PDA

View Full Version : آموزش سيستم مديريت سايت و وبلاگ ورد پرس با معرفي پلاگين ها WordPress :



صفحه ها : 1 [2] 3

ifu
07-07-2007, 11:06
با سلام
ابتدا به mohsen khan خان خسته نباشید بگم که در این 25 صفحه مطالب بسیار عالی گذاشتند که من واقعا حال کردم :8:
اقا محسن یه سوال از شما داشتم چطوری من روی هاستم که phpnuke نصب کنم؟ بعد که نصب کردم مهمتر چگونه برای سایتم یه قالب طراحی کنم با phpnuke
لطفا اگه زحمتی نیست منو راهنمایی کنید :46:

Mohsen khan
07-07-2007, 17:56
با سلام
ابتدا به mohsen khan خان خسته نباشید بگم که در این 25 صفحه مطالب بسیار عالی گذاشتند که من واقعا حال کردم :8:
اقا محسن یه سوال از شما داشتم چطوری من روی هاستم که phpnuke نصب کنم؟ بعد که نصب کردم مهمتر چگونه برای سایتم یه قالب طراحی کنم با phpnuke
لطفا اگه زحمتی نیست منو راهنمایی کنید :46:
سلام
خواهش مي كنم
قابلي نداره
در مورد نيوك اطلاعاتي ندارم
نصبش كه مثل بقيه سيستم هاست
ولي به نظر من مامبو و يا جوملا را نصب كنيد
خيلي بهتره
و پيشرفته تر و امكانات عالي

ifu
08-07-2007, 12:00
با سلام
محسن خان لطفا میشود کمی بیشتر در مورد مامبو یا جومبلا توضیح بدید ؟ یعنی با اینها به راحتی میشود سایت طراحی کرد؟ من این سوال ها را برای این میپرسم که خیلی مبتدیم و هنوز مثل شما استاد نیستم. لطفا منو راهنمایی کنید

Mohsen khan
09-07-2007, 07:12
با سلام
محسن خان لطفا میشود کمی بیشتر در مورد مامبو یا جومبلا توضیح بدید ؟ یعنی با اینها به راحتی میشود سایت طراحی کرد؟ من این سوال ها را برای این میپرسم که خیلی مبتدیم و هنوز مثل شما استاد نیستم. لطفا منو راهنمایی کنید
سلام
اول از اظهار لطف شما ممنونم
بله در مورد مامبو ،‌سيستم خيلي خوب و پيشرفته اي هستش
يك بار نصبش كنيد و چند روزي باهاش كار كنيد
خيلي امكانات داره

ifu
10-07-2007, 11:21
سلام
اول از اظهار لطف شما ممنونم
بله در مورد مامبو ،‌سيستم خيلي خوب و پيشرفته اي هستش
يك بار نصبش كنيد و چند روزي باهاش كار كنيد
خيلي امكانات داره

با سلام به محسن خان
کاش ما هم مثل شما استاد بودیم اینقدر از شما سوال نمی پرسیدیم :46:
آقا محسن لطفا لینکی از این مامبو به ما میدهید تا نصب کنیم در ضمن لطفا اگه زحمتی نیست کمی هم درباره نصبش توضیح بدید :10:

Mohsen khan
10-07-2007, 17:50
سلام
ممنون
در سايت زير هم فايلش هست و هم اموزش نصب
سوالي بود باز هم در خدمتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ifu
11-07-2007, 11:30
سلام
ممنون
فقط از کجاش دانلودکنم این مامبو را . :31:

Wisdom
11-07-2007, 19:23
دريافت آخرين نسخه ورد پرس به زبان فارسي به همراه آموزش نصب و راه اندازي :‌


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آذرخش
12-07-2007, 02:18
Wisdom جان فایل مشکل داره و فقط قسمت آموزشیش اکسترکت میشه!

Mohsen khan
12-07-2007, 05:42
سلام
ممنون
فقط از کجاش دانلودکنم این مامبو را . :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

BehzadKiNG
12-07-2007, 15:39
پس پلاگیین ها چی شد ...
یه تاپیک مکلات wordpress بزنید مشکلاتتون رو بگید دیگه ...

Mohsen khan
12-07-2007, 20:25
پس پلاگیین ها چی شد ...
یه تاپیک مکلات wordpress بزنید مشکلاتتون رو بگید دیگه ...
پلاگين كه زياد معرفي كردم

Wisdom
13-07-2007, 11:12
Wisdom جان فایل مشکل داره و فقط قسمت آموزشیش اکسترکت میشه!

مشكلي نداشت
با اين حال ZIP آپلود كردم


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

shasha_ara2001
15-07-2007, 15:28
محسن جان یک سوال داشتم. چطور میتونم با سرویس خوشمزه برای وردپرس لینکدونی درست کنم؟

BehzadKiNG
15-07-2007, 19:32
سلام محسن خان ... یک پلاگین واسه وردپرس معرفی کنید که امار بازدیدکنندگان را در Dashbord نشان دهد ... لطفا"!

Mohsen khan
15-07-2007, 20:38
محسن جان یک سوال داشتم. چطور میتونم با سرویس خوشمزه برای وردپرس لینکدونی درست کنم؟
سلام
الان حضور ذهن ندارم
ولي يادم بياريد تا فردا براتون بزارم

براي آمار بازديد هم چند پلاگين معرفي كرده ام
يك سرچ بزنيد به نام آمار و بازديد پيدا مي كنيد ( در همين تاپيك )

shasha_ara2001
16-07-2007, 17:26
سلام محسن خان ... یک پلاگین واسه وردپرس معرفی کنید که امار بازدیدکنندگان را در Dashbord نشان دهد ... لطفا"!
میتونید از پلا گین Slimstat استفاده کنید. امار کاملی در محیط داشبورد بهتون میده.

shasha_ara2001
16-07-2007, 17:44
یه سوال دیگه :
تو سایت خود وردپرس فایل ها کجا باید آپلود کنیم ؟؟؟
من یک وبلاگ زیر را راهندازی کردم :(تبلیغات)
climax.parsehgig.com/climax
آپلود اینجا راحت بود ولی نمی دونم که خود سایت wordpress.com کجا باید آپلود کنم مثلا" یه قالب ؟؟؟


پیشنهاد میکنم یک اکانت تو سایت Divshare.com ایجاد کنید .
بعد از پلاگین Divshare که برای وردپرس هست استفاده کنید . به اینصورت بجای قسمت آپلود فایل داشبورد اکانت divshare رو میبینید.
نکته: در سایت دیو شیر فایلها هیچوقت از بین نمیروند و محدودیت ندارند و کاملا با وردپرس سازگار هست

BehzadKiNG
17-07-2007, 10:53
یا من منظور شما رو متوجه نشدم یا شما منظور منو ...
تو خود سایت woedpress.com که تقریبا" یه 20 تا قالب داره من هم می خواهم قالبمو به اونجا اضافه کنم .

shasha_ara2001
19-07-2007, 04:36
من با هاست شخصی کار میکنم اما بدنبال جوابتون میگردم.
پیشنهاد میکنم به بچه هایی که ورد پرس کار میکنند یکم هم اینجا ویجت ها بپردازیم.

Mohsen khan
27-07-2007, 07:30
Time Zone

سلام
با استفاده از اين پلاگين مي توانيد ،‌ در سايت خود اين امكان را بگذاريد تا بتوان فهميد كه هم اكنون در كشورهاي مختلف چه ساعتي از روز است

دانلود پلاگين

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ترجمه : Mohsen khan
منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشيد
محسن

Mohsen khan
27-07-2007, 07:33
سلام

time of day
صبح به خير به كاربران شما

با استفاده از اين پلاگين مي توانيد ، به جاي نوشتن ساعت بصورت مثلا 8:00 بنويسيد صبح زود يا صبح شما به خير و يا كلمات ديگر

لينك دانلود پلاگين :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ترجمه : mohsen khan
منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشيد
محسن

Mohsen khan
27-07-2007, 07:35
وضعيت آب و هوا در سايت شما


GetWeather

با استفاده از اين پلاگين مي توانيد ،‌ وضعيت آب و هواي منطقه را در سايت خود نشان دهيد

لينك دانلود پلاگين :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ترجمه :mohsen khan
منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشيد
محسن

elahi
27-07-2007, 20:38
نحوه نصب theme رو میتونید مختصر بگید.

shasha_ara2001
27-07-2007, 23:53
نحوه نصب theme رو میتونید مختصر بگید.

منظورتون نصب پوسته های وردپرس هست؟

Mohsen khan
28-07-2007, 04:49
نحوه نصب theme رو میتونید مختصر بگید.
تم مورد نظر را در پوشه wp-content/theme
آپلود كنيد
سپس در كنترل پانل مورد و در قسمت theme از آن استفاده كنيد

ayenehshekasteh
07-08-2007, 18:35
برای پلاگین wp-recent-links گفته بودید برای حل مشکل علامت سوال نشان دادن حروف فارسی باید قسمت زبان را دست ککاری کنم. ممکن هست کمی راهنمایی بفرمایید.

Mohsen khan
07-08-2007, 18:39
فايل زبان را در نوت پد باز كنيد
سپس encoding را پيدا كنيد
در جلوي آن يك گزينه پيش فرض وجود دارد كه در بين علامت هاي " " قرار گرفته است
به جاي آن بنويسيد utf-8

و فايل را ذخيره كنيد
قاعدتا بايد درست شده باشه

ali_golden
07-08-2007, 18:57
با سلام به محسن عزیز
محسن خان چی جوری میشه در وردپرس یک پست داشت ولی تو صفحه اول پست نباشه ، آدرس پست هم جایی تو صفحه اول و آرشیو نباشه و وقتی بخوای بری به اون پست باید آدرس همون پست رو بدی مثلا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمی دونم منظورم رو متوجه شدید یا خیر !
منتظرم
ممنون از لطفت

ayenehshekasteh
07-08-2007, 20:24
فايل زبان را در نوت پد باز كنيد
سپس encoding را پيدا كنيد
در جلوي آن يك گزينه پيش فرض وجود دارد كه در بين علامت هاي " " قرار گرفته است
به جاي آن بنويسيد utf-8

و فايل را ذخيره كنيد
قاعدتا بايد درست شده باشه

محسن جان منظورتون از فایل زبان چیه؟ این پلاگین کلا 8 تا فایل داره که هیچ کدوم به اسم زبان نیست.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mohsen khan
08-08-2007, 11:10
سلام
من چك كردم ولي قسمت زبان نداشت
ولي يادمه اون موقع كه وردپرس كار مي كردم
يك همچين پلاگيني نصب كردم كه فارسي را هم ساپورت مي كرد
شما پلاگين هاي مشابه را تست كنيد
حتما جواب مي ده بهتون
احتمالا توي همين تاپيك هم معرفي كرده باشم

ali_golden
08-08-2007, 15:49
با سلام به محسن عزیز
محسن خان چی جوری میشه در وردپرس یک پست داشت ولی تو صفحه اول پست نباشه ، آدرس پست هم جایی تو صفحه اول و آرشیو نباشه و وقتی بخوای بری به اون پست باید آدرس همون پست رو بدی مثلا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمی دونم منظورم رو متوجه شدید یا خیر !
منتظرم
ممنون از لطفت

محسن خان دادش ما رو فراموش کردی :41:

ولی عیبی نداره جواب سوال ما رو یه محسن خان دیگه داد :10:


Guess what “Hide on Homepage” does? Use this WordPress 2.1 plugin to hide posts on the homepage of your blog


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mohsen khan
08-08-2007, 17:59
سلام
علي جان شرمنده
ظاهرا پست شما از قلم افتاد

ali_golden
10-08-2007, 12:16
سلام
علي جان شرمنده
ظاهرا پست شما از قلم افتاد

محسن جان عزیزم دشمنت
عیبی نداره (پیش میاد دیگه) :10:
محسن جان یه سوال دیگه :
آیا وردپرس پلاگینی داره که تو صفحه اول بشه چند تا لینک باکس داشت مثلا :
لینک باکس کامپیوتر ، لینک باکس نرم افزار ، آموزشی و ......
6 تا لینک باکس تو صفحه اول داشت
یا باید با iFrame تو قالب درست کنم لیک باکس ها رو
و اگر باید با iFrame درست کنم باید به کدوم صفحه قالب اعمال کنم ؟
ممنون منتظرم :10:

Mohsen khan
10-08-2007, 15:31
سلام
توي همين تاپيك طرز درست كردن لينك باكس و آخرين ارسال ها را گذاشتم
به هر تعداد كه بخواهيد مي توانيد درست كنيد
با نام آخرين ارسال جستجو كنيد

موفق باشي
محسن

ali_golden
12-08-2007, 21:14
سلام
توي همين تاپيك طرز درست كردن لينك باكس و آخرين ارسال ها را گذاشتم
به هر تعداد كه بخواهيد مي توانيد درست كنيد
با نام آخرين ارسال جستجو كنيد

موفق باشي
محسن

ممنون محسن جان
آقا محسن یه چیزی بگم چشمام رو در میاری :21:
اون قبلی هم خودم پرسیده بودم ، ولی یادم نبود که جوابم رو داده بودی :11:
چون وردپرس نداشتم که امتحان کنم :10:
یادم رفته بود
ممنون عزیزم از لطفت :10:
:11:

