PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازی تحت شبکه یعنی چی ؟



mahdi1535
16-12-2006, 00:16
با سلام
میخواستم بدونم بازیهای تحت شبکه مثل کانتر به چه صورتی عمل میکنند . اصلا بازی تحت شبکه یعنی چی ؟
چطوری بازی کانتر را تو گیم نت ها تحت شبکه بازی میکنند . یکی من را از این سر در گمی نجات بده .
شرمنده این سوال را میکنم چون من اصلا از بازی خوشم نمی یاد

Mahdi Hero
16-12-2006, 00:36
بازی در شبکه يعنی اينکه چند تا کامپيوتر با هم وصل يا به قول گفتنی لن يا شبکه ميکنند
سپس يکدونه از دستگاه ها سرور ميشه و بچه ها به ان متصل ميشن و بازی ميکنند

vandu
16-12-2006, 00:38
یعنی هر کامپیوتری که بازی روش اجرا میشه یه شماره Ip مخصوص داره که برنامه مربوط به شبکه ای که در بازی وجود داره از اون طریق میفهمه که باید با کی اطلاعاتش رو رد و بدل کنه. یعنی داره Nfs بازی میکنی ماشین بقل دستیت همون دوست بقل دستیته!!!

mahdi1535
16-12-2006, 00:44
خوی حالا من چه طوری میتونم بازی کانتر را طوری تنظیم کنم که تحت شبکه بشه بازی کرد . دو کامپیوتر دارم که با هم شبکه هستند . نرم افزار گیم پورت و بازی کانتر را هم روی هر دو کامپیوتر نصب کردم .
اگه ممکنه یکی کمک کنه . عجله دارم

Kolang
16-12-2006, 00:58
بازی رو روی هر دوتا کامپیوتر اجرا کن
روی کامپیوتر اول (فرقی نمیکنه) گزینه create server رو انتخاب کن. زمین بازی و تایم هر ران و بقیه گزینه ها رو تنظیو کن و creat رو بزن. صبر کن تا وارد بازی بشه. حالا روی کامیپوتر دومی گزینه find server رو بزن. توی قسمت lan احتمالا یه گزینه میبینی. روش 2 بار که کلیک کنی وارد بازی میشه

mahdi1535
16-12-2006, 01:59
این گزینه هایی که شما گفتید را من اصلا ندیدم . کانتری که من نصب کردم ورزن 1.7 هست . البته 1.8 و 1.9 اون را هم نصب کردم ولی این گزینه ها را ندیدم . یکی درست و حسابی بگه که چیکار کنم .

mahdi1535
16-12-2006, 17:55
کسی نبود منو راهنمایی کنه
دارم نا امید می شم

Elfin-D
16-12-2006, 18:04
منتقل شد...
دوستانم در اینجا بیشتر شما رو راهنمایی خواهند کرد
مخلصیم

Kolang
16-12-2006, 21:11
من متعسفانه الان بازی رو نصب ندارم که بگم دقیقا چکار کنی. اما این که میگی اون گزینه ها وجود ندارن یکمی عجیبه! چه ورژنی اش رو نصب کردی؟

mahdi1535
16-12-2006, 23:27
ورزنهای 1.7 و 1.8فارسی و 1.9 فارسی را نصب کردم ولی چیزی ازاینها که گفتید من ندیدم .
ممکنه ورژنهای که تو شبکه جواب میده غیر از اینها باشه .
اگه میشه یه بررسی بکنید واقعا گیرشم و نمی دونم از چه کسی دیگه بپرسم.
این هم عکس صفحه اول بازی ورژن 1.7

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Kolang
17-12-2006, 14:17
از بچه های کانتر باز کسی نیست جواب این دوستمون رو بده؟
مهدی جان من توی سایت دانشگاه و با بچه ها بازی میکردم. الان یادم نیت داستان چی بود. آخه خودم اونجا نصبش نکرده بودم. اما امروز حتما میپرسم از بچه ها و اگه کسی جوابتو نداده بود تا شب اگه فهمیدم حتما بهت میگم

Kolang
17-12-2006, 17:18
آقا پرسیدم
مشکل از ورژن بازیه
باید ورژن source رو نصب کنی. اینا فایده ندارن. counter strike source اصلشه ;)