مشکلی با بلاگفا در فایر فاکس!!! [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : مشکلی با بلاگفا در فایر فاکس!!!

jasmin
09-12-2006, 12:40 AM
این تصویر رو ببینید:

http://leaderjasmin.persiangig.com/image/Weblog/blog.JPG

قسمت تنظیمات متن هنگام ویرایش پست یا ارسال مطلب جدید برای من توی فایرفاکس (و همینطور اپرا) وجود نداره
میخواستم بدونم تا حالا کسی با این مشکل برخورد کرده
و اینکه آیا راهی هست که این امکان دوباره به منوی کاربری من برگرده یا نه؟

حالا این مشکل هم بماند که من نمیدونم چرا توی فایرفاکس امکان حذف نظر هم ندارم!!!

در ضمن تنها راه من استفاده از فایرفاکسه چون IE واسه من کلا از کار افتاده و بیخیالش شدم :sad:

hrm
09-12-2006, 01:32 AM
اقا ايول اتفاقا مشكل من هم با فاير فوكس همينه مخصوصا حذف نظرات اون زمان كه علتش رو نميدونستم اعصاب نذاشته بود با اينترنت اكسپلور درست كار ميكنه ولي با فاير نه چرا چرا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

jasmin
09-12-2006, 11:50 PM
آقا موضوع حیاتیه لطفا یکی کمک کنه :sad:

Navid
09-15-2006, 03:19 PM
این مشکل بر میگرده به طراحان بلاگفا . متاسفانه کد های این قسمت فقط و فقط برای مرورگر اینترنت اکسپلورر نوشته شده و در مرورگر دیگه ای کار نمی کنه . پیشنهاد می دم از اکستنشن IE Tab استفاده کنید ...

jasmin
09-15-2006, 04:02 PM
سلام
ممنون از راهنمایی ولی ظاهرا این مشکل برای من قابل حل نیست
چون طبق گفته های شما بازم باید اونرو ارجاع بدم به Ie که من کلا آی ایم تعطیله

Diego
09-15-2006, 06:46 PM
سلام
ممنون از راهنمایی ولی ظاهرا این مشکل برای من قابل حل نیست
چون طبق گفته های شما بازم باید اونرو ارجاع بدم به Ie که من کلا آی ایم تعطیله
از مرورگرهایی که از موتور IE بهره میبرند استفاده کن.

jasmin
09-15-2006, 11:35 PM
از مرورگرهایی که از موتور IE بهره میبرند استفاده کن.

Diego جان میشه مثال بزنی؟
ممنون از لطفت

Diego
09-16-2006, 12:40 AM
Diego جان میشه مثال بزنی؟
ممنون از لطفت
فکر کنم با Avant درست بشه:
دانلود (http://dw.com.com/redir?pid=10534561&merid=109407&mfgid=109407&ltype=dl_dlnow&lop=link&edId=3&siteId=4&oId=3040-12780_4-10534561&ontId=12780_4&destUrl=http://www.download.com%2F3001-12780_4-10534561.html)

jasmin
09-16-2006, 05:42 PM
عجب شانسی
تا همین چند ماه پیش که آى ایم درست بود آوانت هم داشتم به کل پاکش کردم
به هر حال ممنون

*NashenaS*
09-16-2006, 06:20 PM
سلام...

اگر مشكل شما با اينترنت اكسپلورر از رجيستري باشه شما قادر نخاهيد بود از مرورگر هاي ديگه كه بر اساس موتور اينترنت اكسپلورر كار مي كنن استفاده كنين...

اما به هر حال اميدوارم اون قدر حاد نباشه...

مرورگري هست به اسم Crazy Browser كه اون هم مثل اوانت روي موتور اينترنت اكسپلورر نصب مي شه... اما به نظر من خيلي ساده و سريع تر از آوانت هست... خودم ازش استفاده مي كنم...

Screen Shot:
http://www.softpedia.com/screenshots/Crazy-Browser_1.png

لينك دانلود:

!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!

موفق باشين. :)

Hossein_Bahal
09-16-2006, 06:31 PM
ناشناس جان سايت crazybrowser رو ف ي ل ت ر كردن .

