PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خسته شدن از لپ تاپ و ترفندی برای آسایش کار با لپ تاپ



mohammadrezag
08-05-2016, 21:06
سلام دوستان
این یه تاپیکه متفاوت هست
من حدودا 5 سال هست با لپ تاپ وایو سری اف که خریداری کردم برنامه نویسی میکنم
اما الان به نتیجه رسیدم کار متداوم با لپ تاپ بدلیل عدم رعایت آرگونومی صحیح مانیتور منو خسته میکنه
از طرفی کاربا لپتاپ و فنی که زیر دسته داره مداوم کار میکنه خسته کننده است
تصمیم گرفتم یک مانیتور و کیبورد تهیه کنم و روی میز قرار بدم
میز رو می خوام سفارش بدم به شکلی که

1 - لپ تاپ در قسمتی قرار بگیره که خنک باشه
2 - لپ تاپ در قسمتی قرار بگیره که صداش در نیاد
3 - میزم خلوت بشه
4 - جاهای پاهام باز بشه و مثل الان یه طرف کشو و کمد نباشه !
5 - بصورت مفید و بهینه با کمترین استفاده ام دی اف میزم آماده شه

طرحم رو آماده کردم لطفا ببینید و نظر بدید !
استفاده از طرحم هم برای افراد علاقه مند آزاده :n06:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammadrezag
09-05-2016, 00:23
ممنون میشم اگه نظری دارید بدید ! خوبه ؟ بده ؟

Pr0m3en
09-05-2016, 16:03
جای نوتبوک باید هوا بکشه
تو کشو!!!!
اصلا ایده خوبی نیست

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

mohammadrezag
09-05-2016, 17:20
جای نوتبوک باید هوا بکشه
تو کشو!!!!
اصلا ایده خوبی نیست

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

مرسی
اما پشت باز و البته به ذهنم رسیده کف کشوی مربوطه هم سوراخ های بزرگ ایجاد کنم !!
به نظرتون باز هم کفایت نمیکنه ؟

Aria.A97
10-05-2016, 13:48
اندازه شیار رو متناسب بردارین چون بعضی مانیتور‌ ها پایه خیلی نازکی دارن و احتمال داره پایه بره تو شیار و آسیب ببینه.
حواستون باشه که باید لبه های کشو رو فوم بکشید که موقع گذاشتن و برداشتن لپ تاپ آسیب فیزیکی نبینه.
پشت محل پرینتر هم باید شیار باشه واسه رد کردن سیم و اینجور‌ چیزا.
و در آخر یه سوال :\
این طوری با هر بار گذاشتن و برداشتن لپ تاپ هی وصل کردن کابل تصویر و شارژر سخت نیس؟

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

alex_love
10-05-2016, 13:54
سلام
طرح جالبه
اما خودتون تونستید که با لپتاپی که صفحش بسته هست و به مانیتور وصل هست کار کنید ؟!
من الان شش ماهی میشه که با سوختن سی پی یوی سیستمم لپتاپ رو وصل کردم به مانیتور و باهاش کار میکنم ، اما برای کار کردن لپتاپ حتما باید ال سی دی لپتاپ رو باز کنم (اصطلاحا درب لپتاپ باز باشه ) . تست کردم ولی نتونستم با بسته بودن درب لپتاپ سیستم رو روشن نگه دارم ! حالا با این فرض چطور میخواید در داخل اون کشو درب لپتاپ رو باز نگه دارید ؟! راهکاری برای این مشکل دارید ؟

Pr0m3en
10-05-2016, 15:47
مرسی
اما پشت باز و البته به ذهنم رسیده کف کشوی مربوطه هم سوراخ های بزرگ ایجاد کنم !!
به نظرتون باز هم کفایت نمیکنه ؟
من زیاد نمیپسندم
اونموقع کمد میشه کیستون
راحت هم نیست
کابلا و کشیده شدنشان بمونه

