کلیه بحث ها ، مشکلات و اموزش های برنامه Google Earth [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : کلیه بحث ها ، مشکلات و اموزش های برنامه Google Earth

*NashenaS*
12-29-2006, 07:43 PM
سلام ...

من راستش از اینکه بی نهایت بار ازم درخواست راهنمایی در مورد دانلود . کرک . نحوه کار و ... با برنامه Google Earth شده یه کوچولو خسته شدم :tongue: ... بی نهایت هم که در این باره تاپیک زده شده... تصمیم داریم همه تاپیک ها رو یک جا متمرکز کنیم تا دوستان زودتر به نتیجه برسن...

بنابر این از هر گونه بحث در این مورد در جاهای دیگه خودداری کنین و همینجا بحث ها رو دنبال کنین...

Google Earth Pro رو خودم می زارم شاید به درد دوستان خورد:

Google Earth Pro

http://www.sanmartino.com/img/content/primiero.earth01.jpg

Download Google Earth Pro

!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!

ممنون و موفق باشین. :)

sajad
12-29-2006, 08:21 PM
آقاي محترم . معذرت مي خوام . چند تا مساله . درسته شما بسيار پر تجربه اين در فروم اما :
1- عكسي كه گذاشتين مال نسخه رايگان هست
2- تمام فايلهايي كه توي فروم هست همشون لاسنس مي خواد و بدون user و lisence نمي شه رفت توش .
3- علت تمام درخواست هاي زيادي كه مي شه اينهكه اصلا راه حل درستي ارايه نشده و تمام راها مثل فايال هاي : base.dll - kh20 و ... همشون از كار افتادن .
4- user و pass هايي كه هست همشون expire شدن .
5- بهتره تاپيكي به نام gogle earth pro باز شه تا ببيننيم آيا راه حلي وجود داره يا google هممون رو شكست مي ده .

*NashenaS*
12-29-2006, 09:25 PM
سلام دوست عزیز...

1- عكسي كه گذاشتين مال نسخه رايگان هست
اگر عکس مشکل شما رو حل می کنه عکسش رو عوض می کنم!

2- تمام فايلهايي كه توي فروم هست همشون لاسنس مي خواد و بدون user و lisence نمي شه رفت توش .
3- علت تمام درخواست هاي زيادي كه مي شه اينهكه اصلا راه حل درستي ارايه نشده و تمام راها مثل فايال هاي : base.dll - kh20 و ... همشون از كار افتادن .
4- user و pass هايي كه هست همشون expire شدن .
دقیقا به همین دلیل هست که این تاپیک زده شده... برای ادغام همه تاپیک های پراکنده و به نتیجه رسیدن.

5- بهتره تاپيكي به نام gogle earth pro باز شه تا ببيننيم آيا راه حلي وجود داره يا google هممون رو شكست مي ده .
Thanx For Complement....

موفق باشین. :)

sajad
12-29-2006, 09:28 PM
ممنون تز حسن نظرتون . آيا الان شما خودتون اين نسخه pro واقعي استفاده مي كنين ؟ و از همين فايلي كه من الان دانلود مي كنم استفاده كردين ؟

*NashenaS*
12-29-2006, 09:41 PM
ممنون تز حسن نظرتون . آيا الان شما خودتون اين نسخه pro واقعي استفاده مي كنين ؟ و از همين فايلي كه من الان دانلود مي كنم استفاده كردين ؟

من در خونه این برنامه رو نصب ندارم اما در دانشگاه از همین برنامه استفاده می شد... پس جواب شما "نه" هست... این برنامه رو دانلود و امتحان نکردم اما منبعی که ازش این رو دانلود کردم نوشته بود Full and working...

در ضمن لطفا پست هایی که در تاپیک دیگه (لینک زیر) زده بودین رو به اینجا منتقل کنین (همه در یک پست بگنجه)... تا اونجا رو قفل کنم...

ممنون و موفق باشین. :)

sajad
12-29-2006, 09:48 PM
پس اينم كار نمي كنه . چون من تمام اين فايلها رو استفاده كردم . در ضمن پست ها رو بلد تيستم منتقل كنم . اميدوارم راهي براي اين معضل پيدا شه و همه هم شركت كنند

sajad
12-30-2006, 11:22 AM
من فايل شما رو استفاده كردم . متاسفانه جواب نمي ده . لايسنس مي خواد .

