PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل اعصاب خوردکن لپ تاپ و wifi



50R005H
17-08-2017, 18:21
من یه لپ تاپ مدل 4540s دارم و یه مودم wifi که از هم دور هستن و بنابه دلایلی نمیتونم مودم و یا لپ تاپو جابجا کنم! در حال حاضر گیرندگی wifi لپتاپ خوب نیس اکثر اوقات 1 یا 2 تا آنتن داره از 5 تا و گاهی اصلا هیچی. میخواستم بدونم اگه یه دانگل wifi جداگونه برا لپتاپ بخرم آیا این مشکل حل میشه؟

50R005H
17-08-2017, 18:46
مثلا اینو بگیرم از دیجی کالا مشکل حل میشه؟
AE6000-EE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/tab-techspecs/)

ali.rahimy20
06-06-2018, 11:26
سلام دوستان. من هم یه مشکل عجیب با لپ تاپپ toshiba Tecra دارم. وقتی از طریق وای فای به adsl منزل کانکت میشم دستگاه های دیگر متصل به adsl رو قطع میکنه. مثلا وای فای گوشیم قطع میشه. و کلا وای فای خود لپ تاپ هم قطع و وصل میشه. کلا باعث اختلال در شبکه وای فای و اتصال به adsl میشه. ویندوز هم عوض کردم. تمام درایورهای هم از سایت توشیبا دانلود کردم و نصب کردم. لطفا اگر کسی اطلاع داره کمک کنه. ممنون

shaahani
06-06-2018, 15:22
سلام دوستان. من هم یه مشکل عجیب با لپ تاپپ toshiba Tecra دارم. وقتی از طریق وای فای به adsl منزل کانکت میشم دستگاه های دیگر متصل به adsl رو قطع میکنه. مثلا وای فای گوشیم قطع میشه. و کلا وای فای خود لپ تاپ هم قطع و وصل میشه. کلا باعث اختلال در شبکه وای فای و اتصال به adsl میشه. ویندوز هم عوض کردم. تمام درایورهای هم از سایت توشیبا دانلود کردم و نصب کردم. لطفا اگر کسی اطلاع داره کمک کنه. ممنون
تمام سیستم های رمزگذاری مودم رو برای Wi-Fi غیر فعال کنید . WPA2 و غیره
بعد با دستگاه های مختلف وصل بشید اگه همه بدون مشکل وصل شدن ، ایراد از رمزگذاری هست و باید به صورتی اون رو تغییر بدین که تمام دستگاه های شما با اون سیستم همخوانی داشته باشد.

ali.rahimy20
07-06-2018, 16:23
سلام دوست عزیز. خیلی ممنون از توجه و کمکتون. فقط من متوجه نشدم منظور از رمز گذاری مودم چیه و چطور غیر فعال یا تغییرش بدم. میشه بیشتر راهنمایی کنید که از کدام قسمت میشه این کار رو انجام داد. خیلی لطف بزرگی میکنید

shaahani
08-06-2018, 04:00
سلام دوست عزیز. خیلی ممنون از توجه و کمکتون. فقط من متوجه نشدم منظور از رمز گذاری مودم چیه و چطور غیر فعال یا تغییرش بدم. میشه بیشتر راهنمایی کنید که از کدام قسمت میشه این کار رو انجام داد. خیلی لطف بزرگی میکنید

این تنظیمات در مودم ها و دستگاه های مختلف به شیوه های مختلفی انجام میشه .
اما صورت کلی اون به این صورت هست که از کامپیوتر یا موبایل متصل به مودم با استفاده از آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد بخش تنظیمات مودم خودتون بشید.
در زمان وارد کردن رمز ، اگر تغییری ایجاد نشده باشه یوزر نیم admin هست و پسورد ممکنه admin باشه و یا خالی باشه و بدون رمز میشه وارد شد .

بعد از اون در بخش شبکه Network مودم گزینه Wireless را خواهید دید .
تنظیمات مورد نظر در این بخش وجود داره ، ابتدا برای اینکه تشخیص بدین مشکل شما از بخش امنیت هست و یا خیر ، این بخش رو خاموش کنید .
به عنوان مثال در مودم لینک سیس به این صورت هست :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از این موضوع در تنظیمات مودم دنبال Mac Filter بگردید و اگر روشن هست اون رو خاموش کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


همینطور بهتره بخش WPS دستگاه خودتون رو در بخش وایرلس خاموش کنید .
زیرا قابلیت حمله به دستگاه شما رو فراهم میکنه و ممکنه دستگاه شما برای دفاع ارتباطات جاری رو قطع کنه ، پس بهتره این بخش به کلی خاموش بشه تا امنیت حفظ بشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا ممکنه دستگاه شما گزینه ای با نام Protect Mode داشته باشه که روشن بودن اون باعث بوجود اومدن اختلال شده باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از انجام چنین تنظیماتی باید مدتی با دستگاه های مختلف به مودمتون وصل بشید ، اگر ارتباط شما دیگه هیچ مشکلی نداشت ، مشخص میشه که ایراد از تنظیمات امنیتی هست و می بایست اصلاح بشن و مثلا بجای WPA2 از WPA استفاده بکنید.
چون با برداشتن رمز هرشخصی میتونه از شبکه و اینترنت شما استفاده کنه ، بعد از اینکه متوجه شدین که مشکل کجاست ، باید بخش رمزگذاری رو مجدد فعال کنید . (wpa/wpa2...)