Mohsen khan
13-08-2007, 04:47
ممنون محسن جان
آقا محسن یه چیزی بگم چشمام رو در میاری :21:
اون قبلی هم خودم پرسیده بودم ، ولی یادم نبود که جوابم رو داده بودی :11:
چون وردپرس نداشتم که امتحان کنم :10:
یادم رفته بود
ممنون عزیزم از لطفت :10:
:11:
سلام
خواهش مي كنم دوست عزيز
بازهم سوالي داشتين
حتما مطرح كنيد تا در حد اطلاعاتم پاسخ بدهم

ali_golden
13-08-2007, 10:14
سلام
شما اول در فرانت پيج يك i frame بسازيد از منوي insert بعد بايد كدش را در قالب
و در فايل index قرار دهيد .
كد ها بايد يا قبل از كد پست ها قرار بگيرد
و يابعد از كد پست ها
بدين ترتيب در صفحه اصلي شما
لينك باكس ها يا قبل از مطالب سايت شما مي آيند
يا بعد از آن

ممنون محسن جان
محسن جان یه سوال :
من این i frame رو باید در index.php تم قالبم اضافه کنم :
اضافه کردم ولی جدول به صفحه اصلی اضافه نشد ،
کد موجود در index.php اینه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید به همین صفحه اعمال کنم ؟

Mohsen khan
13-08-2007, 13:48
سلام
بله بايد به index اضافه كنيد
احتمالا جاي اشتباهي گجذاشته ايد
چند بار در لوكال تست كنيد و بعد كه درست شد در سايتتون قرار بدهيد

ali_golden
13-08-2007, 20:22
سلام
بله بايد به index اضافه كنيد
احتمالا جاي اشتباهي گجذاشته ايد
چند بار در لوكال تست كنيد و بعد كه درست شد در سايتتون قرار بدهيد

محسن جان ممنون از لطفت
استاد عزیز :11:

ali_golden
13-08-2007, 22:54
محسن جان یک زحمت دیگه
اول چی جوری می تونم رنگ جدول دورش که مشکیه عوض کنم ، چون رنگ قالبم دودیه جدول دورش مشخص نیست (کد رنگ جدول کدومه :20:)
دوم این که الان جدول عرض قالب رو گرقته می خوام جدول رو کوچیک تر کنم که دو تا جدول کنار هم دیگه قرار بگیره
ببخشید سوالم خیلی ناشیانست :11:

Mohsen khan
14-08-2007, 05:04
سلام
براي تغيير رنگ و همچنين عرض جدول از فرانت پيج كمك بگيريد

ali_golden
16-08-2007, 18:07
سلام
براي تغيير رنگ و همچنين عرض جدول از فرانت پيج كمك بگيريد

محسن جان نشده که نشده
اعصابم رو خیلی خورد کرده :37:
نتونستم :37:
با پلاگین wp-recent-links نمیشه این کار رو کرد ؟ :41:
من این پلاگین رو نصب کردم
ولی زمانی که کد ها رو به قالب اضافه کردم این ارور رو داد :41:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل این یکی چیه :45:
اصلا این لینک باکس با من لجٍ
محسن جان یه فکری به حالم بکن :42:

Mohsen khan
16-08-2007, 20:19
آدرس سايتتون را بديد و همچنين لينك دانلود تم

موفق باشي
محسن

ali_golden
17-08-2007, 03:58
آدرس سايتتون را بديد و همچنين لينك دانلود تم

موفق باشي
محسن

محسن جان

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدرس سایتمه

این هم لینک دانلود تم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mohsen khan
17-08-2007, 06:14
سلام
من يگ نگاهي بهش مي كنم و فردا خبرش را بهتون مي دم

ali_golden
17-08-2007, 11:15
سلام
من يگ نگاهي بهش مي كنم و فردا خبرش را بهتون مي دم

ممنون از لطفت محسن جان:10:

e.khafan!
20-08-2007, 13:31
سلام محسن ، خیلی بهم حال دادی ولی اگه میشه این پلاگینم برام پیدا کن ! ممنون ! پلاگین : ارسال پست با ادیتور پیشرفته یعنی بشه رنگ رو عوض کرد فونت و خیلی چیزای دیگه !!! ممنون ! هرچی گشتم یافت نشد !

Mohsen khan
21-08-2007, 06:12
سلام محسن ، خیلی بهم حال دادی ولی اگه میشه این پلاگینم برام پیدا کن ! ممنون ! پلاگین : ارسال پست با ادیتور پیشرفته یعنی بشه رنگ رو عوض کرد فونت و خیلی چیزای دیگه !!! ممنون ! هرچی گشتم یافت نشد !
سلام

اينها رو تست كنيد


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


موفق باشيد
محسن

Mohsen khan
21-08-2007, 10:06
ببخشيد پست را اشتباهي ارسال كردم

e.khafan!
21-08-2007, 11:00
محسن جان دستت درد نکنه ولی هیچ کدوم یا کار نکردن یا دانلود نشدن !

e.khafan!
21-08-2007, 14:33
من بعد از تقریبا 3 ساعت ور رفتن تونست اینا رو راه بندازم !!!!:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به زودی اموزش نصبش رو می نویسم ، اولی کاری نداره ولی دومی پرد ادم رو در میاره ولی خیلی توپه!

Mostafa_1384_2006
26-08-2007, 06:14
اههههههههههههههه
دمت گرم خیلی آقایییییییییییییییییییییی
من هنوز استفاده نکردم ولی همین الان میرم دنبالش!

mjpt1
01-09-2007, 14:45
ممنون از زحمتی که کشیده بودی اما از صفحه 5 به بعد تقریبا تکراری بودن

Mohsen khan
01-09-2007, 15:46
ممنون از زحمتی که کشیده بودی اما از صفحه 5 به بعد تقریبا تکراری بودن
خوب من پلاگين هاي مشابه را معرفي كرده ام تا در صورت نياز هر شخص از پلاگين مورد نظرش استفاده كند

alenkita
08-12-2007, 13:41
با سلام
ميخواستم بدونم اگه بخوام يه نوشته يا پست رو به يك صفحه اضاف كنم ، بايد چكار كنم؟
همين طور اگه بخام دو تا صفحه رو با هم ادغام كنم، چطوري ميتونم؟

S!LENCE
27-01-2008, 00:13
سلام دوستان
من به تازگی یه وبلاگ توی WordPress درست کردم از همین وبلاگ های مجانی که می ده.
ولی بلد نیستم کجا و چطوری و کدوم فایل های این پلاگین ها رو باید آپلود کنم
مثلا همین پلاگین که در پست 20 معرفی شده رو دانلود کردم ولی نمی دونم کجا باید آپ کنم
ممنون می شم اگه کمک کنین

Mohsen khan
27-01-2008, 06:00
در پوشه wpincludes و زير پوشه plugin

S!LENCE
27-01-2008, 09:41
سلام
شرمنده که من این قدر آماتورم
ولی این پوشه هایی که می گید رو توی لینک های مدیریت وبلاگ پیدا نکردم!!!!!!!!!!

Mohsen khan
27-01-2008, 18:51
ليست پوه هار بنويسيد تا بگم كدوم هست

ali_golden
27-01-2008, 21:44
ليست پوه هار بنويسيد تا بگم كدوم هست

محسن جان منظورش تو سایت وردپرس هست ، که یه ساب دامین میده (اونجوری وبلاگ ساخته :46:)
چنین امکانی فکر نمی کنم داشته باشه که بتونه پلاگین اضافه کنه :13:

Mohsen khan
28-01-2008, 06:42
راست مي گين
من باهاش كار نكردم
بايد خود وبلاگ راهنما داشته باشه

raptor22
19-03-2008, 11:28
سلام دوستان بنده يه دومين و هاست دارم ميخواستم ببينم چطوري ميتونم از wordpress توش استفاده كنم اينم بگم كه هيچي بلد نيست ممنون ميشم به صورت كامل و پايه اي توضيح بديد.
ممنون ميشم.
در ضمن عيدتون هم مبارك باشه سال خوبي داشته باشيد.

Mohsen khan
19-03-2008, 11:41
سلام دوستان بنده يه دومين و هاست دارم ميخواستم ببينم چطوري ميتونم از wordpress توش استفاده كنم اينم بگم كه هيچي بلد نيست ممنون ميشم به صورت كامل و پايه اي توضيح بديد.
ممنون ميشم.
در ضمن عيدتون هم مبارك باشه سال خوبي داشته باشيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

raptor22
19-03-2008, 12:14
دوست من به صورت ftp وارد ميشم cpanel نداره و نميدونم php دارم يا نه حالا چكار كنم من الان يه user دارم و يه pass.

اينم عكس صفحه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohsen khan
20-03-2008, 07:47
مگه مي شه cpanel نداشته باشين ؟

raptor22
20-03-2008, 09:22
php رو ساپورت ميكنه ولي كنترل پنل نداره تو عكسم كه ميبيني. حالا دوست من چكار كنم.

Mohsen khan
20-03-2008, 11:22
اگرهاستتون لينوكسه ورژن لينوكس
وگرنه ورژن ويندوز رانصب كنيد
ازمدير هاست هم ميتونيد بپرسيد

saghy
28-03-2008, 01:48
سلام به اساتید
راستش صفحات خیلی بود حالش نبود بگردم .
من به این خطا برخوردم وقتی که میخوام وارد قسمت مدیریت بلاگ بشم . کسی میدونی چیه ؟
در اپرا و فایر فاکس :

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 558196 bytes) in /home/sayeh/public_html/blog/wp-admin/admin.php on line 12

در اینترنت اکسپلورر :
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 19456 bytes) in /home/sayeh/public_html/blog/wp-admin/admin-functions.php on line 845

البته خط 845 فایل admin-functions.php هم اینه :
$r .= "\n\t<option value='$role'>$name</option>";
ممنون میشم راهنمایی کنید

shah abas
02-04-2008, 19:18
اين پلاگيما براي هر نسخه اي هست؟مثلا براي 2.5 هم ميشه زد؟

Mohsen khan
02-04-2008, 20:09
اين پلاگيما براي هر نسخه اي هست؟مثلا براي 2.5 هم ميشه زد؟
معمولا برخي پلاگين ها آپديت مي شوند
بعد از نصب به سايت سازنده سر بزنيد

H@mid-Vista
06-04-2008, 18:47
دستت طلا كارت درسته داش محسن

H@mid-Vista
06-04-2008, 18:59
سلام
من چی جوری میتونم اون نوشته پایین صحه كه راجع به وردپرس توضیح داده رو حذف كنم
احساس خوبی نسبت بهش ندارم....
خواهشا" نگین نقض كپی رایته!!!

Mohsen khan
06-04-2008, 19:22
فكر كنم يك فايل هست به نام footer

H@mid-Vista
07-04-2008, 20:06
ممنون دارم كم كم استادش میشم
كلا" ادیت كردمش رفت پی كارش...

shah abas
07-04-2008, 21:57
من وقتي ميخوام صفحه اصلي سايت رو به ادرسي كه وردپرس نصبه ريدايركت كنم يه هميچن صفحه اي مياد:
ww w. i r a n h o t h e a d . c o m
آدرسي كه وردپرس نصبه:
wordpress.com

Mohsen khan
08-04-2008, 06:39
من وقتي ميخوام صفحه اصلي سايت رو به ادرسي كه وردپرس نصبه ريدايركت كنم يه هميچن صفحه اي مياد:
ww w. i r a n h o t h e a d . c o m
آدرسي كه وردپرس نصبه:
wordpress.com
شما بايد توي cpanel ريدايركت رابه اين لينك بدي

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

H@mid-Vista
08-04-2008, 17:22
ای كاش اگه نمیخواستی غیر از وردپرس چیزی دیگه نصب كنی تو همون فولدر اصلی نصب میكردی
چون لینكهای سایتت قشنگتر میشه مدام هم این كلمه نافرم وردپرس دیده نمیشه تو آدرس بار مرورگر!!!

Mr.K2
08-04-2008, 19:44
ای كاش اگه نمیخواستی غیر از وردپرس چیزی دیگه نصب كنی تو همون فولدر اصلی نصب میكردی
چون لینكهای سایتت قشنگتر میشه مدام هم این كلمه نافرم وردپرس دیده نمیشه تو آدرس بار مرورگر!!!

میشه به جای ورد پرس یه اسم دیگه گذاشت !! مثلا بزاره site یا همچین چیزی ..

shah abas
08-04-2008, 19:59
نميشه به فولدر اصلي حالا منتقل كرد؟
در ضمن باز هم همون طور شد!منظورم ري دايركس.

H@mid-Vista
08-04-2008, 20:09
شما وقتی محتویات فایل زیپ شده رو خواستین باز كنین اون رو تو
public_html
بیارین و بعد از اون فولدر وردپرس ساخته شده خارج كنین و به فولدر اصلی یعنی همون پابلیك اچ تی ما ال بیارین
یعنی در واقع اون رو با گزیینه انتقال move
كنین
حالا دیتابیستون رو مجدد نصب كنین یعنی یكی جدید بسازین و به نصب بپردازین
اینجوری وردپرس میاد تو صفحه اصلی
همین
فقط یادتون نره كه تو فولدر پابلیك ایندكس دیگری نداشته باشین
چون اولویت با پسوند اچ تی ام هست در برابر پی اچ پی

Mr.K2
08-04-2008, 20:17
نميشه به فولدر اصلي حالا منتقل كرد؟
در ضمن باز هم همون طور شد!منظورم ري دايركس.