انگار هيچ كسي هيچ راه حلي نداره

اين بحث بايد بالا بمونه تا اينكه معلوم شه راهي داره يا نه

Elfin-D
12-31-2006, 04:18 PM
من فايل شما رو استفاده كردم . متاسفانه جواب نمي ده . لايسنس مي خواد .

انگار هيچ كسي هيچ راه حلي نداره

اين بحث بايد بالا بمونه تا اينكه معلوم شه راهي داره يا نه
عزیز دل
گوگل ارث مثل ساعت کار میکنه
گوگل ارث پرو مشکلات تحریمی داره و نه میشه از ایران کانکت شد و نه از خارج از ایران ,سرزمین ایران رو دید....
بهتره به پستهای بیهوده تاپیک رو از بحث اصلی خودش دور نکنید.
مخلصیم

sajad
12-31-2006, 05:15 PM
ما هم مخلصيم . اما وقتي از نسخه trial استفاده مي كنيم . مي شه ايران رو ديد و از ايران هن كانكت شد . پس مساله تحريم نيست . قصد انحراف تاپيك هم نداشتم فقط مي خواستم اين همه پست و تاپيك كه زده شده آيا نتيجه اي دارن و مي شه از اين نرم افزار استفاده كرد يا نه ؟

Wisdom
03-12-2007, 01:41 PM
تا الان 4 تا از نسخه هاي اين نرم افزار رو دانلود كردم ، هر كدوم يك مشكلي داشت
ولي تا الان به نتيجه نرسيدم http://qsmile.com/qsimages/258.gif

مشكل ريجستر شدن كه گويا خان اول بوده حل شد ، حال به خان دوم رسيدم http://qsmile.com/qsimages/253.gif

http://i18.tinypic.com/2r762s2.jpg

لاگين نميشه ؟ آدرس سرور رو چي بزنم
مرسي

حسین_313
03-13-2007, 03:54 PM
با سلام و خسته نباشید

من برنامه google earth pro رو دارم ولی هنگام اجرا!!!!!:

ازم پسورد و یوزر نیم میخاد
لطفا کمکم کنید

Wisdom
03-16-2007, 11:57 AM
تا الان 4 تا از نسخه هاي اين نرم افزار رو دانلود كردم ، هر كدوم يك مشكلي داشت
ولي تا الان به نتيجه نرسيدم http://qsmile.com/qsimages/258.gif

مشكل ريجستر شدن كه گويا خان اول بوده حل شد ، حال به خان دوم رسيدم http://qsmile.com/qsimages/253.gif

http://i18.tinypic.com/2r762s2.jpg

لاگين نميشه ؟ آدرس سرور رو چي بزنم
مرسي

بد جوري نياز هستش :41:

Elfin-D
03-16-2007, 06:04 PM
بد جوري نياز هستش :41:
گوگل ای پی های ایران رو غیر فعال کرده...فعلا کاری نمیشه کرد
مخلصیم

Wisdom
03-16-2007, 06:12 PM
گوگل ای پی های ایران رو غیر فعال کرده...فعلا کاری نمیشه کرد
مخلصیم

ممنون رضا جون
امروز ديگه بلند شدم رفتم خونه يكي از دوستان كه روي سيستمش نصب و قبلاً باهاش كار كرده بودم
اون جا هم همين مشكل رو داشتم http://qsmile.com/qsimages/253.gif

ميخواستم از قابليت اندازه گيري با خط كش نرم افزار متراژ دقيق چند هكتار زمين رو در بيارم ؛ طرف هم كلي حال ميكرد و شاخ در مي اورد كه چه جوري بدون اينكه رفته باشم سر زمينش متراژ دقيقش رو بهش ميدادم http://qsmile.com/qsimages/242.gif

اگه شانس داشتم اسمم شمس الله ميشد ! http://qsmile.com/qsimages/255.gif

Elfin-D
03-16-2007, 06:20 PM
ممنون رضا جون
امروز ديگه بلند شدم رفتم خونه يكي از دوستان كه روي سيستمش نصب و قبلاً باهاش كار كرده بودم
اون جا هم همين مشكل رو داشتم http://qsmile.com/qsimages/253.gif

