PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - PES 2016



Abdolreza2012
29-09-2015, 02:59
سلام


PES 2016 هم منتشر شد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تو این تاپیک به مشکلات نصب و اجرای بازی میپردازیم


حداقل سیستم مورد نیاز :

OS: Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista SP2
PROCESSOR: Intel Core 2 Duo1.8، AMD Athlon II X2 240
MEMORY: 1 GB RAM
GRAPHICS CARD: nVidia GeForce 7800 / ATI Radeon X1300 / Intel HD Graphics 2000
HARD DRIVE: 8 GB
DIRECTX 9



سیستم پیشنهادی :

OS: Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista SP2
PROCESSOR: : Intel Core i3 530/ AMD Phenom II X4 925
MEMORY: 2 GB RAM
GRAPHICS CARD: GeForce 7800 / ATI Radeon X1300 / Intel HD Graphics 3000
HARD DRIVE: 8 GB
DIRECTX 9




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

™...
29-09-2015, 12:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


سپاس برای ایجاد این تاپیک . امیدوارم دوستان هیچ وقت در اجرای بازی به مشکل برنخورند.:n02::n01:

در اولین قدم برای اجرای هر بازی توصیه میکنم درایور کارت گرافیک خود رو به روز کنید .

دانلود جدیدترین درایور برای کارت های NVIDIA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

دانلود جدیدترین درایور برای کارت های ATI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .

A2D3D
29-09-2015, 12:51
سلام
من بازیو نصب کردم
اما وقتی اجراش می کنم یه صفحه سفید میاد و میپره
بازی هم باز نمیشه
مشکل از کجاست ؟
ممنون

Pitbull2015
29-09-2015, 13:43
سلام
من بازیو نصب کردم
اما وقتی اجراش می کنم یه صفحه سفید میاد و میپره
بازی هم باز نمیشه
مشکل از کجاست ؟
ممنون

سلام. شما کرک رو دوباره از یه سایت دانلود کن و آنتی ویروس رو غیر فعّال کن و محتویات پوشه ی کرک رو بریز تو پوشه ای که بازی نصب شده.

| SoRoush 8K |
29-09-2015, 16:26
گفتم اینجام بزارم چون تو صفحه اوله همه میتونن ببینن ::n01:

دیدم سوالات دوستان زیاده گفتم کامل توضیح بدم :




آموزش آنلاین بازی کردن PES 2016
نویسنده : @| SoRoush 8K | ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])


خب . اولین کار دانلود کرک آنلاین هست . لینک دانلود کرک :

کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کرک رو اکسترکت کنید و توی محل نصب بازیتون کپی و ریپلیس کنید .

سپس نرم افزار استیم رو دانلود و آپدیت کنید . اگه اکانت دارید واردش بشید و اگه ندارید اکانت بسازید و وارد شید . (بصورت آنلاین وارد شوید . )

پ . ن : این مرحله برای بعضی از سیستم ها بدون استیم هم جواب داده میتونید اول تست کنید اگر جواب نداد سپس استیم رو نصب کنید . ممنون از دوست عزیز @محرمانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد که وارد شدین استیم رو Minimize کرده و فایل SmartSteamLoader رو که در محل نصب بازی هستش رو بصورت Run As Admin اجرا کنید .

وارد بازی میشید و فقط باید یک نام کاربری برای خودتون انتخاب و ثبت کنید .

سه تا نکته لازم هست که بگم :
* هنگام کپی کرک بعد از آنتی ویروستون رو حتما خاموش کنید .
** حتما قبل از اجرای SmartSteamLoader از سیو هاتون یک بکاپ بگیرید که ممکنه مث من سیو هاتون پاک بشه :/
محل ذخیره شدن سیو بازی :
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
*** بعد از هر بار بستن بازی و دوباره اجرا کردنش نیاز دارید که دوباره ثبت نام کنید و یک نام کاربری جدید انتخاب کنید .

