PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث و تبادل نظر در مورد انواع مــــــــــــــودم ( بايگاني شد)




    

saghy
02-05-2005, 01:03
سلام
سوالات نرم افزاري و سخت افزاري خود را راجع به مودم و دستگاه هاي ارتباط نت و شبكه در اين تاپيك مطرح كنيد .

IVAN
02-05-2005, 03:00
سلام
مثل اینکه من اولین مشتریه این تاپیکم .من مودمم us roboticsهست و مشکل کامل نصب تو ویندوزهای MEو98 رو دارم .لطفا کمک کنید ممنون
:cry: :cry:

HamidFULL
02-05-2005, 07:12
هادی جان شما از سايت مربوط Driver برای ويندوز 98 رو دانلود کنيد و نصب کنيد مشکل حل ميشه

DJ-Punisher
04-05-2005, 00:25
سلام
من درايور مودم craitive blaster نياز داذم

IVAN
04-05-2005, 04:00
سلام خدمت hamidfull عزیز من cdنصب مودم رو دارم آیا باز نیازی به دانلود درایور هستم؟ممنونم :mrgreen:

HamidFULL
04-05-2005, 23:27
Sara&Mohsen جان شما به سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بريد و با توجه به مدل دقيق مدم خودتون درايور اون رو دانلود کنيد

هادی جان بله نياز هست چون درايور ها هر چند وقت يک بار به روز و بهينه ميشن بايد جديد اون هارو دانلود کرد تا با آخرين تغييرات سازگار باشه

khaiyam
05-05-2005, 22:17
سلام ببخشيد مودم ID Caller Zoltrix smart spirit 3 chip
داره لطفا به من كمك كنيد

HamidFULL
05-05-2005, 23:04
honarmand جان بله داره ولی ID Caller اش تو ايران کار نميکنه مخصوص آمريکا هست

IVAN
06-05-2005, 05:59
با سلام hamidfull عزیز خیلی ممنون که راهنمائیم کردی :wink:

taghi_ramzi
09-05-2005, 01:55
نظر دوستان در مورد مودم
Intelect
كه ادعا ميكنه چيپست اصل اينتل داره چيه؟
كسي استفاده كرده؟

IVAN
09-05-2005, 08:53
با سلام من به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رفتم وتونستم درایور مودمم رو پیدا کنم ولی نتونستم دانلودش کنم مدل مودمم usr263094OEMهست خواهش میکنم راهنماییم کنین .در ضمن درایور xp مودم هم مشکل داره و زود به زود باید نصب مجدد بکنم چون به هم می ریزه حالا من امیدم به شماست (یا هر یک از دوستان که بتونن یه راهه حل واسه من بذارن ممنونم :roll: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

digitalbass
09-05-2005, 22:42
من مودم Creative دارم خیلی راضی هستم

saman_uv
14-05-2005, 01:09
سلام اينو يه جاي ديگه پرسيده بودم جواب نگرفتم:
ميشه فهميد مودم از اول عمرش چقدر كار كرده

saghy
14-05-2005, 01:27
سلام
دوست عزيز تا جايي كه من اصلاع دارم به صورت سخت افزاري نميشه ولي از روي تاريخ ساخت يا بر چسب گارانتي حدود اون رو ميشه فهميد ... حالا براي چي ميخواهي ؟

saman_uv
15-05-2005, 10:49
سلام يه مودم دسته دوم بود ميخواستم ببينم چقدر كار كرده

Mr.Mohamad
18-05-2005, 16:08
من مودم Zoltrix SmartSpirit V.90 دارم خواستم بدونم كه كال وايتينگش خوب كار مييده يا نه اگه هم كار ميكنه چطور بايد فهميد يكي پشت خط :wink:
در مورد تماس تلفني كه من رو راضي نمي كنه 8)

HamidFULL
19-05-2005, 20:01
عزيز اين به منطقه مخابرتی شما بستگی داره وليمن تا حالا جايی نديدم کسی از اين امکاناتی که شما ميگی استفاده کرده باشه اگر کسی کرده همينجا بگه

Ali_k
20-05-2005, 05:31
HamidFULL, جان آخرين درايور مودم جنيوس مدل sv92p را از كجا ميتونم بگيرم.؟؟

HamidFULL
20-05-2005, 11:32
Ali_k جان اين موضوع رو در تاپيک درايور های سختفزار که تازه راه اندازی شده مطرح کنيد تا راهنمايی کنم
شرمنده ولی به قوانين بايد پايبند بود!