ميخواستم از قابليت اندازه گيري با خط كش نرم افزار متراژ دقيق چند هكتار زمين رو در بيارم ؛ طرف هم كلي حال ميكرد و شاخ در مي اورد كه چه جوري بدون اينكه رفته باشم سر زمينش متراژ دقيقش رو بهش ميدادم http://qsmile.com/qsimages/242.gif

اگه شانس داشتم اسمم شمس الله ميشد ! http://qsmile.com/qsimages/255.gif
من امتجان نکردم ولی شاید بشه با برنامه های تغییر آی پی راهش انداخت!شاید....

بهنازی
05-20-2007, 09:10 AM
با سلام به خدمت شما من خیلی علاقه مند برنامه گوگل ارث هستم واز ورژن 3 استفاده میکنم چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
1-آخرین ورژنش چیه و چه ویژگیهایی داره.
2-چجوری میتونم نمای روبرو مثلا از برج ایفل رو ببینم من تو ورژن 3 که نتونستم؟
3-تو همه ورژنها بعضی شهرها وضوح خوبی ندارند
4-سوال مهم من اینه که بعد از یه مدت کلا هر چی که قبلا دیدی و میتونستی به صورت آفلاین هم دوباره ببینی پاک میشه مثل پاک شدن هیستوری توی ویندوز آیا این تنظیم خاصی نیاز داره؟یا اصلا میشه هر چه رو که دیدیم رو یه چجوری سیو کنیم وبعدا هر وقت که خواستیم ببینیم؟
ببخشید که زیاد شد من درد به در دنبال جواب اینها هستم خواهشا جواب بدن جبران میکنم.
باتشکر

piremard
05-21-2007, 11:25 AM
با سلام به خدمت شما من خیلی علاقه مند برنامه گوگل ارث هستم واز ورژن 3 استفاده میکنم چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
1-آخرین ورژنش چیه و چه ویژگیهایی داره.
2-چجوری میتونم نمای روبرو مثلا از برج ایفل رو ببینم من تو ورژن 3 که نتونستم؟
3-تو همه ورژنها بعضی شهرها وضوح خوبی ندارند
4-سوال مهم من اینه که بعد از یه مدت کلا هر چی که قبلا دیدی و میتونستی به صورت آفلاین هم دوباره ببینی پاک میشه مثل پاک شدن هیستوری توی ویندوز آیا این تنظیم خاصی نیاز داره؟یا اصلا میشه هر چه رو که دیدیم رو یه چجوری سیو کنیم وبعدا هر وقت که خواستیم ببینیم؟
ببخشید که زیاد شد من درد به در دنبال جواب اینها هستم خواهشا جواب بدن جبران میکنم.
باتشکر

2- نسخه ی 3d map هنوز نیامده
3 - چون سایست تجاری این نقاط رو بی اعتبار کرده
مثلا در امریکا حتی سقف یک اتومبیل کوچک پیداست اما در ایران یک اتوبوس بزرگتر از چند میلیمتر نیست
چون نفع تجاری برای بهبود کیفیت نداره و خریدار نرم افزار هم از ایران ندارند
4 - این فایل رو ذخیره کنید dbCache.dat سرچ کنید پیداش می شه کجاست
c:\Documents and Settings\your user name\Application Data\Google\GoogleEarth

بهنازی
05-21-2007, 07:23 PM
با تشکر از شما

بهنازی
05-29-2007, 10:48 AM
piremard (http://forum.p30world.com/member.php?u=46531) عزیز ولی چرا این فایل تو کامپیوتر من تواین آدرسهF:\Documents and Settings\****\Local Settings\Application Data\Google\GoogleEarth و تو آدرسی که شما دادین فایلهایی با این اسم بودند.myplaces.backup-15-2-2007.kml----myplaces.kml.tmp اینها به چه دردی میخوره؟
با تشکر

piremard
05-29-2007, 01:05 PM
فایل مزبور برای بخاطر آوردن فهرست ثبت شده مکان هاییست که شما انتخاب کردین
و فایل بک آپ همان برای ترمیم خودکار فایل اصلی در صورت ریست شدن سیستم در موقع کار با برنامه یا هر نوع خرابی ممکن است
بهتره شما کل محتوای فولدر گوگل ارث تون رو بک آپ بگیرید تا بعد از نصب مجدد سیستم عامل یا هر نوع جابجایی تنظیمات آن بشکل خودکار بازیابی شوند
خوش باشید

