View Full Version : Mini Disk or MD
gigi_afshin
09-17-2004, 12:46 AM
سلام دوستان . ميشه يكي به من بگه كه MD چطوري كار ميكنه ؟ منظورم اينه كه چطوري ميشه write كرد روش و آيا براي اين كار نرم افزار مخصوصي لازمه ؟ آخه من يه MD PLAYER دارم . ممنون مسيشم اگر راهنماييم گنيد . هم اكنون به ياري سبز شما نيازمنديم . :roll: :D
saghy
09-17-2004, 04:15 AM
سلام
ميشه توضيحي در مورد MD بگين ؟؟
gigi_afshin
09-17-2004, 01:12 PM
سلام ماركش kenwood هستش . لطفآ به من كمك كنيد . آقا سينا شما چيزي ميدونيد ؟ ممنون . يكي به دادم برسه !!!!!!!!!! :oops: 8) :?:
اين برنامه اي ؟؟ سيم اتصالي؟؟ چيزي نداره با خودش مگه؟
habibi
09-17-2004, 11:32 PM
سلام. اگر اشتباه نكرده باشم٬ منظورت ميني ديسكه. هموني كه 200 مگ بيشتر ظرفيت نداره. نه؟ اگه دقت كرده باشي توي سيني دستگاهها يه جاي كوچيكتر هست كه اجازه ميده اين مينيديسك ها رو استفاده كنيم. اگه سيني رايتر شما جاي اونو داشته باشه با خيال راحت اونو سر جاش بذار و رايت كن فقط مواظب باش كه ظرفيت رايت رو بيش از حد پر نكني 200 مگ براي ديتا يا 22 دقيقه براي صوتي يا تصويري. همين! :-) اگه اطلاعات بيشتري خواستي در خدمتيم :wink:
veria
09-18-2004, 04:51 PM
سلام
معمولا MD player ها فقط براي پخش كردن استفاده ميشن براي رايت كردن MD ضبط صوتهاي مخصوصي وجود داره كه ميتوني از روي نوار يا سي دي روي MD رايت كني من چند مدل دست دوم ديدم كه حدود 30-40 هزار تومن قيمت داشتن
در ضمن روي MD بيشتر از 100 بار نميشه رايت كرد
موفق باشي
30naa
09-19-2004, 02:05 AM
اه
hyriand
09-19-2004, 04:05 AM
ببخشید اینجوری میگما ولی کسانی که اطلاع ندارن بهتره حرف نزنن
جناب آقاي 30naa
ممنون از اينكه اطلاعات خودتون رو در اختيار دوستان قرار ميديد.
اما به يك نكته حتما در اين انجمن توجه كنيد. :!:
اينجا يه محيط كاملا بازه براي هر كسي كه در زمينه كامپيوتر ميخواد صحبت كنه و هيچ كس هم
از نظر ميزان اطلاعات مورد سنجش قرار نميگيره. بلكه هر كسي نظر ٫ اطلاعات و پيشنهادات
خودش رو بر حسب تجربيات خودش بيان ميكنه و اينجوريه كه يه بحثي مثل MD در اينجا پيش مياد
که نه تنها مشکل اون شخص حل ميشه بلکه کساني هم که شايد در اين مورد اطلاعات زيادي
نداشتند, از طريق اين مطلب با چيز جديدي آشنا ميشند.
پس يادتون باشه که اينجا جلوي هيچ کسي از نظر بيان در ارتباط با کامپيوتر گرفته نشده.
منتظر خوندن و شنيدن اطلاعات و تجربيات بيشتر شما در بخشهاي ديگه انجمن هستيم.
موفق باشيد.
amir_toos
08-28-2009, 12:21 PM
تمامي اين مشكل ها با نصب ويندوز حل ميشه.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.