Ali_k
21-05-2005, 12:32
Ali_k جان اين موضوع رو در تاپيک درايور های سختفزار که تازه راه اندازی شده مطرح کنيد تا راهنمايی کنم
شرمنده ولی به قوانين بايد پايبند بود!
باشه چشم . منم به قوانين پايبندم

HamidFULL
22-05-2005, 10:48
ممنون علی جان من راهنمايی کردم

hamid_mcse
22-05-2005, 11:27
دوستان لطفا سوال يا جواب بدهند و از كلمات بيهوده
استفاده نكنند

Tapesh
25-05-2005, 10:42
با سلام خدمت دوستان چند وقت پيش مطلبي در مورد خريد مودم نوشته بودم كه عزيزاني زحمت كشيده و جواب دادند ولي به علت مطرح شدن در جاي نا مناسب ادامه مطلب را در اين قسمت مي نويسم اميد وارم كه به دوستان در جهت خريد مودم كمك كند .
چند هفته اي در گير انتخاب كردن مودم مورد نظر بودم و به گمان اينكه مودم Zoltrix Smart Spirit اين خصوصيات را دارد آن را خريدم ولي بعدا متوجه شدم كه نياز هاي مرا براورده نمي كند .
ولي پس از كمي تحقيق مودم مورد نظر را پيدا كردم كه مشخصات آن به شرح زير است.
(modem ( ORANGE ) chpset (INTEl
CallerID سازگار با ايران
Call Waiting
Online Call CallerID
توضيح اينكه به همراه cd اين مودم برنامه Fax Talk عرضه شده كه مي توان از مودم به عنوان فكس و منشي تلفني و تماس تلفني استفاده كرد .
از برنامه phone tray نيز در صورت در دسترس بودن مي توان به عنوان ذخيره تماسهاي گرفته شده و اطلاع از تماس هنگام اتصال به اينترنت بهره برد .
شايان ذكر است درايور خود مودم در تماسهاي تلفني مقداري به صداي ارسالي و دريافتي اكو مي داد كه با گرفتن درايور جديد از سايت اينتل و به روز كردن آن اين مشكل نيز به حداقل رسيد.
با تشكر از دوستاني كه در ابتدا مرا راهنمايي كردند اميدوارم مطلب فوق در جهت خريد مودم مناسب به شما كمك كند.

gama
07-06-2005, 06:33
دوستان سلام.
ما يه سيستم داريم كه مودم راكول روشه وقتي به اينترنت كانكت ميشه با سرعت 3يا 4 كيلوبايت كانكت ميشه و بدتر از اون اينه كه وقتي ميخواد يه صفحه رو باز كنه جون ميكنه دانلود كردنش كه ديگه نگو.
اين مودم رو روي يه سيستم ديگه تست كردم اما مودم مثل فرفره كار ميكرد يه مودم ديگه گذاشتم روي اين سيستم بار هم گرفتار همين مشكل شد در ضمن بگم اين سيستم هيچ مشكل ديگه نداره.
از دوستان كسي ميتونه راهنمايي كنه؟
ويندوز هم عوض كردم افاقه نكرد.

habib
07-06-2005, 07:57
با سلام من مودم D_Link DFM-560E را روي ايكس پي SP1 نصب كردم اما با آنكهدر دفترچه توضيحات دستگاه نوشته شده كه امكان وويس دارد لي وويس آن نصب نمي شود درايور آن را از اينترنت هم دانلود كردم اما هيچ فرقي نكرد وقسمت صوتي مودم كار نمي كند .
آيا كسي براي حل اين معضل راه حلي دارد؟

Navid
07-06-2005, 09:55
دوستان سلام.
ما يه سيستم داريم كه مودم راكول روشه وقتي به اينترنت كانكت ميشه با سرعت 3يا 4 كيلوبايت كانكت ميشه و بدتر از اون اينه كه وقتي ميخواد يه صفحه رو باز كنه جون ميكنه دانلود كردنش كه ديگه نگو.
اين مودم رو روي يه سيستم ديگه تست كردم اما مودم مثل فرفره كار ميكرد يه مودم ديگه گذاشتم روي اين سيستم بار هم گرفتار همين مشكل شد در ضمن بگم اين سيستم هيچ مشكل ديگه نداره.
از دوستان كسي ميتونه راهنمايي كنه؟
ويندوز هم عوض كردم افاقه نكرد.