بهنازی
05-30-2007, 10:57 PM
با تشکر از کمکتان

*PiNk PaNTHeR*
10-21-2007, 08:00 PM
سلام.
ببخشید چرا جدیدا هرچی زووم میکنم من انیستراپیکش نیمره بالا و زمین محوه هنوز؟
من Adsl 512 داره.
قبلا این مشکل رو نداشتم :45:

piremard
10-21-2007, 09:36 PM
روی کدوم منطقه ؟

*PiNk PaNTHeR*
10-22-2007, 08:13 PM
روی کدوم منطقه ؟

تمام منطقه ها.
اصلا آنیستراپیک نداره هرچی زووم میکنم وایمیستم محوه:41:

piremard
10-22-2007, 09:16 PM
تنظیمات دایرکت اکس رو تغییر دادین ؟
بیلد ورژنتون چیه؟

*PiNk PaNTHeR*
10-22-2007, 09:18 PM
تنظیمات دایرکت اکس رو تغییر دادین ؟
بیلد ورژنتون چیه؟

سلام.
با دایرکت ایکس 10. هم معمولیش که روی Vista Ultimate هست.
Google Earth Plus:
Skyش هم همینطوره.

piremard
10-22-2007, 10:25 PM
تنظیم Af برای شما رو high هست ؟

*PiNk PaNTHeR*
10-23-2007, 10:46 PM
تنظیم Af برای شما رو high هست ؟

آره تا تهش گذاشتم اما بازهم مشکل داره.
امکان داره لیمیتی گذاشته باشن؟

piremard
10-23-2007, 10:55 PM
آره تا تهش گذاشتم اما بازهم مشکل داره.
امکان داره لیمیتی گذاشته باشن؟

نه دوست من این مربوط گرافیک ویندوز و کارد گرافیک شماست
درایور رو آپ دیت کنید ببینید تصحیح می شه !
البته عکس قضیه هم ممکنه یعنی درایورتونو آپ کردید و حالا مشکل دار شده !

*PiNk PaNTHeR*
10-24-2007, 03:53 PM
نه دوست من این مربوط گرافیک ویندوز و کارد گرافیک شماست
درایور رو آپ دیت کنید ببینید تصحیح می شه !
البته عکس قضیه هم ممکنه یعنی درایورتونو آپ کردید و حالا مشکل دار شده !

اهان من با تنظیمات اشتباه گرفتم.
متاسفانه کارت گرافیکم تقلبیه و درایوری برای ویندوز ویستا نداره:13:
برنامه رو دوباره نصب مکینم شاید کاری شد.
ممنون

cyrus_ln
02-18-2008, 11:02 AM
چه جوری میشه یه مکان رو تو google earth نام گذاری کرد؟

Carl
02-18-2008, 02:41 PM

اول روی جایی که می‌خوای نام‌گذاری کنی زوم می‌کنی، بعد Ctrl+Shift+P رو می‌زنی (از منوی Add گزینه Placemark)

و با دادن مشخصات لازم، اون محل نامگذاری می‌شه.

cyrus_ln
02-18-2008, 03:24 PM
اول روی جایی که می‌خوای نام‌گذاری کنی زوم می‌کنی، بعد Ctrl+Shift+P رو می‌زنی (از منوی Add گزینه Placemark)

و با دادن مشخصات لازم، اون محل نامگذاری می‌شه.

ممنون دوست عزیز.
من همین کار رو کردم فقط می خوام بدونم وقتی که محلی نام گذاری میشه همیشه می مونه یعنی مثلا وقتی که من یه خیابون رو نام گذاری کردم کس دیگه ای که اون خیابون رو میبینه با همون نامی که من گذاشتم میبینه.