ولي من يه لينك ديگه از اين مرورگري كه معرفي كردي پيدا كردم و دانلود كردم .

فقط خواستم بدونين تا از عجايب ISP و مخابرات متوجه بشين !!!!!!!

jasmin
09-16-2006, 06:44 PM
*NashenaS* جان ممنون از راهنماییت ولی همونطور که Hossein_Bahal گفتن اون سایت فیلتره

من يه لينك ديگه از اين مرورگري كه معرفي كردي پيدا كردم و دانلود كردم .

اینطوریکه مارو تا لب چشمه بردیو تشنه برمون گردوندی :happy:
میشه آدرس اون جایی که خودتون ازش دانلود کردینو بدین؟

Quick
09-16-2006, 06:46 PM
سلام
راست ميگي امروز ميرم كله رفيقمو كه اين شايعاتو
تو گوشم خوند مي كنم.........

jasmin
09-16-2006, 06:54 PM
Quick جان اگه یه بار خونده باشی مشکل منو میبینی که ربطی به فروخته شدنه بلاگفا نداره آره عزیز

راستی بد نیست به اینجا هم یه نیگاهی بکنی تا دیگه به این شایعات توجه نکنی:
http://news.blogfa.com/Post-87.aspx

هیچ کس نمی تونه بره توش

راستی من هم میتونم وبلاگ خودمو ببینم و هم میتونم تو سایت بلاگفا برم شما هم یه بار امتحان کنی بد نیست

Hossein_Bahal
09-16-2006, 06:59 PM
*NashenaS* جان ممنون از راهنماییت ولی همونطور که Hossein_Bahal گفتن اون سایت فیلتره
اینطوریکه مارو تا لب چشمه بردیو تشنه برمون گردوندی :happy:
میشه آدرس اون جایی که خودتون ازش دانلود کردینو بدین؟
ناراحت نباش . :biggrin:

لينك دانلود تو اين صفحه هست :
!!!! برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید !!!!
البته يه لينك هم نيست . هفت تا هستش . :ohno: :happy:

jasmin
09-16-2006, 07:05 PM
ممنون دوست عزیز
دانلود میکنم ببینم چه جوریاست
حالا شما باهاش کار کردی راضی هستی ازین مرورگر؟

Hossein_Bahal
09-16-2006, 07:10 PM
حجمش كمه . راحت ميتونين خودتون تستش كنيد .

فقط ميتونم بگم همون Internet Explorer هست با يه خورده سرعت بيشتر و Tab هم داره !

jasmin
09-16-2006, 08:06 PM
اگر مشكل شما با اينترنت اكسپلورر از رجيستري باشه شما قادر نخاهيد بود از مرورگر هاي ديگه كه بر اساس موتور اينترنت اكسپلورر كار مي كنن استفاده كنين...

متاسفانه همینطوره که شما میگی
با Crazy Browser هم مشکل ما حل نشد

*NashenaS*
09-16-2006, 10:37 PM
متاسفانه همینطوره که شما میگی
با Crazy Browser هم مشکل ما حل نشد
من متاسفانه عكس رو نمي بينم... اگر عكس رو درست اپلود كنين كه بتونم ببينم .... يا شايد توضيحات رو يك مقدار بيشتر بديد كه من مشكل رو بفهمم از كجاست شايد بتونم راه حلي بدم...

در ضمن تا اونجا كه يادم مياد... آوانت با وجود خراب بودن اينترنت اكسپلورر كار مي كرد... شما شايد بخايد اون رو هم يك امتحان بكنين...

در اخر فكر مي كنم نصب دوباره اينترنت اكسپلورر گزينه اخر باشه...

jasmin
09-16-2006, 11:50 PM
من متاسفانه عكس رو نمي بينم... اگر عكس رو درست اپلود كنين كه بتونم ببينم

ناشناس جان منظورتونو نمیفهمم
من که عکسی قرار نداده بودم که شما نتونستی ببینی
اصلا از چی باید عکس بزارم

در اخر فكر مي كنم نصب دوباره اينترنت اكسپلورر گزينه اخر باشه...

