PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL بدون کامپیوتر



Artam01
20-06-2015, 21:27
درود دوستان.
آیا می توان بدون داشتن کامپیوتر adsl خرید و فقط با وای فای و موبایل از اینترنت استفاده کرد؟

paveej
21-06-2015, 00:16
درود
میشه اینکارو کرد.

javad2015
21-06-2015, 00:39
بله چرا نشه....اصلا ما تو خونه یه مودم داریم برای همین کار.........

Artam01
21-06-2015, 11:30
ممنون میشم اگه توضیح بدید چطوری میشه اینکارو کرد.

tajrobenik
21-06-2015, 11:36
درود دوستان.
آیا می توان بدون داشتن کامپیوتر adsl خرید و فقط با وای فای و موبایل از اینترنت استفاده کرد؟

سرچ بزنید:
تنظیمات مودم adsl

یک تنظیمی هست که یوزر و پسوورد رو خود مودم ارسال می‌کنه ... pppoe و وقتی خود مودم ارسال کرد و از طرف سرویس دهنده تایید شد به اینترنت وصل می‌شه...

Artam01
21-06-2015, 19:27
سرچ بزنید:
تنظیمات مودم adsl

یک تنظیمی هست که یوزر و پسوورد رو خود مودم ارسال می‌کنه ... pppoe و وقتی خود مودم ارسال کرد و از طرف سرویس دهنده تایید شد به اینترنت وصل می‌شه...
متوجه نشدم!

tajrobenik
22-06-2015, 01:38
متوجه نشدم!

در گوگل سرچ بزنید: تنظیمات مودم adsl

یک سری از مودم ها هستن با تنظیمات خاصی که اعمال می شه ...
مودم به اینترنت وصل می شه و احتیاجی به کامپیوتر نیست....

و در صورتی که مودم رو هم دارین تنظیماتش رو هم می تونید سرچ بزنید.
و اکثر (شاید همه) مودم هایی که وای فای دارن این امکان رو دارن.

paveej
22-06-2015, 02:22
متوجه نشدم!
من وقتی adsl خریدم خود سرویس دهنده گفت مودمت رو بیار و اونو تنظیم کرد.بقیه جاها نمیدونم اینجوره یا نه.ولی فکر کنم همینطور باشه.چون وقتی adsl میخری یه هزینه ای حدود ده تومن واسه نصب میگیرن.
البته تنظیماتش سخت نیست.ولی توضیح دادنش بدون اینکه شما مودم داشته باشی فایده چندانی نداره.اگه مودمو با کامپیوتر بخوای تنظیم کنی بعد از اتصال مودم به پورت شبکه باید وارد internet Explorer یا firfox یا هر چیزی که باهاش صفحات اینترنتو باز میکنی بشی و آدرس 192.168.1.1 رو تایپ کنی .اینطور وارد صفحه تنظیمات مودم میشه.حالا اگه همینکارو بخوای با گوشی انجام بدی باید همینکارو بصورت وایرلس انجام بدی.منتها من مطمئن نیستم با وایرلس هم میشه وارد صفحه تنظیمات شد و تنظیمات رو انجام داد یا نه.بخصوص واسه اولین بار که رمز وایرلس میخاد.
بهترین حالت اینه که تنظیمات رو خود سرویس دهنده انجام بده یا اینکه شما به یه کامپیوتر فقط واسه انجام تنظیمات دسترسی داشته باشی.

Artam01
22-06-2015, 09:29
در گوگل سرچ بزنید: تنظیمات مودم adsl

یک سری از مودم ها هستن با تنظیمات خاصی که اعمال می شه ...
مودم به اینترنت وصل می شه و احتیاجی به کامپیوتر نیست....

و در صورتی که مودم رو هم دارین تنظیماتش رو هم می تونید سرچ بزنید.
و اکثر (شاید همه) مودم هایی که وای فای دارن این امکان رو دارن.