بعد توی بازی وارد تب Match بشین و مود مورد نظر خودتون برای بازی آنلاین رو انتخاب کنین .

امیدوارم مفید بوده باشه .
با تشکر
ســــــروش
:n40:

arming900
30-09-2015, 12:59
چرا انقدر استقبال کمه ؟

من بعذ از اجرا مشکل سیاه شدن صفخه رو دارم

با همین دی وی دی رو سیستم دیگه نضب شد و اجرا شد ولی با لپتاپ اینجوری شده،لپتاپ در ضمن از pc سرتره،برعکس شده حالا

™...
30-09-2015, 14:06
چرا انقدر استقبال کمه ؟

من بعذ از اجرا مشکل سیاه شدن صفخه رو دارم

با همین دی وی دی رو سیستم دیگه نضب شد و اجرا شد ولی با لپتاپ اینجوری شده،لپتاپ در ضمن از pc سرتره،برعکس شده حالا

درایور گرافیک رو آپدیت کردید ؟!

arming900
30-09-2015, 14:47
درایور گرافیک رو آپدیت کردید ؟!

گرافیک رو حدود یه ماه پیش اونم به خاظر یه بازی دیگه اپدیت کردم الان نمیدونم بازم اپدیت داره یا نه،توی سایت های خارجی پشتم فعلا عمومی نشده مشکل

یعنی از گرافیکه؟

Abdolreza2012
30-09-2015, 17:06
گرافیک رو حدود یه ماه پیش اونم به خاظر یه بازی دیگه اپدیت کردم الان نمیدونم بازم اپدیت داره یا نه،توی سایت های خارجی پشتم فعلا عمومی نشده مشکل

یعنی از گرافیکه؟

میتونه ار کرک هم باشه ، البته لپ تاپ ها بخاطر داشتن دوتا گرافیک معمولا مشکل دارن با سوییچ بین دوتا گرافیک و معمولا بازی رو با گرافیک انبرد بالا میارن و نمیکشه گاهی اوقات
برای مطمئن شدن از این موضوع برید تو تظیمات و این قسمتی که عکسشو قرار میدم رو ببینید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و یه شات اینجا بذارید

arming900
30-09-2015, 17:33
این نسخه ای که گرفتم کرک اصلا نمیخواد بعد از نصب اجرا میشه روی pc که بدون مشکل بود


برای اطمینان کرک ریلودد رو هم ریختم نشد به نظر مشکل جای دیگه س

اینم شات از ستینگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


یه مشکل دیگه هم هست اینه که هی انلاین میخواد چک کنه بعد میگه نمیشه،مثلا جام باشگاه هی اروپا رو نمیاره احازه نمیده باز بشه ولی لالیگا رو زدم باز کرد

Abdolreza2012
01-10-2015, 04:00
این نسخه ای که گرفتم کرک اصلا نمیخواد بعد از نصب اجرا میشه روی pc که بدون مشکل بود


برای اطمینان کرک ریلودد رو هم ریختم نشد به نظر مشکل جای دیگه س

اینم شات از ستینگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


یه مشکل دیگه هم هست اینه که هی انلاین میخواد چک کنه بعد میگه نمیشه،مثلا جام باشگاه هی اروپا رو نمیاره احازه نمیده باز بشه ولی لالیگا رو زدم باز کرد

مشکل سیاه شدن از گرافیک میتونه باشه ، شما گرافیکتو آپدیت کن

paroucia
01-10-2015, 17:51
درود
من PES Tuning Patch 2016 v 1.0.0.0 Beta نصب کردم و همه چی اوکی بود! یه بازی نصفه و نیمه هم انجام دادم! اما الان وارد بازی میشه و تیم ها رو انتخاب می کنم اما موقع رفتن به بازی ارور فورس کلوز میده! پچ رو پاک کردم و دوباره نصب کردم اما باز همین مشکل پا برجاست! کسی راه حلی داره؟

arming900
02-10-2015, 01:46
مشکل سیاه شدن از گرافیک میتونه باشه ، شما گرافیکتو آپدیت کن