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

mohammadrezag
10-05-2016, 17:53
اندازه شیار رو متناسب بردارین چون بعضی مانیتور‌ ها پایه خیلی نازکی دارن و احتمال داره پایه بره تو شیار و آسیب ببینه.
حواستون باشه که باید لبه های کشو رو فوم بکشید که موقع گذاشتن و برداشتن لپ تاپ آسیب فیزیکی نبینه.
پشت محل پرینتر هم باید شیار باشه واسه رد کردن سیم و اینجور‌ چیزا.
و در آخر یه سوال :\
این طوری با هر بار گذاشتن و برداشتن لپ تاپ هی وصل کردن کابل تصویر و شارژر سخت نیس؟

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

دوست عزیزم تشکر فراوان بابت نکته های خوبی که دیدید

پاسخ سوال : لپ تاپ دیگه برای همیشه اونجا ثابت میشه ! و به عنوان کیس استفاده میشه

mohammadrezag
10-05-2016, 17:56
سلام
طرح جالبه
اما خودتون تونستید که با لپتاپی که صفحش بسته هست و به مانیتور وصل هست کار کنید ؟!
من الان شش ماهی میشه که با سوختن سی پی یوی سیستمم لپتاپ رو وصل کردم به مانیتور و باهاش کار میکنم ، اما برای کار کردن لپتاپ حتما باید ال سی دی لپتاپ رو باز کنم (اصطلاحا درب لپتاپ باز باشه ) . تست کردم ولی نتونستم با بسته بودن درب لپتاپ سیستم رو روشن نگه دارم ! حالا با این فرض چطور میخواید در داخل اون کشو درب لپتاپ رو باز نگه دارید ؟! راهکاری برای این مشکل دارید ؟

ممنون که از طرح خوشتون اومد
حقیقتش فکر میکردم با تنظیمات میشه اما اگه نشه شاید بتونیم سنسور در لپ تاپ رو قطع کنیم
باید یه جستجویی در موردش انجام بدم

mohammadrezag
10-05-2016, 17:59
من زیاد نمیپسندم
اونموقع کمد میشه کیستون
راحت هم نیست
کابلا و کشیده شدنشان بمونه

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

سپاس از نظرتون

اما کشو پشت باز هست و کابل ها براحتی انتقال پیدا میکنند

تنها مساله ای که نگرانم کرده همون بحث هوای لپ تاپ هست

به نظرتون با گذاشتن سوراخ در کف کشو و پشت باز بودن کشو مشکل حل میشه ؟

Pr0m3en
11-05-2016, 10:09
سپاس از نظرتون

اما کشو پشت باز هست و کابل ها براحتی انتقال پیدا میکنند

تنها مساله ای که نگرانم کرده همون بحث هوای لپ تاپ هست

به نظرتون با گذاشتن سوراخ در کف کشو و پشت باز بودن کشو مشکل حل میشه ؟
خوب ببینید کف کلا کمی گرمه چون جاش خفست
شما یه فن ورودی هوا جلو کشو
یه فن خروجی پشت
یه فن ورودی پهلوی چپ و یه خروجی پهلوی راست و یه خروجی هم تو سقف و آگه بالاتر اومد یه ورودی هم کف بزارید مشکل حله
فقط منظورم در رابطه با کابل ها این نبود که جا هست یا نیست منظورم استحکاک بود

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

EHSANRF
12-05-2016, 03:42
دوستان برای استفاده از لپ تاپ به صورت درب بسته و اتصال به مانیتور این مراحل رو انجام بدین:
نیاز به سخت افزار و سنسور و ... نیست! خیلی راحت میتونین انجام بدین،‌چیزیه که من سالهاست انجام میدم:

1. برای شروع ابتدا به Control Panel رفته و Power Options را انتخاب کنید.
2. طبق عکس این مورد رو انتخاب کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. در مرحله سوم با توجه به نیازتون یکی از گزینه ها رو انتخاب کنید (بالانس برای حالت استفاده عادی / پاور سیور برای استفاده لپ تاپ در حالت ذخیره انرژی - صرفه جویی در باتری و ... معمولا خودم استفاده نمیکنم مگه باتری کم بیاره / و حالت high پرفورمنس، برای حالت استفاده کامل از قدرت سخت افزاری لپ تاپ ) بعد اون پایین یه اسمی به پاور پلنتون میدین مثلا Laptop TO PC میتونین بذارین برای این کار که یادتون بمونه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