یعنی بدون کامپیوتر میشه رفت تو قسمت ستاپ مودم؟



من وقتی adsl خریدم خود سرویس دهنده گفت مودمت رو بیار و اونو تنظیم کرد.بقیه جاها نمیدونم اینجوره یا نه.ولی فکر کنم همینطور باشه.چون وقتی adsl میخری یه هزینه ای حدود ده تومن واسه نصب میگیرن.
البته تنظیماتش سخت نیست.ولی توضیح دادنش بدون اینکه شما مودم داشته باشی فایده چندانی نداره.اگه مودمو با کامپیوتر بخوای تنظیم کنی بعد از اتصال مودم به پورت شبکه باید وارد internet Explorer یا firfox یا هر چیزی که باهاش صفحات اینترنتو باز میکنی بشی و آدرس 192.168.1.1 رو تایپ کنی .اینطور وارد صفحه تنظیمات مودم میشه.حالا اگه همینکارو بخوای با گوشی انجام بدی باید همینکارو بصورت وایرلس انجام بدی.منتها من مطمئن نیستم با وایرلس هم میشه وارد صفحه تنظیمات شد و تنظیمات رو انجام داد یا نه.بخصوص واسه اولین بار که رمز وایرلس میخاد.
بهترین حالت اینه که تنظیمات رو خود سرویس دهنده انجام بده یا اینکه شما به یه کامپیوتر فقط واسه انجام تنظیمات دسترسی داشته باشی.
تنظیمات رو بلدم منتها برای یکی ADSL می خوام بگیرم که کامپیوتر نداره می خواد فقط با وای فای و گوشی ازش استفاده کنه، گوشی هم خودش نمی تونه به صفحه تنظیمات دسترسی داشته باشد.

tajrobenik
22-06-2015, 11:53
یعنی بدون کامپیوتر میشه رفت تو قسمت ستاپ مودم؟



تنظیمات رو بلدم منتها برای یکی ADSL می خوام بگیرم که کامپیوتر نداره می خواد فقط با وای فای و گوشی ازش استفاده کنه، گوشی هم خودش نمی تونه به صفحه تنظیمات دسترسی داشته باشد.

مودم بیارین و به کامپیوتر خودتون وصل کنید .. .. و تنظیم کنید ... ( برای تنظیم مودم احتیاجی به خط تلفن نیست)..
بعد ببرید و به خط تلفن تلفن وصل کنید...

paveej
22-06-2015, 20:14
یعنی بدون کامپیوتر میشه رفت تو قسمت ستاپ مودم؟



تنظیمات رو بلدم منتها برای یکی ADSL می خوام بگیرم که کامپیوتر نداره می خواد فقط با وای فای و گوشی ازش استفاده کنه، گوشی هم خودش نمی تونه به صفحه تنظیمات دسترسی داشته باشد.
من اینکارو با یه گوشی امتحان کردم.وارد ستاپ شد و هیچ مشکلی هم نداشت.تنها چیزی که ممکنه با مشکل مواجه بشی اینه که رمز وایرلس پیشفرض مودم رو بدونی.البته اگه قرار باشه یه مودم جدید بخری.

paveej
23-06-2015, 16:48
بیشتر مودما یه کلید پشتشون داره به اسم WPS که ظاهرن کارش اینه که که با زدن اون کلید اجازه میده گوشی یا وسیله وایرلس بدون وارد کردن پسورد به مودم متصل بشه.حالا اگه مودمی که میخوای بخری این ویژگی رو داشته باشه دیگه فکر نمیکنم هیچ مشکلی باشه.

Artam01
23-06-2015, 16:52
من اینکارو با یه گوشی امتحان کردم.وارد ستاپ شد و هیچ مشکلی هم نداشت.تنها چیزی که ممکنه با مشکل مواجه بشی اینه که رمز وایرلس پیشفرض مودم رو بدونی.البته اگه قرار باشه یه مودم جدید بخری.