با اين اوصاف حتما سيستم شما مشكل داره . مودم رو به يه پورت ديگه وصل كنين
با AntiSpy و آنتي ويروس دستگاهتون رو كامل مورد تنتيش قرار بدين

Ali_k
08-06-2005, 10:32
با سلام خدمت دوستان .من يه مشكلي در رابطه با مودمم دارم اونم اينه كه مودم من بعضي اوقات قاطي ميكنه چه جوري اينجوري ... هر وقت ميخوام به اينترنت وصل بشم وصل نميشه و وقتيم كه به كنترل پنل و قسمت مودم ميرم و در تب Modem ميرم در قسمت Attached to مينويسه Not Finictal و من هر كاري ميكنم تبديل به Com3 نميشه و اين مشكل فقط با عوض كرئن ويندوز و يا system restore كردن رفع ميشه . از دوستان كسي ميتونه بگه مشكل از كجاست و چي كار بايد كرد چون من حتي آتيستالم ميكنم مودمم را ولي بازم مشكل بر طرف نميشه :cry:

HamidFULL
09-06-2005, 13:17
gama عزيز مشکل شما از ولتاژ خط تلفن شما هست ببينيد وقتی بيشتر از 1 تلفن به خط وصل باشن ولتاژه خط پايين مياد و مدم برای کار با اينترنت مشکل پيدا ميکنه برای همين شما هنگام وصل شدن به اينترنت بقيه تلفن هارو از خط خارج کنيد اگر درست نشد مشکل از سيمکشی داخل ساختمان هست که يک جايی ولتاژ حدر ميره و مدم شما مشکلی نداره

habib عزيز شما از مدم چه صدايی انتظار داريد که گفتيد Voice اش کار نميکنه؟

Ali_k جان شما مدل مدم و ويندوز خودتون رو بگيد و بگيد هر چند وقت يک بار اين مشکل پيش مياد يعنی وقتی ويندوز کهنه ميشه يا ...

Ali_k
09-06-2005, 15:55
Ali_k جان شما مدل مدم و ويندوز خودتون رو بگيد و بگيد هر چند وقت يک بار اين مشکل پيش مياد يعنی وقتی ويندوز کهنه ميشه يا ...
حميد جان من مودمم جنيوس Sv92p هستش و ويندوزمم Media Center هستش و بگم همون مشكلي را كه گفتم پيروز پيدا كردم و من هيچ چاره اي نداشتم برا همين System Restore كردم (حالشو نداشتم ويندوزو عوض كنم) :wink:

habib
09-06-2005, 20:24
عزيز من ممنون از اينكه توجه كرديد منظورم صداي اسپيكر مودم نيست كه بلكه درايور صوتي مودم منظورمه يعني امكان ارتباط صوتي از طريق مودم برقرار باشد مثلا بتوان از مودم اسپاي استفاده كرد اميدوارم منظورم را گرفته باشيد .

HamidFULL
11-06-2005, 20:00
Ali_k جان اين مشکل از ناهمخونی ويندوز با سختفزار شما هست ميدونيد معمولاً اين مشکل با Update Driver کردن حل ميشه ولی در اين مورد چون ويندوز گاهی اوقات پورت COM3 رو که مدم رو اون کار ميکنه نميشناسه اين مشکل پيش مياد برای حل شدنش حتماً يک Update Driver دقيق بکنيد و وقتی ويندوز سالم هست و کار ميکنه از درايور های سختفزاری تون bakup بگيريد

habib جان من فکر ميکنم امکان Voice مدم شما فعال است و مشکل از اينجاست که من تا حالا نديدم مدم ايی بتونه با Modem SPY کار کنه!!!
البته اگه شما تنظيمات دقيق کنيد و دستورات مدم خودتون رو بلد باشيد ميتونيد ازش به عنوان منشی تلفنی استفاده کنيد يا ... به اين ميگن امکان Voice مدم

m_h_hadavi
21-06-2005, 16:19
سلام من درايورمودم زير را براي xp مي خواستم لطفا كمك كنيد:
Conexant SoftK56 Data,Fax,Speakerphone PCI Modem

HamidFULL
21-06-2005, 17:19
m_h_hadavi عزيز شما به اين صفحه بريد و Agree کنيد بعد در صفحه ايی که مياد درايور مورد نظرتون رو دانلود کنيد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

gole_laleyemanito
21-06-2005, 17:44
با سلام
مودم من zoltrix smarspirint 3chip هنگامي كه من كانكت هستم سيستم شروع به هنگ كردن ميكنه بعد از 30 ثانيه اي صدايي حالت فيس فيس از مودم شنيده ميشه و اين حالت ادامه داره تا من سيستمو boot سخت افزاري كنم از راهنمايي شما ممنونم هست :(

m_h_hadavi
21-06-2005, 19:21
فقط درايور زير وجود دارد
Conexant SoftK56 Data,Fax

Speakerphone PCI Modem ندارد
به همين دليل برنامه هاي منشي تلفن كار نمي كند

gole_laleyemanito
22-06-2005, 10:58
كسي به سوال من جواب نميده ؟ :cry:

habib
22-06-2005, 16:03
ممنونم از اين كه توجه كرديد.
ولي نميدونم با چه كلماتي توضيح بدم كه متوجه بشيد!
عزيز من درايور صوتي مودم نصب نمي شود يعني مودم برخلاف ادعاي سازنده آن قابليت وويس ندارد.
اين كه مودم اسپاي را مثال زدم براي تفهيم اين موضوع بود ضمن اين كه من خودم با مودم اسپاي راحت توسط مودم زولتريكس توانستم كار كرده و تلفن هاي زيادي رو ضبط كنم.
به هر حال بگذريم: مودم د لينك موصوف قابليتهاي صوتي آن فعال نيست در حالي كه بايد باشد