4. در این مرحله همه گزینه ها رو روی never تنظیم میکنیم ( حتی دو مورد اولی که توی عکس تنظیم نشده ) بعد روی Create میزنیم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. حالا برا اینکه موقع بسته شدن درب لپ تاپ، به حالت Sleep نره، از ستون سمت چپ روی Choose what closing the lid does کلیک میکنیم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. بعدش جلوی When i close the lid هر دو گزینه رو روی Do nothing میذاریم و Save Changes رو انتخاب میکنیم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


7. کار تموم شد / به همین راحتی
حالا هروقت بخواین از این قابلیت استفاده کنین، از تسک بار/ روی شکل باتری بزنین بعدش حالت Laptop TO PC ( یا هر اسمی که زمان ساختنش استفاده کردین ) رو انتخاب کنین
البته اینجا دو مورد فقط هست ولی شما اگه تنظیمات رو انجام بدین مورد سوم یا همون Laptop to PC ساخته میشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همین دیگه
تنها کاری که از دستم بر اومد همین بود
امیدوارم مفید واقع بشه
سپاس

3274
12-05-2016, 04:16
توضیحی که در بالا دادن رو تکمیل کنم
در همون تنظیمات پیشرفته ی power options بخش پردازش cpu کارکرد فن دو حالت داره : active و passive . در همه ی پلانها بذارینش روی active تا فن فقط در زمان ضرورت و گرم شدن در حد مقتضی روشن بشه نه اینکه بطور مداوم روی دور پایین کار کنه. ضمنا صداش هم دیگه مزاحم نخواهد بود
و بعدم اینکه اگر قراره توی کشوی پشت باز قرار بدین یک کول پد جنس خوب هم زیرش بذارین بهتره
ضمنا کدنویسی پردازش زیادی نمیخواد مگر مواقع کامپایل کردن. پس اگر سقف پردازش cpu روی %30 هم محدود بشه افت کارایی مشاهده نخواهد شد. در هر صورت تنظیمات کارکرد cpu رو در همون power options اینطور قرار بدین که پارامتر حداقلش روی %0 و حداکثرش حسب نیاز مثلا روی %50 باشه تا بیخودی لودش بالا نره و داغ نشه
سایر پارامترهای کنترل توان اعم از کارت وایرلس، شیارهای pci و ... موجود در power options حسب نیاز میتونن تنظیم و تغییر داده بشن که توضیحش مفصله

EHSANRF
12-05-2016, 11:19
توضیحی که در بالا دادن رو تکمیل کنم
در همون تنظیمات پیشرفته ی power options بخش پردازش cpu کارکرد فن دو حالت داره : active و passive . در همه ی پلانها بذارینش روی active تا فن فقط در زمان ضرورت و گرم شدن در حد مقتضی روشن بشه نه اینکه بطور مداوم روی دور پایین کار کنه. ضمنا صداش هم دیگه مزاحم نخواهد بود
و بعدم اینکه اگر قراره توی کشوی پشت باز قرار بدین یک کول پد جنس خوب هم زیرش بذارین بهتره
ضمنا کدنویسی پردازش زیادی نمیخواد مگر مواقع کامپایل کردن. پس اگر سقف پردازش cpu روی %30 هم محدود بشه افت کارایی مشاهده نخواهد شد. در هر صورت تنظیمات کارکرد cpu رو در همون power options اینطور قرار بدین که پارامتر حداقلش روی %0 و حداکثرش حسب نیاز مثلا روی %50 باشه تا بیخودی لودش بالا نره و داغ نشه
سایر پارامترهای کنترل توان اعم از کارت وایرلس، شیارهای pci و ... موجود در power options حسب نیاز میتونن تنظیم و تغییر داده بشن که توضیحش مفصله

حالت بالانس دقیقا همین کارها رو انجام میده دوست عزیز
ولی قابلیت کاستومایز هم هست

3274
12-05-2016, 12:00
حالت بالانس دقیقا همین کارها رو انجام میده دوست عزیز
ولی قابلیت کاستومایز هم هست
نه دوست عزیز به اسمِ پیش فرض پلان ها که نیست. این تنظیمات باید بطور دستی در تک تک پلانها اعمال بشه
در این تاپیک هر کاربری به فراخور تجربه اش توضیحاتی نوشته که مجموعه ی جامعی شده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EHSANRF
12-05-2016, 13:11
نه دوست عزیز به اسمِ پیش فرض پلان ها که نیست. این تنظیمات باید بطور دستی در تک تک پلانها اعمال بشه
در این تاپیک هر کاربری به فراخور تجربه اش توضیحاتی نوشته که مجموعه ی جامعی شده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برادر دقیقا اطلاع کامل دارم از این وضعیت
بنده خودم کاستومایز میکنم
ولی نیاز چندانی نیست که کاربران عادی این کارها رو انجام بدن، (معمولا خودم مصرف CPU رو توی وبگردی بین 5-20 میذارم مثلا و کل آپشن ها رو تغییر میدم)
حالت بالانس یه حالت ایده آل برای کاربران هست
و برای بازی کردن و کارهای سنگین هم میتونن بذارن رو حالت high performance
و البته برای کارهای ضعیف هم پاور سیور

3274
12-05-2016, 14:49
برادر دقیقا اطلاع کامل دارم از این وضعیت
بنده خودم کاستومایز میکنم
ولی نیاز چندانی نیست که کاربران عادی این کارها رو انجام بدن، (معمولا خودم مصرف CPU رو توی وبگردی بین 5-20 میذارم مثلا و کل آپشن ها رو تغییر میدم)
حالت بالانس یه حالت ایده آل برای کاربران هست
و برای بازی کردن و کارهای سنگین هم میتونن بذارن رو حالت high performance
و البته برای کارهای ضعیف هم پاور سیور
راهنمایی هایی که تا اینجا نوشتم برای کاربر محترمی هست که طرح سوال کردند نه برای شما
تنظیمات بسیار ساده و پیش پا افتاده ای تحت ویندوز قراره اعمال کنن نه اینکه cpu modding یا کیس مودینگ انجام بدن که بخواهد فرایندی مربوط به حرفه ای ها باشه
اساسا مایکروسافت بطور پیشفرض برای پلان های High Performance , Balanced , Power Saver هیچ تنظیم خاص و متناسب با نام پلان ها اعمال نکرده و لازمه تا جایییکه تونستن و نیاز هست توسط کاربر محترمی که پرسیدند اعمال بشه
اگر مشکلی داشتند میان می پرسن و راهنمایی بیشتر خواهند شد گرچه تاپیکی که لینک دادم حکم مرجع داره و میتونن همونجا هم بپرسن تا بیشتر راهنمایی شن

EHSANRF
12-05-2016, 16:53
اساسا مایکروسافت بطور پیشفرض برای پلان های High Performance , Balanced , Power Saver هیچ تنظیم خاص و متناسب با نام پلان ها اعمال نکرده
:n13::n13::n13:

بنده چیزی نمیگم، تصاویر خودشون گویا هستن!

توی این دو عکس، هیچ گونه تغییری در تنظیمات power plan ها انجام نشده و عیناً از تنظیمات پیشفرض مایکروسافت استفاده شده!

وضعیت منابع سیستم در حالت high performance

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




وضعیت منابع سیستم در حالت Power Saver

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Aria.A97
12-05-2016, 17:00
سپاس از نظرتون

اما کشو پشت باز هست و کابل ها براحتی انتقال پیدا میکنند

تنها مساله ای که نگرانم کرده همون بحث هوای لپ تاپ هست

به نظرتون با گذاشتن سوراخ در کف کشو و پشت باز بودن کشو مشکل حل میشه ؟
کف کشو رو سوراخ کنید، یه کولر لپ تاپ بذارید کف کشو. پشتش هم که باز هست بعید میدونم مشکلی پیش بیاد.
مدل لپ تاپتون چیه؟ و چطور میخواین بذارین تو کشو؟

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

3274
12-05-2016, 17:44
:n13::n13::n13:

بنده چیزی نمیگم، تصاویر خودشون گویا هستن!

توی این دو عکس، هیچ گونه تغییری در تنظیمات power plan ها انجام نشده و عیناً از تنظیمات پیشفرض مایکروسافت استفاده شده!