فقط اینو بگم که با IE (و Crazy Browser ) هر صفحه ای رو بلا استثنا The page cannot be displayed میده
و اینکه من نمیتونم دوباره نصبش کنم چون اون موقع که ورژن 7 بتا 1 اومده بود و دانلودش کردم فهمیدم به خاطر نداشتن سرویس پک 2 نمیتونم نصبش کنم
ورژن قبلیش رو هم ندارم(نصب نشده - درواقع فایل setup رو -) و اگر دانلود کنم فکر میکنم بازم مثل همون ایرادی که دفعه قبل گرفت بازم نتونم نصبش کنم
خلاصه اینکه نمیدونم چیکار باید بکنم
و اگر بازم راهنمایی کنین بیشتر شرمندتون میشم

e.khafan!
09-17-2006, 12:22 AM
من الان شرایتم یک جوریه که نمی تونم به پست های قبلی برم !
ولی اگر مشکل تو با فایرفاکس همون صفحه ی پست جدید بلاگفا است با دانلود :
http://e.endpc.googlepages.com/IETab1.0.9.zip
که پسوردش www.onlywin.blogfa.com هست می تونی باراست کلیک بر روی سایت بلاگفا در فایرفاکس و زدن دکمه ی ویو این ie تب ... این موضوع رو تموم کنی .
نمی خواد تشکر کنی وظیفم بود !!!

e.khafan!
09-17-2006, 12:27 AM
در ضمن این تو همون فایر فاکس نشون میده و کارش هم حرف نداره !!! فقط مثلا نمی زنه که چقدر از سایت لود شده یا نه من الان اکسلورر رم رو گند زدم بهش ولی تو فایر فاکس راحت هر کاری بخوامی یمکنم . نتیجه رو به من بگو ! بای

jasmin
09-17-2006, 12:33 AM
خفن جان
اگر منظورت اکتنشن آی ای تب هست لازمه که بدونی قبلا امتحان کردم
فایده ای نداره

e.khafan!
09-17-2006, 12:36 AM
ببخشید تعداد پستام زیاد شد : روش نصب فایر فاکس رو باز کن از منوی فایل کپی و این برنامه رو از حالت فشرده در بیار بعد با همون اپن باز کن .
راه دوم !: رو برنامه کلیک راست کن و یا اپن را بزن یا اپن وید (ویت) بعد از اون دنبال فایر فاکس بگرد روش کلیک کن و بعد دکمه ی الوایس اپن دیس پ... رو بزن تا همیشه این فایلا با فایر فاکس باز بشه .
من مجموعه ی کامل برنامه های اپگرید فایر فاکس رو دارم !! اگه خواستی لیستش رو بدم الان که پرشین گیگ خراب شه همش از پاک شد اگه خواستی دوباره برات اپ می کنم ! باییییییییییییییییییییی

jasmin
09-17-2006, 12:44 AM
عزیزم
گفتم که اکتنشن آی ای تب برای من کار نکرده است
ممنون

e.khafan!
09-17-2006, 12:44 AM
با برازر چه طوری ؟
من باهاش کار نکردم ولی می گن باحال و فقط یکم تبلیغ داره توش !!!
تو گوگل سرچ کن حتما پیدا ش می کنی اگر خوب بود بگو منم بریزم !
( یک راه دیگه هم داری ویندوزت رو عوض کن sp2 بریز ! من هر سال 4 بار ویندوز عوض می کنم خیلی خوبه البته این نظر من بود )
جدید ترین اخبار راجع به برازر :

منبع: WinBeta.Net
تحلیلگران کامپیوتر در وبلاگ های خود از نرم افزار تازه ای که مدعی ارائه امنیت بیشتری در وب گردی کاربران اینترنت است، انتقاد کرده اند. کاربرانی که از این مرورگر استفاده کرده اند می گویند این نرم افزار آنها را به سایت های تبلیغاتی هدایت کرده است.

عرضه کننده نرم افزار براوزار (Browzar) می گویند بازخوردها را به دقت بررسی خواهند کرد ولی بطور قطع آنها هرگونه ارائه آگهی را رد کرده اند.