HamidFULL
22-06-2005, 23:42
gole_laleyemanito gole_laleyemanito عزيز اين مشکل خط شما هست با مدم شما که باعث هنگ سيستم ميشه البته شما Update Driver کنيد و يک بار هم ويندوز رو عوض کنيد شايد درست شه ولی بهترين راه انتخاب مدم ايی مناسب با خط شما هست

m_h_hadavi عزيز به هر حال اين درايور مربوط به چيپ مدم شماست و درايور ديگه ايی که امده باشه و جديدتر و بهتر باشه نيست

habib جان پس ما به اين نتيجه رسيديم که D-Link دروغ گفته و قابليت Voice نداره تمام!!!!!!

araz
23-06-2005, 09:49
يك مودم با كالر اي دي معرفي كنيد.

m_h_hadavi
23-06-2005, 11:59
يعني من نمي توانم از برنامه هاي منشي تلفني در xp استفاده كنم؟

Navid
23-06-2005, 12:45
يك مودم با كالر اي دي معرفي كنيد.

بهترین مودم در حال حاضر به نظر من U.S.ROBOTICS هست که هم کالر آی دی داره هم خیلی راحت در لینوکس نصب می شه و تقلبیش هم در بازار کمه !

قیمت : 16500

bandary
26-06-2005, 01:17
یکی کمک کنه من نتونستم اسم ومدل مودمم رو پیدا کنم نه روش نوشته نه جایی از کامپیوتر هست فقط نوشته
Conexant Dual Chipset Modem
کسی میدونه مدل و اسم این مودم چیه کمک کنید میخوام آپ گریدش کنم نمیدونم چیه مدلش تا درایورش رو دانلود کنم

HamidFULL
27-06-2005, 01:20
m_h_hadavi چرا امکانش هست ولی بايد نرمفزاری رو پيدا کنی که با مدم ات جور باشه در اين مورد از بچه های نرمفزار سؤال کن که تست کردن

bandary جان در تاپيکی که زده بودی جواب سؤال شما رو دادم

mpsjavad
03-07-2005, 03:25
با سلام ..

راستش دوستم ميخواست يه فكس مودم داخلي بهش معرفي كنين كه V92 باشه و توي محيط هر دو سيستم عامل ويندوز و لينوكس هم جواب بده .. امكانات جانبيش هم اصلا مهم نيست ميخواد كاري و ارزون باشه :mrgreen:

پيپاپيش تشكر :arrow:

Navid
03-07-2005, 12:02
آقا ما که می گیم این U.S.ROBOTICS جنسش حرف نداره تو لینوکسم خیلی راحت نصب می شه قیمتشم که بالا گفتم
البته گیگابایت هم هست که می گن رو لینوکس هم نصب می شه و قیمتش 8 یا 9 هزار تومان است

mpsjavad
04-07-2005, 02:30
با سلام ..

نويد , جان شما U.S.ROBOTICS رو پيشنهاد ميديد :!: ( 16.5 تومنه ) اين مودم اكسترنال هست يا اينترال و ايا V92 هست :?:

HamidFULL
04-07-2005, 17:17
mpsjavad جان بله V92 هم داره و اينترنال هست

mpsjavad
05-07-2005, 14:09
با سلام ..

ممنونم اقا حميد , از بابت پاسخگويي شما .. راستش اين دوست من تاكيد كرده كه مودمي ميخواد با قابليت كاركرد در ويندوز و لينوكس و پشتيباني از استاندارد V92 البته با قيمت حدود 7 يا 8 هزار تومن :oops:

HamidFULL
05-07-2005, 21:35
mpsjavad جان حدود قيمتی که شما ميخوای ميتونی Creative DI5655 ببری البته اگه پيدا کنی چون کم شده خيلی مدم عالی ايی هست حرف نداره! در ويندوز و لينوکس کار ميکنه Voice هم داره البته V90 هست

mpsjavad
06-07-2005, 04:07
با سلام ..

