Intel يا AMD [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : Intel يا AMD

Ebi Bag
09-02-2004, 10:55 PM
بالخره يكي به ما بگه كدوم يكي يهتره اينتل يا اتلون
از همه نظر ميگم
براي كارهاي گرافيكي و بازي

ali.
09-04-2004, 01:07 AM
به نظر من براي بازي وگرافيك هردو اونا خوبن.اما من بيشتر با اينتل كارامو انجام ميدم و ازش كاملا راضيم.البته اين به اين معنا نيست كهAMD خوب نباشه.به نظر من هر دو شون خوبن و تفاوت بارزي ندارن.
در ضمن جناب Ebi Bag خان چرا اين موضوع رو در بخش سخت افزار مطرح نكردي؟ اين بخش همينطور كه از اسمش مشخصه مخصوص نرم افزاره؟؟! :roll:

Amir_P30
09-06-2004, 03:39 AM
اگه براي كارهاي گرافيكي سنگين مي خواي AMD
اگه براي داشتن سرعت و بازي مي خواي فقط اينتل

HamidFULL
10-01-2004, 01:38 PM
اونجوری که من ميفروشم و تحقيق کردم برايه سرعت در و بازی های با گرافيک خفن AMD خوبه ولی اينتل برای همچی خوبه! البته تو سرعت در ويندوز XP به AMD نميرسه حالا موضوع خيلی گندست اينجا نميشه توضيح داد ولی اگه بازی ميخوای +AMD Athlon XP 3000 برات خوبه

30naa
10-01-2004, 06:17 PM
AMD Athlon XP

Sinagood
10-01-2004, 06:56 PM
AMD Athlon XP بهتره حتي قيمتشم بهتره يه نموره

Amir_P30
10-01-2004, 09:53 PM
اين بحث اين كه كدومشون خوبي خيلي جاها شده
هر 2 تا شركت هم آمريكايي هستند
ولي بيشتر جاها من خوندم اينتل سلطان سرعت است
AMD هم خيلي خوبه

HamidFULL
10-02-2004, 12:47 AM
آره امير دوست جان اينتل بهتر هست ولی ميدونی تو AMD گرافيک بازی و سرعت در ويندوز XP واقعاً AMD بهتر نسبت به اينتل همرده ی خودش بهتر عمل ميکنه ولی خوب اين 2 تا چيزه که توش بهتره مثلاً تو نوشتن يه مثلاً Databasge 1000000 تايی اينتل واقعاً بهتر و پر سرعت تره و يا در کپی کردن ولی خوب هر کدوم ويژگی های خودشون رو دارن و بسته به نيازت بايد انتخاب کنی ولی من که اينتل رو ترجيح ميدم گوش مشتری ها نشنوه! حالا بازم بحث زياده خدا رو شکر در اين ضمينه من خيلی تحقيق کردم اگّه سؤالی بود بگيد بلد بودم جواب ميدم!

Amir_P30
10-02-2004, 03:46 AM
آره منم خوندم كه AMD توي كاراي گرافيكي از اينتل قويتره

saghy
10-02-2004, 04:38 AM
سلام
در مورد دو پردازنده بايد بهتون بگم هر دو خوبن ولي AMD در مجموع (هزينه ؛ كارايي ؛ ضمانت )
از اينتل بهتره جهت امور خانگي و دفتري
حال اگر به يك وب سرور خوب احتياج داريد از پردازنده هاي اينتل كمك بگيريد . همچنين در امور طراحي گرافيك اگر از برنامه فتوشاپ استفاده ميكنيد ظاهرا اينتل بهتر جواب ميدهد
اما اگر به جهت بازي يا امور تدوين فيلم و مالتي مديا و انيميشن به دنبال پردازنده خوب هستيد فقط AMD تهيه كنيد و اگر به صورت حرفه اي وسنگين انيميشن كار ميكنيد AMD ATHLON 64 FX بهترين رضايت را براي شما به دنبال دارد .
پس از عرضه پردازنده هاي ATHLON XP كه داراي 640 ك ب حافظه كش بودند اينتل پردازنده هاي 1 م ب كش خود را به بازار عرضه كرده است
به جهت قيمت يك پردازنده 2.5 بارتون به قيمت 89 هزار تومان از پردازنده 2.4 اينتل با 1 مگ كش
به قيمت 108 هزار تومان هم به صرفه تر و هم كارايي بالا تري دارد.
همچنين براي پردازنده هاي اتلون از مادربردهاي با چيپ NVIDIA استفاده كنيد كه كارايي بسيار خوبي را به شما ارائه ميدهند.

