PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Counter strike 1.6 -- بازی بصورت آنلاین



hamedy
19-11-2006, 02:13
سلام، من counter strike 1.6 رو دانلود کردم (300 مگ) حالا نمیشه بازی کنم !
یعنی وقتی سرور تو قسمت favorite ادد میکنم ادد نمیشه و هیچ اروری هم نمیده! چه کار کنم..
در ضمن وقتی هم تو قسمت Internet -- find servers میرم هم ارور class C میده!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میشه یکی یه کمکی کنه!؟ :sad:

Oracle_Eldorado
19-11-2006, 14:11
عزيزم منم اولا با Dial Up وصل ميشدم اين پيغام رو ميداد .
بايد با ADSL بازي كنيد .
اگه هم با ADSL وصل ميشي بايد Patch جديد نصب كني .

hamedy
19-11-2006, 14:59
عزيزم منم اولا با Dial Up وصل ميشدم اين پيغام رو ميداد .
بايد با ADSL بازي كنيد .
اگه هم با ADSL وصل ميشي بايد Patch جديد نصب كني .
سلام خیلی ممنون جواب دادین من 128 دارم ..

میشه در باره ای patch ها یبیشتر بگید.. من چی رو باید دانلود کنم؟!

Oracle_Eldorado
20-11-2006, 02:57
سلام خیلی ممنون جواب دادین من 128 دارم ..

میشه در باره ای patch ها یبیشتر بگید.. من چی رو باید دانلود کنم؟!
----------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزيز ميتوني از اين سايت Patch مورد نظرت رو دانلود كني
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعداً يك مقاله كامل در مورد Patch ها و انواع آنها رو بهت ميدم . :blush:

*Batman*
20-11-2006, 05:20
سلام.
1-من با ديال آپ بازي ميكنم بدون مشكل.شما كه ADSL داري چه بهتر.
2-يكي از لينكهاي زير رو دانلود كن((پچ))
3-Find Server نكن چون شماره سريالت معتبر نيست نميتوني به سرورهاي خارجي وصل بشي.بلكه بايد از سرورهاي ايراني استفاده كني.
4-نيازي به ADD Server نيست.براي منم ADD نميكنه.تو صفحه اصلي بازي كنسول را باز كن و بنويس:
Connect xxx.xxx.xxx.xxx
X ها در واقع آدرس سرور هستند كه به صورت IP بعد از عبارت Connect قرار ميدي و Enter ميكني تا وارد بازي بشي.
در زير من آدرس يه سرور ايرانيو گذاشتم كه بري بازي كني.
پچ رو هم دانلود ميكني و تو پوشه اصلي بازي كپي ميكني.بعد فايل Hl.exe را اجرا ميكني.
از اونجا Change Game رو ميزني و Counter-Strike رو انتخاب ميكني و بعد وارد صفحه بازي كانتر ميشي.
اونجا كنسول رو باز ميكني و آدرس سرور رو ميدي تا وارد بازي بشي.

CS Patch 28

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

CS Patch V27

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر دو 26 مگابايت حجم دارن و هر دو به خوبي كار ميكنن.من پيشنهاد ميكنم از پچ27 استفاده كني((پچ 28 هم خوبه))
اينم آدرس سرور: 85.9.68.10:27015
مثلا تو كنسول مينويسي : Connect 85.9.68.10:27015

hamedy
20-11-2006, 13:21
سلام.
1-من با ديال آپ بازي ميكنم بدون مشكل.شما كه ADSL داري چه بهتر.
2-يكي از لينكهاي زير رو دانلود كن((پچ))
3-Find Server نكن چون شماره سريالت معتبر نيست نميتوني به سرورهاي خارجي وصل بشي.بلكه بايد از سرورهاي ايراني استفاده كني.
4-نيازي به ADD Server نيست.براي منم ADD نميكنه.تو صفحه اصلي بازي كنسول را باز كن و بنويس:
Connect xxx.xxx.xxx.xxx
X ها در واقع آدرس سرور هستند كه به صورت IP بعد از عبارت Connect قرار ميدي و Enter ميكني تا وارد بازي بشي.
در زير من آدرس يه سرور ايرانيو گذاشتم كه بري بازي كني.
پچ رو هم دانلود ميكني و تو پوشه اصلي بازي كپي ميكني.بعد فايل Hl.exe را اجرا ميكني.
از اونجا Change Game رو ميزني و Counter-Strike رو انتخاب ميكني و بعد وارد صفحه بازي كانتر ميشي.
اونجا كنسول رو باز ميكني و آدرس سرور رو ميدي تا وارد بازي بشي.

