PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پيغام خطا Cpu Amd درهنگام بوت



hotel
08-10-2006, 15:00
با سلام به دوستان
Cpu Amdرا بعد از سه سال بدليل دماي بالا در هنگام كاركرد براي تميز نمودن فن باز كردم و ترمال پد را هم طبق توصيه سازنده برداشتم ولي چون نتونستم پيش هيچ فروشنده اي يكي ديگه پيدا كنم بدون ترمال پد بستمش، حالا موقع بوت شدن بعد از شناسايي درايورها پيغام زير را ميدهد:
"warning!cpu Have Been Changed"
مشكل چيه سي پي يو سوخته؟ چه راه حلي پيشنهاد مي كنيد؟

Gabana
08-10-2006, 17:04
اين در واقع يه CMOS Ckecksum Error هست ...
====
باطري مادربوردتو براي 5 دقيقه در بيار - يا با جامپر روي مادربورد Clear CMOS انجام بده .
اين كار مشكلت رو انجام ميده ( هر د راه حل فوق در زمان خاموش بودن سيستم )
=====
اگر باز هم چنين مشكلي بود باتري مادربوردت ضعيف شده و بايد عوض بشه .
موفق باشي/.

hotel
09-10-2006, 11:57
ممنون! امتحانش مي كنم.

hotel
10-10-2006, 08:39
آقا مثل هميشه كارتون درسته.مشكل حل شد.