PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طريقه فرمت كردن موبايل نوكيا ( برگشت به تنضیمات کارخانه ای )






    

n_yaghmaei
28-11-2006, 00:48
فلش كردن گوشي هاي نوكيا عملي است براي تقويت و پاك كردن تمام برنامه هاي غير نصبي موبايل (مانند ويروسهاي نا خواسته )
در صورتي كه گوشي مشكل اساسي داشته باشد بهترين و راحت ترين كار فلش كردن آن است.
براي اين كار شما گوشي خود را خاموش كنيد و (بهتر است تا سيم كارت و يا مموري كارت خود را برداريد )
در حين اينكه گوشي خاموش است 3 كليد ×(ستاره) 3و سبز (كليد اتصال ) را فشار دهيد و از كس ديگري درخواست كنيد تا گوشي را روشن كند پنجره اي باز مي شود كه كه در آن قسمت نوشته شده formatting صبر كنيد تا پنجره كاملا مشكي شود پس از آن گوشي در خواست سيم كارت مي نمايد گوشي را خاموش كرده و و سيم كارت و مموري كارت را قرار دهيد پس از آن گوشي را روشن كنيد
اگر سيم كارت درون گوشي باشد احتمال 0.1% سوختن سيم كارت مي باشد اما احتياط شرط عقل است
سوالهاي خود را در باره همين موضوع در همين تاپيك بپرسيد
ممنون
n_yaghmaei

ghaffar
28-11-2006, 02:08
لطفا يكي توضيح بده به اين كار چي ميگن؟ فلش يا فرمت؟ فرق اين دو با هم چيه؟

Hamid110
28-11-2006, 02:45
سلام . .

اين كار فلش كردن نيست . . بلكه فرمت كردن گوشي هستش . .

فلش كردن احتياج به دستگاه داره كه خيلي هم طول ميكشه . .

وقتي گوشي اي رو فلش ميكنند . . كل سيستم نرم افزاري گوشي حذف ميشه . . و بعد دوباره اون رو روي گوشي ميريزند . .

ممنون . .

موفق باشي . .

eblis_tarsnak
29-11-2006, 11:51
سلام . .

اين كار فلش كردن نيست . . بلكه فرمت كردن گوشي هستش . .

فلش كردن احتياج به دستگاه داره كه خيلي هم طول ميكشه . .

وقتي گوشي اي رو فلش ميكنند . . كل سيستم نرم افزاري گوشي حذف ميشه . . و بعد دوباره اون رو روي گوشي ميريزند . .

ممنون . .

موفق باشي . .
کاملا" درسته
ولی اگه میشه یکی توضیح بده چجوری فلش میکنن؟درسته که میگن flash box میخواد؟

علی فلاح
30-11-2006, 15:54
يكي از دوستانم كه گوشي 6270 (مدل كشويي) نوكيا داره (اگه اسمش رو دقيق گفته باشم)
كه با تغيير كد گوشي كه قبلاَ 12345 بوده به يك كد 8 رقمي تغيير داده و جالب اينكه يادش رفته
چطور ميشه اون رو دوباره به همان حالت اول باز گردوند يعني دوباره بشه 12345
آيا با فرمت كردن اين كار انجام ميشه يانه
نحوه فرمت كردن اين نوع گوشيها به چه صورت هست (در حالت خاموش بودن كامل گوشي)
به هرحال اگر به هر طريقي كه انجام ميشه به من (البته به دوستم ) كمك كنيد؟
در گوشیهایی مانند 6600 و 6630 و... با نگهداشتن 3 دکمه مخصوص میشه این کار را انجام داد ولی در گوشی 6270 نشد و فقط گوشی دوباره روشن میشد.
متشكرم

علی فلاح
02-12-2006, 21:36
آقا
هیچ کس ، هیچی نمیدونه ...

GsM
02-12-2006, 23:56
يكي از دوستانم كه گوشي 6270 (مدل كشويي) نوكيا داره (اگه اسمش رو دقيق گفته باشم)
كه با تغيير كد گوشي كه قبلاَ 12345 بوده به يك كد 8 رقمي تغيير داده و جالب اينكه يادش رفته
چطور ميشه اون رو دوباره به همان حالت اول باز گردوند يعني دوباره بشه 12345
آيا با فرمت كردن اين كار انجام ميشه يانه
نحوه فرمت كردن اين نوع گوشيها به چه صورت هست (در حالت خاموش بودن كامل گوشي)
به هرحال اگر به هر طريقي كه انجام ميشه به من (البته به دوستم ) كمك كنيد؟
در گوشیهایی مانند 6600 و 6630 و... با نگهداشتن 3 دکمه مخصوص میشه این کار را انجام داد ولی در گوشی 6270 نشد و فقط گوشی دوباره روشن میشد.
متشكرم