یه سوال دیگه
مگه فرق نسخه pro با نسخه معمولی در این نیست که pro عکسها رو با وضوح بیشتر و از نزدیکتر نشون میده؟
من هم نسخه معمولی رو نصب کردم و هم نسخه pro هیچ فرقی با هم ندارن.
در ضمن من نزدیک 2 سال پیش این برنامه رو امتحان کردم و حتی تونستم حیاط خونمون رو ببینم ولی الان به زور میشه خونه رو تشخیص داد چه برسه به حیاط مشکل از چیه؟؟؟

باران
02-19-2008, 11:26 AM
با سلام من هم میخواستم فرق نسخه free و pro بدونم با تشکر

Carl
02-26-2008, 04:23 PM
ممنون دوست عزیز.
من همین کار رو کردم فقط می خوام بدونم وقتی که محلی نام گذاری میشه همیشه می مونه یعنی مثلا وقتی که من یه خیابون رو نام گذاری کردم کس دیگه ای که اون خیابون رو میبینه با همون نامی که من گذاشتم میبینه.
نه، فقط خودت می‌تونی اونو ببینی، خودمم هنوز راهی برای این موضوع پیدا نکردم،

اما فکر می‌کنم ربطی به گزینه‌ی File>Share/post داشته باشه :46:
یه سوال دیگه
مگه فرق نسخه pro با نسخه معمولی در این نیست که pro عکسها رو با وضوح بیشتر و از نزدیکتر نشون میده؟
من هم نسخه معمولی رو نصب کردم و هم نسخه pro هیچ فرقی با هم ندارن.
در ضمن من نزدیک 2 سال پیش این برنامه رو امتحان کردم و حتی تونستم حیاط خونمون رو ببینم ولی الان به زور میشه خونه رو تشخیص داد چه برسه به حیاط مشکل از چیه؟؟؟
اولیه رو من جایی نشنیدم که کیفیت عکس‌های نسخه پرو بیش‌تر از نسخه رایگانش باشه.

شاید گوگل اطلاعات مربوط به منطقه شما رو حذف کرده باشه؛ شما مختصات جایی رو که می‌خوای بده تا من امتحان کنم، شاید مشکل از گوگل ارث شما باشه:46:
با سلام من هم میخواستم فرق نسخه free و pro بدونم با تشکر
اینجا کامل نوشته:

http://earth.google.com/product_comparison.html

HAMID-3138
02-28-2008, 06:03 AM
سلام عرض میکنم خدمت گوگلیهای حرفه ای
آقا ما که هر چه این پستهارو خوندیم چیزی یاد نگرفتیم منظورم اینه که هنوز نمیتونم با گوگل کار کنم
اگه بخواییم یه مکان تو یه کشور رو دقیقا از جلو ببنیم چه کار باید بکنم
آقا اصلا ٌ کمی آموزش بدید ببینیم که باید چطوری وارد بشیم و نکات مهمش چیه ؟
ببخشید

persia007
02-29-2008, 12:11 AM

يه سايتي بود اسمشو يادم نسيت.. بايد تو اون سايت عضو مي شدي و مشخصات و توضيحاتت رو اونجا مي نوشتي... لينك سايت رو از روي همينايي كه اسم مكانها رو نوشتن پيدا كردم

HAMID-3138
02-29-2008, 01:25 AM
من نمیتونم با گوگل ارث چطوری کارکنم اگه ممکنه راهنمایی کنید

Mr.Lover
02-29-2008, 02:57 PM
يه سايتي بود اسمشو يادم نسيت.. بايد تو اون سايت عضو مي شدي و مشخصات و توضيحاتت رو اونجا مي نوشتي... لينك سايت رو از روي همينايي كه اسم مكانها رو نوشتن پيدا كردم

سلام
به نظر من منظور شما سایت Panoramio هست.
البته من هم خیلی علاقه داشتم که مکانهایی رو در گوگل ارث معرفی کنم و حتی عکسی از اون محل رو قرار بدم.
کارهایی که دوستان نیز در پست های قبلی گفته بودند رو انجام دادم ولی اطمینان نداشتم که جاهایی رو که معرفی کردم بقیه هم می بینند یا نــه!
تا این که به سایتی که در بالا اشاره کردم، مراجعه کردم و دیدم عکسی رو که از یک محل خاص قرار دادم تا حالا 17 نفــر مشاهده کردند.
کار خیلی جالبیه.