شما فایل ها رو زیپ کن که پوشه در پوشه نباشه ..بعد روس مسیر home/public_html اپلودش کن و بعد شروع کن به نصب ..
یعنی توی پوشه خاصی نزارش ..
اما فکر کنم با تغییر آدرس در وردپرس و دیتابیس بشه منتقلشون کرد و دوباره دیتابی رو تغییر داد ..
البته مطمین نیستم ...

H@mid-Vista
09-04-2008, 20:36
من از وردپرس 2.5 استفاده میكنم
میخوام صفحه اول سایتم خیلی شلوغ نباشه و از اون طرف همه پست هم نمایش داده نشه و پس از كلیك روی ادامه مطلب موضوع كامل بشه
مثل همه سایتها
چی كار باید كنم؟؟؟

shah abas
09-04-2008, 22:21
اينايي كه گفتين من خودم ميدونستم!من ميخواستم بگم نميشه همين طوري اون فايل هارو انتقال بدم طوريكه پست هام هم منتقل بشه؟
در مورد ريدايركت چيري فهميدين؟

Mr.K2
13-04-2008, 22:13
من از وردپرس 2.5 استفاده میكنم
میخوام صفحه اول سایتم خیلی شلوغ نباشه و از اون طرف همه پست هم نمایش داده نشه و پس از كلیك روی ادامه مطلب موضوع كامل بشه
مثل همه سایتها
چی كار باید كنم؟؟؟

باید نیمی از مطلبتون رو توی قسمت ادامه بزارید تا لینک ادامه مطلب بیاد زیر خلاصه مطلبتون..

morteza76
24-04-2008, 23:26
اقا اینا عالیه گل کاشتین بسیار ممنون

meisam317
27-04-2008, 13:02
این آموزش وردپرس کجاست منو نتونستم پیداش کنم .

ENTEZAR
08-05-2008, 11:14
سلام

خود ورد پرس را از کجا دانلود کنیم؟

ممنون

Mr.K2
08-05-2008, 12:10
سلام

خود ورد پرس را از کجا دانلود کنیم؟

ممنون


اینجا ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

raptor22
13-05-2008, 17:26
سلام
اين خطاي پايين چيه؟ براي رفعش چه كار بايد كرد؟
اين خطا پايين همه صفحات مي آيد.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mr.K2
17-06-2008, 22:44
من با استفاده از fantastico نصبش کردم و فارسی کردم و قالب فارسی هم ریختم اما مشکل داره و فارسی رو اینطوری نشون میده ??????????????????????????????

moh612003
21-06-2008, 05:41
دستت درد نکنه،خیلی عالی بود.
نظرت در مورد سایت زیر چیه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با وردپرس هست و یک سرس از پلاگین ها روش نصب کردم

mosii-online
22-06-2008, 04:17
من با استفاده از fantastico نصبش کردم و فارسی کردم و قالب فارسی هم ریختم اما مشکل داره و فارسی رو اینطوری نشون میده ??????????????????????????????
وردپرس رو از fantastico نصب کنی با فارسی مشکل داره.
باید خودت نصب کنی.

Mr.K2
23-06-2008, 01:06
وردپرس رو از fantastico نصب کنی با فارسی مشکل داره.
باید خودت نصب کنی.

ممنون ...تست میکنم ...:46:

sunrise07
30-06-2008, 12:58
سلام ببخشيد شايد سوالم مسخره به نظر بياد من تو پارسه گيگ يه هاست رايگان دارم وردپرس نصب شده 2 هستش ميخوام به 2.5 ارتقا بدم بايد تك تك فايلها رو اپلود كنم نمي تونم يكجا اينكارو انجام بدم؟

rezaete
30-06-2008, 13:09
چرا میشه . پارسه گیگ ftp هم داره . هم میشه با ftp آپلود کنی هم میشه از توی خود سایت آپلود کنی و بعد اکسترکت کنی .

pouria007
30-06-2008, 13:16
نمیشه کاری کرد که wordpress صفحه بندی بکنه یعنی اگه مطالب از یه حدی بیشتر شد تو هر صفحه مثلاً 10 تا مطلب نشون بده
(الآن این قابلیت رو default نداره)

pouria007
30-06-2008, 13:25
کسی جواب ما رو بده؟!

rezaete
01-07-2008, 10:20
نمیشه کاری کرد که wordpress صفحه بندی بکنه یعنی اگه مطالب از یه حدی بیشتر شد تو هر صفحه مثلاً 10 تا مطلب نشون بده
(الآن این قابلیت رو default نداره)
خدمت شما :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به صورت صفحه بعدی ، صفحه قبلی هست .

sunrise07
03-07-2008, 08:20
سلام مي خواستم يه كمك بهم بكنيد خيلي فوريه ممنون ميشم من با چند تا از پلاگينها و البته با ويجت ها مشكل دارم مثلا وقتي مي خوام چند تا ويجت كم يا زياد كنم و قتي روي دكمه بروز رساني كليك مي كنم اين با اين خطا مواجه ميشم
Fatal error: Uncaught exception 'UserLevelException' with message 'Invalid dirname' in /home/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Stack trace: #0 {main} thrown in /home/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on line 17
اگه ميشه كمك كنيد

Bill Gates
20-07-2008, 23:41
سلام یه سوال از همگی داشتم اونم اینه که آیا سیستم وردپرس دارای ادامه مطلب هست یا خیر؟

جون من هرچی گشتم پیدا نکردم خواستم خودم بشینم برنامه نویسیش کنم اگر نیست بگید که انجام بدم

تشکر//

rezaete
21-07-2008, 00:25
بله ، ادامه مطلب داره . توی ادیتور ، هر جا که میخوای بره توی ادامه مطلب روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلبک کن . بعد یه خط میکشه که نوشته more . زیر اون خط هر چی بنویسی میره توی ادامه مطلب

Bill Gates
21-07-2008, 00:40
مرسی دستت درد نکنه :31:

چه چیزی نداره؟ چه چیزهایی مورد نیازی رو ندارد؟

rezapassword
24-07-2008, 17:52
سلام دوستان من با فارسی کردن این وردپرس مشکل دارم
همش اینگلیسی هست
لطفا راهنمایی کنید
و یک قالی زیبا و گرافیکی که به برنامه و دانلود مربوط باشه برام بزارید
و بگید چه طور
Categories
ها رو تنظیم کنم
مثلا
اخبار
دانلود
پیش نمایش
و...
دوستان توضیح کامل بدید ممنون میشم
یا علی

Bill Gates
25-07-2008, 21:28
تو سایت خود وردپرس فارسی خوب هستش فارسی شما چه مشکلی دارید؟

rezapassword
26-07-2008, 08:22
سلام اونو درست کردم
فقط بگید از این Categories چه طور استفاده کنم هر چی یسازنم نشونش نمیده
بگید فیلد ها رو چ طور پر کنم
ممنون

rezaete
26-07-2008, 08:57
توی ابزارک های پوسته ، دسته ها رو فعال کردی ؟

rezapassword
26-07-2008, 13:47
بله هست در دو طرف قالب هم هست

Bill Gates
26-07-2008, 19:56
شما وقتی دسته رو ثبت کردی بایت در این دسته حداقل یک مطلب وجود داشته باشه تا فعال بشه

rezapassword
27-07-2008, 08:18
دوست من خیلی خیلی ممنوننم
مشکل با فرمایش شما حل شد 1
یا حق

rezapassword
27-07-2008, 10:55
سلام دوست من من یک کمک دیگه احتیاج دارم
من یک پلاگین میخوام که کار عکس زیر رو برام بکنه
البته عکس زیر در نیوک هست
اگه این پلاگین برا وردپرس باشه عالیه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Bill Gates
27-07-2008, 18:21
سلام این عکس خیلی کوچک هستش قابل مشاهده نیست :31:

rezapassword
27-07-2008, 19:08
ممنون که جواب میدید
بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Bill Gates
27-07-2008, 20:00
:31:

خوب یه توضیح کوتاه بدید و بگید اصلا کارش چی هستش تا من براتون گیر بیارم فارسیش رو یا بگیرم ترجمه کنم :31:

composer_kuchulu
28-07-2008, 11:06
این cms رو از کجا میشه دریافت کرد؟ فری هست؟

rezapassword
28-07-2008, 12:58
سلام این یه بخش هست که به بالای سایت اضافه میشه و میگه که مثلا پروژه هایی که گروه داره چند درصد تموم شده و کی تموم میشه و میزان پیشرفت رو نشون میده
composer_kuchulu از سایت وردپرس.کام

Bill Gates
28-07-2008, 14:41
این cms رو از کجا میشه دریافت کرد؟ فری هست؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


composer_kuchulu از سایت وردپرس.کام

این چیست ؟ :31:

rezapassword
28-07-2008, 19:30
این چیست ؟
گیر اوردی پلاگین رو

Bill Gates
29-07-2008, 01:02
نه هنوز فکر نکنم وجود داشته باشه

ولی ببین خوب میتونی به روش دستی کارت رو انجام بدی یا اگر سرم شلوغ نبود واست مینوشتم

rezaete
29-07-2008, 20:50
نسخه جدید فارسی ساز منتشر شد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Bill Gates
29-07-2008, 21:39
سلام
میشه تفاوت های این فارسی ساز رو با فارسی ساز های قبلی نیز بگید؟

تشکر//

rezaete
30-07-2008, 13:10
وقتی که وارد پیش خوان میشی نوشته ها بهم ریخته هست و فونت ها Arial . توی این فارسی ساز اون نوشته ها درست شده و بیشتر فونت ها Tahoma شده . تا الان که من بررسی کردم این تغییرات رو دیدم . اگه روی وردپرس رو لوکال نصب کردی ، این فارسی ساز رو اونجا امتحان کن . راستی من پیشنهاد میکنم روی لوکال نصب کنی ، خیلی بدرد میخوره ، تم ها و افزونه ها رو میتونی با سرعت زیاد روی کامپیوتر تست کنی و اگه مشکلی نداشتن ، روی سایتت بزاری . یه سایت هست به اسم Bitnami.org . اونجا میتونی بسته ی آماده وردپرس یا چند تا سیستم دیگه رو بگیری و بدون دردسر سیستم ها رو روی کامپیوترت نصب کنی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

composer_kuchulu
30-07-2008, 20:39
چطور میشه برای نصب وارد صفحه wp-admin/install.php شد؟

Mr.K2
30-07-2008, 21:20
چطور میشه برای نصب وارد صفحه wp-admin/install.php شد؟


این آدرس رو توی آدرس بار بعد از آدرس سایتتون وارد کنید ..
اگر هم روی لوکال نصب میکنید باید بعد از آدرس لوکال و پوشه وردپرس این رو وارد کنید ..

rezapassword
09-08-2008, 12:49
دوستان این پلاگین رو برای ما پیدا نکردید
خیلی لازمش دارم

Bill Gates
10-08-2008, 01:10
دوستان این پلاگین رو برای ما پیدا نکردید
خیلی لازمش دارم

همونی که قبلا پرسیدی؟! متاسفانه من که یافت نکردم

rezapassword
10-08-2008, 07:14
سلام دوستان
چند وقتی است که گزینه گذاشتن لینک ( هایپر لینک ) غیر فعال شده و نمیشه روش کلیک کرد
مشکل کجاست !

raptor22
18-08-2008, 23:58
سلام:
دوستان من يه مشكلي دارم برام يه eror ميده بدين سان :

Error in my_thread_global_end(): 1 threads didn't exit

منظورش چيه؟؟

hamidras
20-08-2008, 23:31
آقا من ميخواهم پستاي وبلاگمو از طزيق rss تو يه صفحه ديگه نشون بدم
متاسفانه هر كاري ميكنم پستا نمياد!
پلاگيني چيزي نداره!؟
(feedreader رو امتحان كردم)

muhammadinfo
21-08-2008, 22:43
آموزش نصب وردپرس توی لوکال با Easyphp را کسی میتونه بزاره
در کل این راحتتره یا موبیل

rezaete
22-08-2008, 01:00
آقا من ميخواهم پستاي وبلاگمو از طزيق rss تو يه صفحه ديگه نشون بدم
متاسفانه هر كاري ميكنم پستا نمياد!
پلاگيني چيزي نداره!؟
(feedreader رو امتحان كردم)

توی صفحه جدید که پست نمیشه داد ، پست ها فقط توی صفحه اصلی میره . صفحه فرعی فقط برای بخش هایی مثل معرفی ، گالری عکس ، ارتباط با ما یا این جور چیزاست


آموزش نصب وردپرس توی لوکال با Easyphp را کسی میتونه بزاره
در کل این راحتتره یا موبیل
پست 372 رو بخون واسه ورژن 2.6 وردپرس سیستم آماده هست که کافیه چند تا next بزنی تا وردپرس نصب بشه . آموزش نصب سیستم ها با نرم افزار xampp هم فکر کنم توی p30 باشه . بهر حال من توی وبلاگم آموزش دادم . لینکش رو توی پروفایلت میزارم .
موفق باشی.

hamidras
22-08-2008, 12:07
من منظورم تو يه صفحه ديگه تو يه سايت ديگه بودا!