براي فلش كردن با كد يا گوشي رو به حالت كارخانه ايي حتما به اون كد نيازمندي. فقط از طريق اون 3 دكمه ميشه كه شما ميگي جواب نميده ولي من فكر كنم اگه يه باره ديگه درست انجام بدي جواب ميده.3 × سبز (و سپس گوشي رو روشن كنيد)

Hamid110
03-12-2006, 07:26
يكي از دوستانم كه گوشي 6270 (مدل كشويي) نوكيا داره (اگه اسمش رو دقيق گفته باشم)
كه با تغيير كد گوشي كه قبلاَ 12345 بوده به يك كد 8 رقمي تغيير داده و جالب اينكه يادش رفته
چطور ميشه اون رو دوباره به همان حالت اول باز گردوند يعني دوباره بشه 12345
آيا با فرمت كردن اين كار انجام ميشه يانه
نحوه فرمت كردن اين نوع گوشيها به چه صورت هست (در حالت خاموش بودن كامل گوشي)
به هرحال اگر به هر طريقي كه انجام ميشه به من (البته به دوستم ) كمك كنيد؟
در گوشیهایی مانند 6600 و 6630 و... با نگهداشتن 3 دکمه مخصوص میشه این کار را انجام داد ولی در گوشی 6270 نشد و فقط گوشی دوباره روشن میشد.
متشكرم
سلام . .

ببين با كد . .
#7370#* ميشه فرمت كرد . . ! :) بعد از اين كد لوك كد خواسته ميشه كه اگه تغيير نداده باشي . . 12345 هستش . .

در ضمن دوستان . . چون اين تاپيك هيچ ارتباطي به طريقه فلش كردن موبايل نوكيا نداره . . اون رو به طريقه فرمت كردن موبايل نوكيا تغيير دادم . .

ممنون . . :)
حميد

majidmajid
07-12-2006, 08:06
من گوشی خمودم رو)6600 ) به خاطر ایرادی که داشت باهمان روش گرفتن
3کلیدوروشن کردن گوشی فرمت کردم اما نه سیم کارد رودراوردم نه
مموری کارد رو وهردوشون سالمند

mohammad hamed
09-12-2006, 09:26
سلام . .

ببين با كد . .
#7370#* ميشه فرمت كرد . . ! :)

حميد
اول مي خواستم ببينم كه اين كد رو چه جوري بايد وارد كرد.

در حين اينكه گوشي خاموش است 3 كليد ×(ستاره) 3و سبز (كليد اتصال ) را فشار دهيد

در ضمن يعني اگه اين كار رو بكنيم باز هم از ما لوك كد مي خواد؟؟؟؟؟؟

علی فلاح
09-12-2006, 20:09
گوشی من 6600 هست بارها و بارها اون رو به حالت تنظیمات کارخانه ای و حتی چندین بار هم کلاً فرمت کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد(منظورم سوختن سیم کارت یا مموری کارت) و بعد از فرمت کردن دوباره به حالت اول برگشت و خیلی هم خوب کارکرد.
ولی مدل 6270 را من چند بار خاموش کرده و از طریق 3 دکمه ... و از کسی هم خواستم که برام روشن کنه ولی ظاهراً این 3 دکمه برای این سری از گوشیها عمل فرمت رو انجام نمیده و اتفاقاً گوشی خیلی سریع روشن شد.
چون کد سکریتی گوشی تغییر کرده در حالت روشن نمیشه اون رو فرمت کرد چون از ما کد میخواد و چون کد رو هم فراموش کردیم بنابراین این کار بیفاید ه هست
ولی در صورت خاموش بود ن گوشی از ما کدی در خواست نمیکنه
لذا از دوستان عزیزی که نحوه فرمت گوشی 6270 رو بلد هستند میخوام که روشش رو در این تاپیک بنویسند...
متشکرم

roohandeh
10-12-2006, 09:19
با سلام
نوكيا 6270 فرمت نميشه

Kolang
10-12-2006, 09:30
با سلام
نوكيا 6270 فرمت نميشه


واسه اینکه این روش فقط روی گوشیهای سیمبین 7 و 8 قابل اجراست

Kolang
10-12-2006, 09:32
اول مي خواستم ببينم كه اين كد رو چه جوري بايد وارد كرد.

