PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه طوری می تونم براش ها رو توی فتوشاپ اجرا کنم ؟



aria666
17-09-2006, 22:25
:worried: :blush: چه طوری می تونم براش ها رو توی فتوشاپ اجرا کنم .................اگه ميشه عكس هم بزاريد ....................خيلي لازم دارم .......فوري ...............متشكرم ;)

Elfin-D
17-09-2006, 22:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرچ دوست عزیز,سرچ!

Shahin King
17-09-2006, 22:45
:worried: :blush: چه طوری می تونم براش ها رو توی فتوشاپ اجرا کنم .................اگه ميشه عكس هم بزاريد ....................خيلي لازم دارم .......فوري ...............متشكرم ;)

دوست عزیز سلام


خوب شما براشهای دانلود شده رو در این مسیر قرار دهید .

D:\Photoshop\Presets\Brushes

سپس برنامه فتوشاپ رو باز کنین و براشهای جدید رو از قسمتی که در تصویر زیر با کادر قرمز رنگ مشخص کردم پیدا کنین .

قربانت : شاهین کینگ


برای مشاهده تصویر با ابعاد واقعی بر رویش کلیک کنید

aria666
17-09-2006, 22:50
اين كار من قبلا كردم ولي جواب نداده ................راهي ديگر!!!!؟؟؟؟ :ohno:

Shahin King
17-09-2006, 22:54
اين كار من قبلا كردم ولي جواب نداده ................راهي ديگر!!!!؟؟؟؟ :ohno:

سلام

چطور جواب نداد ؟ توضیح

نکنه شما زمانی که فتوشاپ باز بوده این عمل رو انجام دادین ؟ فتوشاپ رو ببندین بعد براشها رو انتقال بدین .

قربانت : شاهین کینگ

mahsoft
20-09-2006, 02:43
اين كار من قبلا كردم ولي جواب نداده ................راهي ديگر!!!!؟؟؟؟ :ohno:

اين تنها راهشه كه شاهين جان گفتن


ممكنه فوتوشاژ شما در درايو ديگه اي نصب شده و شما به اشتباه براش ها رو كپي ميكنيد


مرسي

موفق باشيد