موفق باشید.
:10:

ashkanx
03-04-2008, 10:56 PM
سلام، يه سوال داشتم، اگه کسی بتونه کمک کنه کلی ممنون ميشم،
اما سوال اگه تو گوگل ارث يه مکانی رو انتخاب کنی و نام گذاری کنی و بدش بخوای يه
فايل pdf ,word,... هم بهش مرتبط کنی به طوری که اگه روش کليک کنی اون فايل باز بشه، چه شکلی ميشه اينکارو انجام داد، تو نسخه مجانيش که من چيزی پيدا نکردم فقط ميشه عکس اضافه کرد. کسی چيزی ميدونه،
شايد تو google earth pro بشه؟

djjamal
03-08-2008, 06:12 PM
سلام دوستان من نرم افزار رو نصب کردم این نرمافزار یه user name وlisence key می خواد لطفا" راهنمایی کنید چی کار کنم و لطفا" آموزش کار با نرم افزار رو هم بزارین.

kamran2000
03-08-2008, 06:36 PM
سلام . كسي Google Earth Pro v4.2.0205.5730 داره؟
اگر دارين لينك دانلودش رو بزارين.

kamran2000
03-09-2008, 05:18 PM
چرا توي Google Earth هم خليج فارس داريم هم خليج عربي؟

عکس داخل کد قرار گرفت
Jalal

amiri776
03-10-2008, 10:16 PM
دوستان عزیز سلام!
آیا شما عزیزان میدونید که تصاویر گوگل ارث را چطور میشه آپدیت کرد؟ این تصاویر ماله 4 ساله قبله

Carl
03-11-2008, 05:44 PM
دوستان عزیز سلام!
آیا شما عزیزان میدونید که تصاویر گوگل ارث را چطور میشه آپدیت کرد؟ این تصاویر ماله 4 ساله قبله
تصاویر رو خود گوگل باید آپدیت کنه و ما به عنوان کاربرا نمی‌تونیم اینکارو انجام بدیم.

majid-ar
04-13-2008, 02:21 AM
سلام.

کل پستا رو خوندم ولی نفهمیدم چطوری میشه یه نقطه رو مشخص کرد و عکس ازش گذاشت.

کسی میدونه؟

http://majid-ar.parsaspace.ir/img/tak/majid-ar.GIF

MEHDI_SAYAH
04-13-2008, 02:02 PM
سلام دوستان
من ویندوز عوض کردم ولی فایل dbCache.dat رو نگه داشتم اون رو توی پوشه C:\Documents and Settings\mehdi_sayah\Local Settings\Application Data\Google\GoogleEarth کپی کردم ولی تصاویر قبلیم بازیابی نشد . دلیلش چیه؟
این فایل حدود 700mb حجمشه بیچاره میشم اگه بر نگرده.

MEHDI_SAYAH
04-19-2008, 02:45 PM
یکی از سوالات رایج دوستان در مورد ثبت یک مکان در google earth بوده که من چیزایی رو که میدونم میگم.
1- شما باید تو سایت زیر عضو بشین
( وقتی وارد سایت شدین روی گزینه new user کلیک کنید ،بقیه رو هم که خودتون بلدین )
2- تو محیط برنامه (google earth) روی add placemark کلیک کنید و مکان نما رو روی محل مورد نظر قرار بدین.
3- نام مکان رو در قسمت name از پنجره باز شده بنویسین (سعی کنین هم فارسی وهم انگلیسی باشه)
4- گوگل فقط پستهایی رو قبول میکنه که به قول خودش مفید باشه ،پس باید در قسمت Description حدود یک خط توضیح داشته باشه. مثلا لینک wikipedia رو میزارین و ok رو میزنین.
5- روی آیکون ساخته شده کلیک راست و بعد share / post رو میزنین.
اتوماتیک وارد سایت بالا میشین ، continue و ...
محل مورد نظر شما ثبت شد.
البته برای دیدن google earth community ها باید در کادر layers قسمت gallery گزینه google earth community رو تیک بزنین.
اینم دو تا post برای مثال

در مورد دومی نمیدونم که آیکون پارک ثبت شده یا نه ،لطفا بهم بگین.
برای ثبت عکس هم اگه مایل بودین توضیح بدم.

