PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارتقای رم لپ تاپ sony SVF153290X



MILIN3M
27-04-2016, 22:40
سلام
لپ تاپ من SVF153290X sony هست و رمش 8 گیگ ddr3 با این مشخصات. رم 8 گیگ چه باسی و چه مدلی بندازم؟ من زیاد اطلاعات ندارم.... ممنون میشم راهنمای کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


ابا لازمه عکس ار رم فعلی لپ تاپ بندازم؟

محمد7966
28-04-2016, 03:38
سلام
لپ تاپ من SVF153290X sony هست و رمش 8 گیگ ddr3 با این مشخصات. رم 8 گیگ چه باسی و چه مدلی بندازم؟ من زیاد اطلاعات ندارم.... ممنون میشم راهنمای کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


ابا لازمه عکس ار رم فعلی لپ تاپ بندازم؟



سلام با برنامه cpuz یه عکس بندازید از تب spd بندازید

MILIN3M
28-04-2016, 10:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد7966
28-04-2016, 11:12
بهتره مارک خود سازنده اش بگیرید یعنی هیوندای

باسش هم 800 مگاهرتز

البته ممکنه دقیقا مارک هیوندای پیدا نشه که در اینصورت بهتره همونجا تستش کنید که یه وقت به مشکل برنخوره

MILIN3M
28-04-2016, 11:14
ممنون. پس چرا توی عکس اول نوشته 1600 ؟؟

Pr0m3en
28-04-2016, 11:24
درود
هیوندای که عمرا مگه دست دو پیدا نمیکنید
رم فعلیت رو رد کن و دوتا رم با مجموع سایزی که نیاز دارید بگیرید

میتونی یه رم 1600 هم تست کنی جواب داد حله


Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

محمد7966
28-04-2016, 11:27
ممنون. پس چرا توی عکس اول نوشته 1600 ؟؟

برای اطمینان تب memory برنامه رو ببینید جلوی فرکانس چند نوشته؟

MILIN3M
28-04-2016, 11:30
من الان تو اینترنت تگاه کردم برای خرید همه رم ddr3 8گیگ همه یا 1600 نوشته یا 1033 که... 800 ندارن :(

MILIN3M
28-04-2016, 11:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد7966
28-04-2016, 11:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


آقا با عرض معذرت و شرمندگی بنده اشتباه کردم

چون در انجمن سافت 98

یکی رم با فرکانس 1600 خریده ولی برنامه 800 زده که علتش میشه این:


سرعت دو طرف رفت و برگشت رو حساب میکنن که می گن 1600 اما نرم افزارها سرعت یه طرف مثلا رفت رو حساب میکنن که نصف میشه که میشه
800

محمد7966
28-04-2016, 11:47
البته برای اطمینان بیشتر میتونید رم لبتابو در بیارید و اطلاعات روشو بخونید

اون دیگه اطمینانش صد در صدیه

Pr0m3en
28-04-2016, 11:49
آقا با عرض معذرت و شرمندگی بنده اشتباه کردم

چون در انجمن سافت 98

یکی رم با فرکانس 1600 خریده ولی برنامه 800 زده که علتش میشه این:


سرعت دو طرف رفت و برگشت رو حساب میکنن که می گن 1600 اما نرم افزارها سرعت یه طرف مثلا رفت رو حساب میکنن که نصف میشه که میشه
800
در تایید گفته های دوست عزیزمون من یه اصلاح کوچیک بکنم
فرکانس اسمی رم های ddr کلا به دلیل فرکانس بالارونده و پایین رونده که تاثیرشون به اندازه یه فرکانس حس میشه نصف میشه
یعنی
تو SD رم ها تو فرکانس 600 فرکانس موثرشون 600 هست ولی توی ddr فرکانس موثر 600 میشه 300
امیدوارم مفید باشه

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

MILIN3M
28-04-2016, 14:39
دشمنت شرمنده
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد7966
28-04-2016, 15:18
آقا ننوشته برام عجیبه

ولی رمتون باسش همون 1600

یه راه دیگه هم هست

تو ویندوز 7 قسمت استارت سرچ کنید wmic

محیط داس مانندی میاد

بعد بنویسید memorychip

بهتون اطلاعات میده و فرکانسشو هم میزنه

ولی برنامه cpuz نصف میکنه

برای من هم نصف کرده و زده 400

در صورتی که تو محیط داس (یعنی همون wmic) زدم بهم فرکانسو 800 نشون داد

پس برای شما هم 1600 مگاهرتز

فقط حواستون باشه ببینید لبتاب تا 16 گیگ ساپورت میکنه یا نه

میتونید به سایت خود سونی مراجعه کنید و ببینید تا چقدر ساپورت میکنه

hoseini1370@gmail
28-04-2016, 19:56
این همه در دسر فقط بخاطر این رم رو باز کن ببر یکی مثل خودش بخر دیگه معمولا رم اول زیر کیبورد ورم دوم پشت لپتاپ ولی این واسه لنوو ها است بهتره از تو نت یه سرچ کپی رم و باز کنی بری واسه خرید

Sent from my STV100-3 using Tapatalk

amir_t6262
29-04-2016, 10:56
دشمنت شرمنده
اینم عکس

شما، شماره سریال این رم را در اینترنت جستجو کنی، متوجه میشی که رم 1600 است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان هم اگر تهران هستی، سری به بازار ایران بزن و لپ تاپ را هم با خودت ببر. و در شهرهای دیگر هم به همین شکل، لپ تاپ را همراه خودت ببر و یک رم مثلا 8 گیگ را به شرط اینکه روی دستگاهت کار کند بخر.
در سایت سازنده لپ تاپ هم جستجو کن و ببین حداکثر چه ظرفیت رمی را پشتیبانی میکند.