در حين اينكه گوشي خاموش است 3 كليد ×(ستاره) 3و سبز (كليد اتصال ) را فشار دهيد

در ضمن يعني اگه اين كار رو بكنيم باز هم از ما لوك كد مي خواد؟؟؟؟؟؟


وقتی میخوای شماره بگیری چکار میکنی؟
این بار اون عبارت رو وارد کن

نه عزیز من. اگه بخوای از روش 3 دکمه استفاده کنی دیگه لاک کد نمیخواد

mohammad hamed
10-12-2006, 10:19
وقتی میخوای شماره بگیری چکار میکنی؟
این بار اون عبارت رو وارد کن


دوست عزيز
اين كد رو زماني كه تلفن روشن هست بايد بزنم يا وقتي كه خاموش در شمن پس از زدن آخرين حرف بايد كليد ديگري را بزنم يا خير.
آيا بايد اين كليد ها را با هم داشته باشم يا خير.
در ضمن اين كد چه فرقي با داشتن آن سه كليد دارد.
ممنون
منتظر هستم

علی فلاح
12-12-2006, 19:20
آقایان بالاخره چی کار باید کرد؟
6270 رو چکار کنیم ؟ بندازیم دور ؟
فرمت نمیشه کرد ؟ نمیشه کد سکریتی رو به همان 12345 برگردوند؟
منتظرم
خداحافظ...

علیرضا خارجی
11-04-2007, 02:08
این چه مبایلی 6270 ؟ من تنضیمات کرخونه کردم مموری کارتش قفل کرد همین الانم باهاش در گیرم

nimaworld1
31-10-2007, 10:56
سلام :دوست عزیز گوشیهای مدل قدیم مثل 6600-6670-7610-6630-6680 ..... بیشترشون درحالت خاموش با گرفتن همزمان سه کلید *-3 -دکمه سبز وروشن کردن گوشی با کلید پاور که تا شروع فورمت نباید کلیدها را رها کرد فورمت میشن یعنی همه چیز پاک میشه . راه دوم: میتوان از کد # 7370#* استفاده کرد که البته با زدن این کد دوباره گوشی از شما کد امنیتی رو میخواد که اگر تغییر نداده باشی 12345 که همان کد اصلی نوکیاست باید بهش بدی اگر نشد گوشی باید فلش بشه که این کار شما نیست . برای تغییر کد امنیتی باید 5 settings>security>phone and sim >lock code>1234 دوبار کد جدید > ok وکد تنظیم کارخانه هست # 7780#* یعنی هیچ چیز پاک نمیشه بلکه تنظیمات گوشی بحالت اولیه بر میگرده . کلی
يكي از دوستانم كه گوشي 6270 (مدل كشويي) نوكيا داره (اگه اسمش رو دقيق گفته باشم)
كه با تغيير كد گوشي كه قبلاَ 12345 بوده به يك كد 8 رقمي تغيير داده و جالب اينكه يادش رفته
چطور ميشه اون رو دوباره به همان حالت اول باز گردوند يعني دوباره بشه 12345
آيا با فرمت كردن اين كار انجام ميشه يانه
نحوه فرمت كردن اين نوع گوشيها به چه صورت هست (در حالت خاموش بودن كامل گوشي)
به هرحال اگر به هر طريقي كه انجام ميشه به من (البته به دوستم ) كمك كنيد؟
در گوشیهایی مانند 6600 و 6630 و... با نگهداشتن 3 دکمه مخصوص میشه این کار را انجام داد ولی در گوشی 6270 نشد و فقط گوشی دوباره روشن میشد.
متشكرم

zedhal632
05-11-2007, 01:29
فرمت کردن گوشی n71 چه جوریه منو راهنمایی کنید

snow chem
09-11-2007, 03:05
ميخوام گوشيمو فرمت كنم.
چجوري از فون مموريم بك آپ بگيرم؟؟؟
من هر چى تو كامپيوتر كپى پيست ميكنم ناقص مياد !

گوشيم N71
ميشه لطفا يكى يه چيزى بگه؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

KINGTATu
10-11-2007, 19:23
ميخوام گوشيمو فرمت كنم.
چجوري از فون مموريم بك آپ بگيرم؟؟؟
من هر چى تو كامپيوتر كپى پيست ميكنم ناقص مياد !

گوشيم N71
ميشه لطفا يكى يه چيزى بگه؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هم می تونید از طریق ps suite در کامپیوتر این کار رو انجام بدید هم می تونید در گوشی به toolsبرید و در قسمت memory card -> backup phone memory رو انتخاب کنید و بعد از فرمت کردن با کد #7370#* دوباره به مموری برید و restore کنید

f.yazdani
17-01-2008, 17:52
من اين كارو براي گوشيم كه 7500 هست انجام دادم ولي عملي نشد ديگه چه كاري ميتونم بكم؟

f.yazdani
17-01-2008, 17:54
من اين كارو برا گوشيم كه 7500 هست انجام دادم ولي عملي نشد چه كار ديگه اي ميتونم بكنم؟

poyakaz
28-01-2008, 01:04
keygen system tools 6600 ro mikham mamnon misham harki dare baram befreste