View Full Version : از كدام سري كارت گرافيك استفاده ميكنيد؟
shabab
09-11-2004, 03:12 AM
هدف از اين نظرسنجي مقايسه اين دو سري كارت گرافيك است.
Sadjad Sharifian
09-11-2004, 03:19 AM
GeForce واقعا حرف نداره!! Ram كارت من 128 هستش و من تاحالا به هيچ مشكلي بر نخوردم!! در صورتي كه خوب (زياد) هم ازش كار كشيده ام!!!
اگه قرار باشه يكي رو انتخاب كنم اون انتخاب فقط GeForce هست 8)
Amir_P30
09-12-2004, 03:45 AM
منم اگه قرار باشه يكي رو انتخاب كنم اون هم ATI مدل رادئون است
30naa
09-19-2004, 04:05 AM
maloome Gforce behtare vali man khodam radeon 9200 pro daram. bare man khoobe okheili raziam
mhentezari
09-19-2004, 01:05 PM
اگه بخواي كار حرفه اي بكني مثلا با 3ds max کار کنی ati بهتره. اما اگه بیشتر بازی می کنی GForce بهتره.[/quote]
rezabush
09-19-2004, 05:31 PM
من از asus gfors fx 5200 استفاده مي كنم و با تستي كه ازش گرفتم اونم به صورت حرفه اي هم براي بازي خوبه هم براي كارهاي گرافيكي در سطح بالا
Ali Daie
09-19-2004, 06:15 PM
البته كه Gforce بهتره اونم 3 چيپش :D :)
Amir_P30
09-19-2004, 10:32 PM
من آخرين مقايسه ايي كه از اين 2 كارت گرافيك خوندم(البته قبل از به بازار اومدن اين مدله جديده جي فورس)
كارت گرافيك ATI تونسته بودم با فاصله زيادي كارت هاي گرافيك جي فورس رو پشت سر بزاره.
**اين مقايسه توسط مجله معتبر پي سي ورولد انجام گرفته بود***
من خودم ATI دارم و نه در بازي و نه نرمافزار تابحال به هيچ مشكلي برخورد نكرده ام.اما به نظر من واسه بازي بهتره از GFS وبراي گرافيك از ATI استفاده كنيد.
Femchi
09-23-2004, 12:31 PM
سلام
آقا كارتهاي گرافيك هر كدوم واسه خودشون دنيايي دارند شيك ترين كارتي كه داشتم و هيچ جا كم نياورد كارت geforce 5600 256 mbبا 128 كيلو بايت رندر بود اما جدا در مورد رندر های گرافیکی مخصوص نرم افزارهای حرفه ای میتونم بگم ati خيلي قويه ولي براي بازي فقط geforce هيچ چيزي جاي اونو نميگيره چونكه واقعا توي باز كردن پك هاي فشرده گرافيكي داخل محيط بازيها سريع عمل ميكنه ولي ATI رو واسه بازي اصلا سفارش نميكنم دوستاني كه ميگند ما مشكل نداشتيم بايد اينو بدونن كه بعضي از بازيهاي جديد گزينه هايي دارند كه بتا بر نوع كارت گرافيك اونها رو فعال يا غير فعال ميكنند به طور مثال بازي اتومبيلراني داخل شهر اسمشم آندر گراند هست داخل تنظيماتش گزينه اي داره به اسم Motion Blur كه فقط كارت 128 به بالا اونو ميتونه ساپورت كنه و اگه گرافيك رو يه كم ببريد بالا همون 128 هم كم مياره .واقعا ديوانه ميكنه ادمو :mrgreen:
amir abbas
09-25-2004, 11:16 AM
اگه بخواي كار حرفه اي بكني مثلا با 3ds max کار کنی ati بهتره. اما اگه بیشتر بازی می کنی GForce بهتره
آقا بزار خیالتون را راحت کنم
اونایی که میخوان مکس و یا مایا به شکل حرفه ای کار کنند بدونند که کلیه کارتهای نسل radeon و gforce با این دو نرم افزار ناسازگاره و میتونید از خود سایت مایا و مکس این موضوع رو بررسی کنید
برای کارهای حرفه ای باید از کارتهای quadro شرکت nvidia استفاده بشه که ارزون ترینش 750000 تومن قیمت داره و بدرد بخورش 4 میلیون تومن قیمت داره البته یه سری شرکت دیگه هم هستند که تا حالا اسمشون رو نشنیدید چون فقط کارت های حرفهای برای این دو نرم افزار میسازن
البته گفتم این کارتها برای کارهای حرفه ایه نه این کارهایی که امثال من و شما با مایا و مکس انجام میدیم
من آخرين مقايسه ايي كه از اين 2 كارت گرافيك خوندم(البته قبل از به بازار اومدن اين مدله جديده جي فورس)
كارت گرافيك ATI تونسته بودم با فاصله زيادي كارت هاي گرافيك جي فورس رو پشت سر بزاره.