آقای "ایاز احمد" بنیانگذار شرکت عرضه کننده خدمات اینترنتی Freeserve که این نرم افزار را به بازار ارائه کرده است می گوید: "این نرم افزار به هیچ وجه ارائه کننده آگهی نیست بلکه مثل بقیه موتورهای جستجو منبع درآمدش از تبلیغات است." در برخی از نرم افزارها، بخشی وجود دارد که برای کامپیوتر کاربر تبلیغات می فرستد.

درهمین حال در سایت براوزار چنین تبلیغ شده است: "بدون آگهی، بدون شناسایی شدن و بدون درز اطلاعات."

هنگامی که کاربر از این موتور جستجو استفاده می کند بسیاری از پیوندهای تبلیغاتی شرکت های حامی نیز به همراه نتایج جستجو در صفحه نتایج پدیدار می شود. به عنوان مثال با جستجوی بی بی سی در این موتور جستجو "محصولات بی بی سی در eBay" به عنوان اولین نتیجه ظاهر می شود. در زیر صفحه نوشته ای آمده است که پیوندهای تجاری به عنوان حامی معرفی شده اند و معنای آن این است که برای آن پولی پرداخت شده است.

ارائه پیوندهایی که برای معرفی آنها در موتور جستجو پولی دریافت می شود با استفاده از نرم افزاری به نام Overture آغاز شد که یاهو آن را عرضه کرد و بسیاری دیگر از موتورهای جستجوی دیگر مانند آلتاویستا و لیکوس از آن استفاده می کنند.

تحلیل گران می گویند این نرم افزار نقاط ضعف زیادی دارد. اغلب این موتورهای جستجو این آگهی های پیوند دار را در یک بخش مجزا در صفحه نتایج نشان می دهند ولی براوزار آن را در یک بخش مجزا نمایش نمی دهد.

آقای احمد می گوید کاربران هیچ اجباری به استفاده از موتور جستجوی این نرم افزار ندارند و آنها می توانند یاهو یا گوگل را هم در بخش آدرس این سایت وارد و از نتایج آن بهره بگیرند.

براوزار مدعی است که هر گونه رد پای کاربران در اینترنت را پاک می کند و به ویژه برای کسانی که بطور مشترک از یک کامپیوتر استفاده می کنند این نرم افزار مانع از آگاهی دیگران از آن می شود که کاربر قبلی از چه سایت های بازدید کرده است یا دنبال چه اطلاعاتی در اینترنت بوده است. بسیاری دیگر از مرورگران وب هم اکنون به کاربران خود امکان بهره وری از این شیوه را بصورت یک امکان افزودنی توسط کاربر می دهند.

آقای احمد می گوید بسیاری از کابران فرصت ندارند قبل از خاموش کردن کامپیوتر فایل ها و رد پاهای به جا مانده از وب گردی شان را پاک کنند ولی براوزار بطور خودکار این کار را انجام می دهد.

"اسکات هانسلمن" یک متخصص کامپیوتر، در وبلاگش می نویسد که او نشانه هایی از سایت هایی که او با استفاده از این نرم افزار بازدید کرده است بر روی کامپیوترش یافته است. آقای احمد می گوید با این متخصص تماس گرفته اند تا در نسخه نهایی این نرم افزار تغییراتی بدهند.

نسخه عرضه شده از این نرم افزار نسخه آزمایشی است که چند روز پیش معرفی شد.

من از اونایی که استفاده کردن پرسیدم رازی بودن ولی می گفتن فایرفاکس یک چیز دیگه هست !
البته منظور از تونا یک نفر بود !!!

jasmin
09-17-2006, 01:10 AM
اگه از موتور آی ای استفاده میکنه بازم بی فایدست
یه چیزی که تست شدست معرفی کنید بلکه فرجی بشه

H3SAM
09-17-2006, 01:25 AM
خب این که مشکلی نداره از IE و Opera استفاده کنید حداقل برای کار با بلاگفا...

jasmin
09-17-2006, 01:37 AM
سلام H3sam جان
کاشکی حداقل اولین پست این تاپیک رو میخوندین
من همون اول گفتم هم آی ای و هم اپرا برای من از کار افتاده
به هر حال ممنون

