PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل قطع شدن اينترنت با تنظيمات لن



amin r
10-08-2015, 15:58
با سلام من يه مشكلي با سرعت اينترنتم دارم اونم اينكه مادربورد من يك پورت لن sis 900 pci fast ethernet apapter
داره كه دوتا آپشن به صورت 10baset و 100basetx داره به تازگي شاتل سرعت adsl منو به 12 مگ رسونده منم براي استفاده از اون در تنظيمات كارت شبكه 100basetx رو انتخاب ميكنم تا حداكثر سرعت 100 مگابيت برثانيه بشه ولي مشكل اينه كه در اين حالت به من ارور ميده و خطاي network cable unplugged ميده ولي در حالت 10 مگ مشكلي نداره و تا 10 مگ رو پر ميكنه ولي 2 مگ بلااستفاده ميمونه به نظرتون مشكل از كجاست؟ از پاور هست؟ در ضمن درايور لن رو هم نصب كردم.مادر بوردم هم قديميهgigabyte 8s661fxmp ممنون

Jalal
13-08-2015, 09:20
مادربرد سوکت 478 خیلی قدیمیه

به نظرم یک کارت شبکه 10/100 بندازید روش بهتره قیمتش حدود 20 تومن میشه

amin r
13-08-2015, 12:51
سلام و ممنون از جوابتون جسارتا مطمئنيد با كارت شبكه مشكل حل ميشه چون من كابل لن رو به دانگل usb وصل كردم و از طريق usb به سيستم وصل كردم بازم مشكل حل نشد اگر مادربرد اين سرعت رو پشتيباني نكنه عوض كردن كارت شبكه چه فايده اي داره البته طبق مشخصاتش بايد از اين سرعت پشتيباني كنه ضمنا اينم بگم قبلا كه سرعت كمتر بود مشكلي با 100 مگ نداشت نميدونم چي شد كه الان ارور ميده

Jalal
15-08-2015, 08:50
سلام و ممنون از جوابتون جسارتا مطمئنيد با كارت شبكه مشكل حل ميشه چون من كابل لن رو به دانگل usb وصل كردم و از طريق usb به سيستم وصل كردم بازم مشكل حل نشد اگر مادربرد اين سرعت رو پشتيباني نكنه عوض كردن كارت شبكه چه فايده اي داره البته طبق مشخصاتش بايد از اين سرعت پشتيباني كنه ضمنا اينم بگم قبلا كه سرعت كمتر بود مشكلي با 100 مگ نداشت نميدونم چي شد كه الان ارور ميده

بله مشکل حل میشه
البته کابلی که از مودم تا سیستم اومده رو هم عوض کنید

farshidis
27-08-2015, 14:54
Downstream:
relative capacity occupation: 98%
noise margin downstream: 10.0 dB
output power upstream: 12.0 dbm
attenuation downstream: 53.0 dB

Upstream:
relative capacity occupation: 64%
noise margin upstream: 16.0 dB
output power downstream: 16.5 dbm
attenuation upstream: 31.5 dB
سلام دوستان من اینترنت2مگ مخابرات دارم و همش قطع و وصل میشه فاصلمون از مخابرات 2کیلومتره بنظرتون دلیلش همینه؟!
چون من از سیمی که به پارکینگمونم میاد مودمو وصل کردم و دیدم بازم قطع و وصل میشه چیکار کنم؟

lieee
29-08-2015, 01:26
مشکل دوری از مرکز داری
ببین برو تو تنظیمات مودم برو تو قسمت adsl بعد adsl mode فقط تیک g.dmt رو انتخاب کن ( تو اکثر مودم ها همینه مهم اولیه که یا adsl نوشته یا adsl setting )
اگه اوکی نشد
درخواست کاهش پهنای باند هم بده . خطط اصلن استیبل نیست

farshidis
05-09-2015, 17:48
مشکل دوری از مرکز داری
ببین برو تو تنظیمات مودم برو تو قسمت adsl بعد adsl mode فقط تیک g.dmt رو انتخاب کن ( تو اکثر مودم ها همینه مهم اولیه که یا adsl نوشته یا adsl setting )
اگه اوکی نشد
درخواست کاهش پهنای باند هم بده . خطط اصلن استیبل نیست
اتفاقا رو g.dmtگذاشتم اینجوریه رو auto که سرعت میاد پایین تر . خب من میخواستمسرعتم همین بمونه با کاهش سرعت که مشخصه دیگه مشکلم برطرف میشه چن قبلش ۵۱۲داشتم ولی سرعت پایین تر از دو مگ به چ درد میخوره؟

Sent from my CHM-U01 using Tapatalk