ممنونم اقا حميد, ميرم ميگردم ببينم يافت ميشه يا نه :wink:

Erfaan
07-07-2005, 03:20
مودم Rockwell چه خصوصياتي دارد؟
لطفا كامل توضيح بدهيد كه چه امكانات و ويژگيهايي دارد و مي توانيم با آن چه كار هايي را انجام دهيم.
-------------------------------
آيا مي تواند منشي تلفني را پشتيباني كند (من چند نرم افزار را امتحان كردم جواب نداد)
سرعت انتقال و كيفيت و كارايي و غيره در آن چطور است
قيمتش چطور
پر كار بردترين مودم چيست
مودم Rockwell چقدر كاربرد و استفاده دارد
چرا مدام درايورش از نصب خارج مي شود.
چرا وقتي از شتابدهنده استفاده مي كنيم يا نرم افزار نامه رسان ارور مي دهد مودم قطع مي شود.
و هر چي كه نياز است...

با تشكر پيشاپيش

امین.پ
08-07-2005, 05:02
با سلام
مودم منCID رو پشتیبانی میکنه اما وقتی تو خونه آزمایشش می کنم جواب نمیده
وقتی اینو به فروشنده گفتم، گفت من تضمینش می کنم.
منم برای اینکه مطمئنش کنم خود کیسو بردم توی مغازش .اونم تست کرد و من با کمال تعجب ضایع شدم.
می خواستم بپرسم با اینکه تلفن ما CID داره و شماره رو میندازه چرا مودم توی خونه جواب نمیده؟(البته خودمم یه امتحانی کردم و بردمش خونه دو تا از همسایه ها که ببینم با خط تلفن اونا چه جوریه اما اونجا هم کار نکرد :evil: )
یه چیز دیگه :مودم پیغام تماس رو میده اما فقط شماره رو نمیندازه :shock:

saghy
08-07-2005, 13:14
سلام
امين جان مودم هايي كه كالر آي دي رو پشتيباني ميكنند بعضا در نواحي مختلف مخابراتي سازگاري ندارند . ببينيد ناحيه مخابراتي فروشنده با ناحيه شما فرق دارد يا نه .
منظور از مناطق مخابراتي سوييچينگ هاي منطقه اي است كه همون تفاوت پيش شماره ها را انجام ميدهد :wink:

امین.پ
09-07-2005, 07:52
saghy, جان بله فرق داره :cry:
فكر ميكني من چيكار ميتونم بكنم؟

atiye
09-07-2005, 13:54
من مودمم:
SoftV92 Data fax modem com3

است.البته اکه در ست نوشته باشم(انمی دونستم اسمشو از کجا باید پیدا کنم)
هر کاری که میکنم نمی تونم صداش رو قطع کنم
میشه یه کمکی به من بکنید تا آخر شبها بدون ترس از بیدار شدن افراد خانوادم وارد اینترنت بشم

Unix
09-07-2005, 14:45
مودم دسته دوم نخري بهتره دليلش هم اگر خواستي بهت مي گم :D

HamidFULL
10-07-2005, 20:05
atiye عزيز وقتی Connection رو ديديد روی Properties کليک کنيد بعد در General دکمه ی Configure رو بزنيد و تيک گزينه يه Enable modem speaker رو برداريد
بعد Ok کنيد و با خيال راحت و بی صدا وارد اينترنت بشيد

SOBHANI_NJ اين سؤال هايی که شما پرسيدی 10 صفحه جواب ميخواد! شما با يه جستجو توی تاپيک های
قبلی و قديمی ميتونی جواب هاتو پيدا کنی بگرد هر کدوم پيدا نکردی تک تک بپرس
مثلاً در جواب سؤال اولت در مورد Rockwell بايد بگم ديگه از دور خارج شده چون امکانات خاصی نداره و فقط ميشه باهاش به اينترنت وصل شد ولی سرعت خوبی داره و با بعضی خط ها ناسازگار هست

Erfaan
12-07-2005, 06:20
پس سوال من كجا رفته
---------------------------
در مورد خصوصيات مودم راكويل

HamidFULL
15-07-2005, 19:08
SOBHANI_NJ عزيز در پست قبلیم شما رو راهنمايی کردم

Aloneboy
21-07-2005, 19:13
سلام دوستان
من ميخوام يه مودم خوب (قيمت مهم نيست)بخرم پيشنهاد خودم مودم اكسترنال هستش ولي
فروشنده ميگه مودم اكسترنال سرعت اينترنت رو زياد نميكنه يعني محسوس نيست !
و پيشنهاد فروشنده مودم دلينك اينترنال هستش!
لطفا مرا در خريد يك مودم خوب حالا يا اكسترنال و يا اينترنال راهنمايي كنيد؟

HamidFULL
21-07-2005, 22:47
mehdi_everex جان تو سرعت مودم ها تو ايران با هم زياد فرق ندارن من فکر ميکنم Us.Robotics بگيری چون امکانات کافی هم داره بس باشه (و امکاناتش تو ايران قابل استفاده هست)

Aloneboy
23-07-2005, 16:27
لطفا در مورد اين نوع
CallerID
Call Waiting
Online Call CallerID
voice
v92
v90
قابليت ها توضيحي بديد و ايا اين مودم us robotic اين قابليت ها را دارد وايا با ايران سازگار هستش؟
بعد بفرماييد از اين نوع موپم اينترنال يا اكسترنال بخرم؟
و چه نوع مدل از اين مودم باشه بهتره؟

Aloneboy
24-07-2005, 19:04
پس چي شد كسي نيست جوابم رو بده :(

Spider Man
24-07-2005, 19:27
سلام
مودمهايي كه سرعتشون بالاتر از 56k هست به چه شكلند و اصلا وجود دارند يا نه.