آقای امیر خان یه لینک بده من هم این تست رو ببینم چون تا اونجایی که من دیده بودم ati با اختلاف خیلی کم از nvidia جلو افتاده
Amir_P30
09-25-2004, 04:10 PM
آقای امیر خان یه لینک بده من هم این تست رو ببینم چون تا اونجایی که من دیده بودم ati با اختلاف خیلی کم از nvidia جلو افتاده
عزيز اين مطلب رو توي مجله دنياي الكترونيك و كامپيوتر خوندم كه نماينده سايت معتبر PCWORLD در ايران است و كليه مقالات اين سايت معتبر رو ترجمه مي كنند.
در ضمن در همين سالي كه گذشت كارت هاي گرافيك ATI ساخت شركت گيگا به عنوان بهترين كارت گرافيك سال رسيد
amir abbas
09-26-2004, 08:23 AM
خوب من هم چیزی رو که خوندم از مجله بزرگراه رایانه بود که این مجله هم ترجمه مطالب سایتها م مجله های معتبره
sourena
04-23-2005, 03:26 PM
فقط g`force :mrgreen: :arrow: :arrow:
mohammad2006
04-23-2005, 03:41 PM
خوب هر كدوم رو ترجيح ميديد دليل علميشو هم بگيد .
Sinagood
04-23-2005, 09:18 PM
Nvidia Geforce4 FX رو ترجیح میدم چون ساپورت nvidia خیلی خوبه و درایورهاشم از ATI برتری چشمگیری دارن
علاوه بر اون نمیدونم چرا در یه مجله نوشته که ATI جلو هست. آخه همه جا من دیدم که Nvidia Geforce4 FX 6800Ultra بهترینه :shock:
مخصوصا که MANUFACTURE شرکت Asus باشه
HamidFULL
04-23-2005, 10:59 PM
البته كه Gforce بهتره اونم 3 چيپش
:shock: :shock: :shock: :shock:
Nvidia Geforce4 FX 6800Ultra
:shock: :shock: :shock: :shock:
دوستان خواهش ميکنم حرفه ايی بحث کنيد البته کسايی که تا حدودی تو کار هستن ميدونن ATI مسخره بازی هست!
Hail NVIDIA! :arrow:
البته دوستان ما بايد يه بحث حرفه ايی در اين مورد راه بندازيم ولی فکر کنم هنوز زود باشه
Sinagood
04-24-2005, 06:03 PM
یعنی اشتباه من این قدر عجیب بود؟ آدم اعداد از دستش خارح میشن دیگه مخصوصا در شرایطی که اکثر کارتهای nvidia geforce4 هستن
چی زوده؟
چرا زود باشه؟ هر چه سریعتر بهتر
Mehdi_Best
04-24-2005, 07:41 PM
به نظر من همونطور كه بعضي از دوستان گفتن براي كارهاي گرافيكي ati و براي بازي ْGforce .
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.