CS Patch 28

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

CS Patch V27

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر دو 26 مگابايت حجم دارن و هر دو به خوبي كار ميكنن.من پيشنهاد ميكنم از پچ27 استفاده كني((پچ 28 هم خوبه))
اينم آدرس سرور: 85.9.68.10:27015
مثلا تو كنسول مينويسي : Connect 85.9.68.10:27015
سلام خیلی ممنون این روش رو معرفی کردین الان امتحان کردم و جواب داد .. خلاصه خیلی ممنون از همه ..
راستی من پچ 27 امتحان كردم!

مرسی! :) بای

Oracle_Eldorado
20-11-2006, 15:32
ايول بتمن جان
پس مشكل من هم با Dial Up همين بوده
واقعاً دستت درد نكنه

Oracle_Eldorado
23-11-2006, 11:18
بتمن وقتي كه پچ رو اجرا ميكنم همه نوشته ها به صورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هستش
بعد هم وقتي مسير بازي رو ميدم كه كپي كنه يه ارور ميده . ارور هم اينه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چيكارش كنم ؟

Oracle_Eldorado
23-11-2006, 11:24
بتمن جان اون كارهايي رو كه گفتي كردم ولي اين پيغام رو ميده
d:\1.jpg

Oracle_Eldorado
23-11-2006, 11:26
Your .dll [cldlls\client.dll] differs from the server's

Oracle_Eldorado
23-11-2006, 11:27
اين سرور هميشه بازه ؟
يا زمان مشخصي داره؟
اگه داري يه چندتا سرور ديگه هم بزاري ممنون ميشم

Oracle_Eldorado
23-11-2006, 11:30
بتمن اين سرور ها زمان مشخصي دارند يا هميشه باز هستند ؟

Oracle_Eldorado
23-11-2006, 11:52
اين سرور ها زمان مشخصي دارند؟
يا هميشه باز هستند ؟

Oracle_Eldorado
23-11-2006, 12:39
من به اين فايل نياز دارم
از اين فيال من ايراد ميگيره
اگه ميشه مال خودتون براي من Upload کنید
client.dll در این آدرس زیر وجود دارده
Cstrike\cl_dlls

mrmostafa
15-05-2009, 19:48
الان سرور آنلاین نیستش برای بازی کانتر؟؟؟ من ورژن 1.6 رو دارم اون پچ برای چی هستش من ندارم اون رو؟؟؟؟ میشه توضیح بدین چیکار باید بکنم ؟؟؟؟

PEYMAN579
18-05-2009, 15:43
سلام.
1-من با ديال آپ بازي ميكنم بدون مشكل.شما كه ADSL داري چه بهتر.
2-يكي از لينكهاي زير رو دانلود كن((پچ))
3-Find Server نكن چون شماره سريالت معتبر نيست نميتوني به سرورهاي خارجي وصل بشي.بلكه بايد از سرورهاي ايراني استفاده كني.
4-نيازي به ADD Server نيست.براي منم ADD نميكنه.تو صفحه اصلي بازي كنسول را باز كن و بنويس:
Connect xxx.xxx.xxx.xxx
X ها در واقع آدرس سرور هستند كه به صورت IP بعد از عبارت Connect قرار ميدي و Enter ميكني تا وارد بازي بشي.
در زير من آدرس يه سرور ايرانيو گذاشتم كه بري بازي كني.
پچ رو هم دانلود ميكني و تو پوشه اصلي بازي كپي ميكني.بعد فايل Hl.exe را اجرا ميكني.
از اونجا Change Game رو ميزني و Counter-Strike رو انتخاب ميكني و بعد وارد صفحه بازي كانتر ميشي.
اونجا كنسول رو باز ميكني و آدرس سرور رو ميدي تا وارد بازي بشي.

CS Patch 28

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

CS Patch V27

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر دو 26 مگابايت حجم دارن و هر دو به خوبي كار ميكنن.من پيشنهاد ميكنم از پچ27 استفاده كني((پچ 28 هم خوبه))
اينم آدرس سرور: 85.9.68.10:27015
مثلا تو كنسول مينويسي : Connect 85.9.68.10:27015


Your .dll [cldlls\client.dll] differs from the server's

سلام من ادرسي كه شما داده بوديد رو زدم ولي ارور 404 ميده هر دوتا پچ هات
اطفا راهنماييم كنيد