Bill Gates
26-08-2008, 00:34
آموزش نصب وردپرس توی لوکال با Easyphp را کسی میتونه بزاره

سلام من خودم استفاده میکنم هیچ کاره دشواری نیست در پوشه www محتوای وردپرس رو قرار میدی و نصبش میکنی :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید wordpress/wp-admin/install.php

قبلش باید وارده phpmyadmin بشید و یک دیتابیس بسازید

شناسه کاربری در لوکال : root
و پسورد هم هیچی میباشد یعنی پسورد نداره اگر جایی اروری داد یک پسورد الکی بزنید :31:

Bill Gates
26-08-2008, 00:35
من منظورم تو يه صفحه ديگه تو يه سايت ديگه بودا!

اگر میخواین مثل پست عادی نشون بده یکمی برنامه نویسی نیاز داره تا اونجایی که من میدونم :31:

Asirap
01-10-2008, 22:25
با سلام
من تازه دیروز فهمیدم ورد پرس چیه!!!!
اونو رو یه هاست رایگان نصب کردم! همه چیز درست بود و لاگ این هم کردم! به دلایلی دوباره توی همون سایت sign up کردم و دوباره WP رو نصب کردم حالا هرکاری میکنم پسوردم رو قبول نمیکنه! وقتی هم میخوام واسم اونو سند کنه این پیغامو میده:
The e-mail could not be sent.
Possible reason: your host may have disabled the mail() function...
متاسفانه از صفحه عکس گرفتم واسه پسورد فکر میکنم درست وارد نمیکنم! به نظر شما این پسوورد چیه اخه فونتش خیلی بده:
<img src="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" alt="تصویر" />

rezaete
05-10-2008, 17:10
متاسفانه از صفحه عکس گرفتم واسه پسورد فکر میکنم درست وارد نمیکنم! به نظر شما این پسوورد چیه اخه فونتش خیلی بده:

پسوردتون اینه : &LRInb*$TOTL ( به همین صورت که نوشتم)
چون روی هاست مجانی نصب کردین امکان ارسال ایمیل نیست اما افزونه ی smtp رو امتحان کنید . فکر کنم بشه یه کارایی کرد . این افزونه قبلا فارسی شده . کمی سرچ کنید .

smhtiz
10-10-2008, 14:37
با سلام
من می خوام با cms ووردپرس سایت شخصیم رو بسازم.منتها می خوام قبل از آپ کردن اون،ووردپرس رو روی easy php امتحان کنم.لطفا کمکم کنید.خیلی فوری و ضروریه.ممنون هزار بار×××××××هزاربار!!!!

DaRiOuShJh
25-10-2008, 01:50
این سایت هم به استفاده کنندگان وردپرس پیوست


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فقط در مورده فارسی ساز:


بچه ها من تازه امروز نصبش کردم
بعضی چیزاش خوبه

ولی ترجمه ها و برگردان هاش اصلا جالب نیست!

به قولی یه نفر میخواد اینا رو ترجمه کنه1×!

mummified
25-10-2008, 09:14
با سلام
من می خوام با cms ووردپرس سایت شخصیم رو بسازم.منتها می خوام قبل از آپ کردن اون،ووردپرس رو روی easy php امتحان کنم.لطفا کمکم کنید.خیلی فوری و ضروریه.ممنون هزار بار×××××××هزاربار!!!!

دوست من اين كه كاري نداره!
اولين كار بعد نصب easyphp اينه كه سايتت رو با تمام محتوياتش در پوشه www كپي كني.
يعني ميري توي همون پوشه اي كه برنامهeasyphp رو نصب كردي و محتويات رو ميريزي در پوشه www .
اوكي؟
حالا براي ساخت ديتا بيس بايد اقدام كني.
بعد از اجراي برنامه easyphp يه ايكون e مياد توي تسكبار سمت راستتت كنار ساعت . خوب؟
حالا روش كليك راست ميكني و بر روي گزينه Administuration كليك ميكني. صفحه اي از مرورگر پيش فرضت باز ميشه .
حالا بر روي mysql manager كليك كن.
خوب؟
حالا در قسمت Create new database اسم ديتا بيس جديدت رو بنويس.
نوشتي؟
بعدش بر روس گزينه create ‌كليك كن تا ساخته بشه.
بعد اينكه ديتا بيست رو ساختي ميري روي گزينه privileges كليك ميكني .
در اينجا بايد نام كاربري و پسورد يوزت رو بسازي.
در زير گزينه Action عكس يه آدم و مداد هست كه روش كليك ميكني.
خوب؟
بعد يه صفحه اي باز ميشه كه حالا بايد در پائين صفحه يعني Change Login Information / Copy User بياي و نام كاربري و پسوردت رو بسازي.
در جلوي User name نام كابريت رو بنويس.
با گزينه Host: كاري نداشته باش بزار localhost باشه.
بيا پائينش و Password: رو بساز و دو باره تكرار كن و Go رو بزن.
تمام شد.
حالا تو بايد بري و روي همون e كنار ساعت تسكبارت يه كليك راست كني و گزينه local web رو انتخاب كني تا سايتت بالا بياد.
از اين به بعدش مربوط به نصب خود سايتت و به نوع cms اي كه كار ميزني بستگي داره.
بازم سوالي داشتي من در خدمتتم.
موفق باشي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arash66_2m
28-10-2008, 19:36
سلام دوستان.
من می خواستم یه پلاگین امتیاز دادن به هر مطلب پست رو برای وردپرس اصافه کنم چطوری ؟
من اینو هم بگم که محیط وردپرس من فارسی هستش و من اصلا جایی واسه نصب یا فعال کردن پلاگین ها ندیدم !
اگه میشه یه راهنمایی بکنید.
ممنون میشم.
با تشکر

DaRiOuShJh
29-10-2008, 17:54
آرش جان

چندین مود توی سایته اصلیش من ددم در این زمینه

احتمالا نصبه وردپرست هم مشکل داره

چون باید این امکانات چه در فارسی چه در انگلیسی باشه

ماله منم که الان فارسیه مشکلی ندارم

ولی کلا با انگلیسی کار کن

بالا سمته چپ

فک کنم نوشته افزونه ها در فارسی

arash66_2m
29-10-2008, 18:14
آرش جان

چندین مود توی سایته اصلیش من ددم در این زمینه

احتمالا نصبه وردپرست هم مشکل داره

چون باید این امکانات چه در فارسی چه در انگلیسی باشه

ماله منم که الان فارسیه مشکلی ندارم

ولی کلا با انگلیسی کار کن

بالا سمته چپ

فک کنم نوشته افزونه ها در فارسی

سلام.
من انگلیسی کردم.
اصلا از کجا میشه فهمید وژن وردپرس من چنده ؟
من که چیزی نصب نکردم که ! من فقط عضو شده ام. و دو سه تا پست دادم.
حالا چطوری ؟؟؟

DaRiOuShJh
29-10-2008, 18:43
از سایته wordpress.com اکانت گرفتی؟

arash66_2m
29-10-2008, 19:06
از سایته wordpress.com اکانت گرفتی؟

بله...
چیکار کنم ؟

DaRiOuShJh
29-10-2008, 19:13
هیچ کاری نمیتونی برار پس!×!

چون فک نکنم از این اجازه ا بده اون سایت

arash66_2m
29-10-2008, 19:50
سلام.

تو این سایت گفته که شما پسورد و نام کاربری وبلاگ خودتون رو بدین براتون نصب می کنن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


در روش اول شما کافیست به این آدرس رفته و طبق راهنمای نوشته شده جلو بروید و نام کاربری و رمز عبور هاست خودتون رو بفرستید تا گروهی از کاربران کار نصب وردپرس رو برای شما انجام بدند . اللبته این فقط شامل نصب می شه و ارتقا به نسخه جدید رو شامل نمی شه . این گروه تا حد زیادی مطمئن هست و شما می تونید با خیال راحت رمز عبورتون رو در اختیار آنها قرار بدید ولی پیشنهاد می کنیم بعد از انجام کار برای اطمینان بیشتر رمز عبورتون رو عوض کنید . هر چی که مورد نیاز هست در سایت مربوطه توضیح داده شده .

اگه میشه اون قسمتی که باید پسورد و نام کاربری رو بگم رو لینکش رو برام بدین تا برام بکنن.ممنون میشم.
من می خوام آخرین وژن وردپرس باشه و فارسی و پلاگین ها هم باشن.
تشکر.

arash66_2m
31-10-2008, 17:17
سلام.
چرا راحت جواب نمیدین ؟

من الان یه وبلاگ دارم تو وردپرس یعنی رفتم تو سایت خودش و عضو شدم. و چیری هم نصب نکردم. و چهار و پنج تا هم پست دادم و ...

ولی یه مشکلی که هست قسمت افزونه ها فعال نیست یعنی اصلا نیست چیکار کنم بیاد ؟؟؟

و یه چیز دیگه که کردم رفتم اووون آموزش هایی که در مورد نصب وردپرس هست رو عملی کردم و یه بلاگ دیگه زدم شد این.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که .wordpress نیست. یعنی تو یه هاست دیگه که رایگانه نصب کردم و قسمت افزونه ها اینجا فعال میشه و ...

تا اونجایی که من فهمیدم اگه بخوام قسمت افزونه ها رو داشته باشم باید یه هاست بگیرم و .wordpress هم نخواهد بود ...

آیا نمیشه روی خود هاست نمی دونم فضای خود وردپرس نصب کرد تا آدرس سایت اینطوری بشه ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و قسمت افزونه ها هم فعال باشه ؟

خواهشا به زبون ساده آموزش این که چطوری میشه رو بگین.
با تشکر....

mummified
31-10-2008, 18:53
سلام.


آیا نمیشه روی خود هاست نمی دونم فضای خود وردپرس نصب کرد تا آدرس سایت اینطوری بشه ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و قسمت افزونه ها هم فعال باشه ؟

خواهشا به زبون ساده آموزش این که چطوری میشه رو بگین.
با تشکر....
نه
نميشه
.رد پرس بهت بلاگ ميده و هاست نصب Cms‌نميده.
بايد روي همون گيگفا يا يه هاست ديگه نصبش كني و نميتوني توي ورد پرس نصبش كني.
:11:

rezaete
31-10-2008, 22:17
در واقع وردپرس هم یک سیستم مدیریتی هست و هم یک سایت وبلاگ دهی . شما الان ازش وبلاگ گرفتین مثل بلاگفا . بعضی از امکانات توی این جور وبلاگ ها نیست که برای فعال شدن اونها باید اون سیستم مدیریتی رو توی یک هاست شخصی نصب کنید ، مثل کاری که من کردم و چون وردپرس اوپن سورس هست ف برنامه نویس هایی از سراسر دنیا از جمله ایران اون رو توسعه میدن اما این افزونه ها رو فقط روی سیستم میتونید نصب کنید یا به عبارت دیگه فقط میتونید روی هاست شخصی نصب کنید نه روی وبلاگی که وردپرس میده .
در ضمن سایتی هست به نام بلاگها.کام که خودش رو اینطور توصیف کرده :

بلاگها یک سرویس رایگان و پرامکانات برای فارسی زبانان هست.این سرویس برپایه ی وردپرس فارسی و دارای تمام امکانات سرویس وردپرس.کام + قالبهای فارسی و پلاگین های بیشتری هست.و محدودیتهایی که سرویس وردپرس مثل ویرایش استایل یا اتصال دامین گذاشته و شما باید برای اون مبلغی پرداخت کنید اینجا کاملا رایگان در اختیار کاربرا هست.این سرویس با امکاناتی فراتر از بقیه سرویسهای وبلاگ دهی تهیه شده.برای هر سرویسی پلاگینی مخصوص گذاشته شده از سایت یوتیوب تا پیکاسای گوگل….. و هر چیزی که درخواست کنید.شاید بیشترین اصرار ما برای حضور شما در این سرویس این باشه که هیچ چیز رو از دست نمی دید…

irbooks.ir
01-11-2008, 00:13
درخواست یک اکستنسن
با سلام.
آیا برای وردپرس پلاگین یا راهی وجود داره که آدرس فید یک سایت رو بهش بدیم و آن هم آپدیت ها رو به عنوان پست در وردپرس نمایش بده.

با سپاس فراوان

rezaete
02-11-2008, 07:17
درخواست یک اکستنسن
با سلام.
آیا برای وردپرس پلاگین یا راهی وجود داره که آدرس فید یک سایت رو بهش بدیم و آن هم آپدیت ها رو به عنوان پست در وردپرس نمایش بده.

با سپاس فراوان

بله ، افزونه ی فارسی شده واسه این کار هست . اسمش اینه : planet-persian . توی انجمن وردپرس سرچ کنید ، لینکش هست ...

arash66_2m
02-11-2008, 08:00
نه
نميشه
.رد پرس بهت بلاگ ميده و هاست نصب Cms‌نميده.
بايد روي همون گيگفا يا يه هاست ديگه نصبش كني و نميتوني توي ورد پرس نصبش كني.
:11:

پس نمیشه ؟
ok
شما بلاگ وردپرسی دارین که تو یه هاست دیگه نصب کرده باشه اگه می دونی دو سه تاشو لینک هاشو بگین من اون بلاگ ها رو ببینم که چطوری هستن ...
در ضمن اگه اون هاستی که ما توش نصب کرد ایم خراب بشه -- بشه یا کلا تعطیل بشه بلاگ ما چی میشه ؟؟؟

amir_sa
02-11-2008, 11:54
من يه هاست خريدم . مي خوام از وردپرس استفاده كنم ، ميشه ؟
چون شنيدم وردپرس براي وبلاگه ....

