PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رهنماي در باره Cpu X2



pesar_tanha
03-10-2006, 19:52
سلام دوستان من ميخاستم اين Cpu X2 را بگيرم سايز 3600 Cpu را بنظر شما خوبيه الان يه 3000 سوكت 939 دارم ميخام اينو بفرشمش بعد اينو بگيرم

vbigdeli
03-10-2006, 20:11
کارایی سیستمت خیلی بالا نمیره و اصلان به صرفه نیستش،در ضمن فک نکنم 3600 برای 939 باشه.

WooKMaN
03-10-2006, 21:05
ببين عزيز يكي از بروبچ اين كار رو كرده بود اما ميگفت زياد فرقي نكرده !

کاوه
03-10-2006, 22:43
ببين عزيز يكي از بروبچ اين كار رو كرده بود اما ميگفت زياد فرقي نكرده !

تائيد ميشه !!!!!!!!!!!!
من يك سيستم با Athlon 64 X2 3600 براي يك دوست بستم .( تقريبا بطور انحصاري روي پردازنده هاي AMD كار ميكنم ) ولي واقعا Performance آن با همطراز تك هسته اي آن فرقي نداشت !!!
چرا ؟
چون ساختار اين پردازنده ها بگونه اي طراحي شده كه در حالت عادي از يك هسته استفاده ميكنه و فقط براي كارهاي سنگين و برحسب نياز از پردازش دو هسته استفاده ميكنه !!!!
بعبارتي ديگر براي اغلب كاربران كارائي ندارد .
اگر واقعا كار سنگين ( بخصوص گرافيكي ) انجام نميدي ، دوهسته اي ها چيز خارق العاده اي برايت نخواهند بود .
اگر وضع مالي ات مناسب است ! كمي صبر كن . AMD قول پردازنده هاي 4 هسته اي داده . شايد ....


------
البته ارتقاء از 939 به AM2 فكر خوبيه . چون پهناي باند حافظه بيشتر ميشه و performance سيستم بالا ميره !

pesar_tanha
04-10-2006, 20:15
تائيد ميشه !!!!!!!!!!!!
من يك سيستم با Athlon 64 X2 3600 براي يك دوست بستم .( تقريبا بطور انحصاري روي پردازنده هاي AMD كار ميكنم ) ولي واقعا Performance آن با همطراز تك هسته اي آن فرقي نداشت !!!
چرا ؟
چون ساختار اين پردازنده ها بگونه اي طراحي شده كه در حالت عادي از يك هسته استفاده ميكنه و فقط براي كارهاي سنگين و برحسب نياز از پردازش دو هسته استفاده ميكنه !!!!
بعبارتي ديگر براي اغلب كاربران كارائي ندارد .
اگر واقعا كار سنگين ( بخصوص گرافيكي ) انجام نميدي ، دوهسته اي ها چيز خارق العاده اي برايت نخواهند بود .
اگر وضع مالي ات مناسب است ! كمي صبر كن . AMD قول پردازنده هاي 4 هسته اي داده . شايد ....


------
البته ارتقاء از 939 به AM2 فكر خوبيه . چون پهناي باند حافظه بيشتر ميشه و performance سيستم بالا ميره !
مرسي از كمكي تان

B O L O T
04-10-2006, 20:32
من هم متشكرررر

Gabana
04-10-2006, 22:10
فكر پردازنده هاي 4 هسته اي رو از سرتون بيرون كنيد كه عمرا پولتون نمي رسه !!
=======
از نظر من هم اين سيستم كه الان داري مناسب هست و لازم نيست ارتقا بدي .
اصولا ارتقا به Am2 جداي از پشتيباني Ddr2 ديد آينده نگرانه داره .
در اينده با آمدن نسل جديد ( كه تازگي هم اعلام شد 100 در 100 با Am2 سازگاري داره ) مي توني راحت اپديت كني.
قبلا هم در پاسخ به يكي از دوستان گفتم كه ارتقا به Am2 تنها جنبه آماده سازي بستر مناسب براي نسل بعدي بوده ..
شما هم اگر به فكر ارتقا در اينده هستي ( يكي دو سال بعد ) اين كار رو بكن ...

موفق باشي /.

pesar_tanha
05-10-2006, 01:56
فكر پردازنده هاي 4 هسته اي رو از سرتون بيرون كنيد كه عمرا پولتون نمي رسه !!
=======
از نظر من هم اين سيستم كه الان داري مناسب هست و لازم نيست ارتقا بدي .
اصولا ارتقا به Am2 جداي از پشتيباني Ddr2 ديد آينده نگرانه داره .
در اينده با آمدن نسل جديد ( كه تازگي هم اعلام شد 100 در 100 با Am2 سازگاري داره ) مي توني راحت اپديت كني.
قبلا هم در پاسخ به يكي از دوستان گفتم كه ارتقا به Am2 تنها جنبه آماده سازي بستر مناسب براي نسل بعدي بوده ..
شما هم اگر به فكر ارتقا در اينده هستي ( يكي دو سال بعد ) اين كار رو بكن ...

موفق باشي /.
راستي سي پي يو 5200 هم اي ام دي داده بيرون حتمالا" 5200 4 هسته اي هستند بنظر شما 5200 قيمتش چنده
من اول به دائي خودم ميخرم چون اون مايه داره بعد خودم ببينم سرعت و كارايش خوبه يا نشون نميده زياد
اين سي پي يو هاي كه دفعه اول 400 يا 500 هستند اينها مثل اي ام دي 939 ميمونه يه دفعه هوفت قيمت ميكنه ميرسه به 200 تومان

Gabana
05-10-2006, 13:58
5200 هم دو هسته اي هست ...

vbigdeli
05-10-2006, 16:39
مطمئنا موقعی که 4 هسته ای ها بیان بیرون ارزون هستن،چون اینتل که سال بعد میخواد مدلهای 4 هسته ای رو معرفی کنه و بعد از مدل ها هم همین نوامبر امسال معرفی می شن.

شما اگه میتونی 3 ماه دیگه سیستم جمع کن،یا حداقل یک ماه دیگه،چون جیتکس که بیاد تو قیمت ها تاثیر مثبت میزاره.

vbigdeli
05-10-2006, 16:42
در ضمن پردازنده های 4 هسته ای که قرار نیست روی سوکت 939 ارایه بشه!!!

آقا این سی پی یو 3000 خیلی خوب اور میشه،چرا اور نمی کنی؟