الان چک کردم آخرین اپدیت همونیه که نصب کردم :n27:

- - - Updated - - -

دوباره نصب کردم درست شد:)))

Ami R 940
02-10-2015, 14:47
بازی رو نصب کردم اینارور میده.. برای رفع این ارور چی کار کنم؟؟
ویندوزمم 10 هست ورژن 64 بیت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

™...
02-10-2015, 19:02
بازی رو نصب کردم اینارور میده.. برای رفع این ارور چی کار کنم؟؟
ویندوزمم 10 هست ورژن 64 بیت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تجریه ای که با 10 Windows دارم میتونم بگم برای اجرای خیلی بازی ها مورد داره !. بهترین ویندوز به نظر من برای بازی ها 8.1 Windows هستش .

در مرحله اول درایور کارت گرافیک رو به روز کنید . اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehdi speed 700
08-10-2015, 22:51
سلام دوستان
من دو هفته پیش بازی رو روی لپ تاپم ریختم نسخه ونیدوز 7 32 بیت بودوقتی وصل میکردم به تلویزیون و بازی رو روی 1980*1080 با تنظیمات high باز میکردم خیلی روون بود و هیچ مشکلی نداشت حتی با این که رم از 4 گیگ به 2.5 محدود شده بود و حافظه شیر شده گرافیک 1 بود
ولی 4 روزه ویندوز 8.1 نسخه 64 بیتی ریختم اما وقتی لپ تاپ رو وصل میکنم به تلویزیون روی رزولیشن 1980*1080 با کیفیت بالا بازی پرش تصویر داره هی تصویر میپره میدونید یه لغزشی داره بازی روونه ولی تصویر پرش داره فقطم در صورتی درست میشه که رزولیشن بازی رو به 1280*720 کاهش بدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مشخصات نمیدونم چرا پرش داره با این که رم افزایش پیدا کرده و گرافیک 4 شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi speed 700
11-10-2015, 01:35
سلام دوستان
من دو هفته پیش بازی رو روی لپ تاپم ریختم نسخه ونیدوز 7 32 بیت بودوقتی وصل میکردم به تلویزیون و بازی رو روی 1980*1080 با تنظیمات high باز میکردم خیلی روون بود و هیچ مشکلی نداشت حتی با این که رم از 4 گیگ به 2.5 محدود شده بود و حافظه شیر شده گرافیک 1 بود
ولی 4 روزه ویندوز 8.1 نسخه 64 بیتی ریختم اما وقتی لپ تاپ رو وصل میکنم به تلویزیون روی رزولیشن 1980*1080 با کیفیت بالا بازی پرش تصویر داره هی تصویر میپره میدونید یه لغزشی داره بازی روونه ولی تصویر پرش داره فقطم در صورتی درست میشه که رزولیشن بازی رو به 1280*720 کاهش بدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مشخصات نمیدونم چرا پرش داره با این که رم افزایش پیدا کرده و گرافیک 4 شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان کسی نیس راهنمایی کنه؟:n27:

™...
12-10-2015, 03:15
سلام دوستان
من دو هفته پیش بازی رو روی لپ تاپم ریختم نسخه ونیدوز 7 32 بیت بودوقتی وصل میکردم به تلویزیون و بازی رو روی 1980*1080 با تنظیمات high باز میکردم خیلی روون بود و هیچ مشکلی نداشت حتی با این که رم از 4 گیگ به 2.5 محدود شده بود و حافظه شیر شده گرافیک 1 بود
ولی 4 روزه ویندوز 8.1 نسخه 64 بیتی ریختم اما وقتی لپ تاپ رو وصل میکنم به تلویزیون روی رزولیشن 1980*1080 با کیفیت بالا بازی پرش تصویر داره هی تصویر میپره میدونید یه لغزشی داره بازی روونه ولی تصویر پرش داره فقطم در صورتی درست میشه که رزولیشن بازی رو به 1280*720 کاهش بدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مشخصات نمیدونم چرا پرش داره با این که رم افزایش پیدا کرده و گرافیک 4 شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در اولین قدم درایور کارت گرافیک رو به روز کنید . اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehdi speed 700
12-10-2015, 12:57
در اولین قدم درایور کارت گرافیک رو به روز کنید . اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