من با s3 neo امتحان کردم 192.168.1.1 میزنی تو مرورگر میره تو سرچ اصلن ستاپ نمیاره، شما با چه گوشی زدی؟

paveej
23-06-2015, 17:07
من با s3 neo امتحان کردم 192.168.1.1 میزنی تو مرورگر میره تو سرچ اصلن ستاپ نمیاره، شما با چه گوشی زدی؟
Nokia XpressMusic-5800
از مرورگر خود گوشی استفاده کن شاید وصل بشه

Artam01
23-06-2015, 19:28
خب تو خود گوشی زدم دیگه، ستاپ نیاورد.
یعنی شما اینو تو گوشی میزنی 192.168.1.1 بعد میره تو ستاپ مودم؟

paveej
23-06-2015, 20:13
خب تو خود گوشی زدم دیگه، ستاپ نیاورد.
یعنی شما اینو تو گوشی میزنی 192.168.1.1 بعد میره تو ستاپ مودم؟
منظورم مرورگر پیشفرض گوشی بود.ممکنه با مرورگری که نصب کرده باشی مثلن opera نتونه وارد بشه.
شاید هم ip مودمتون یه چیز دیگه باشه که وارد ستاپ نمیشه.بعضی مودما که روتر هم هستن ip شون 192.168.1.0 هست.البته اگه قبلن با کامپیوتر با 192.168.1.1 وصل شدی که دیگه همچین چیزی نیست.به هر حال من امتحان کردم و با گوشی وارد ستاپ شد .

paveej
24-06-2015, 02:22
آخرش با گوشی وارد ستاپ شدی یا نه؟

Artam01
24-06-2015, 14:05
نه متاسفانه نشد.

alyy
24-06-2015, 14:16
اگه گوشیتون سیستم عامل داشته باشه وارد تنظیمات مودم میشوید.مثلا اندروید یا ویندوز فون و .....
کافیه یه مرورگر بدون پ.ر.و.س.ک.س(بعضی از مرورگرها مثل اوپرا مینی بخاطر دریافت اطلاعات درخواستی شما اول اطلاعات رو به سرور خودش منتقل میکنه و بعد برای شما میفرسته و این باعث میشه تنظیمات مودم برای شما باز نشه)نصب کنید و بعد از قسمت تنظیمات گوشی به مودم کانکت بشید و در مرورگر آدرس 192.168.1.1 رو توسط مرورگرباز کنید و وارد تنظیمات مودم بشید و تنظیمات مورد نظر رو اعمال کنید.

paveej
24-06-2015, 16:12
اگه نرم افزار و-ی-پ.ی .ان نصب کردی غیر فعالش کن.بیشتر گوشیا توی تنظیمات اتصال اینترنتشون یه جا هست که ip پ.ر.و-ک.س--ی رو با پورت ورودی بهش میدی.باید از اونجا هم پ.ر.-ک.س---ی رو غیر فعال کنی.و پورت رو بزاری 80.یه راه ساده ترش که نمیدونم جواب میده یا نه اینه که آدرس رو به این شکل تایپ کنی 192.168.1.1:80
اگه وارد ستاپ نشد بنویس تا اگه چیز دیگه ای به ذهنم رسید بگم

Artam01
25-06-2015, 02:49
اگه گوشیتون سیستم عامل داشته باشه وارد تنظیمات مودم میشوید.مثلا اندروید یا ویندوز فون و .....
کافیه یه مرورگر بدون پ.ر.و.س.ک.س(بعضی از مرورگرها مثل اوپرا مینی بخاطر دریافت اطلاعات درخواستی شما اول اطلاعات رو به سرور خودش منتقل میکنه و بعد برای شما میفرسته و این باعث میشه تنظیمات مودم برای شما باز نشه)نصب کنید و بعد از قسمت تنظیمات گوشی به مودم کانکت بشید و در مرورگر آدرس 192.168.1.1 رو توسط مرورگرباز کنید و وارد تنظیمات مودم بشید و تنظیمات مورد نظر رو اعمال کنید.

این "از قسمت تنظیمات گوشی به مودم کانکت بشید" منظورتون کدوم تنظیماته؟