كارت TV [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : كارت TV

ghafar
09-04-2004, 03:57 PM
با سلام
من يه كارت tv خريدم با مارك مركوري ولي كار كردن درستش را بلد نيستم اگه كسي مي دونه راهنمايي كنه؟
خروجي صداي كارت بايد به كجا وصل بشه و چطور ميشه ارتباط اين كارت را با كارت صوتي برقرار كرد چون من وقتي كه خروجي صداي كارت را به اسپيكر وصل مي كنم صدا خيلي ضعيفه و كم و زياد و قطع و وصل كردن صدا با نرم افزار كارت انجام نميشه.
ضمنا آنتن مخصوص لازم داره يا همون انتون معمولي تلويزيون رو بايد بهش وصل كرد چون من همون انتن خونه را بهش وصل كردم ولي كيفيت تصوير پايينه .
ممنون :?: :?: :?:

Sadjad Sharifian
09-11-2004, 03:13 AM
سلام...در مورد آنتن..نه آنتن مخصوص نيمخواد با همين آنتنهاي معمولي كار ميكنه!! در خيلي موارد از تلويزيون هم بهتر جواب ميده!! در مورد ارتباط با كارت صدا و اينا شما لازم نيست كاري بكنيد!! اگه صدا ضعيفه و شما هم از تنظيمات اطمينان داريد .. سخت افزارتون و نرم افزارهاي مرتبط بهش رو مجدد نصب كنيد!!!
سجاد شريفيان. :idea:

saghy
09-11-2004, 04:29 AM
غفار جان سلام
در مورد كارت هاي TV رايج در بازار بايد چند نكته كلي رو بگم
اول اينكه براي اينكه بتونيد از بهترين تصوير استفاده كنيد بايد استاندارد تصوير را بر روي آلمان تنظيم كنيد يا به عبارتي PAL_B .
دوم اينكه تصوير شما به آنتن خوب بستگي داشته و همچنين به محل مورد استفاده كه گاها با يك آنتن 2 شاخه عادي (تلسكوپي) تمامي كانال ها را دريافت ميكنيد.
سوم اينكه براي صدا شما بايد توسط كابل استريو كوچكي كه همراه كارتتان هست خروجي را به ورودي كارت صوت وصل كنيد و همچنين در قسمت كنترل ولوم ويندوز LINE IN را فعال كنيد.
موفق باشيد