PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالا نیامدن کامپیوتر (روی نام لوگوی مادبورد گیر کرده)



جناب مهندس
14-08-2016, 18:41
سلام
مشکلم اینه که کامپیوتر بالا نمیاد. روی آرم Asus (مادربورد Asus P8H61-M LX PLUS R2.0) مکث میکنه و جلوتر نمیره.
دکمه های delete و F2 هم میزنم کار نمیکنه. با کیبورد دیگه هم امتحان کردم، باز جواب نداد.


کامپیوتر رو restart میکنم، یه تک بوغ میزنه و ظاهراً همه چی سالمه؛ ولی بالا نمیاد.
روی مادربورد، جامپر clear رو هم از روی پایه های 2-1 به پایه های 3-2 منتقل کردم و باز جامپر رو گذاشتم سرجاش که بایوس ریست بشه. فایده نداشت. چندین بار انجام دادم.
باتری مادربورد هم چند بار درآوردم و چند دقیقه گذاشتم کنار. ولی فایده نداشت.


لطفاً راهنمایی بفرمایید چطور مشکل رو حل کنم؟

shabnam1986
15-08-2016, 11:48
احتمالا هارد مشکل داره

اینجا رو ی نیگا بنداز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جناب مهندس
15-08-2016, 12:35
احتمالا هارد مشکل داره

اینجا رو ی نیگا بنداز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
نه متاسفانه.
نه با هارد و نه بدون هارد؛ اصلا از صفحه ی لوگوی مادربورد جلوتر نمیره.

کامپیوتر رو که روشن میکنم، گوشه ی صفحه (برای یک ثانیه) انویدیا و سال ساخت گرافیک رو می نویسه. بعد میره روی آرم ایسوس گیر میکنه.
حتی صفحه ی مشخصات قطعات رو هم نمیاره.



Sent from my iPhone using Tapatalk

shabnam1986
16-08-2016, 12:03
رایتر و فلاپی و هارد کابل های اتصال به مین برد رو چک کن همه رو ی بار قطع کن ببین سیستم بالا میاد

جناب مهندس
16-08-2016, 13:59
رایتر و فلاپی و هارد کابل های اتصال به مین برد رو چک کن همه رو ی بار قطع کن ببین سیستم بالا میاد

چندبار انجام دادم. نشد[emoji17]




Sent from my iPhone using Tapatalk

جناب مهندس
17-08-2016, 21:42
سلام
با توجه به اینکه کامپیوترم رو برای اینترنت و فیلم و بازی های سبک استفاده میکنم؛ آیا مادربرد ASROCK P75-Pro3 مناسب خواهد بود؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


درضمن، موقع نصب به چه چیزهایی توجه کنم؟ مادربرد نباید به بدنه کیس اتصال داشته باشه؟

جناب مهندس
21-08-2016, 09:25
درضمن، موقع نصب به چه چیزهایی توجه کنم؟ مادربرد نباید به بدنه کیس اتصال داشته باشه؟

منظورم اینه که چهار - پنج تا جای پیچ روی مادربرد جدید رو با پیچگوشتی به کیس ببندم؛ درسته؟
نیازی نیست چیزی بین مادربرد و بدنه کیس قرار بدم به عنوان عایق؟ از این پیچ های بلند (spacer) حتماً باید بگیرم؟ با پیچ معمولی نمیشه بست؟

shabnam1986
07-09-2016, 18:50
منظورم اینه که چهار - پنج تا جای پیچ روی مادربرد جدید رو با پیچگوشتی به کیس ببندم؛ درسته؟
نیازی نیست چیزی بین مادربرد و بدنه کیس قرار بدم به عنوان عایق؟ از این پیچ های بلند (spacer) حتماً باید بگیرم؟ با پیچ معمولی نمیشه بست؟

ب این صفحه ی نیگاه بنداز

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جناب مهندس
07-09-2016, 20:37
ب این صفحه ی نیگاه بنداز

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینکی که محبت کردید و گذاشتید، فقط 1 پست ارسال شده و اونم مشکل مشابه بنده داره. دیگه کسی جواب نداده بهش!