درایور nvidia اخرین درایوره ولی یه مشکی که هست اکثر اپدیت های دراویر intel رو نصب کردم لی انگار ناقصن روی این ویندوز مثلا وقتی میخوام اطلاعات سیستم رو از توی نرم افزار اینتل ببینم یا هر چیی روی توی پنجره های نرم افزار گرافیک اینتل باز کنم صفحاتش خالیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

™...
14-10-2015, 15:15
درایور nvidia اخرین درایوره ولی یه مشکی که هست اکثر اپدیت های دراویر intel رو نصب کردم لی انگار ناقصن روی این ویندوز مثلا وقتی میخوام اطلاعات سیستم رو از توی نرم افزار اینتل ببینم یا هر چیی روی توی پنجره های نرم افزار گرافیک اینتل باز کنم صفحاتش خالیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این صفحه نباید خالی باشه !!! . الان شما درایور Intel رو درست نصب کردی ؟! آخرین به روز رسانی درایور Intel نصب هستش ؟!

- - - Updated - - -


درایور nvidia اخرین درایوره ولی یه مشکی که هست اکثر اپدیت های دراویر intel رو نصب کردم لی انگار ناقصن روی این ویندوز مثلا وقتی میخوام اطلاعات سیستم رو از توی نرم افزار اینتل ببینم یا هر چیی روی توی پنجره های نرم افزار گرافیک اینتل باز کنم صفحاتش خالیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این صفحه نباید خالی باشه !!! . الان شما درایور Intel رو درست نصب کردی ؟! آخرین به روز رسانی درایور Intel نصب هستش ؟!

mehdi speed 700
14-10-2015, 17:42
این صفحه نباید خالی باشه !!! . الان شما درایور Intel رو درست نصب کردی ؟! آخرین به روز رسانی درایور Intel نصب هستش ؟!

- - - Updated - - -



این صفحه نباید خالی باشه !!! . الان شما درایور Intel رو درست نصب کردی ؟! آخرین به روز رسانی درایور Intel نصب هستش ؟!
این صفحه درست شد باید تنظیمات تاریخ و ساعت سیستم رو از persian به english تغییر میدادم تا فرمت انگلیسی بشه ویندوز و این صفحاتو نشون بده ولی نمیدونم چرا توی بازی بازی تیک داره هی تیک میزنه توی تلویزیون حتی توی خوده مانیتور لپتاپ وقتی مثلا ضحنه های گل زنی یا خطا رو بازپخش میکنه تصویر تیک میزنه:n13:

mehdi speed 700
14-10-2015, 17:45
بازی رو نصب کردم اینارور میده.. برای رفع این ارور چی کار کنم؟؟
ویندوزمم 10 هست ورژن 64 بیت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتی ویروس رو خاموش کن بعد اخرین نسخه directx رو نصب کن منم همین مشکل رو داشتم موقع نصب دایرکتس انتی ویروس چند تا از فایل هارو اشتباهی ویروس میدید پاک میکرد بعد بازی ارور پیدا نکردن فلان فایل رو میداد انتی ویروس رو غیر فعال کرم نصب کردم بعد دوباره فعال کردم بازی باز شد:n20:

Mehdi.ss
15-10-2015, 01:59
سلام بچه ها
خوبید
میگم این مشکل دروازبان حل نشد ؟
بچی چیزی براش نیومده ؟

Pitbull2015
15-10-2015, 02:32
سلام بچه ها
خوبید
میگم این مشکل دروازبان حل نشد ؟
بچی چیزی براش نیومده ؟

سلام. نه عزیز! هنوز هیچ پچ رسمی ای منتشر نشده. اوّلین پچ رسمی، 7 آبان میاد. نه، مشکل دروازه بان همچنان پابرجاست.