تازه كارم اگه ميشه بگين كجا مي تونم آموزش رو پيدا كنم براي وردپرس ؟

Mr.K2
02-11-2008, 12:33
من يه هاست خريدم . مي خوام از وردپرس استفاده كنم ، ميشه ؟
چون شنيدم وردپرس براي وبلاگه ....

تازه كارم اگه ميشه بگين كجا مي تونم آموزش رو پيدا كنم براي وردپرس ؟


بله میشه ..

اصلا اصلش با هاست هست ! :دی

این گه میگن برای وبلاگه دو نوع هست ..

با وردپرس دات org. شما میتونی نرم افزارش رو دانلود کنی و روی هاستت راه بندازی ..

با وردپرس دان کام شما میتونی یه وبلاگ مثل بلاگفا و اینا راه بندازی .. .

اگر سوالی دارید بپرسید همینجا بچه ها پاسخ میدن ..

DaRiOuShJh
02-11-2008, 12:44
پس نمیشه ؟
ok
شما بلاگ وردپرسی دارین که تو یه هاست دیگه نصب کرده باشه اگه می دونی دو سه تاشو لینک هاشو بگین من اون بلاگ ها رو ببینم که چطوری هستن ...
در ضمن اگه اون هاستی که ما توش نصب کرد ایم خراب بشه -- بشه یا کلا تعطیل بشه بلاگ ما چی میشه ؟؟؟

300 بار که گفتم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ww.amorphis.net

و ...

*************

خوبیه داشتنه سایت برای خودت اینه دیگه:

میتونی بک آپ ها رو مرتب داشته باشی از دیتابیس
بک آپ فایل ها رو هم بگیری

خوده ورد پرس هم 2 تا پلاگ این برای این کار داره که حرفه ای هستن و امکاناته زیادی دارن


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مثلا من تنظیم کردم روزی یه بار بک آپ ها رو به ایمیلم بفرسته


من يه هاست خريدم . مي خوام از وردپرس استفاده كنم ، ميشه ؟
چون شنيدم وردپرس براي وبلاگه ....

تازه كارم اگه ميشه بگين كجا مي تونم آموزش رو پيدا كنم براي وردپرس ؟

چرا نشه

امکاناته وردپرس عالیه
برای سایت هم خیلی کاربرد داره

planet.wp-persian.com

mummified
02-11-2008, 14:52
پس نمیشه ؟
ok
شما بلاگ وردپرسی دارین که تو یه هاست دیگه نصب کرده باشه اگه می دونی دو سه تاشو لینک هاشو بگین من اون بلاگ ها رو ببینم که چطوری هستن ...
در ضمن اگه اون هاستی که ما توش نصب کرد ایم خراب بشه -- بشه یا کلا تعطیل بشه بلاگ ما چی میشه ؟؟؟

فرقی نمیکنه که شما از چه سیستم مدیریت محتوایی بهره بببری!
بهترین کار اینه که شما به طور مرتب از دیتا بیس سایتتون پشتیبان تهیه کنید.
یعنی به ازای تک تک cms هایی که نصب کردی باید بری توی دیتا بیس هاشون و ازشون export بگیری!
بقیه جواب هاتم که دوستان در بالا دادند.

من يه هاست خريدم . مي خوام از وردپرس استفاده كنم ، ميشه ؟
چون شنيدم وردپرس براي وبلاگه ....

تازه كارم اگه ميشه بگين كجا مي تونم آموزش رو پيدا كنم براي وردپرس ؟
همینجا
در صفحات ابتدایی همین تایپیک میتونی آموزش ببینی.
سایت فارسیش هم هست .
اینو ببین.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amir_sa
02-11-2008, 18:41
براي شروع يه نسخه گرفتم كه زده بود وردپرس فارسي كه 2mb حجمش بود ، ولي تو سايت اصليش كه رفتم نسخه جديدش حدوده 20mb بود . كدوم رو بايد بگيرم ؟
با نصب همين نسخه فارسي مشكل حله ؟

mummified
02-11-2008, 18:44
براي شروع يه نسخه گرفتم كه زده بود وردپرس فارسي كه 2mb حجمش بود ، ولي تو سايت اصليش كه رفتم نسخه جديدش حدوده 20mb بود . كدوم رو بايد بگيرم ؟
با نصب همين نسخه فارسي مشكل حله ؟
آره عزیز
مشکلت حله!
البته مشکلی نیست ها!
کارت حله!:11:

amir_sa
03-11-2008, 09:18
هنوز هيچي نشده تو نصبش به مشكل برخورد كردم :دي

اين عكس رو آپ كردم ، ببينيد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من فايل ها رو تو پوشه public_html ريختم ، درسته ؟
بعد از كپي كردن وقتي مسير اجراي install رو زدم ارور not found داد . تو پوشه wp_admin چرا فايل install.php موجود نيست ؟

DaRiOuShJh
03-11-2008, 12:32
هنوز هيچي نشده تو نصبش به مشكل برخورد كردم :دي

اين عكس رو آپ كردم ، ببينيد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من فايل ها رو تو پوشه public_html ريختم ، درسته ؟
بعد از كپي كردن وقتي مسير اجراي install رو زدم ارور not found داد . تو پوشه wp_admin چرا فايل install.php موجود نيست ؟

اگه درست کپی کنید مشکلی پیش نمیاد


برای نصبه وردپرس:

1. آخرین نسخه رو از سایته اصلی یعنی wordpress.org بگیرید
2. فارسی ساز رو از این سایته ایرانیه wp-persian بگیرید

اول ورد پرس رو نصب کنید

بعد اون فارسی ساز رو کامل داخلش کپی کنید
ولی اگه مثلا اسمه دایرکتوری ورد پرس رو گزاشتید BLOG حتما فولدر اولیه فارسی ساز زو هم به این اسم تغییر بدید

آموزش های خوده سایت رو با دقت بخونی هیچ مشکلی پیش نمیاد برات

amir_sa
03-11-2008, 14:06
پس اول بايد نسخه اول رو از خود سايتش بگيرم و بعد فارسي ساز روش نصب كنم ؟؟
چون تو دوتا پست بالانر اين سوال رو پرسيدم دوستمون گفتم كه همينو بريز ، مشكلت حله

نسخه اي رو كه از سايت wordpress.org گرفتم تو كدوم يكي از پوشه هاي سايت بريزم ؟

ممنون ميشم اگه كامل جواب سوالام رو بدين

DaRiOuShJh
03-11-2008, 14:21
اگر آموزش ها رو بخونید مفصل در این مورد توضیح داده شده (که نخوندید!)

من نمیدونم این نسخه هایی که تو پست های پیش گفتید از کجا گرفتید

اول از این آدرس آخرین نسخه رو بگیر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد رو هاستت آپلود کن یا مستقیم آدرس بده باید تو فولدر htdoc یا همچین چیزی
تمامیه فایل ها باید اونجا ریخته بشن

من با فارسی ها کار نکردم

اینجا رو کامل بخون


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amir_sa
03-11-2008, 18:17
ممنون داريوش خان
من از دوستان پرسيدم كه يه آموزش لينك بدين كه بخونم عزيزان گفتند تو اين تاپيك هست .
در مورد اون چيزي كه الان نصب كردم فكر كنم اون فارسي سازشه كه اينجوري كه شما گفتي اول بايد نسخه اصلي نصب بشه و بعد فارسي ساز

ممنون از شما و از همه ي دوستان

amir_sa
03-11-2008, 18:31
من الان از سايته اصلي وردپرس نسخه اصلي رو گرفتم و مي خوام رو سايت آپ كنم .


بعد رو هاستت آپلود کن یا مستقیم آدرس بده باید تو فولدر htdoc یا همچین چیزی
تمامیه فایل ها باید اونجا ریخته بشن
ميشه يكم بيشتر توضيح بدي ؟ پچ فارسي سازش رو كجا بايد بريزم ؟

irbooks.ir
04-11-2008, 04:12
بله ، افزونه ی فارسی شده واسه این کار هست . اسمش اینه : planet-persian . توی انجمن وردپرس سرچ کنید ، لینکش هست ...
با سپاس.
لطفا امکانات و لینک دانلودش رو بذار چون پیداش نکردم.

amir_sa
07-11-2008, 10:17
وردپرس و پچ فارسي رو با موفقيت آپلود و اينستال كردم ، تو صفحه مديريتش هم يه سري كاراي كوچيك انجام دادم . الان وقتي آدرس سايت رو ميزنم اين ارور رو ميده


Forbidden

You don't have permission to access / on this server.
داخل پوشه روت هم فايلي به نام index نيست ، اگه ميشه لطفا فوري كمك كنيد ....

DaRiOuShJh
07-11-2008, 12:30
با سپاس.
لطفا امکانات و لینک دانلودش رو بذار چون پیداش نکردم.

تنبلی ممنوع!×! اگه بگردی 199 درصد پیدا میکنی اونم نه یکی 7-8 تا مشابه!


وردپرس و پچ فارسي رو با موفقيت آپلود و اينستال كردم ، تو صفحه مديريتش هم يه سري كاراي كوچيك انجام دادم . الان وقتي آدرس سايت رو ميزنم اين ارور رو ميده

اگه میومده و تو مدیریت هم رفتی و بلا سرش آوردی احتمالا همخون کارهای کوچیک کار دستش دادن!


داخل پوشه روت هم فايلي به نام index نيست ، اگه ميشه لطفا فوري كمك كنيد ....

cms ها از php آستفاده میکنن

اگه دقت کنی همونجا فایلی به این نام هست!

index.php

البته با اون هم کاری نداری شما
چون اون فقط اطلاعات صفحات مختلف رو به هم راه میده

آدرسی که شما میتونی دست کاری کنی همچین آدرسی میتونه باشه

wp-content\themes\default

amir_sa
07-11-2008, 14:20
اگه میومده و تو مدیریت هم رفتی و بلا سرش آوردی احتمالا همخون کارهای کوچیک کار دستش دادن!

cms ها از php آستفاده میکنن

اگه دقت کنی همونجا فایلی به این نام هست!

index.php

البته با اون هم کاری نداری شما
چون اون فقط اطلاعات صفحات مختلف رو به هم راه میده

آدرسی که شما میتونی دست کاری کنی همچین آدرسی میتونه باشه

wp-content\themes\default
داريوش جان من كار خاصي نكردم تو صفحه مديريت ، منظورم اين بود كه اون صفحه كامل مياد .
تو اونجا فايل index با هيچ پسوندي وجود نداره

DaRiOuShJh
07-11-2008, 14:36
عجیبه!

نکنه پاک شده؟

وردپرس رو دوباره نصب کن اگه حل نشد

amir_sa
07-11-2008, 14:59
منظورت اينه كه دوباره آپلود كنم فايل هاشو يا دوباره نصب كنم ؟
دوبار من install كردم وردپرس رو ولي بازم درست نشد

DaRiOuShJh
07-11-2008, 18:08
عجیبه
آره

دایرکتوری root ات رو از تمامی فایل های قدیمی خالی کن (یعنی اونا رو پاک کن) دوباره نصب کن

amir_sa
08-11-2008, 20:43
عجیبه
آره

دایرکتوری root ات رو از تمامی فایل های قدیمی خالی کن (یعنی اونا رو پاک کن) دوباره نصب کن
ممنون داريوش خان ...
مشكل از نسخه اي بود كه دانلود كرده بودم ، ناقص بود نسخه
الان نصب كردم و مشكلي هم نداره .

يه سوال ديگه : آموزش كار كردن با پنل مديريتش رو هم ميخواست ، يعني چه جوري يه لينك اضافه كنم ، پست بزارم و ... اگه كاملش باشه كه چه بهتر

ممنون

DaRiOuShJh
08-11-2008, 21:44
اونا رو باید دستکاری کنی یاد بگیری یا توضیحاته سایته اصلی رو بخونی

اولاش ممکنه سخت به نظر بیاد ولی کاری نداره

در کمتر از یه هفته تا حدوده زیادی دستت میاد

arash66_2m
17-11-2008, 19:11
سلام.
من می خواستم بدونم این دوستان چطوری و از کدوم قسمت تونستن مثلا مثل این وبلاگ در وردپرس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو قسمت Group Blogs سمت راست بنز های تبلیغاتی رو گذاشتن چطوری ؟
و در قسمت Visitors یه پاینن و در سمت راست Page Rank و ... رو گذاشتن چطوری ؟
یا مثلا این

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در سمت چپ پایین...

خیلی ممنون میشم به این سوالم جواب بدین.
در ضمن میشه کد آمار وبگذر رو گذاشت ؟ چطوری ؟
thx

ila
23-11-2008, 11:59
من یه سایت دارم که با ورد پرس کار میکنه برای نوشتم مطالب..یه قالب اماده هم از همون خودش گذاشتم براش
حالا چطوری میشه یه قالب که با زبان HTML طراحی شده بزارم واسه قالب وبلاگم..جایی نداره
همه یا php.css
یه راهنمایی کنید

ila
29-11-2008, 09:33
من یه قالب بلاگفا دارم واسه وبلاگم..حالا همونو میخوام واسه سایتم هم استفاده کنم
البته برای word prees چی جوری باید تبدیل کنم...راهنمایی لطفا...آیا اصلا شدنی هست؟

DaRiOuShJh
29-11-2008, 12:15
سلام.
من می خواستم بدونم این دوستان چطوری و از کدوم قسمت تونستن مثلا مثل این وبلاگ در وردپرس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو قسمت Group Blogs سمت راست بنز های تبلیغاتی رو گذاشتن چطوری ؟
و در قسمت Visitors یه پاینن و در سمت راست Page Rank و ... رو گذاشتن چطوری ؟
یا مثلا این

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر سمت چپ پایین...

