PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگي نصب داس روي سيستم



mehdi parsafar
15-05-2005, 21:42
چطوري ميتوان داس رو بر روي كامپيوتر نصب كرد dos

masoud_35_teh
16-05-2005, 19:29
مهدي جان براي نصب داس اول اين چيزي كه مهمه وبايد بدوني اينه كه داس براي نصب درايو سي رو فرمت ميكنه .
وقتي ديسكت داس كه 3 تاست شما ديسكت اول رو ميداري وسيستم رو ريستارت ميكني .
ودر مرحله بعد عمل فرمت رو انجام ميده وريستارت ميكنه ودر مرحله بعدفايلها رو كپي ميكنه و ديسكت شماره 2 رو ميخواد و بعد شماره 3 .
اگر اطلاعات ديگه اي خواستيد بگيد.

Mehdi_Best
16-05-2005, 20:20
در ضمن داس از fat يا به عبارتي fat16 استفاده مي كنه و اگه اشتباه نكنم هر درايو رو بيشتر از 2 گيگابايت قبول نمي كنه.
به نظر من به جاي نصب داس بهتره كه ويندوز 98 رو در كنار ويندوز ايكس پي نصب كني. چون ويندوز 98 خودش داس رو داره و برنامه هاي تحت داس رو مي شه در ويندوز 98 اجرا كرد.

masoud_35_teh
16-05-2005, 21:21
آخه بعضي از برنامه ها فقط تحت داس اجرا ميشه وفقط بايد داس رو نصب كرده باشي و حتما اين دوستمون هم براي همين ميخواد داس رو نصب كنه وچون داس از فت 16 استفاده ميكنه بايد هارد رو اول پارتيشن كنه .كه حد اكثر مقداراون هم حدود 2.4 گيگابايته .

mehdi parsafar
16-05-2005, 23:03
dooste man aghaa masud khili mammnoon ke rahnemaeii kardi aghe mishe beghin ke en se taa disket roo az kojaa mishe peidaa kard .
mammnoon .

masoud_35_teh
18-05-2005, 13:24
بعضي از مغازه هاي كامپيوتري دارن البته اونايي كه با داس اشنايي دارن .
اگه خواستي بگين كدوم منطقه هستين تا من يه جارو معرفي كنم

Mehdi_Best
19-05-2005, 03:32
مهدي جان داس روي سي دي هايي كه برنامه هاي مختلف رو دارند مثل كينگ وجود داره. البته چون قديمي شده و ديگه كسي به اون صورت استفاده نمي كنه شايد همه جا نداشته باشند.
در مورد ويندوز 98 هم كه گفتم كاملا جاي داس رو برات پر مي كنه.
اگه در ويندوز 98 در قسمت تعيين نحوه خروج بري و آخرين گزينه رو بزني به محيط داس وارد مي شي و خيلي راحت كار مورد نظرت رو انجام مي دي. بدون اينكه نياز به پاراتيشن بندي براي داس داشته باشي.

Blue Rose
26-05-2005, 04:56
اگر شما نیز در نصب و یا اجرای برنامه قديمي مخصوص داس در ويندوز احیانا با مشکل مواجه هستید اصلا لازم نیست نگران باشید .

زیرا ويندوز XP تضمين نموده است که با تمام برنامه هاي قديمي سازگاري و همخوانی کامل داشته باشد.

شما می توانید در صورت بروز مشکل با برنامه ای خاص در ویندوز XP از سيستم حمايت سازگاري ویندوز استفاده کنید.

پس بر روي فايل اجرايي برنامه قدیمی و ناسازگار کليک راست کنید و پس از انتخاب Properties به صفحه Compatibility رفته و از این قسمت نام سيستم عاملي را در آنجا مي توانستيد برنامه را اجرا کرده و با آن کار کنید را انتخاب کنید.

سپس این قسمت را Ok کرده و از آن خارج شوید

حال برنامه را اجرا کنيد. احتمالا برنامه اجرا خواهد شد در صورتی که مشکل شما همچنان وجود داشت و با این کار نتوانستید آن را حل کنید لازم است تغييرات ديگري را نیزامتحان کنيد تا به نتیجه دلخواه برسید.

اگر تمام تلاش های شما با شکست مواجه شدند تنها یک راه حل دیگر در اختیار دارید و آن استفاده از Application Compatibility Tookit است این ابزار در CD ویندوز XP قرار دارد برای استفاده از آن باید در ابتدا CD ویندوز XP را در سی دی رام قرار داده و به سراغ پوشه Suppor Ttools برويد حال باید برنامه Act20.exe را اجرا کنید.

این ابزار حمایتی تمامی تغییراتی که لازم است برای سازگاری یک برنامه داده شود تا بدون اشکال اجرا شود را در سیستم اعمال می کند پس از طی این مرحله دیگر مطمئن باشید که هیچ برنامه ای غیر قابل استفاده در ویندوز XP نیست .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع :

masoud_35_teh
26-05-2005, 12:29
آقايان اين چيزهايي كه شما ميگيد بعصي هاشون هم درست ولي دقت كنيد شما داريد صورت مساله رو پاك ميكنيد .چون اين دوستمون سوالش اينو ميرسونه كه ميخواد
سيستم عامل داس رو نصب كنه .البته اگه تا الان منصرف نشده باشه

Mehdi_Best
26-05-2005, 15:50
ايشون گفتند كه اين 3 تا ديسكت داس رو از كجا مي شه تهيه كرد. اما ديگه بعد از راهنمايي من و بقيه دوستان كه گفتيم از كجا تهيه كنند ديگه نگفتند تونستن تهيه كنند يا نه؟
همونطور كه گفتم در اكثر سي دي هاي program مثل سي دي هاي king و ... داس موجوده.

masoud_35_teh
26-05-2005, 20:43
بله آقا مهدي بست درست ميگن .ما هم كه گفتيم.ديگه با خود اين دوستمونه

Rahpooyan
22-08-2011, 19:18
کسی میتونه لینک دانلود 3 سی دی داس رو ارایه کند . اموزش تصویری یا حداقل کامل ارایه کند .
( دنبال نصب در محیط های مجازی نیستم . می خوام داس را کنار اکس پی داشته باشم بطوریکه در محیط بوت بتونم یکی رو انتخاب کنم .)