ايا مي شه سرعت مودم رو بالا برد يا نه.
مرسي

saghy
25-07-2005, 02:46
سلام
دوست عزيز مهدي جان
كالر اي دي يك امكان در خطوط مخابرات ديجيتال هست كه به سرويس گيرندگان امكان مشاهده شماره تماس گيرنده را ميدهد .
كال ويتينگ يك امكان است كه به آن انتظار مكالمه نيز گويند و به مشترك امكان نگه داشتن و پاسخ گويي به تماس گيرنده سوم را ميدهد.
گزينه آن لاين كالر اي دي الان در موبايل ها استفاده ميشود و در خطوط زميني جوابگو نيست . البته اگر بر روي مودم شما نوشته امكان مشاهده تماس گيرنده هنگام استفاده از خط است .
وويس امكان صوتي مودم است
وي 90و92 دو استاندارد براي مودم هست كه 92 جديدترين براي دايل آپ است
مودم درخواستي شما با خطوط ايران سازگار است اگر در پست هاي قبلي دقت كنيد جواب خودتون رو ميگيرد
دوست عزيز اسپايدر من ...
خطوط دايل آپ ايران در همين پهناي باند فعاليت ميكنند يعني 56
به طريق نرم افزاري ميتونيد سرعت مودم را بالا ببريد ... جستجو كنيد در انجمنها !

R;Shin
26-07-2005, 11:01
من يك مودم Zoltrix TomCat USB گرفتم كه روي windows 98 با سرعت 49333 connect ميشد و خودبه خود هم قطع نمي شد ولي روي windows xp ،Error 678 ميداد.
حال ميخوام كه يك مودم خوب internal يا external (ترجيحأ USB ) كه روي Windows XP كار كنه و V9.2 و Caller ID(در ايران كار كند) هم داشته باشه معرفي كنيد.

R;Shin
26-07-2005, 11:43
DSP چيست؟ :?:
اگه ميشه جاب سوالهاي من رو هم بدين ممنون ميشم :(

R;Shin
26-07-2005, 11:44
دربارة مودماي DSL بگيد كه آيا ميشه از اونها به وسيله dai-up هم connect شد و اينكه قيمت اونها چنده؟

HamidFULL
26-07-2005, 12:42
R;Shin,
Error 678 ناشی از اين هست که مدم شما نميتونه با Server ارتباط برقرار کنه با تنظيمات ممکن هست اين مشکل حل شه برای استفاده از مدم External من فکر ميکنم Creative ها بهترين هستند ولی خيلی از امکاناتشون تو ايران قابل استفاده نيست شما از Us.Robotics های External استفاده کنيد بهتر هست فکر نميکنم USB باشه که مهم هم نيست!

DSP رو شما از کجا شنيديد منظورتن DSL هست؟

در مورد مدم های DSL بايد بگم نه نميشه اين مدم ها ساختارشن با dial up ها فرق ميکنه و بسته به مدل هاشون قيمت های مختلفی دارن ولی از dial up ها گرونتر هستند

R;Shin
26-07-2005, 14:30
از جواب ها ممنون و در ضمن:
DSP مخفف Digital Signal Processor هست كه در بعضي از مودم هاي Zoltrix (همچنين مودم من) وجود داره ولي نميدونم دقيقاْ چه كار ميكنه!

R;Shin
26-07-2005, 16:25
لطفا يك مودم خوب internal هم معرفي كنيد.

HamidFULL
27-07-2005, 19:53
R;Shin عزيز مدم خوب با توجه به خط شما و منطقه مخابراتی شما تعريف ميشه ممکن هست يک مدم خونه يه ما خوب کار کنه ولی پيش شما نکنه!!!! ولی سازگارترين ها فعلاً Creative ها و Us.Robotics هستند من Creative DI5655 پيشنهاد ميکنم اگه گير بياری!

