اندازه های فایل در ویندوز XP [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : اندازه های فایل در ویندوز XP

afshin2
09-19-2004, 01:40 AM
در ویندوز XP هنگامی که از یک فایل Properties می گیرید در سطر اندازه فایل 2 اندازه را نمایش می دهد . یکی اندازه خود فایل ( Size ) و دیگری اندازه فایل بر روی دیسک ( Size on Disk ) .
این 2 اندازه چه تفاوتی با یکدیگر دارند ؟
با تشکر
افشین

pcockz80
09-19-2004, 10:43 AM
فکر کنم اون بالائی حجمی باشه که تو header فایل از طرف برنامه نویس یا provider معرفی شده اما دومی حجمی باشه که تو fat به اون فایل اختصاص داده شده که برحسب File System هاردتون فرق میکنه .البته حجم دقیق یک فایل تا جائی که من دیده ام همون بالائیه
:idea:

Amir_P30
09-19-2004, 09:51 PM
افشين جان سلام
اتفاقا مشابه سوال شما رو توي يكي از مجلات خونده بودم
اينجا برات ميگم:

size همان گونه كه از اسمش پيداست،اندازه فايل است.در صورتي كه size on disk اندازه اين فايل است روي فايل سيستمي كه روي آن قرار دارد و باتغيير محل فايل،به يك فايل سيستم ديگر و يا حتي همين نوع فايل سيستم با مشخصات ديگر فرق خواهد كرد.مثلا يكي از مشخصات فايل سيستم ها كلاستر نام دارد.كلاستر كوچكترين واحد خواندن و نوشتن روي يك ديوار است كه در موقع فرمت شدن آن درايو مشخص مي شود و قابل تعيين است.معمولا كلاستر به طور خودكار تعيين مي شود و به نوع فايل سيستم و حتي اندازه درايو بستگي دارد.درايو هاي بزرگتر معمولا كلاسترهاي بزرگتري دارند.size on disk حتما مضربي صحيح از اندازه كلاستر است.به همين دليل معمولا اندكي از size واقعي فايل بيشتر است،چون اكثرا قسمتي از آخر كلاستر خالي است.عواملي از اين قبيل باعث تغيير size on disk يك فايل روي درايوهاي مختلف مي شود،در حالي كه size ثابت است.

afshin2
09-19-2004, 11:42 PM
با سلام و احترام
با تشكر از پاسخ شما