mnrhm
05-09-2008, 02:08 PM
سلام
جایی هست که فایلهای dbcache , dbCache.dat.index رو مثلا روی سی دی بفروشه که بخریم و تو فولد گوگل ارث paste کنیم و بتونیم بدون نیاز به اینترنت مثلا کل تصاویر گوگل ارث رو داشته باشیم

MEHDI_SAYAH
05-11-2008, 12:57 AM
سلام
جایی هست که فایلهای dbcache , dbCache.dat.index رو مثلا روی سی دی بفروشه که بخریم و تو فولد گوگل ارث paste کنیم و بتونیم بدون نیاز به اینترنت مثلا کل تصاویر گوگل ارث رو داشته باشیم
اگر هم باشه من که که هنوز موفق نشدم با این فایل کاری بکنم

شیدا
05-14-2008, 08:33 PM
سلام
چطوری می تونیم وقتی Google Earth هستیم
فعالیتهایی که انجام می دیم و جاهایی رو که می بینیم بعد از
دیسکانیت شدن ، دوباره ببینیم

Friendship
07-15-2008, 10:20 AM
سلام
من نقشه ها دانلود کردم ولی زومش خوب نیست
امکان داره دقیق تر نشون داده بشه؟
مثلآ یه منبع آب دیده نمیشه
ممنون

lord_ashkan_z
07-15-2008, 12:30 PM
بستگي به ميزان دقت در عكس برداري ماهواره اي داره.
مثلا در ايران به زحمت مي توني ساختمان هايش را ببيني(يه كم اغراق) اين توي تهران هست. حالا توي شهر هاي ديگه بگردي همونش هم ديده نمي شه. حتي براي پيدا كردن شهر هاي كوچك اصلا جز ليست شهرها نيست و خودت بايد به طور دستي پيدا يش كني.

ولي درمورد كشورهايي مثل آمريكا كه اين كار خودشون عكس ها آنقدر دقيق هستند كه مي تواني نوع ماشين ها هم تشخيص بدهي

Friendship
07-15-2008, 04:13 PM
بله دیدم که در آمریکا دقیق است
آیا نسخه ی حرفه ی 400 دلاری ایران رو دقیق نشون میده؟

lord_ashkan_z
07-15-2008, 04:20 PM
فرقي نمي كنه.

بستگي به نحوه تصوير برداري داره. نه به نسخه.

بازگشت سوم
07-18-2008, 12:07 PM
آيا تصاوير گوگل ارث بروز ميشه يا هنوز همون عكسهاي چند سال پيش رو كه ماهواره گرفته نشون ميده من چند بار خونمون رو باهاش آوردم اما همش تكراري و مال چند سال پيشه.
يه سوال ديگه: آيا تصاوير گوگل ارث توسط يك ماهواره گرفته ميشه يا چند ماهواره و اسم ماهواره ها چيه ؟

lord_ashkan_z
07-18-2008, 06:12 PM
نه ، بخ روز نميشه. همش تكراري.

اينه ها يك بار توسط ماهواره هاي مختلف كه هر كدام روي منطقه اي خاص قرار دارند گرفته شده و به روز نميشه. البته خوب اون سيستم جاسوسي امريكا و ... گزارش لحظه به لحظه از تمام نقاط دنيا و با كيفيت بسيار بالا دارند.

در ضمن بايد در تاپيك مخصوص ش مي پرسيدي

بازگشت سوم
07-19-2008, 12:49 AM
خودتون تصورش رو بكنيد حجم تمام عكسهاي گوگل ارث اگه تمام نقاط زمين رو تا حداكثر ممكن زوم كنيد چقدرميشه سرسام آوره حتما بخاطره همينه كه عكسهاي گوگل ارث اپديت نميشه حالا شايد تا چند سال ديگه
يه كاري انجام بدن اما خيلي سخته راستي برنامه nasa word wind رو كي تست كرده ميگن اون برنامه
نسبت به گوگل ارث زوم بيشتري انجام ميده درسته؟من اونو نصب كردم اما ظاهرا به اينترنت پر سرعت احتياج داره نتونستم چيزي باهاش بيارم.