وضعیت منابع سیستم در حالت high performance

وضعیت منابع سیستم در حالت Power Saver

این نشون میده ویندوزهای 8 و 10 احتمالا مشکل عدم تنظیمات کافی در ویندوز هفت رو ندارن . عرض بنده ناظر به ویندوز هفت هست
البته ایشونم نگفتند چه ویندوزی دارند و همونطوریکه در اون تاپیک قدیمی می بینیم اکثریت کاربرها تنظیمات ویندوز هفت رو ناچار هستند بطور دستی تغییر بدن

EHSANRF
12-05-2016, 18:23
این نشون میده ویندوزهای 8 و 10 احتمالا مشکل عدم تنظیمات کافی در ویندوز هفت رو ندارن . عرض بنده ناظر به ویندوز هفت هست
البته ایشونم نگفتند چه ویندوزی دارند و همونطوریکه در اون تاپیک قدیمی می بینیم اکثریت کاربرها تنظیمات ویندوز هفت رو ناچار هستند بطور دستی تغییر بدن

تنظیمات در ویندوز 7 به صورت پیشفرض!
مایکروسافت هیچ وقت تنظیمات مدیریت منابع و پاور رو در هیچ ویندوزی دست کم نگرفته! بخصوص ویندوز 7

Balanced Power Plan:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Power Saver Power Plan:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

High Performance Power Plan:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


و البته اینجا فقط بعضی تغییراتش رو میتونین تو این عکس ببینین ( تغییرات تخصصیش رو میتونین با ریسورس مانیتور و ابزارهای مانیتور سیستم ببینین ) :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammadrezag
14-05-2016, 02:24
ممنون از همه دوستانی که محبت کردند و پاسخ فرستادند



کف کشو رو سوراخ کنید، یه کولر لپ تاپ بذارید کف کشو. پشتش هم که باز هست بعید میدونم مشکلی پیش بیاد.
مدل لپ تاپتون چیه؟ و چطور میخواین بذارین تو کشو؟

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

وایو سری اف ( نهایت تکنولوژی :n06: )
بله ایدتون عالیه کف کشو رو سوراخ سوراخ میکنم و یه کول پد که از قبل خریداری کردم قرار میدم زیر لپ تاپ
امیدوارم فقط بتونم کارمو با کمترین صدا انجام بدم، کاش راهی بود لپ تاپ رو میتونستم روی میز به عنوان مانیتو دوم داشته باشم و صدای فن اذیت نکنه متاسفانه این مدل لپ تاپ ما صدای فن زیادی داره !
ضمنا دوستان طرحم رو تغییراتی بهش دادم و اندازه بندی هم دادم تا این هفته سفارش بدم اگه نظری ایده ای دارید بدید ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Pr0m3en
14-05-2016, 11:33
ممنون از همه دوستانی که محبت کردند و پاسخ فرستادند




وایو سری اف ( نهایت تکنولوژی :n06: )
بله ایدتون عالیه کف کشو رو سوراخ سوراخ میکنم و یه کول پد که از قبل خریداری کردم قرار میدم زیر لپ تاپ
امیدوارم فقط بتونم کارمو با کمترین صدا انجام بدم، کاش راهی بود لپ تاپ رو میتونستم روی میز به عنوان مانیتو دوم داشته باشم و صدای فن اذیت نکنه متاسفانه این مدل لپ تاپ ما صدای فن زیادی داره !
ضمنا دوستان طرحم رو تغییراتی بهش دادم و اندازه بندی هم دادم تا این هفته سفارش بدم اگه نظری ایده ای دارید بدید ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب از زیر هوای تازه میاد
هوای گرم داخل کجا بره؟
پردازنده مرکزی و گرافیکشون مدلش چیه؟

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

mohammadrezag
14-05-2016, 17:09
خوب از زیر هوای تازه میاد
هوای گرم داخل کجا بره؟
پردازنده مرکزی و گرافیکشون مدلش چیه؟