Aloneboy
28-07-2005, 16:02
سلام
من از شركتي كه اينترنت برميدارم گفتم اگه مودم 128 بردارم سرعتم زياد ميشه صاحب شركته گفت شما نميتوني بيشتر از 56 دريافت كنيد و اگه بخواي بيشتر دريافت كني ما بايد براي شما مقدار مصرفي شما رو تعريف كنيم و همچنين هزينه اشتراك شما بيشتر(يعني 2 برابر ) ميشه؟
سوالي كه از دوستان داشتم اين هستش كه ايا مودم 128 هم براي فروش به ايران وارد ميكنند و همچنين قيمت ان و همچنين ايا اين مودم از سرعت 56 هم پشتيباني ميكنه يعني اينكه ما براي دانلود و كارهاي سنگين كه نياز به سرعت بيشتري هست از سرعت 128 و كارهاي سبك مثل چت با 56 (منظورم با همين مودم ) هست.

HamidFULL
30-07-2005, 00:03
سوالي كه از دوستان داشتم اين هستش كه ايا مودم 128 هم براي فروش به ايران وارد ميكنند
بله وارد ميکنن ولی کم هست و قيمت اش هم يه کمی بالاست و خريد اون به صرفه نيست در جواب ادامه سؤال شما بايد بگم شما اگه يه نگاه به سرعت واقعی اينترنت خودتون بندازيد ميفهميد سرعت اون از 4 يا 5 کيلو بايت در ثانيه بيشتر نيست! يعنی کو تا 56 کيلو بايت! خريد همچين مدمی رو فراموش کنيد چون هيچ فرقی با الان نميکنه مشکل از ISP ها هست که بيشتر از 4-5 kilobyte به User نميدن بيچاره اين مدم ها!

R;Shin
31-07-2005, 14:56
با تشكر از همه دوستاني كه به من در خريد مودم كمك كردند
من يك مودم U.S.Robotics خريدم كه واقعاْ خوب كار ميكنه :D
:?: فقط يك سوال دارم:
روي برد اين مودم يك فيش هست(JP2) اين فيش چيه و چكار ميكنه :?:
باز هم از همه ممنونم :mrgreen:

Aloneboy
03-08-2005, 12:59
voice در مودم چه كاربردي دارد؟

saghy
03-08-2005, 13:51
سلام
مهدي جان VOICE MODEM ها امكان ارتباط صوتي در تلفن را پشتيباني ميكنند .

Aloneboy
03-08-2005, 15:12
سلام دوستان
من ميخواستم مودم us robotic بخرم ولي وقتي رفتم تو سايتش ديدم چند نوع مودم اينترنال هستش كه نميدونم كدوم بهتره
اگه ممكنه منو در خريد يكي از اين نوع مودم ها ياري كنيد:!:
ممنون

R;Shin
03-08-2005, 20:05
لطفاْ يه نفر جواب منم بده :(
من يك مودم U.S.Robotics internalخريدم كه واقعاْ خوب كار ميكنه
فقط يك سوال دارم:
روي برد اين مودم يك فيش هست(JP2) اين فيش چيه و چكار ميكنه
باز هم از همه ممنونم .

R;Shin
03-08-2005, 20:08
سلام mehdi_everex در ايران مودم مودم U.S.Robotics Internal فقط(99٪) يك نوع هست.اگر مودم External ميخواي بگو.

mahdisoft2004pro
06-08-2005, 08:39
آقایون عزیز من مودم
intellect
دارم یکی از بهترین مودمهاییه که تابحال دیدم
این مودم تابحال با سرعت کمتر از 49 کیلو بایت با هر کدام از کارتهای اینترنت کانکت نشده

saghy
06-08-2005, 13:38
سلام
جواب R;Shin جان را منتظر حميد ميمانيم چون بيشتر كار كرده .
اما باز بحث بهترين مودم ! قبلا هم بحث شد مودمها در مناطق مختلف مخابراتي و همچنين سرويس دهنده هاي مختلف و شرايط داخلي ساختمان كارشون فرق ميكنه . مثلا من مودم موتورولا تست كردم با سرويس دهنده من كمتر از 52 نميزنه ولي اين دليل نميشه كه درهمه جاي ايران همين سرعت را نشان دهد .

HamidFULL
06-08-2005, 21:57
R;Shin عزيز اين تمام امکانات و استاندارد هايی هست که اين مدم داره :
Standards and Protocols Supported

V.92 56K ITU standard
V.90 56K ITU standard
V.34 33.6K ITU standard
Compatible with ITU and Bell standards from 56K down to 1200 bps
V.80 video conferencing support
V.42/MNP2 –4 error control
V.42bis/MNP5/V.44 data compression
Fax:EIA 578 (Class 1) with V.17,V.29,V.27ter

30naa
10-08-2005, 01:15
من یه US RObotics 5633 External USB گرفتم
می خواستم بدونم درایورش واسه ایکس پی 64 بیت هست یا نه؟
و آیا درایورارو نمیشه خود آدم(البته منظورم ماهره) با دسکاری روش سازگار کنه؟
(ایکس پی 32 به ایکس پی 64)

HamidFULL
10-08-2005, 18:45
30naa جان فکر نميکنم باشه


و آیا درایورارو نمیشه خود آدم(البته منظورم ماهره) با دسکاری روش سازگار کنه؟
دوست عزيز اين درايور رو 100 تا مهندس ميشينن مثل يک برنامه طی 1 سال مينويسن به اين ساده ها هم نيست!

