PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بلاک کردن شماره های مزاحم



afshin2
27-05-2005, 21:47
آیا نرم افزاری وجود دارد که پس از نصب بر روی گوشی بتواند شماره هایی که مایل نیستیم با ما تماس بگیرند را بلاک کند؟ متشکرم

MaFia
28-05-2005, 00:41
چندين برنامه براي اين كار است كه قبلا معرفي شده در بخش قديمي : معرفي چندين بازي ها و نرم افزار

afshin2
05-06-2005, 15:49
با سلام و احترام
برنامه هایی که برای این کار معرفی کرده بودید همه از روی سایت برداشته شده بودند. ممکن است برای دانلود آن ها آدرس های صحیح را ذکر کنید؟
ضمنا گوشی من سامسونگ ٍE310 است.
متشکرم

kiarash3500
14-11-2006, 02:37
اگه میشه برای 6630 هم بذارین

Hamid110
14-11-2006, 07:19
اگه میشه برای 6630 هم بذارین
سلام . .

دوست گرامي . . من هر برنامه اي در اين مورد گرفتم ، كار نكرده . . نميدونم چرا . . ! :sad:

baharp
10-01-2007, 07:42
سلام
من هم ازتون میخوام که مجددا این برنامه ها رو بذارین ؟!
(گفتم شاید آمار درخواستها بالا بره یکی زحمت آپ کردنو بکشه)

bidastar
10-01-2007, 15:50
دوستان عزیز
اسم برنامه Blacklister هست که می تونین با یه سرچ کوچولو تو اینترنت این نرم افزار کم حجم رو دانلود کنید

bidastar
10-01-2007, 15:56
گزینه ی · Download - USA (blacklister1.1.sis) o
رو برای دانلود کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirgooran
10-01-2007, 18:16
نسخه ي جاواي اينو نداريد؟

rw280s
10-01-2007, 20:24
آیا نرم افزاری وجود دارد که پس از نصب بر روی گوشی بتواند شماره هایی که مایل نیستیم با ما تماس بگیرند را بلاک کند؟ متشکرم

با سلام...
از این نمونه برنامه ها قبلا چندین نمونه معرفی شده و چیز تکراری هست عزیزم...
موفق باشید.

bidastar
10-01-2007, 22:42
دوست من اگه الآن شما اینو نمی گفتی چی میشد؟
مطمئن باش بدا"برا خودت هم سوال تکراری پیش میاد....

NINTENDO_DS
10-01-2007, 23:08
من بلک لیست جاوا تا حالا ندیدم و فکر نکنم باشه

شیدا
11-01-2007, 13:09
نسخه ي جاواي اينو نداريد؟

اگه برای سونی اریکسون میخوای، خود سونی اریکسون این برنامه رو داره، لازم نیست برنامه ای نصب کنید

Monica
11-01-2007, 13:20
اگه برای سونی اریکسون میخوای، خود سونی اریکسون این برنامه رو داره، لازم نیست برنامه ای نصب کنید
جدی؟ من Z610 دارم یه مدت هم W550 داشتم وهیچ کدوم هم بلک لیست نداشت... فقط یه اکسپت لسیت داره با ظرفیته حدوده 10 15 تا شماره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می شه بگید بلک لیستش کجاست؟

komi_001
14-01-2007, 00:17
salam
hamaton bemodele goshiye in doste aziza tavajoh kardiiiiiiiiiin
E310 ssam hast
ke ghabeliyate barname khordan ro ham nadare ye goshiye tasho hast in goshi narm afzar khor nist
balack liste sis ham yeki az in barnamehast ke to hame goshiye nokia sriye 60 be bala ham taghriban nesfo nim che suport mikone
khosh bashin

M O H S E N
14-01-2007, 14:34
سلام . .

دوست گرامي . . من هر برنامه اي در اين مورد گرفتم ، كار نكرده . . نميدونم چرا . . ! :sad:


من که نرم افزار بلک لیست رو قبلا امتحان کردم جواب داده