™...
16-10-2015, 00:59
این صفحه درست شد باید تنظیمات تاریخ و ساعت سیستم رو از persian به english تغییر میدادم تا فرمت انگلیسی بشه ویندوز و این صفحاتو نشون بده ولی نمیدونم چرا توی بازی بازی تیک داره هی تیک میزنه توی تلویزیون حتی توی خوده مانیتور لپتاپ وقتی مثلا ضحنه های گل زنی یا خطا رو بازپخش میکنه تصویر تیک میزنه:n13:

این مشکل رو بعضی از بعضی دوستان دیگه هم دارند اما برای خیلی ها درسته و موردی نداره !. حالا نمیدونم چرا ؟!!!



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

PES 2016 No Replay Logos

.it removes the replay logo from all the competitions in PES 2016
.The reason why i needed it is because replay logos drain performance for some unknown reason



حذف لوگوی Replay بازی .

دوستمون این مشکل رو داشت و وقنی لوگوی Replay می اومد سیستم کند می شد و گیر می کرد . اونایی که این مشکل رو دارن تست کنن .

دانلود . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

bleu2u4u
25-10-2015, 14:24
اقا این pes گرافیک amd من رو به هیچ حساب میکنه (داخل ستینگ زده گرافیک intel )
تو تنظیمات amd هم pes 2016 رو بصورت دستی وارد کردم ولی افاقه نکرد
درایور هم اخرین نسخه است

samyar_red
25-10-2015, 17:44
سلام
من ویندوزم 10 هست بازی که نصب میشه windows defender ویروس شناسایی میکنه بعضی الیارو پاک میکنه و دیگه بالا نمیاد بازی...چیکار کنم؟؟ البته یبار انتی ویروسو خاموش کردم نصب کردم ولی باز روز بعد که بازیو باز کردم دوباره شناخت پاک کرد خراب کرد فایلای بازیو!! ممنون میشم راهنمایی کنید

samyar_red
25-10-2015, 17:46
اقا این pes گرافیک amd من رو به هیچ حساب میکنه (داخل ستینگ زده گرافیک intel )
تو تنظیمات amd هم pes 2016 رو بصورت دستی وارد کردم ولی افاقه نکرد
درایور هم اخرین نسخه است
شما موقعی که ویندوز عوض یکنی باید حتما حتما اول درایور اینتل رو نصب کنی بعد ریستارت بدی بعد amd نصب کنی...اگه اول amd نصب کنی فقط الکی نشون میده نصبه و در واقع نصب نیست..., و برای همین نمیشناسه

bleu2u4u
26-10-2015, 17:58
شما موقعی که ویندوز عوض یکنی باید حتما حتما اول درایور اینتل رو نصب کنی بعد ریستارت بدی بعد amd نصب کنی...اگه اول amd نصب کنی فقط الکی نشون میده نصبه و در واقع نصب نیست..., و برای همین نمیشناسه

راه حلی براش نیست؟

samyar_red
26-10-2015, 23:55
راه حلی براش نیست؟

درایور AMD رو پاک کن بعد اول اینتل و سرچ کن جدید ترینشو دانلود کن نصب کن بعد یه ریست بده amd رو نصب کن ببین درست میشه که باید بشه اگه نشد ویندوز عوض کن اینکارو کن 100% حل میشه...فقط دقت کن درایور ها مخصوص ویندوزت باشن

amirpcp30
01-11-2015, 10:12
سلام
یکی از دوستان لپ تاپ hp 3120 داره با گرافیک ati 5650 با درایور خودش اجرا نشد (یک لحظه ساه میشد اما میزد بیرون) که برای 2010 هست درایور جدید omega و 15.7 از leshcat گرفتم براش نصب کردم close program میده
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس

S.H.B
04-12-2015, 19:05
دوستان من هر وقت وارد بازی میشم CPU کامپیوترم 100 درصد میشه و تا لحظه ای
که تو بازی هستم همینجوری میمونه! میترسم CPU بسوزه:n03:
کمک کنید لطفا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

doojoon
09-12-2015, 17:06
سلام
بازی pes 2016 فقط مخصوص کنسول xbox هست یا نه؟؟؟
با کنسول pc میشه یا نه؟؟؟؟
کسی روشی سراغ نداره؟؟؟؟

3aman021
04-01-2016, 21:25
سلام
موقع نصب بازی وقتی دیسک ۱ رو گذاشتم آخرش ارور داد
چیکار باید کرد

Dt36_win.cpk

ارور کپی انجام نشد
هرکاری هم میکنم بازم این ارور رو میده
چیکار باید کرد

3aman021
04-01-2016, 21:50
سلام
موقع نصب بازی وقتی دیسک ۱ رو گذاشتم آخرش ارور داد
چیکار باید کرد

Dt36_win.cpk

ارور کپی انجام نشد
هرکاری هم میکنم بازم این ارور رو میده
چیکار باید کرد

S.H.B
22-01-2016, 22:14
با سلام
من به تازگی ویندوز 8.1 pro نصب کردم . باز یرو که نصب کردم وارد بازی میتونستم بشم اما
وقتی پچ 3 رو نصب کردم دیگه واردش نمیشد!و این پیامو میده!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sarveboland
04-02-2016, 22:02
سلام من لب تاپ لنوو g500 دارم دو تا گرافیک داره intel core i3 و amd radeon graphic پی اس 2016 رو نصب کردم روش کلیک میکنم که باز شه یه لحظه یه پنجره لود میشه بعد سریع میره تو ستینگ هم که میرم تو مشخصات گرافیک اینتل رو نشون میده و مینویسه بد! لطفا راهنمایی کنید! قبلا هم بازی رو روی ویندوز 8.1 نصب کردم با همین کرک مشکلی نداشت! الانم که ویندوز رو عوض کردم 8.1 هست!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

siavashloves
17-02-2016, 21:19
سلام


فرستاده شده از HUAWEI MT7-TL10ِ من با Tapatalk

Miladqwq
28-05-2016, 12:44
سلام من بازیو تازه روی ویندوز۸.۱ نصب کردم ولی وقتی روی بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته میشه راهنمایی کنید؟؟؟

AMJAD88
20-08-2016, 12:21
سلام من بازی رونصب کردم حالااین پیام رومیده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا راهنمایی کنید

saeidsaeid000
09-09-2016, 20:42
سلام
من تازه ویندوز 10 ریختم
می خوام pes 2016 رو بریزم ولی این ارور رو میده (0xc000007b)
با driver booster همه ی درایور هامو اپدیت کردم ویندوزم رو آپدیت کردم مشکل حل نشد
directx 11 رو ریختم حل نشد
همه ی نرم افزار های جانبی از درایور بوستر رو ریختم
Microsoft Visual C
Microsoft NET Framework
اینا رو هم ریختم
گرافیکم هم ریختم invida
ولی حل نشد
در مورد کرک هم ویندوز قبلیم 8 بود و همین بازی اجرا میشد با همین کرک
در مورد انتی ویروس هم avast هست که غیر فعالش میکنم
و فایل ها رو دوباره از زیپ در میارم و دوباره نصب کردم حل نشد
من دیگه نمی دونم باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟

baradar ehsan
12-09-2016, 16:26
سلام
من بازیو نصب کردم
اما وقتی اجراش می کنم یه صفحه سفید میاد و میپره
بازی هم باز نمیشه
مشکل از کجاست ؟
ممنون


سلام. شما کرک رو دوباره از یه سایت دانلود کن و آنتی ویروس رو غیر فعّال کن و محتویات پوشه ی کرک رو بریز تو پوشه ای که بازی نصب شده.
من همین مشکلو دارم
کرک هم الان دانلود کردم و در محل نصب کپی کردم اما مشکل همچنان پابرجاست.

ویندوزم 10 64 بیتی و قبل از اینکه ویندوز عوض کنم این مشگل وجود نداشت (ویندوز قبلی هم همین بود 10 64)

baradar ehsan
12-09-2016, 23:48
2 3 صفحه ی آخر رو چک کردم همه ی پست ها فقط سوال بود دریغ از یک جواب! چه بلایی سر پیسی ورد اومده؟! :n15:

همونطور که از پست قبلیم مشخصه حدود 96 ساعت (4 روز) است که پیرم در اومده برای نصب نشدن pes 16:n21:


حتی امروز که همه جا توی اینترنت دیدم گفته شده ویندوز 10 کلا در اجرای بازیها مشکل دارد رفتم و ویندوز 8.1 نصبیدم ...

حالا توی 8.1 ارور Msvcp100.dll میده و من بدبخت هم رفتم و از سایت مربوطه این فایل رو دانلود و در پوشه های وین 32 و syswow64 و پوشه بازی کپی کردم ... حتی دو سه برنامه معرفی شده در سایتها رو هم دانلود کردم که ظاهرا اسکن میکنند و مشکلات احتمالی را برطرف میکنند ... هیچ فایده ای ندارند ... DirectX و ++c رو هم نصبیدم ... چه کار کنم بالاخره ... چه غلطی کردم پنجشنبه شب گذشته ویندوز رو کلا عوض کردم ...:n27:

baradar ehsan
13-09-2016, 21:02
سلام من بازی رونصب کردم حالااین پیام رومیده


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا راهنمایی کنید


فایلی با پسوند dll و هم نام با نامی که در همین تصویر مشاهده میشود (sdken....dll) در سایت dll-files.com موجود است باید آن را دانلود/اکسترکت نموده و در پوشه ی محل نصب بازی کپی نمایید.

محمد نامدار
28-09-2016, 14:13
میتونه ار کرک هم باشه ، البته لپ تاپ ها بخاطر داشتن دوتا گرافیک معمولا مشکل دارن با سوییچ بین دوتا گرافیک و معمولا بازی رو با گرافیک انبرد بالا میارن و نمیکشه گاهی اوقات
برای مطمئن شدن از این موضوع برید تو تظیمات و این قسمتی که عکسشو قرار میدم رو ببینید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و یه شات اینجا بذارید


سلام / منم pes 16 و هم pes 13 نصب کردم
هیچکدوم اجرا نمیشه
تو این قسمت ستینگ هم که میام دو قسمت آخر GPU و VRam هردوش قرمز و unable زده / نمیدونم چرا و چشه و چکار باید بکنم

درایوراهم کامل نصبه

mehrdad6625
29-09-2016, 01:35
سلام
من تازه pes 2016 رو نصب کردم و وقتی روی بازی گلیک میکنم هیچی نمیاد.
مشکل از چیه؟

Abdolreza2012
18-10-2016, 19:11
سلام / منم pes 16 و هم pes 13 نصب کردم
هیچکدوم اجرا نمیشه
تو این قسمت ستینگ هم که میام دو قسمت آخر GPU و VRam هردوش قرمز و unable زده / نمیدونم چرا و چشه و چکار باید بکنم

درایوراهم کامل نصبه

سلام
محمد نامدار ؟؟!! :n02: اسم بسی آشناس

اپدیت کن هر دوتا گرافیک لپ تابت رو

| SoRoush 8K |
18-10-2016, 23:31
دوستانی که لپتاپ دارند و بازی کارت گرافیکشون رو نمیشناسه و تو بخش تنظیمات قرمز یا Disable براشون زده باید روی آیکون بازی ( تنظیمات یا خود بازی ) کلیک راست کنین و Run with graphic processor رو بزنین و کارت گرافیک اصلیتون ( Nvidia یا AMD ) رو انتخاب کنین تا مشکلتون برطرف بشه . اگه برطرف نشد همونجوری که عبدالرضا جان گفتن اقدام به آپدیت درایور کار گرافیکتون بکنید .
.
دوستانی هم که مشکل بالا نرفتن رزولوشن در لپتاپ رو دارن رو آیکون بازی کلیک راست کنن و Properties رو بزنن .
بعد در تب Compatibility تیک گزینه Disable display scaling in high DPI setting رو بزنید تا رزولوشن های بالاتر هم براتون نشون داده بشه .
.
با تشکر :n16:

محمد نامدار
21-10-2016, 14:42
سلام
محمد نامدار ؟؟!! :n02: اسم بسی آشناس

اپدیت کن هر دوتا گرافیک لپ تابت رو

سلام
اسم چقدر آشناست ؟ :D
خخ

اولا از کجا باید آپدیت بشه ؟
دوم اینکه آپدیت بشه - مشکل فنی که ایجاد نمیکنه ؟
یهو بترکه کلا سیستم

محمد نامدار
21-10-2016, 14:45
دوستانی که لپتاپ دارند و بازی کارت گرافیکشون رو نمیشناسه و تو بخش تنظیمات قرمز یا Disable براشون زده باید روی آیکون بازی ( تنظیمات یا خود بازی ) کلیک راست کنین و Run with graphic processor رو بزنین و کارت گرافیک اصلیتون ( Nvidia یا AMD ) رو انتخاب کنین تا مشکلتون برطرف بشه . اگه برطرف نشد همونجوری که عبدالرضا جان گفتن اقدام به آپدیت درایور کار گرافیکتون بکنید .
.
دوستانی هم که مشکل بالا نرفتن رزولوشن در لپتاپ رو دارن رو آیکون بازی کلیک راست کنن و Properties رو بزنن .
بعد در تب Compatibility تیک گزینه Disable display scaling in high DPI setting رو بزنید تا رزولوشن های بالاتر هم براتون نشون داده بشه .
.
با تشکر :n16:



برای من Run with graphic processo نداره / فقط run as administrator داره



ی سوال دیگه اینکه ویندوز 32 بیت باشه یا 64 بیت که برای اجرای بازی فرقی نداره ؟

netsaraipars
01-03-2017, 20:38
سلام دوستان کمک فوری لطفاً
من با پی سی بازی فوتبال 2016 سوکر رو انجام میدم . البته اینم بگم انلان بازی میکنم حدوود یک سالی میشه.بازی کردنم هیچ مشکلی نداشت بغیر بعضی وقتا نت اذیت میکرد.جدید چند روز هستش بازیکنام خنگ شدنه نمیدونم چیکارش کنم. دوبار ویندوز نصب کردمه مشکلش برطرف نشده ..ناگفته نماند با دسته ps4 بازی میکنم با کابل و نرم افزار وصلش کردمه
لطفا فوری جواب بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکررررررررررر:n27::n27:

محمد نامدار
02-03-2017, 01:24
ی سوال فنی

چطوری میشه ترکیبو عوض کرد
یعنی از ترکیب 1 به 2 یا 3 یا 4 بریم ؟
با چه کلیدهایی باید اینکارو کرد ؟

محمد نامدار
09-03-2017, 22:24
فوتبالیستا هیچکی نی جواب بده

hosi7676
10-11-2017, 18:55
سلام این مشکل کلافم کرده واقعا اگه کسی بلده جواب بده
روی آیکون بازی که کلیک میکنم بازی اجرا میشه ولی فقط دو ثانیه!!!! تو اون دو ثانیه هم یه صفحه سفید میاد و بعدش بسته میشه دوباره از اول نصبش کردم همینجور درایور کارت گرافیکم رو آپدیت کردم همینجور از روی اکانت ادمین اجرا کردم همینجور ویندوزم 8.1
در ضمن مشکل از سیستم نیست چون سه هفته این بازی رو بدون هیچ مشکلی روی ویندوز قبلیم که 7 بود بازی میکردم اما الان روی هر دو تا ویندوز همینجوریه
ممنون میشم اگه کسی جواب بده
باتشکر.