View Full Version : به نظر شما هارد هاي maxtor بهترن يا western digital ؟(براي ظرفيت 80 گيگ)
:roll:
لطفا دليلشم ذكر كنيد.
saghy
09-17-2004, 04:09 AM
سلام
هارداي وسترن هميشه در امتحانات جهاني حرف اول رو زدن ولي ما يه مدتي از اين هاردها
كار كرديم سرعت انتقال اطلاعاتش بهتر از مكستوره ولي برگشتي اون به دليل بدسكتور زياد بود!
دليل ديگري ندارم!
Amir_P30
09-17-2004, 05:13 PM
ممنون از ساقي جان
دليل من هم براي برتري وسترن بر مكستور اينه كه اكثر هارد اي مكستوري كه وارد كشور ما ميشن ماله چين هستن
ولي وسترن اصلا نمايندگي توي چين نداره
پس ديگه همه چي معلومه
منم اكثر هادهاي مكستوري كه رو سيستم ميبستم ايراد پيدا ميكرد و بايد ميرفت گارانتي.
آقايون از همه شما ممنونم پاسخ هاي قانع كننده اي بود. :D
30naa
09-19-2004, 03:54 AM
ولی من شنیده بودم وسترن زیاد جالب نیست
rezabush
09-19-2004, 05:49 PM
اما من نظر ديگه دارم .
هارو وسترن بخواتر سرعت بالاش خوب كمي از مكستور بهتره ولي اين دليل بد بودن مكستور نميشه و من تجربه 10 سال كار در دنياي سخت افزار دارم و اينم بگم مكستور همان كوانتم ژاپن سابقه . وسترن هارد خوبيه ولي بعد از مدتي به صدا در مي ياد ولي مكستر نه . برگشتي وسترن بيشتر از مكستوره و از نظر حجمي مكستور ظريفتر از وسترنه به اون دوست گرامي بگم در مورد تقلب چين هم وسترن زده :P
خوب خدا نگهدار :idea: :arrow:
مرسي از راهنمايي و شركت شما در اين تاپيك من هم تصميمم رو گرفتم يعني من از اول وسترن رو ميخواستم اما ميخواستم در موردش بصورت منطقي تر متمطپن بشم. و امروز يك هارد وسترن بافر دار8 مگ با ظرفيت 80 گيگ وسترن خريدم.
فقط يك سوال ديگه دارم كه من ازكجا ميتونم در مورد نو بودن هارد و يا در مورد بافر دار بودن اون اطمينان حاصل كنم.آيا براي هر كدام از اين 2 راهي وجود داره؟
Amir_P30
09-19-2004, 10:37 PM
خوب براي نو بودن ببين پلمپ بوده يا نه و اين كه 3 سال گارنتي سازگار ارقام رو داره يا نه.
براي اين كه بدوني بافر 8 هست يا نه به سايت وسترن ديجيتال برو و مشخصات هاردت رو پيدا كن
من خودم هم وسترن دارم براي اين كه بدونم بافر 8 هست يا نه همين كار رو كردم
اميرجان مگه همه هاردها رو سازگار ارقام وارد و سپس گارانتي ميكنه؟
در مورد موضوع دوم هم مرسي ميرم به سايتش ببينم چي ميشه.
Amir_P30
09-19-2004, 11:12 PM
آره هارد هاي مكستور و وسترن گارانتي شون با سازگار ارقامه
saghy
09-20-2004, 05:35 AM
سلام
اميرجان هاردهاي وسترن و مكستور با گارانتي هاي ديگر هم هست از جمله :
ALMASA ; MST ; SGT ; MATRIX ; DARYA ; و ...
هارد هاي وسترن 8 مگ بافر هم كنار ظرفيتشون روي برچسب هارد نوشته JB
آخرش سرم كلا رفت هارد من روش نوشته bb امروز ميرم واسه دعوا. :x :evil: بعضي اين شركت هاي كامپيوتري بي ... از اعتماد خريدارها نسبت به خودشون سوء استفاده ميكنن. :evil:
Amir_P30
09-20-2004, 06:09 PM
ساقي جان شما درست ميگي
ولي شركت هايي كه ادعا مي كنن نماينده اصلي هستن زياد شدن
مثلا رم هاي كينگستون--3 تا شركت عمده ادعا دارن كه وارد كننده و گارانتي دهنده اصلي هستن
saghy
09-21-2004, 03:45 AM
سلام
در مورد شركت هاي گارانتي بايد بگم كه گارانتي يك محصول آنقدر ها هم پيچيده نيست
شما هم ميتوانيد 5000 تا رم وارد كنيد روش برچسب اميرپي سي بزنيد و بگيد گارانتي من !!!
وبرگشتي هاتون رو چند وقت يه بار بفرستيد دوبي و دو نفرم بذاريد كه تا ميتونن از جنس برگشتي ايراد بگيره و تشخيص بده كه محصول خارج از گارانتيه!!!
ببينيد محصولات چيني داراي سه رده بندي هستند كه محصولات درجه يك اونها از قيافشون هم پيداس . و به تازگي هم كه تجار ايراني راه چين را بلد شده و اصلا در آن كشور خط توليد راه انداخته اند فقط به خاطر قيمت تمام شده و نيروي كاري ارزان قيمت!!!
مثلا 90 درصد كيس هاي بازار چيني هستند كه سفارش و توليد خود ايراني هاست در چين!
در مورد قطعات اصلي هم بيشتر به تحقيق خودتون اكتفا كنيد تا تعريف فروشنده :)
Femchi
09-23-2004, 11:58 AM
سلام خسته نباشيد هاردهاي وسترن از نظر سرعت چند دسته مختلف دارند در صورتي كه ماكستور همش دو مدل معمولي و پلاس داره خودتون بهتر ميدونيد البته در مورد گونه هاي تقلبي هاردهاي وسترن بايد خدمتتون بگم كه سريالي كه روي اون نوشته شده با سريالي كه داخل بايوس نشون ميده يكسان نيست و در ضمن اينو هم بدونيد وسترن با سرعت بالا به مراتب از هاردهاي مكستور گرونتره يكي از دوستان هم گفته بود كه مكستور همون كوانتوم ژاپن هستش البته صحيحه ولي تا حدي چونكه كوانتوم توسط مكستور خريداري شد چند سال پيش .
يه چيز ديگه هم بگم كه هارد صنعتش خيلي نياز به تكنولوژي بالا داره حالا چه داخل ژاپن باشه چه چين . در مورد معايب وسترن صداي زيادش و افت سرعتش رو ميتونم بگم اما فوق العاده هاردهاي خوشدست و بي آزاري هستند در ضمن گارانتي هم ديگه زياد تو ايران معني و مفهومي واسه يوزر نداره درسته شما كه شغلتون اينه بيشتر باهاش سر و كار داريد اما يوزر يه گارانتي آواژنگ ميشناسه و سرير .اين همه حرف زدم ولي بازم خودم مكستور رو قبول دارم از هر دو نمونه هارد هم استفاده كردم از سال پيش تا يك ماه قبل يه دونه 100 گيگابايت وسترن داشتم و علنا افت سرعتش رو احساس ميكردم
با سلام من كارم گاهي اوقات به كپچر و تدوين ويدپوپي مي خورد و از هر دو نوع استفاده كرده ام و حالا از وسترن 120 گيگ با 8 مگ بافر استفاده مي كنم بايد بگويم به صورت واضح يك سر و گردن بالاتر است
وقتي يك AVI خيلي حجيم مي شود مثلا 30 گيگ ديگر شوخي نيست و واقعا يك سري مشكلات كه فكر مي كردم مربوط به كارت كپچر است كامل حل شد
ولي مدت خيلي زياد نيست حدود 8 ماه و در مورد بلند مدت چيزي نمي دانم
قابليت رجيستر آن روي سايتش هم مهم است و سايت وسترن اطلاعات كامل اراپه مي دهد كه اين هم براي حرفه اي ها بايد مهم باشد
Femchi
09-23-2004, 11:47 PM
اينكه مشخصه داشتن بافر چه تاثيري در سرعت و كارهاي خاص داره دقيقا شبيه به كش سي پي يو ولي منظورم كلي بود يه جور ثبات خاص توي هاردهاي مكستور ميشه پيدا كرد كه به من مشتري و يوزر اطمينان ميده اصل بازاريابي ديگه :lol:
saghy
09-24-2004, 02:44 AM
سلام
دوست عزيز كه شما با كار تدوين فيلم سر و كار داريد و موارد مشابه آن
در مورد انتخاب هارد براي اين كارها بايد بگم كه هارد هاي SCSI هاردهاي صنعتي ميباشند كه براي موارد كاري و شرايط دائمي كار استفاده ميشوند . عموما اين گونه هارد ديسك ها به دليل داشتن پهناي باند بيشتري نسبت به هاردهاي ATA داراي سرعت انتقال اطلاعات بالاتري بوده و همچنين به دليل تكنولوژي خاص ساخت آنها داراي عمر بسيار بالاتري نسبت به بقيه مدلها ميباشند
خب البته كمي هم گران تر هستند ولي براي كساني كه يك سري كار داعمي با هارد دارند در دراز مدت به صرفه تر است
حالا واسه يكي مثل من كه در طول يكسال حدود 25 تا ويندوز نصب ميكنه بنظرتون كدوم هارد بهتره؟ :|
saghy
09-27-2004, 05:21 AM
علي جان سلام
قربان تو 25 تا كه عددي نيست مال كامپيوتريست ها !!!
براي كارهاي خونگي هر دو هارد ديسك خوبن و تفاوت چنداني ندارن
زياد خودتون رو درگير اين و ان نكنيد . كه هر دوي اينها بعضي وقتا به شانس طرف هم بستگي داره !
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.