Ghaioom
07-19-2008, 08:35 AM
سلام
جاش آدرس زیر بید.
بحث و درخواست های مربوط به Google Earth ( 1 2 3 4 5 ... آخرين صفحه)

bahareh655
08-13-2008, 11:22 PM
سلام
من می خواستم بدونم اون فايل های kml يا kmz كه گوگل برای دانلود ميذاره،چی هستن؟
خودم چند تاشو دانلود كردم،يعنی اگه مال تمام مناطق دنيا رو آدم روی چندتا DVD به صورت ديتابيس داشته باشه،نيازی نيست كه برای ديدن مناطق مختلف تو گوگل ارث،كانكت باشه؟
يه پيشنهاد هم داشتم : اين كه كسايی كه با قسمتهای مختلف نرم افزار كار كردن(ور رفتن!) و چيز خاصی رو تو اين نرم افزار بلدن،لطف كنن برای كسايی مثل من كه جديداً دارن از اين نرم افزار استفاده می كنن،توضيح بدن!
يه آموزش كلی هم اگه باشه بد نيست!
با تشكر

majid-ar
08-14-2008, 11:33 AM
سلام
من می خواستم بدونم اون فايل های kml يا kmz كه گوگل برای دانلود ميذاره،چی هستن؟
خودم چند تاشو دانلود كردم،يعنی اگه مال تمام مناطق دنيا رو آدم روی چندتا DVD به صورت ديتابيس داشته باشه،نيازی نيست كه برای ديدن مناطق مختلف تو گوگل ارث،كانكت باشه؟
يه پيشنهاد هم داشتم : اين كه كسايی كه با قسمتهای مختلف نرم افزار كار كردن(ور رفتن!) و چيز خاصی رو تو اين نرم افزار بلدن،لطف كنن برای كسايی مثل من كه جديداً دارن از اين نرم افزار استفاده می كنن،توضيح بدن!
يه آموزش كلی هم اگه باشه بد نيست!
با تشكر

پسوندای kmz و kml فقط نشون دهنده یه نقطه خاصی هستنت.یعنی فقط یه مختصات رو نگه میدارن.

برای آموزش گوگل ارث هم این کتاب هست:

http://rapidshare.com/files/67731288/Google_Earth_For_Dummies.rar

انگلیسه ، 14 مگ حجمش

پسورد: xdownx.org

http://majid-ar.parsaspace.ir/img/tak/majid-ar.GIF

hosein66
08-22-2008, 01:08 AM
این همونیه که به زبان انگلیسی نوشته شده اینو دیده ام ولی کاش یکی پیدا بشه اونو ترجمه کنه

saeed35
09-08-2008, 12:36 PM
مدتیه بعد از اجرای گوگل ارت ،بعد از حدودا 2 دقیقه محیط تبدیل به شب میشود.و عوارض روی زمین غیر قابل رویت میگردد.آیا این مشکل مربوط به سایت گوگل ارت است و یا مشکل از تنظیم نرم افزار من.در ضمن چندین بار نیز اقدام به تعویض نرم افزار نموده ام، ولی چاره ای نشده .از متخصصین امر تقاضا دارم راهنمایی فرمایند. با تشکر

saeed35
09-13-2008, 01:05 PM
مدتیه بعد از اجرای گوگل ارت ،بعد از حدودا 2 دقیقه محیط تبدیل به شب میشود.و عوارض روی زمین غیر قابل رویت میگردد.آیا این مشکل مربوط به سایت گوگل ارت است و یا مشکل از تنظیم نرم افزار من.در ضمن چندین بار نیز اقدام به تعویض نرم افزار نموده ام، ولی چاره ای نشده .از متخصصین امر تقاضا دارم راهنمایی فرمایند. با تشکر

خودم مشکل رو حل کردم .احتمالا از ویندوز و یا فایلی مزاحم که از طرف گوگل فرستاده شده بود که در سیستم مقیم شده بود.با نوسازی ویندوز که قبل از مشکل بک آپ گرفته بودم، حل شد.ولی جا داشت اسا تید محتم ،یه محلی میذاشتند ،لا اقل یه جواب نمیدانم میدادند، حتی لا اقل یک مورد. بگذریم ،امیدوارم اگر مشکل اینچنانی برای دوستان پیش آمد ،تایپینگ فوق مثمر ثمر واقع باشد.:11:

meysammehrpooya
11-06-2008, 01:52 PM
لطفآ اگه میشه کرک Google Earth Pro2008 را برام بزارید مرسی عزیزم