PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشگل وصل شدن به اینترنت






امیر تتلو
07-05-2015, 12:49
سلام دوستان من اینترنتمو عوض کردم پار انلاین گرفتم.....تمامیه دیوایس های تو خونه به مودم وصل میشن و اینترنت میرن اما ایکس باکسم به مودم وصل میشه اما به اینترنت وصل نمیشه که اپدیتش کنم!!!!! کسی میدونه باید چیکار کنم؟...اینم بگم که قبلا که اسیاتک داشتم راحت انلاین بازی میکردم......من ترسم از اینه تو این بین کاری کرده باشم که دستگاه بند شده باشه......بنظرتون باید چیکار کنم؟؟؟؟اخه غیر طبیعیه این مشکل......تو اون بخش که باید به اینترنت وصل شه علامت قرمز میاد....توروخدا اگه میدونید کمکم کنید......پیشاپیش ممنون از نظارتتون

SamGun
07-05-2015, 21:51
سلام دوستان من اینترنتمو عوض کردم پار انلاین گرفتم.....تمامیه دیوایس های تو خونه به مودم وصل میشن و اینترنت میرن اما ایکس باکسم به مودم وصل میشه اما به اینترنت وصل نمیشه که اپدیتش کنم!!!!! کسی میدونه باید چیکار کنم؟...اینم بگم که قبلا که اسیاتک داشتم راحت انلاین بازی میکردم......من ترسم از اینه تو این بین کاری کرده باشم که دستگاه بند شده باشه......بنظرتون باید چیکار کنم؟؟؟؟اخه غیر طبیعیه این مشکل......تو اون بخش که باید به اینترنت وصل شه علامت قرمز میاد....توروخدا اگه میدونید کمکم کنید......پیشاپیش ممنون از نظارتتون

تنظیمات شبکه دستگاه روی Automatic هست ؟

امیر تتلو
07-05-2015, 23:10
تنظیمات شبکه دستگاه روی Automatic هست ؟

بله.....اتوماته.....یبارم روی منوئل خودم تنظیم کردم فرقی نکرد

SamGun
08-05-2015, 01:24
بله.....اتوماته.....یبارم روی منوئل خودم تنظیم کردم فرقی نکرد

با ISP های مختلف چک کردید ؟

چون ممکنه اون DNS که ISP شما بیشتر از اون استفاده میکنه برای شبکه LIVE مشکل داشته باشه یا قطع باشه .

شما یکاری کن

از یه فـــلــــتــــ ر شکن روی کامپیوتر استفاده کن بعد کابل لن Xbow رو از پشت کیس یا لپ تاپ بگیر و بعد کانکشن اتصال به NET که روی کامپیوتر هست رو از تنظیماتش Share کن . احتمال زیاد باید درست بشه اما کیفیت اتصال بسته به سرور اون شکن داره

امیر تتلو
08-05-2015, 11:35
با ISP های مختلف چک کردید ؟

چون ممکنه اون DNS که ISP شما بیشتر از اون استفاده میکنه برای شبکه LIVE مشکل داشته باشه یا قطع باشه .

شما یکاری کن

از یه فـــلــــتــــ ر شکن روی کامپیوتر استفاده کن بعد کابل لن Xbow رو از پشت کیس یا لپ تاپ بگیر و بعد کانکشن اتصال به NET که روی کامپیوتر هست رو از تنظیماتش Share کن . احتمال زیاد باید درست بشه اما کیفیت اتصال بسته به سرور اون شکن داره

والا این کار دوم که گفتید رو نمیتونم انجام بدم...شرایطش نیست......و isp رو که خودش اتومات یبار 192.168.1.3 وارد کرده بود...ریست فکتوری کردم تنظیماته ایکس باکسو و دفعه ی بعدش رفت رو 192.168.1.5 ......منظور شما اینه؟؟؟ اینو عوض کنم؟؟؟؟ممنون که جوابمو میدی

امیر تتلو
09-05-2015, 16:33
دیگه جواب نمیدید؟؟؟

SamGun
10-05-2015, 13:01
دیگه جواب نمیدید؟؟؟

نه دوست عزیز اینطور نیست

ببینید (ISP (Internet Service Provider همون شرکت سرویس دهنده اینترنت شما هست.

اینی که شما در موردش گفتید IP هست که به صورت دستی یا اتوماتیک میشه تنظیم کرد و موضوع خیلی مهمی نیست .

کاری که من گفتم رو حتی برای امتحان هم که شده باید انجام بدید چون امکان ست کردن پراکـســی برای کنسول 360 نیست که ببینیم مشکل از کجا هست دقیقا .

Error چی هست دقیقا ؟

امیر تتلو
11-05-2015, 18:16
نه دوست عزیز اینطور نیست

ببینید (ISP (Internet Service Provider همون شرکت سرویس دهنده اینترنت شما هست.

اینی که شما در موردش گفتید IP هست که به صورت دستی یا اتوماتیک میشه تنظیم کرد و موضوع خیلی مهمی نیست .

کاری که من گفتم رو حتی برای امتحان هم که شده باید انجام بدید چون امکان ست کردن پراکـســی برای کنسول 360 نیست که ببینیم مشکل از کجا هست دقیقا .

Error چی هست دقیقا ؟

ارور که میگه شما به اینترنت وصل نمیشید....اما من جایی برای تنظیمات isp ندیدم....فقط میشه dns رو تنظیم کرد که منم نمیدونم عدد رو چی قرار بدم...اصلا از کجا باید بدونم عدد صحیح و بهتر چی هست؟؟؟؟؟؟بعد میشه بگید چجوری میشه از تو لب تاب به صورت کابل اینترنتو شیر کرد؟؟؟من کابلو دارم ....لب تابمم که به اینترنت وصل میشه اما بلد نیستم با کابل شیر کنم...میشه بیشتر راهنمایی کنید؟؟؟؟ممنونم که تا اینجا هم جوابگو بودید

امیر تتلو
15-05-2015, 19:04
اقا امکان داره بند شده باشم؟؟؟؟من همش از این میترسم...اگه بند شده باشم پیام میاد که بگه بند شدی؟؟؟

امیر تتلو
25-05-2015, 23:28
اقا تازه متوجه شدم مشکل از ایکس باکسم نیست....دوستمم دقیقا همین اتفاق براش افتاد........میشه بگید کجای مودمو باید تنظیم کنم مشگلم حل شه؟؟؟