Sinagood
10-02-2004, 06:30 AM
فقط فنتون ضعيف باشه AMD جون ميده اما اينتل بهتره
پس حتما موقع خريد AMD فنشو تعويض كنيد

Amir_P30
10-02-2004, 10:19 PM
سينا راس ميگه
اگه يه دفعه فن اين AMD ها بسوزه كار تمومه
يعني همراه با سوختن فن -سي پي يو ها دود ميشه ميره هوا

30naa
10-03-2004, 11:11 AM
ولی با همه ی این حرفا بنظر من ای ام دی

HamidFULL
10-03-2004, 08:58 PM
البته بگم خدايش اينتل هميشه از AMD بهتر عمل ميکنه چون تو خيلی چيزا سر تره ولی AMD فقط تو سرعت در ويندوز! و سرعت بازی بهتر هست ولی برای چندين کار اينتل بهتر هست ولی اينم بدونين شما بايد تست های CPU رو بخونيد و با چشمه خودتون ببينيد که اينتل خيلی سر تره ،البته ساقی هم خوب توضيح دادن که حتماً بخونيد! بله فن کار نکنه ديگه AMD نداريد!30naa اشتباه نکن فقط اينتل هم تکنولوژی داره هم سرعت راستی مورد توجه باشه که اينتل Hyper Threading Technology داره ولی AMD نداره ميدونيد Hyper Threading Technology چيه يا توضيح بدم؟

Amir_P30
10-04-2004, 09:49 PM
AMD تكنولوژي Hyper Threading Technology رو نداره
ولي يه چيزي داره شبيه به همين تكنولوژي

در ضمن به اينتل لقب جادوگر پردازنده ها رو داده اند
من اينو توي عصر ارتباط خوندم

saghy
10-06-2004, 04:48 AM
سلام
در مورد فن و سوخت پردازنده هاي اي ام دي بايد بگم كه كليه پردازنده هاي داخل بازار 3 سال ضمانت سوخت دارن ! و همچنين در ست آپ مادربردتان ميتوانيد حداكثر دماي تحمل پردازنده را تنظيم كنيد تا پس از رسيدن به اين مرز سيستم به صورت اتوماتيك خاموش شود
اگر قسمت فلزي روي پردازنده هاي اينتل را برداريد چيزي شبيه به پردازنده هاي اي ام دي را خوايد ديد . اين مربع فلزي خود كار رادياتور را انجام ميدهد به همين دليل اينتل از فنهايي با دور پايين (2500 دور) بهره گرفته است و اي ام دي اين رادياتور را به فن محول كرده و از فنهايي با دور بالا بهره گرفته است .
اگر به خاطر داشته باشيد پردازنده هاي K6 با دستورات داخلي 3D NOW خيلي سر و صدا ايجاد كردند . من همان زمان يك رندر مكس را با پردازنده 350 اي ام دي و همان را با پردازنده 400 پنتيوم 2 مقايسه كردم كه هيچ فرقي با هم نداشت از لحاظ زماني .
الان هم به تجربه بهتون بگم براي كار انيميشن و اديت فيلم فقط و فقط AMD
به طور مثال براي كارتهايي مثل PRO ONE يا CANOPUS فقط AMD پيشنهاد شده

habibi
10-06-2004, 10:40 PM
يعني وضع اي ام دي اينقدر خرابه كه فنش گارانتي سوخت داره؟
تجربه اينتل كه تو ساخت پروسسور خيلي بيشتر از اي ام دي‌ه؟ اي ام دي تازه داره با اينتل مي‌رسه.
آخرين فناوري‌ها هم تا حالا مال اينتل بوده ولي خوب جاسوسي صنعتي مگه فرقي مي‌ذاره؟! :P :)

saghy
10-07-2004, 03:12 AM
سلام
دوست عزيز حبيبي
بحث سر تجربه اينتل يا اي ام دي يا شركت ديگر نيست
ما در اينجا دانسته هاي خود يا تجارب يا گفته هاي آزمايش كنندگان را گفتيم شما هم به جمع ما بپيونديد .
فن هاي باكس اي ام دي هم گارانتي ندارند!!!
و اين هم دليلي بر خرابي وضع آن نميشود. به دليل توليد حرارت بالاتر اين پردازنده فروشندگان ميبايست از فن هاي مورد تاييد يا معرفي شده خود اي ام دي استفاده ميكردند و بكنند كه اين باز بر ميگردد به چند سال قبل كه اكثرا از فن هاي ارزان قيمت و نامناسب استفاده كرده و پردازنده ميسوخت و اين ايراد را به پردازنده هاي اي ام دي چسباندند كه !! داغ ميكند !!!
اين موردي نيست كه سازنده از آن بيخبر باشد ولي خريداران بايد به توضيحات موجود همراه مادربرد يا پردازنده توجه كنند :
هرگز بدون فن مناسب استفاده نكنيد در غير اين صورت پردازنده ميسوزد
چيپ را هرگز با دست لمس نكنيد

همچنين هر دو شركت داراي سابقه طولاني در ساخت نيمه رساناها هستند اگر گذري به سيستمهاي قديمي مبتي بر Z80 يا 8086 يا ديگر نيمه رساناهاي غير كامپيوتري بيندازيد

30naa
10-08-2004, 02:07 PM
بحث سره اینه که ای ام دی بهتره
مگه نه؟ :wink: