PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش تنظيمات Recycle Bin



double_n
31-05-2005, 16:07
آموزش تنظيمات Recycle Bin

از:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


Recycle Bin قسمتی از ويندوز است که مسئوليت نگهداری فايلهای حذف شده از سيستم بصورت محلی را عهده دار است و دارای يک پنجره جهت تغيير و کنترل تنظيمات و نحوه عملکرد است که در اينجا به آن اشاره ميشود:

هنگاميکه قصد حذف کردن يک فايل و يا پوشه را داريد يک جعبه محاوره ای جهت تاييد حذف ظاهر ميشود که شما ميتوانيد با طی مراحل زير از ظاهر شدن اين پيغام جلوگيری کنید:

1 - بر روی Recycle Bin کليک راست نماييد و Properties را انتخاب کنيد
2- در پايين برگه Global گزينه Display Delete Confirmation Dialog وجود دارد که بصورت پيشفرض در حالت انتخاب قرار دارد و بايد آن را از حالت انتخاب خارج کنید



Recycle Bin بطور پیشفرض يک تنظيم يکسان برای کليه درايوها اعمال ميکند که شامل درصد استفاده حجم يک درايو برای اطلاعات حذف شده ميباشد. شما ميتوانيد با انتخاب گزينه Configure Drives independently تنظيمات هر درايو را به دلخواه تغيير دهيد. بعنوان مثال شايد محتويات يکی از درايوهای شما فقط شامل چرک نویسها و فايلهای موقتی و يا اطلاعاتی باشد که اهميتی ندارند و نيازی نيست بعد از حذف به Recycle Bin منتقل شوند تا حجم درايو را اشغال کنند. در اين صورت به برگه درايو مورد نظر رفته و گزينه Do Not Move Files to Recycle Bin را فعال کنيد. همچنين اين امکان وجود دارد حجم مورد استفاده Recycle Bin را تغيير دهيد.
نکته ای که يادآوری آن ضروری است اين است که متاسفانه چنانچه اطلاعات از يک منبع به اشتراک گذاشته شده در شبکه توسط يک از کاربرها حذف گردد به Recycle Bin منتقل نميشود و ويندوز 2000 نيز راه حلی برای اين مشکل ارائه نداده هر چند ميتوان از برنامه های شرکتهای ثالث برای بازيابی اطلاعات استفاده کرد. اين مشکل در ويندوز دات نت رفع شده است.