خیلی ممنون میشم به این سوالم جواب بدین.
در ضمن میشه کد آمار وبگذر رو گذاشت ؟ چطوری ؟
thx

همه این کارها خیلی سادس و حتی اکثرا احتیاجی به کد نوشتن هم ندارن
کدهای آمادن

فقط من نمیدونم تا چه حد این وردپرس شما اجازه ی دسترسی و دستکاری به فایل های خوده وردپرس رو میده!



من یه قالب بلاگفا دارم واسه وبلاگم..حالا همونو میخوام واسه سایتم هم استفاده کنم
البته برای word prees چی جوری باید تبدیل کنم...راهنمایی لطفا...آیا اصلا شدنی هست؟

100 البته شدنی هست

ولی خوب همون طور که اشاره کردید html تنها شما رو به جایی نمیرسونه و باید با css و php هم اشنایی داشته باشید

arash66_2m
29-11-2008, 13:05
همه این کارها خیلی سادس و حتی اکثرا احتیاجی به کد نوشتن هم ندارن
کدهای آمادن

فقط من نمیدونم تا چه حد این وردپرس شما اجازه ی دسترسی و دستکاری به فایل های خوده وردپرس رو میده!

از کجا بدونم ؟ بگین تا براتون بگم تا چه حد اجازه دسترسی رو میده ...
thx

DaRiOuShJh
29-11-2008, 13:15
نیگاه کن

میخوام بدونم اصلا اجازه ی باز کردنه سورس فایل ها رو مثلا sidebar.php رو میده یا نه

باید بری تو هر کدوم از این سایت ها عضو شی و اطلاعاتت رو بدی! بعد اونا یه کد میدن که معمولا جاوااسکریپت هست

اونو میزاری تو قالبت اونم نشون میده

همین

ila
29-11-2008, 17:13
همه این کارها خیلی سادس و حتی اکثرا احتیاجی به کد نوشتن هم ندارن
کدهای آمادن

فقط من نمیدونم تا چه حد این وردپرس شما اجازه ی دسترسی و دستکاری به فایل های خوده وردپرس رو میده!




100 البته شدنی هست

ولی خوب همون طور که اشاره کردید html تنها شما رو به جایی نمیرسونه و باید با css و php هم اشنایی داشته باشید

خب آیا کسی هست تو این انجمن این کار رو برام انجام بده..خیلی ممنون میشم. چون واقعا حیاتیه
تو رو خدا کمک کنید
ممنون

arash66_2m
29-11-2008, 18:02
خب آیا کسی هست تو این انجمن این کار رو برام انجام بده..خیلی ممنون میشم. چون واقعا حیاتیه
تو رو خدا کمک کنید
ممنون

مال منو هم !
اگه نمی کنین حداقل آموزش گام به گام یا تصویری بزارین ممنون :31:

ila
02-12-2008, 11:19
با سلام
من یک تم از همون تم های پیش فرض wordpress گذاشتم حالا میخوام بعضی از قسمتهاشو تغییر بدم
مثلا اون عکسهایی که به عنوان هیدر و فوتر در نظر گرفته یا رنگ ساید بار و رنگ زمینه و غیره و بعد دوباره همین فایلی که خودم تغییر دادم رو به عنوان قالب آپلود کنم...میتونم همچین کاری رو؟
خب اگه میشه چند تا سوال دارم:
1- من میتونم اندازه عکسی که به عنوان هیدر و فوتر درنظر گرفته شده تغییر بدم؟ یعنی خود عکس که اندازش 888*334 هست رو میخوام یه خورده بزرگتر بشه.....تو خود فولدر تم یک فایل متنی هست با اسم Style.css اگه همونو با frontpag باز کنیم ..باید تو کدوم قسمتش تغییر بدم برای اندازه هیدر و فوتر
2- برای تغییر دادن رنگ زمینه که به صورت پیش فرض سفیده و رنگ ساید بار که اونم سبزه..باید به کدوم قسمت همین فایل سی اس اس برم؟
3- ممنون

ila
02-12-2008, 12:43
بعد یه سوال دیگه
این فولدری که خودمون درست کردیم رو چه جوری اپلود کنیم برای قالب خودمون
ممنون

DaRiOuShJh
02-12-2008, 21:06
مال منو هم !
اگه نمی کنین حداقل آموزش گام به گام یا تصویری بزارین ممنون :31:
:27:
آخه پسر! اگه چیزه ساده ای بود که بیرون برای یه قالبه کشکیه خسته 100 به بالا نمیگرفتن که!!

با سلام
من یک تم از همون تم های پیش فرض wordpress گذاشتم حالا میخوام بعضی از قسمتهاشو تغییر بدم
مثلا اون عکسهایی که به عنوان هیدر و فوتر در نظر گرفته یا رنگ ساید بار و رنگ زمینه و غیره و بعد دوباره همین فایلی که خودم تغییر دادم رو به عنوان قالب آپلود کنم...میتونم همچین کاری رو؟
خب اگه میشه چند تا سوال دارم:
1- من میتونم اندازه عکسی که به عنوان هیدر و فوتر درنظر گرفته شده تغییر بدم؟ یعنی خود عکس که اندازش 888*334 هست رو میخوام یه خورده بزرگتر بشه.....تو خود فولدر تم یک فایل متنی هست با اسم Style.css اگه همونو با frontpag باز کنیم ..باید تو کدوم قسمتش تغییر بدم برای اندازه هیدر و فوتر
2- برای تغییر دادن رنگ زمینه که به صورت پیش فرض سفیده و رنگ ساید بار که اونم سبزه..باید به کدوم قسمت همین فایل سی اس اس برم؟
3- ممنون

همه این موارد بسته به نویسنده ی کد فرق داره
بعضی هاش هم باید از چند جا عوض شن! اگر همینطوری دستکاری بشن قالب رو به هم میریزن

باید اول تو فایل های php مثلا header.php ببینید که هر قسمت از چه class ای استفاده میکنه
بعد اون رو تو css پیدا کنید و تغییر بدید
فقط backup یادتون نره


بعد یه سوال دیگه
این فولدری که خودمون درست کردیم رو چه جوری اپلود کنیم برای قالب خودمون
ممنون

شما wordpress.com رو منظورتونه یا هاست دارید؟

ila
03-12-2008, 11:14
هم ورد پرس دارم هم هاست

ila
03-12-2008, 11:17
از ورد پرس بهترم هم هست چیزی؟
شما کسی رو ندارید که قالب سایت درست کنه واسه همین ورد پرس..من کد اچ تی ام الشو دارم طرحش هم دارم فقط میخوام واسه ورد پرس درستش کنه

Ultimator
19-12-2008, 03:04
سلام

پلاگین واسه صفحه بندی کامنت ها به درد بخور پیدا میشه ؟

smhtiz
22-12-2008, 10:52
خسته نباشید.
من با وورد پرس کار می کنم.می خواستم ببینم آیا پلاگین امتایز دهی به مطالب وجود داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه داره که به من لینک بدید.
ممنون می شم.

sunray
22-12-2008, 22:04
خسته نباشید.
من با وورد پرس کار می کنم.می خواستم ببینم آیا پلاگین امتایز دهی به مطالب وجود داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه داره که به من لینک بدید.
ممنون می شم.
آقا بفرما. اینم لینک صفحه ی دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ila
27-12-2008, 09:55
:27:
آخه پسر! اگه چیزه ساده ای بود که بیرون برای یه قالبه کشکیه خسته 100 به بالا نمیگرفتن که!!


همه این موارد بسته به نویسنده ی کد فرق داره
بعضی هاش هم باید از چند جا عوض شن! اگر همینطوری دستکاری بشن قالب رو به هم میریزن

باید اول تو فایل های php مثلا header.php ببینید که هر قسمت از چه class ای استفاده میکنه
بعد اون رو تو css پیدا کنید و تغییر بدید
فقط backup یادتون نره



شما wordpress.com رو منظورتونه یا هاست دارید؟

هم هاست دارم هم وردپرس
از هر دو راهش بگید

smhtiz
27-12-2008, 10:00
چرا پلاگین امتیاز دهی من کار نمی کنه؟ووردپرسم.

reza3600
12-01-2009, 03:14
سلام
من توی صفحه اصلی ورد پرس میتونم برم. ولی توی بخش فارسی نمیتونم برم یا مثلن نمیتونم لاگ این بشم. ولی با سایت باز کن!!! میشه.
مگه ورد پرس قیلتر شده.

reza3600
18-01-2009, 11:29
کسی نیست به داد من برسه!

DaRiOuShJh
18-01-2009, 12:27
نه رضا جان
من که مشکلی ندیدم
هر چند کلا با فارسیش کارن میکنم و اون طرفا نمیرم
شاید مشکل از isp ت باشه

Benygh
18-01-2009, 19:06
سلام
من امروز خواستم به صورت دستی وردپرس رو آپدیت کنم ولی نشد و پیام خطا داد ! و من هم بعد از اینکه خواستم برگردم مانند لینک زیر شد ! الان هم آپدیت دستی کردم ولی همون آش و همون کاسه !
ممنون میشم کمک کنید ...
البته سایتش کار میکنه !


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Benygh
19-01-2009, 20:57
کسی به اینجا سر نمیزنه ؟!

DaRiOuShJh
19-01-2009, 21:34
پسر زدی ترکوندی راحت شدی؟
چرا از پلاگ این این کار استفاده نکردی
اتفاقا من چند روز پیش آپدیت کردم خدایی دمش هم گرم خیلی چیزه جلبی بود

این صفحت هم لود نمیشه!

از دیتا بیسه یا وردپرس؟

ehsan1990
20-01-2009, 13:09
من در مورد سایت مپ وردپرس سئوال دارم یعنی ادرس دانلود پلاگینش رو میخوام وبگید چطور روهاستم اپلودش کنم یعنی گزینش تو کنترل پنل چیه وچطور plugin رو فعال کنم

درضمن من هرچی تو کنترل پنل نگاه میکنم چیزی در مورد سایت مپ نمیبینم وفقط درون ریزی وبرون ریزی هست که نمیدونم ربط داره یا نه

ehsan1990
20-01-2009, 13:15
معرفي پلاگين : پسر خاله گوگل شويد !!!:rolleye:
با سلام
همان طور كه كابران اينترنت مطلع هستند ، موتورهاي جستجو نقش بسيار مثبتي و فوق العاده اي براي كمك به كاربران در رسيدن آنها به مطلب و سايت مورد نظر ،‌ايفا مي كند .
آن روي سكه ،‌ نقش اين موتور هاي جستجو براي صاحبان وب سايت است .
امروزه ،‌طبق آمار مشخص شده است كه بسياري از بازديدكنندگان وب سايت ها ،‌از طريق متور هاي جستجو وارد وب سايت ها مي شوند . ( علاوه بر تبليغات به روش هاي گوناگون )
و خواسته اول و آخر !!! صاحبان سايت ،‌بازديد كننده فراوان است .
خب ،‌چطور مي توان خود را به موتور هاي جستجو معرفي كرد .
يكي از راههاي موثر كه خود موتور هاي جستجو ،‌معرفي كرده اند ،‌داشتن site map يا همان نقشه سايت است .
پلاگين
Sitemap Generator 2.7.1


به كمك ورد پرسي ها مي آيد و به صورت اتوماتيك براي آنها يك نقشه سايت مي سازد و موتور جستجو هم درهنگام جستجو در سايت شما پس از رسيدن به اين نقشه سايت ،‌اطلاعات آن را در خود ثبت و موجب معرفي زودتر سايت شما و ثبت تمامي صفحات شما به آن مي شود .

ابتدا اين پلاگين را از اين آدرس دانلود كنيد .
سپس پلاگين مورد نظر را بر روي هاست خود آپلود كنيد و بعد از آپلود از قسمت plugin آن را فعال كنيد .
سپس به قسمت option مراجعه كنيد و از قسمت site map نقشه سايت خود را مدريت كنيد.
البته اين پلاگين بطور اتوماتيك اين نقشه را براي شما مي سازد ولي شما هم مي توانيد بصورت دستي ، نقشه اي براي سايت خود بسازيد .
اين پلاگين تمامي پست هاي شما ،‌كامنت ها ،‌ صفحه اصلي ،‌آرشيو شما را نقشه برداري مي كند.

Change frequencies
در پايين صفحه site map به اين قسمت مراجعه كنيد ،‌شما مي توانيد تعيين كنيد كه هر چند وقت يكبار نقشه جديد را بسازد ، مثلا صفحه اصلي را هر روز آپديت كند ،‌ پست هاي شما را هفتگي و كامنت هاي شما را ماهيانه آپديت كند .


