فورمت و دو باره پارتيشن بندي كني. اينتوري كه شما ميگي راه ديگه اي باقي نمونده.
دوست عزیز اگه از Format استاستفاده کنی نیازی به نصب هیچ کدام از اون برنامه های دیگه نداری و فقط باید ویندوزت رو کامل از اول نصب کنی .که البته با این شرایط که شما می کی بنظر من کار عاقلانه هم همینه.فوقش 45 دقیقه وقتت رو میگیره
آره. اين كارا رو كه ميشه كرد ولي نمي خوام فرمت كنم. آخه تنظيم و ريختن برنامه هايي كه دارم خيلي طول ميكشه.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.