PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : من براي گوشيم "K750" پسورد گذاشتم حالا يادم رفته ; چی کار کنم ؟




    

Geeksboy
15-11-2006, 19:24
من براي گوشيم پسورد گذاشتم حالا يادم رفته.
چيكا كنم؟
مدل گوشيم K750
ميخوام پسورد رو بردارم,پسورد قبلي ميخواد.
كمك............................................

Hamid110
15-11-2006, 20:23
سلام . .

نام تاپیک رو ویرایش کردم . . تا اگه کسی بلد بود سریع جواب شما رو بده . .

موفق باشید . .

WooKMaN
15-11-2006, 21:09
عزيزدل ، من واسه گوشي هاي Symbian OS برنامه ديدم كه پسورد رو برداره !

اما واسه گوشي هاي تحت جاوا نديدم ! اگه هست كه دوستان كمك ميكنن ...

اما اكه پيدا نكردي فلش آخرين راه ...

zeynal
16-11-2006, 03:41
ـــــــلام
عرض شود حضور رفقا گوشی منم کا750 هست و یکبار همین مشکل برام بوجو د اومد
هیچ کاریش نتونستم بکنم دوستانی هم که در این زمینه کار میکردند نتونستن
یه فروشنده گوشی گفت حتما باید گوشی رو ریست کنی
توی منوهای گوشی قسمتی هست که هم میشه قسمت به قسمت ریست کرد هم اینکه کلی ریست کنی
یادت باشه اگه عکس یا فایلی داری که نمیخوای از دست بدی حتما قبلش بکاپ ازش بگیر چون ریست کلی که بکنی تمام اطلاعات گوشیت از بین میره




.

Mehdi_Full
17-11-2006, 06:58
دوست عزيز راهي جز فلش كردن نداري
زينال جان اگه قرار باشه با يه مستر ريست پسورد يه گوشي بپره كه ديگه نميشه اسمش رو گذاشت پسورد
با اين كار امكان پذير نيست دوست من
موفق باشي

M O H S E N
17-11-2006, 11:31
فلش كردن تنها راه شما است برادر

alakdolak
17-11-2006, 11:48
گوشي شما فقط unlockميخواد با يه باكس مثل setoolsياusb smartو در يك دقيقه باز ميشود.
با من تماس بگير
alakdolakman@yahoo.com

Geeksboy
17-11-2006, 14:17
منم ميخوام فلش كنم پسورد ميخواد

zeynal
18-11-2006, 05:20
دوست عزيز راهي جز فلش كردن نداري
زينال جان اگه قرار باشه با يه مستر ريست پسورد يه گوشي بپره كه ديگه نميشه اسمش رو گذاشت پسورد
با اين كار امكان پذير نيست دوست من
موفق باشي


ــــــلام
عرض شود حضور اقا مهدي گل گلاب
اقا گفتم كه يه بار گوشي من اينجوري شد من اطلاعات چنداني دراينموردنداشتم الانم البته خيلي ندارم يكي از رفقايي كه توي كار گوشي هست اينطوربمن گفت وقتي هم گوشي رو بردم پيشش گفت درستش كردم
الان كه ميگي باخودم فكر ميكنم شايد فلش كرده يا يه كار ديگه ولي قبل ازينكه برم سراغش گفت ريست كن ! شايدم ميخواسته قلق كارش رو كسي ياد نگيره ! ازين دوستم بعيد نيس !
در هر صورت ممنون كه راهنمايي كردي
ياعلي

.

Geeksboy
18-11-2006, 16:31
بابا تورو خدا بيخيال فلش من كلي چيز تو گوشيم دارم.

Mehdi_Full
18-11-2006, 18:03
گوشي شما فقط unlockميخواد با يه باكس مثل setoolsياusb smartو در يك دقيقه باز ميشود.
با من تماس بگير
alakdolakman@yahoo.com
دوست من خلاصه اگه بخواي Unlock هم بكني بايد وسايل فلش رو داشته باشي ديگه درسته ؟؟؟

Geeksboy
20-11-2006, 17:53
بابا كمككككككككككككككككككككككك ككككككككككككككككك

Geeksboy
23-11-2006, 15:10
اين ابزار فلش چيه؟؟

Mehdi_Full
24-11-2006, 09:45
اين ابزار فلش چيه؟؟
دوست من شما وقتت رو الكي تلف نكن ابزار فلش سخت افزاري هست نه نرم افزاري
يعني اينكه كار خودت نيست بايد ببري بيرون و بدي دست اين تعميركارهاي گوشي و برات فلش كنن زياد هم وقتت رو نميگيرن نهايتا يك ربع و بعد گوشيت فلش ميشه البته قبلش بگو كه منوي فارسي رو هم اضافه كنن
البته اون دوستمون هم كه گفت بايد قفلش باز بشه بازم با همين ابزار فلش هست كه اگه تو تهران باشي ميتوني بري به پاساژ علاالدين و رديفش كني ;)
موفق باشي :)

Geeksboy
30-11-2006, 15:07
مرسي......