به اميد داشتن يك سايت پربازديد:laughing:

منبع : باشگاه موفقيت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);)

محسن

من در مورد سایت مپ وردپرس سئوال دارم یعنی ادرس دانلود پلاگینش رو میخوام وبگید چطور روهاستم اپلودش کنم یعنی گزینش تو کنترل پنل چیه وچطور plugin رو فعال کنم

درضمن من هرچی تو کنترل پنل نگاه میکنم چیزی در مورد سایت مپ نمیبینم وفقط درون ریزی وبرون ریزی هست که نمیدونم ربط داره یا نه

خواهشا مو به مو بگید

reza3600
20-01-2009, 17:48
سلام
این وضوع پلاگینها چیه؟ توی بلاگ اسکای هم میشه استفاده کرد؟
ویژگیهای ورد پرس چیه؟

irbooks.ir
26-01-2009, 14:04
با سلام .
من میخواستم ببینم چگونه می توان فرضا دو کتگوری به نام های cat1 و cat2 دارم و هر کدام شامل چندین زیر کتگوری می باشند.
حال سوالم اینه که چطور با یک Widget کتگوری1 به همراه زیر کتگوری هاش و با Widget دیگر کتگوری 2 با زیر کتگوری هاش رو در دو مکان جدا در اسلاید بار قالب نشون بدم؟
با سپاس

irbooks.ir
26-01-2009, 20:17
آقا لطفا یکی مردانگی کنه و مشکل منو حل کنه.

DaRiOuShJh
26-01-2009, 21:39
سلام
آخه برادر دقیق نمیدونم چی رو منظورتونه
از طرفی هم من از widget استفاده نمیکنم! مستقیم خودم میزارم تو سورس کدها رو

دقیق ببگو میخوای چی کار کنی ببینم کمکی از دستم بر میاد

irbooks.ir
26-01-2009, 22:20
ببین دوست من من فرضه یک کتگوری به نام اخبار دارم که کتگوری های سیاسی و ورزشی و ... زیر مجموعه آن هستند و کتگوری دیگری دارم به اسم نرم افزار که مثلا کتگوری های اینترنت و مسنجر و ... زیر مجموه آنند. حال من می خواهم در اسلاید بار یک بلوک داشته باشم به اسم اخبار که کتگوری های سیاسی و ورزشی و ... رو نمایش بده و در بلوک دیگه که نرم افزار باشه کتگوری های اینترنت و مسنجر و ... نمایش داده بشه.
چه راهی وجود داره؟
با سپاس

DaRiOuShJh
26-01-2009, 23:15
والا چی بگم
با خوده وردپرس من خیلی آشنایی ندارم برای این کارها
ولی میشه صفحات رو با ورد پرس درست کنی و بعد دستی تو ساید بار بزاری
یا یه کاره دیگه از دو نوع li در مورده صفحات استفاده کنی که بازم احتیاج به دست کاری از کد داره
plug in ها رو گشتی؟ باید چند تایی در این مورد باشه چون چیزه خاصی نیست همچین

irbooks.ir
26-01-2009, 23:29
گفتیم شما جوابم رو میدید ولی بیهوده دلم خوش بود.
میشه پلاگینی معرفی کنی که این کار رو برام انجام بده؟

SonyEricsson
27-01-2009, 01:07
يكي بگه مثلا يه پست ميخوام بنويسم چه جوري مثلا پست رو به يكي از منوهام لينك بدم كه وقتي توي منو رفتم اون پست هم بياد!

مثلا سايتم تو منو هاش نه تو Category!!

SonyEricsson
27-01-2009, 01:10
يه سوال ديگه اگه بخوام مثلا براي يه تيتر چندين عكس بزارم كه وقتي كاربر ميخواد عكس رو ببينه روش كليك كرد مثلا ته يه صفحه جداگانه از خود وردپرس عكس رو باز كنه كه منو و سايت چيزاي كه دارم اونام باشه و بشه كل عكس هايي كه براي اين تيتر وجود داره رو Next و Pre كرد!!

يعني عكس هاي بعدي و قبلي همون تيتر رو هم ببينه!! و نمايش عكس مبتدي نباشه كه وقتي كليك كرد بره تو آدرس عكس و باز كنه و جز عكس چيزي ديگه نباشه!!

100% با پلاگين بايد باشه؟ اگه ميشه پلاگينشم بزاريد

SonyEricsson
27-01-2009, 11:03
بچه هاي Wordpress كار يه نگاهي هم به درخواست ما كنيد!!

sunray
27-01-2009, 12:01
گفتیم شما جوابم رو میدید ولی بیهوده دلم خوش بود.
میشه پلاگینی معرفی کنی که این کار رو برام انجام بده؟
احتمالا این پلاگین باید خواسته ی شما رو برآورده کنه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

irbooks.ir
01-02-2009, 21:19
با سلام.
دوستان من یک پلاگین رو میخوام که پست های تکراری رو پیدا کنه! خواهشن کمکم کنید.
با سپاس

majid2x
09-02-2009, 13:21
سلام دوستان

من یه پلاگین می خوام که فیلد های اضافی برای بخش نوشتن مطلب جدید اضافه کنه و ثبت شده های درون فیلد رو هم در سایت برای بازدید کنندگان نشون بده .

من از پلاگین More fields استفاده کردم دربخش مدیریت و قسمت نوشتن مطلب فیلد جدید اضافه می کنه اما در سایت نتایج نشون داده نمیشه .

raptor22
14-02-2009, 10:38
سلام ...
سوال من اينه كه كسي مي خواد وارد بشه به جاي اينكه بخواد بره تو يه صفحه ديگه و در انجا يوز و پس رو وارد كنه تو همون صفحه اصلي سايت تو يه side bar يا يه جا ديگه بتونه يوز و پسش رو وارد كنه و بره تو . ....
اين كار شدني هست ؟

raptor22
16-02-2009, 17:32
كسي نيست بخواهد به سوال ما جواب بده ...
ممنون ميشم ...

ila
20-02-2009, 23:13
چه جوی میشه یک پوسته رو که خودت درست کردی آپلود کنی که بتونی واسه سایتت استفاده شه
هم با هاست هم با خود ورد پرس
من این سال رو قبلا هم پرسیده بودم ولی کسی جواب نداد
خواهشا جواب بدید

DaRiOuShJh
21-02-2009, 00:03
خوب کاره بسیار سختیه!
بنده هم همین کا رو کردم یعنی قالب رو خودم طراحی کردم و بعد گزاشتم روی وردپرس که کماکان به مشکلاتی میخورم

شما باید هم به کدهای css هم html هم مقداری php و از همه مهمتر الگوریتم و کدهای خود wordpress آشنایی داشته باشید

ila
22-02-2009, 16:18
من قالب رو درست کردم
به کد و همه چیش هم آشنایی دارم
چه جوری میشه اینو آپلودش کرد که تو پوسته قرار بگیره؟
سوال من اینه نه این که چه جوری میشه قالب رست کرد
شما فرض کن من قالبم هم درسنه کلا..اونشو مشکلی ندارم
فقط واسه اپلود پوسته کجای ورد پرس یا کجای هاستم برم
ممنون

DaRiOuShJh
22-02-2009, 16:42
خوب
پس اگه اینطوره که دوتا راه دارید:

1. یه قالب جدید تعریف کنید مثله من و فایل هاتون رو بزارید توش
که از root این آدرس میشه:

/wp-content/themes/DaRiOuShJh

2. همین طوری قالب جدید رو بریزی به جای قالب پیش فرض که توی همون آدرس بالا فقط با نام default قرار داره

به همین سادگی

ila
22-02-2009, 22:21
متوجه نشدم
میشه دقیق تر بگید و واضح تر

LoLoLoL
25-02-2009, 11:27
با سلام

iMP Download

با استفاده از اين پلاگين مي توانيد ،فايل ها يي را كه براي دانلود گذاشته ايد را مديريت كنيد .
امكانات :
قابليت محدود كردن دانلود فقط براي اعضاي سايت
پشتيباني از widget
ليست فايل هاي قابل دانلود در سايد بار
قابيلت اضافه كردن فايلها به پستها و صفحات
نمايش بيشترين فايل هاي دانلود شده
موتور جستجو براي يافتن فايل ها
نصب با يك كليك


براي دانلود و استفاده از اين پلاگين به آدرس زير مراجعه كنيد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2007%2F01%2Fwordpress-plugins-imp-download%2F)


منبع : باشگاه موفقيت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشيد

متاسفانه لینک کار نمی کنه ...

خواهشا یه دانلود سنتر ساده به طوری که بشه توش لینک برای دانلود قرار داد ...

یه چیزی مثل دانلود سنتر نیوک ...

tnx !!!

LoLoLoL
25-02-2009, 17:48
در ضمن یه سوال دیگه !!!! وردپرس برنامه ی خاصی نداره که بشه به طریقش قالب ایجاد کرد یا توی قالب تغییراتی ایجاد کرد ؟؟؟
یه چیزی مثل فرونت پیج ...؟

ila
13-03-2009, 12:25
چرا این انجمن اینقدر دیر دیر جواب میده؟

Saeed_askari
14-03-2009, 00:36
کسی میدونه چه جور من این منو ها رو راست چین کنم؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ila
19-03-2009, 09:47
با سلام..من یه خرابکاری کردم..میشه کمک کنید
دیروز داشتم تو تنظیمات ورد پرسم ور میرفتم قسمت settingهمون جایی که نوشته title سایتتون چی باشه و اینها دو تا کادر بعدش که دو دوتاش ادرس سایتم بود من اولیشو پاک کردم و یه کلمه نوشتم یهنی فکر کردم اگه اینجا یه چیز بنویسم میشه عنوان سایتم..ولی از اون روزه اصلا نیتونم وارد مدیریت بشم باید چیکار کنم که این گندی که زدم درست بشه

tabriz-info
19-03-2009, 11:07
با سلام..من یه خرابکاری کردم..میشه کمک کنید
دیروز داشتم تو تنظیمات ورد پرسم ور میرفتم قسمت settingهمون جایی که نوشته title سایتتون چی باشه و اینها دو تا کادر بعدش که دو دوتاش ادرس سایتم بود من اولیشو پاک کردم و یه کلمه نوشتم یهنی فکر کردم اگه اینجا یه چیز بنویسم میشه عنوان سایتم..ولی از اون روزه اصلا نیتونم وارد مدیریت بشم باید چیکار کنم که این گندی که زدم درست بشه

تو چند تا تاپیک سوال میپرسی جوابت رو تو اون یکی تاپیک دادم
دفعه بعد قفل میشه

DaRiOuShJh
19-03-2009, 13:11
محمد جان برار این وردپس من پاک قاطیه
تا به حال 3 بار نصبش کردم هر بار بعد از چند مدت ایراد پیدا میکنه و صفحات رو بالا نمیاره
چه کنم؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

senaps
30-03-2009, 11:35
سلام ببخشید چطوری میشه ورد پرس رو بعد از نصب فغارسیش کرد؟

smhtiz
01-04-2009, 18:24
سلام
خسته نباشید
لطفا یکی به داد من برسه.
من وقتی سایتم رو که با ووردپرس کار می کنه،باز می کنم،یا وقتی می خوام برای پست مطلب جدید به محیط admin برم،با پیغامی مواجه می شم که از من می خواد یک فایل رو save کنم یا اینکه با یک مرورگر دیگه اونو باز کنم و در نهایت هیچ اتفاقی نمی افته.
به دادم برسید
بدبخت شدم
این هم عکسش!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

smhtiz
02-04-2009, 10:31
آهای یکی نیست به داد این آدم برسه؟
بابا کمک خواستیم،می دونم امروز سیزده بدره،ولی من به خاطر اعصاب خوردی این سایتم نتونستم برم سیزد8 بدر.
راستی محتویات اون فایله که دانلود میشه اینه
من وقتی سایتم رو باز می کنم عوض اینکه سایت باز بشه یه فایل دانلود میشه با محتویات زیر:
<?php
/**
* Front to the WordPress application. This file doesn't do anything, but loads
* wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme.
*
* @package WordPress
*/
/**
* Tells WordPress to load the WordPress theme and output it.
*
* @var bool
*/
define('WP_USE_THEMES', true);
/** Loads the WordPress Environment and Template */
require('./wp-blog-header.php');
?>
وقتی هم می خوام وارد قسمت مدیریت و دادن یوزر بسوورد بشم هم یه فایلی مثل همون دانلود می شه.
کمکم کنید.

DaRiOuShJh
02-04-2009, 11:55
بزار ببینم
شاید مشکل از تنظیماته مرورگرت باشه
من الان باز کردم بدونه مشکل اومد

mummified
04-04-2009, 12:18
دوستان اگر میشه یه نفر افزونه اشتراک گذاری مطلب در وردپرس و داغ کردنش در کلوب.کام رو بذاره. متشکر میشم.
افزونه obsocialbookmarker ورژن 5.3.5 رو دارم ولی کلوب رو پشتیانی نمیکنه.
:41:

DaRiOuShJh
04-04-2009, 12:28
ماله club رو فک کنم باید دستی وارد کرد
ندیدم جایی داشته باشه

mummified
04-04-2009, 17:46
ماله club رو فک کنم باید دستی وارد کرد
ندیدم جایی داشته باشه
مرسی
خب به کجاش باید اضافه کرد؟
وقتی از cms WP استفاده میکینم باید چطور این کد رو وارد کرد؟
توی قالبش چندین مورد از این کدها رو داره.:13:

DaRiOuShJh
04-04-2009, 18:35
خوب تا اونجا که من یادمه کلوب یه بخش داشت که کدهای لازم رو میداد
فکر نکنم widjet أاشته باشه اون کدها رو باید دستی در ساختار قالب وارد کنی

bersam
19-05-2009, 19:00
سلام عليكم !!!! خسته نباشين ! مي كم كسي مي دونه جه طوري ميشه اين مطالب رو به ادامه ي متن اضافه كرد ؟ من توي ورد برس نمي تونم اين كار رو بكنم !!!!!!!!!

