PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا میشه کامپیوترم رو هاست سایتم کنم؟



MaliN
21-09-2006, 22:15
سلام خسته نباشید یه سوال داشتم اونم اینه که آیا میشه فقط دمین بخرم و کامپیوترم که 24 ساعته رو اینترنته رو هاست سایتم کنم :cool:
فکر کنم با یکم تغییرات تو IIS یا Apache بشه این کارو کرد تا نظر دوستان چی باشه؟ ;)
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم :blush:

MaliN
24-09-2006, 00:22
آقا کسی نظری نداشت!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

online-amir
24-09-2006, 00:28
خب چرا توي اينجا سوالت رو مطرح كردي! توي نجمن خودش مطرح كن :

سيستم هاي مديريت محتوا

MaliN
24-09-2006, 01:01
امیر جان سوال من خیلی کلیه آخه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

online-amir
24-09-2006, 09:34
ببين من شنيدم كه ميشه كامپيوتر خودم رو لوكال هاست كنم و بعد سيستم هاي مديريت محتوا رو روش بريزم و آموزش هاي اون هم توي وب زياد هست! منظورت همينه؟!

MaliN
24-09-2006, 11:33
نه این کار که کاری نداره من می خوام بدونم میشه کامپیوترم رو هاست دومینم کنم