*NashenaS*
09-17-2006, 02:04 AM
ناشناس جان منظورتونو نمیفهمم
من که عکسی قرار نداده بودم که شما نتونستی ببینی
اصلا از چی باید عکس بزارفقط اینو بگم که با IE (و Crazy Browser ) هر صفحه ای رو بلا استثنا The page cannot be displayed میده
و اینکه من نمیتونم دوباره نصبش کنم چون اون موقع که ورژن 7 بتا 1 اومده بود و دانلودش کردم فهمیدم به خاطر نداشتن سرویس پک 2 نمیتونم نصبش کنم
ورژن قبلیش رو هم ندارم(نصب نشده - درواقع فایل setup رو -) و اگر دانلود کنم فکر میکنم بازم مثل همون ایرادی که دفعه قبل گرفت بازم نتونم نصبش کنم
خلاصه اینکه نمیدونم چیکار باید بکنم
و اگر بازم راهنمایی کنین بیشتر شرمندتون میشم
سلامي دوباره...

شما در اولين پستتون زده بودين: این تصویر رو ببینید:

من هم به دلايلي نمي تونستم عكس رو ببينم اما الان موفق شدم ببينمش...

من هم دقيقا به همين مشكل دچار شده بودم خيلي وقت پيش....

شما راحت مي تونين اينترنت اكسپلورر رو نصب كنين...

در ياهو انلاين هستم... اونجا اگر خواستيد بيايد تا راهنماييتون كنم...

بعدا يك اموزش براي اين كار درست مي كنم مي زارم اينجا كه براي دوستان ديگه در اينده به درد بخوره..

H3SAM
09-17-2006, 05:39 AM
سلام H3sam جان
کاشکی حداقل اولین پست این تاپیک رو میخوندین
من همون اول گفتم هم آی ای و هم اپرا برای من از کار افتاده
به هر حال ممنون
خوندم عزیزم ولی کاش شما هم یه کم تخصص داشتی و میگفتی از کار افتاده یعنی چه مثلا ----- روغنش کثیف شده؟

e.khafan!
09-17-2006, 12:34 PM
از عکساش که معلومه که از موتور ای ای استفاده هنمی شه . من الان دارمن دانلودش می کنم بهت می گم چه جوری بود .
ولی اسکیناش خیلی خفنه ! مسل تمهای فایرفاکس می مونه !
http://www.atelier.fr/gallery2/1media/2006/articles/browzar-navigateur.jpg

Navid
09-17-2006, 12:37 PM
e.khafan! جان این مرورگر رو دانلود نکن . spyware شناخته شده ...

e.khafan!
09-17-2006, 12:41 PM
کارازکار گذشته من دانلودش کردم !!!! حالا چیکار کنم کسپرس کیم که هیچ پیغامی نداد !!!!؟

Navid
09-17-2006, 12:44 PM
چیزی نیست که برنامه ها ازش ایراد بگیرند . طوری طراحی شده که در نتایج جستجو دستکاری می کنه و کلا به سایت های تبلیغاتی هدایت می کنه . اعتمادی هم از نظر امنیت بهش نیست ... پیشنهاد می کنم در اولین فرصت پاکش کن .

e.khafan!
09-17-2006, 12:46 PM
خیلی ضایس - از ie هم بدتره - با این که از موتور اون استفاده می کنه ولی خیلی ... است !!!
نوید جان ممنون از هشدارت ولی من دیگه ....

e.khafan!
09-17-2006, 01:09 PM
یاسمین جان (جاسمین) من اینترنت اکسپلورر 6 رو کاملش رو دازم ولی حیف که حجمش زیاده (74مگ) . می تونی با خریدن مجموعه ی کینگ 2005 این برنامه رو از توش دربیاری ! (این تبلیغ نبودا ) .
قیمتش هم من 2006 رو با دو تا Dvd گرفتم 7000 تومن !!! بیش از 500 برنامه ی قلمبه داشت ! + ویندوز ویستا و ایکس پی !

jasmin
09-17-2006, 03:04 PM
خوندم عزیزم ولی کاش شما هم یه کم تخصص داشتی و میگفتی از کار افتاده یعنی چه مثلا ----- روغنش کثیف شده؟

از کار افتاده یعنی اینی که تو این پست نوشتم و شما ندیدیی:

هر صفحه ای رو بلا استثا The page cannot be displayed میده