DaRiOuShJh
20-05-2009, 00:13
دهه
برادر این که خیلی سادس

شما کله متن رو تو هر صفحه میزاری
بعد تا اون جاییش رو که میخوای تو صفحه اول نشون بده رو کار نداری بعد از اونجا به بعد رو یه کده نیم وجبی <!-- more --> میزاری

خودش هم یه button با همین نام داره که کلیک کنی این کد رو اضافه میکنه

bersam
20-05-2009, 10:37
جه جالب !!! اون وقت يه مشكل ديكه با قالب اين !
مي خواستم هنوز ادرس اين وبلاكه بخش نشه ! ولي خب !!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يكي از اينا رو بري ! بعدش قالبش رو نكاه كن ! و بيا بايين ! تا يه جايي اين عكسه درسته ! ولي بعد از اون فقط زمينه رو نشون ميده ! در صورتي كه من مي خوام همش تا بايين كتاب باشه دور و برش !

body_page

اين رو تغيير دادم ! ولي همون طور كه كفتم فقط قسمتي از بالاش اين طوري ميشه و بقيش زرد مي مونه ؟؟ ؟؟!!!:41:

در ضمن تمامي ايده ها رو در مورد قالب دستكاري شدش با كمال و با كلنك بذيراييم !!! kamal & kolang !

bersam
20-05-2009, 11:11
در ضمن يه سوال ديكه ! جه طوري مي تونم مثل اين ارم بي سي ورلد اين بالا كنار ادرسش يكي درست كنم ؟

DaRiOuShJh
20-05-2009, 12:14
جه جالب !!! اون وقت يه مشكل ديكه با قالب اين !
مي خواستم هنوز ادرس اين وبلاكه بخش نشه ! ولي خب !!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديكي از اينا رو بري ! بعدش قالبش رو نكاه كن ! و بيا بايين ! تا يه جايي اين عكسه درسته ! ولي بعد از اون فقط زمينه رو نشون ميده ! در صورتي كه من مي خوام همش تا بايين كتاب باشه دور و برش !

body_page

اين رو تغيير دادم ! ولي همون طور كه كفتم فقط قسمتي از بالاش اين طوري ميشه و بقيش زرد مي مونه ؟؟ ؟؟!!!:41:

در ضمن تمامي ايده ها رو در مورد قالب دستكاري شدش با كمال و با كلنك بذيراييم !!! kamal & kolang !

پسر چه قد شولوغ میکنی؟!:31:
آفنر جلب شده

برای اینکه کله صفحه رو بپوشونه و بالا و پایینش گاف نده باید برای این دو تا تگ بزاری

body یا html

همون body بزار
بالایی همینی که گزاشتی

background:url(images/body_page.gif) no-repeat center top;
راستی چرا No-repeat?

اینا رو حذف کن لازم نیستند

no-repeat center top
این عکسه بک گراند هم خیلی حجیمه! چه خبره بابا:13:




در ضمن يه سوال ديكه ! جه طوري مي تونم مثل اين ارم بي سي ورلد اين بالا كنار ادرسش يكي درست كنم ؟


اگه از co.cc بیان که نمیشه زورکی ماله خودش و نشون میده
ولی این کد رو تغییر بده بزار تو head

<link rel="shortcut icon" href="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" >

bersam
20-05-2009, 17:55
پسر چه قد شولوغ میکنی؟!:31:
آفنر جلب شده

برای اینکه کله صفحه رو بپوشونه و بالا و پایینش گاف نده باید برای این دو تا تگ بزاری

body یا html

همون body بزار
بالایی همینی که گزاشتی

background:url(images/body_page.gif) no-repeat center top;
راستی چرا No-repeat?

اینا رو حذف کن لازم نیستند

no-repeat center top
این عکسه بک گراند هم خیلی حجیمه! چه خبره بابا:13:






اگه از co.cc بیان که نمیشه زورکی ماله خودش و نشون میده
ولی این کد رو تغییر بده بزار تو head

<link rel="shortcut icon" href="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" >
تنكس ! فقط در مورد اين اندازه!!! من با فتوشاب درستش كردم ! خودش همين اندازه رو بهم داد !!! من فقط رنكش رو عوض كردم ! RGB ش كردم !
بي نوشت :
خب اين يكي رو حل كردم ! وقتي مي خواستم با فرمت gif سيوش كنم رنكش رو از 256 تا به 217 (براي وب) تغيير دادم .
دست نوشت :
خب مشكل دو تا شد ! فعلا كه همون رو كذاشتم ! رنك هاش رفت و نقطه هاي سفيد توش بيدا شد !

ولي يه جيز ديكه !!! اين body يا html رو من بيدا نمي كنم !!! ولي اون يكي header رو يافتم ! و يه سوال ديكه هم اون كه جه طوري اين فرمت ico رو بسازم ؟ نرم افزار خاصي مي خواد ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مي خوام از اين استفاده كنم ولي اين كه جه طوري تبديلش كنم به ico رو نمي دونم !!!

DaRiOuShJh
20-05-2009, 20:22
تنكس ! فقط در مورد اين اندازه!!! من با فتوشاب درستش كردم ! خودش همين اندازه رو بهم داد !!! من فقط رنكش رو عوض كردم ! RGB ش كردم !
بي نوشت :
خب اين يكي رو حل كردم ! وقتي مي خواستم با فرمت gif سيوش كنم رنكش رو از 256 تا به 217 (براي وب) تغيير دادم .
دست نوشت :
خب مشكل دو تا شد ! فعلا كه همون رو كذاشتم ! رنك هاش رفت و نقطه هاي سفيد توش بيدا شد !

ولي يه جيز ديكه !!! اين body يا html رو من بيدا نمي كنم !!! ولي اون يكي header رو يافتم ! و يه سوال ديكه هم اون كه جه طوري اين فرمت ico رو بسازم ؟ نرم افزار خاصي مي خواد ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مي خوام از اين استفاده كنم ولي اين كه جه طوري تبديلش كنم به ico رو نمي دونم !!!

به!
یه دفه بگو شونصدتایی مشکل تو در تو و ... شد دیگه!

اون body توی فایل css هست
درست بالای همینی که براش بک گراند رو گزاشتی
در مورد عکسه چی بگم!
فرمت آیکون هم آره باید از برنامه های دیگه استفاده کنی
الان چیزی بادم نمیاد
مسنکه Icon workshop خوب بود

bersam
21-05-2009, 12:40
به!
یه دفه بگو شونصدتایی مشکل تو در تو و ... شد دیگه!

اون body توی فایل css هست
درست بالای همینی که براش بک گراند رو گزاشتی
در مورد عکسه چی بگم!
فرمت آیکون هم آره باید از برنامه های دیگه استفاده کنی
الان چیزی بادم نمیاد
مسنکه Icon workshop خوب بود

<link rel="shortcut icon" href="</images/ketabkadeh.ico>" >

اين رو كذاشتم براي ايكنش اميدوارم درست بشه !!! اون يكي رو هم درست كردم ! ببينيم جي ميشه

bersam
21-05-2009, 13:49
درست نشد ! به هر حال ! فعلا كه همشون همون ايكن co.cc رو دارن :( !!!

فقط يه جيز ديكه !!!! ميشه يه اسكريبتي جيزي بدي بين اين بست ها يه خطي جيزي بندازي ؟ يه خطي زنكوله داري جيزي !!!!! و يه اسكريبت ديكه كه وقتي مي خواد عكس ها رو دانلود كنه صفحه رو سفيد نشون نده ! صبر كنه تا كل صفحه بياد بالا بعد نشون بده !!! مثلا به جاي اين يه دونه از اينا كه هي ميره !(مثل اول ويندوز !!!) بياد نشون بده !!!

bersam
21-05-2009, 13:57
به به ! بيا ! عكس اين رو هم فكر كنم حجمش رو كم كردم هم درستش كردم ! يكي جكش بكنه !!! D: !!! اون ساعته هم خفن بهش مي اد !!! راستي جرا نصف بلاكين هاي اين جا يا لينك هاش كار نمي كنه يا فقط براي بالا بردن رنك كوكل هست ؟

bersam
21-05-2009, 23:16
حالا يه سوال ديكه براي اين كه حق مطلب ما هم ادا بشه !!! جه طوري ميتونم فونت هايي به تيتر هام اضافه كنم كه به طور بيش فرض وجود نداره ! يعني منظورم فونت هايي به غير از arial و tahoma و the new romanian !!!!!!! باشه !!! مثلا نستعليق ! عكس هم نمي خوام باشه ! به طوري باشه كه طرف هم اكه فونت رو نداره بتونه اجراش كنه !!! اصلا يه همجين جيزي ميشه !!!

در ضمن اكه ميشه يكي بكه من اين كد وبكذر رو كجاي اين وبلاك بزارم ؟؟؟

<!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
<script type="text/javascript" language="javascript" src="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" ></script>
<noscript><a href="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" target="_blank">آمار</a></noscript>
<!-- End WebGozar.com Counter code -->

لعنت انخماووووو بر كساني كه بخوانند و جواب ندهند ! انشالله كه رنك كوكلشان بايين بيايد !!!!

DaRiOuShJh
22-05-2009, 13:26
<link rel="shortcut icon" href="</images/ketabkadeh.ico>" >

اين رو كذاشتم براي ايكنش اميدوارم درست بشه !!! اون يكي رو هم درست كردم ! ببينيم جي ميشه


درست نشد ! به هر حال ! فعلا كه همشون همون ايكن co.cc رو دارن :( !!!

فقط يه جيز ديكه !!!! ميشه يه اسكريبتي جيزي بدي بين اين بست ها يه خطي جيزي بندازي ؟ يه خطي زنكوله داري جيزي !!!!! و يه اسكريبت ديكه كه وقتي مي خواد عكس ها رو دانلود كنه صفحه رو سفيد نشون نده ! صبر كنه تا كل صفحه بياد بالا بعد نشون بده !!! مثلا به جاي اين يه دونه از اينا كه هي ميره !(مثل اول ويندوز !!!) بياد نشون بده !!!

پسر بیشین سره جات اینقد شولوغ نکن!
اینایی که میخوای هم باید خوب به برنامه نویسی مسلط باشی هم تو کدهای قالب دست ببری
بدتر میزنی چشمشم کور میکنی!


به به ! بيا ! عكس اين رو هم فكر كنم حجمش رو كم كردم هم درستش كردم ! يكي جكش بكنه !!! D: !!! اون ساعته هم خفن بهش مي اد !!! راستي جرا نصف بلاكين هاي اين جا يا لينك هاش كار نمي كنه يا فقط براي بالا بردن رنك كوكل هست ؟

خوب اونا چون ماله عهده بوقن!
افزایش رنک گوگل هم چون خواهان زیاد داشته لابد دیگه


حالا يه سوال ديكه براي اين كه حق مطلب ما هم ادا بشه !!! جه طوري ميتونم فونت هايي به تيتر هام اضافه كنم كه به طور بيش فرض وجود نداره ! يعني منظورم فونت هايي به غير از arial و tahoma و the new romanian !!!!!!! باشه !!! مثلا نستعليق ! عكس هم نمي خوام باشه ! به طوري باشه كه طرف هم اكه فونت رو نداره بتونه اجراش كنه !!! اصلا يه همجين جيزي ميشه !!!

در ضمن اكه ميشه يكي بكه من اين كد وبكذر رو كجاي اين وبلاك بزارم ؟؟؟

<!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
<script type="text/javascript" language="javascript" src="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" ></script>
<noscript><a href="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" target="_blank">آمار</a></noscript>
<!-- End WebGozar.com Counter code -->

لعنت انخماووووو بر كساني كه بخوانند و جواب ندهند ! انشالله كه رنك كوكلشان بايين بيايد !!!!

times new roman نه the new romanian!×!@$:27::21:

نه جانم راهی که استاندارد هم باشه جز همون استفاده به صورت گرافیکی یا قرار دادن فونت برای دانلود وجود نداره

اون کد وبگزر رو هم یا تو sidebar.php یا footer.php که تو فولدر قالب هستند یه جا بچپون


لعنت انخماووووو بر كساني كه بخوانند و جواب ندهند ! انشالله كه رنك كوكلشان بايين بيايد !!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bersam
22-05-2009, 22:48
پسر بیشین سره جات اینقد شولوغ نکن!
اینایی که میخوای هم باید خوب به برنامه نویسی مسلط باشی هم تو کدهای قالب دست ببری
بدتر میزنی چشمشم کور میکنی!

بابا خيلي جاي دوري نمي ره ها !!!

يه جهار تا كد بكو ما هم ياد Migirm !!! من قبلا اين كار رو كرده بودم ! ولي اون تم بلوكفا بود ! و خيلي راحت تر بود ! همه ي اسكريبت هاش اسون بود !

piroooz
23-05-2009, 19:48
سلام
یه قالب مخصوص فروشگاه اینترنتی میخوام که اگه دوستان لطف کنند ممنون میشم

piroooz
25-05-2009, 09:52
بابا یکی جواب بده دو روز ما منتظریم و هیچ کی جواب نمیده
کجایند آن مردان بی ادعا

chaparman
19-06-2009, 13:29
تاپیک خیلی حیلی عالی هست