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Brand Name Sony
Series VAIO
Screen Size 16.4 inches
Screen Resolution 1600 x 900
Processor Intel Core i7
RAM 4 GB DDR3
Memory Speed 1333 MHz
Hard Drive 500 GB
Graphics Coprocessor NVIDIA GeForce GT 425M
Number of USB 3.0 Ports 2
Item model number VPCF133FX/B
Operating System Microsoft Windows 7 Home Premium 64-Bit
Item Dimensions L x W x H 10.40 x 15.30 x 1.62 inches
Color Black
Hard Drive Interface Serial ATA
Hard Drive Rotational Speed 5400 RPM
Battery Type lithium_ion

kenzu
14-05-2016, 17:14
یه لپتاپه دیگه بنداز رو پات باهاش کار کن pc که نیست واسش میز درست کنی:n02:

Pr0m3en
15-05-2016, 12:24
Brand Name Sony
Series VAIO
Screen Size 16.4 inches
Screen Resolution 1600 x 900
Processor Intel Core i7
RAM 4 GB DDR3
Memory Speed 1333 MHz
Hard Drive 500 GB
Graphics Coprocessor NVIDIA GeForce GT 425M
Number of USB 3.0 Ports 2
Item model number VPCF133FX/B
Operating System Microsoft Windows 7 Home Premium 64-Bit
Item Dimensions L x W x H 10.40 x 15.30 x 1.62 inches
Color Black
Hard Drive Interface Serial ATA
Hard Drive Rotational Speed 5400 RPM
Battery Type lithium_ion

مدل دقیق پردازنده؟
آگه سری u باشه زیاد گرما نداره
گرافیک خنکه به نسبت

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

mohammadrezag
16-05-2016, 04:05
مدل دقیق پردازنده؟
آگه سری u باشه زیاد گرما نداره
گرافیک خنکه به نسبت

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

داداش ممنون از پیگیریت
حقیقتش با کمک شما و دوستان و تحقیقات خودم به نتیجه رسیدم نگذارم توی کشو و به عنوان مانیتور دوم ازش استفاده کنم! به نظر شما راهی هست صدای فنش کمتر به گوش برسه ؟

3274
16-05-2016, 06:01
داداش ممنون از پیگیریت
حقیقتش با کمک شما و دوستان و تحقیقات خودم به نتیجه رسیدم نگذارم توی کشو و به عنوان مانیتور دوم ازش استفاده کنم! به نظر شما راهی هست صدای فنش کمتر به گوش برسه ؟
1. توسط یک تعمیرکار متخصص لپتاپ، گردگیری و تمیز کردن فن و تعویض خمیر سیلیکن با مارک مرغوب انجام بگیره
2. همونطور که قبلا گفته شد در تنظیمات پیشرفته ی power options در بخش مربوط به cpu فعالیت فن در همه ی پلانها و هر دو وضعیت باتری و برق روی Active گذاشته بشه نه Passive
3. از یک کول پد مناسب دارای فن بزرگ که طبعا صدای کم تولید میکنه کمک گرفته بشه تا لپتاپ خنک کار کنه و دیگه صدای فن داخلیش بگوش نرسه. برای کولپد به ص زیر برین. پیشنهاد من N600 و N8 و N8 Ultra هست (دو تای آخر رو خودم دارم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کول-پد-و-پایه-خنک-کننده-لپ-تاپ-دیپ-کول

smhhz
02-12-2016, 16:18
سلام
قرار دادن لپتاپ داخل کشو گزینه مناسبی نیست با توجه به معیار هایی که گفتید قرار دادن لپتاپ روی میز یکم دست و پا گیره و باعث کم شدن فضای روی میز میشه - از نظر من بهتره لپتاپ رو روی بالا ترین قسمتی که برای قرار دادن کتاب و ... گذاشتید بگذارید و میتونید لپتاپ رو به صورت باز در آنجا قرار بدید ویه نکته لبه های اون قسمت رو بالا بیارید درحد 2-3 سانت برای اینکه خیالتون راحت باشه لپتاپ نمیفته .

امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم

الته فک کنم الان دیگه میز زو اماده کرده باشید ولی باز هم میتونید این روش رو اجرا کنید

radarz
01-11-2018, 18:44
هارد SSD فقط برای لپ تاپ بگیرید ///

chapgarha
15-05-2019, 10:15
سلام وقتتون بخیر
من یه لپ تاپ asus دارم
یکم باهاش به مشکل خوردم
میخواستم بدونم چه مدلی خوبه برای خرید لپ تاپ که هم سبک باشه هم کار باهاش راحت باشه