جلال اب
10-08-2005, 19:03
بعد از اينكه سيستم را ارتقا دادم متاسفانه ديگر فقط با كارت هاي 33.6 ميتوانم متصل شوم

cpu 3 intel full
modem us robotic 56kb ext
moterbord 8ip1000p-g
نمي دانم ديگر با اين مشكل چه كاركنم
البته بعد از بوق هاي ممتد يك دفعه قطع ميشود و error 678 مي دهد
در driver detalil جز windowsxp publisher نيست يعني ان را حمايت نميكند

ولي در win 98 اين مشكل وجود ندارد

در my netwirk connetions يك connection به نام 1394 Connection وجود دارد

اكر ميشود سريعا به من بگوييد

mpsjavad
11-08-2005, 00:42
با ســلام ..

دوست عزي در مورد 1394 Connection وكه با نام هاي سيم اتشين FireWire ,I- Link , IEEE 1394 مشهوره بايد بگم كه فاير واير اساساً يك راه جديد براي اتصال قطعات مختلف تجهيزات مي‌باشد به طوريكه مي‌تواند به سرعت و به راحتي اطلاعات را تقسيم بندي و بخش كند. با استفاده از‌ آن مي‌توانيد اطلاعات را براي دستگاههايي كه پهناي باند زياد دارند , بفرستيد و بگيريد. اگر يك دستگاه‌‌‌ فاير واير جديد به كامپيوتر وصل شود سيستم پردازش آن را شناسايي خودكار كرده و درخواست درايور سخت را مي‌كند واگر دستگاه از قبل نصب شده باشد , كامپيوتر آن را فعال كرده وشروع ‌به مخابره مي‌كند‌. فاير واير براي دستگاههايي كه با اطلاعات زياد كار مي‌كنند به كار مي‌رود ... ( برگرفته از ديكشنري بابيلون )

و ميتوني با راست كليك كردن روي ايكنش اون رو غير فعال Disable كني .. ( البته توي ستاب بايوس مادربورد هم ميتوني اين كار رو انجام بدي .. )

در مورد اروري كه ميده ( بحث مودم ) معمولا پيش مياد اما بايد بعد از چند بار ديال كردن و حداكثر راستارت ويندوز و در نهايت ساختن يك كانكشن جديد مشكل برطرف بشه :|

موفق باشيد .

جلال اب
11-08-2005, 13:43
مشكل اينجاست كه disable نميشه
دوما واقعا اين قطع شدن يك دفعه اعصاب خورد كنه

تو win 98 كار كند و زننده هستش

mpsjavad
12-08-2005, 06:07
با ســلام ..

جلال , جان شما به my netwirk connetions رفتي و روي 1394 Connection راست كليك كردي و Disable رو زدي ... بعد غير فعال نشد .. :?: من خودم همين مادر بورد رو دارم اما راحت ميتونم غير فعالش كنم ...


در مورد مشكل با مودم شما يك بار ديگه درايور مودم رو ابديت كن البته منظور از ابديت اين نيست كه از اينترنت درايورش رو بگيري -- فقط كافيه كه از روي سي دي اون رو دوباره نصب كني ... البته بهتره كه ويندوز خودش بگرده و درايور رو از روي سي دي پيدا و نصب كنه .. بعد نگاه كن كه روي ايكنش علامت !‌ يا ؟ نباشه ..

ببين مشكلت حل ميشه ..

yahya
22-08-2005, 19:27
سلام
آيا مودم aztech v.92 وويس مودم است.

فرانک
24-08-2005, 22:11
سلام به همگي دوستان

من يك سيستم بر اساس پردازنده اتلون 64 و ويندوز ايكس پي -سرويس پك 2- درست كردم و از us robotics 56k USB استفاده کردم ولی مشکل اینجاست که با اکانت های مختلف و حتی تنظیمات ویندوز و خود مودم سرعت ان از 33 کیلو بایت بیشتر نمیشه
لطفا در این زمینه به من کمک کنید :)
ضمنا مودم گارانتی الماس هست.

saghy
25-08-2005, 01:51
سلام
دوست عزيز
اگر تمامي موارد سخت افزاري را چك كردي و مشكلي نبوده ... اولين مشكل كه به نظر ميرسه خطوط ارتباطي شماست . يعني سيم تلفنتون را از پشت سيستم تا تقسيم بيرون در چك كنيد.

ali_n15
26-08-2005, 12:35
من يه مودم خوب مي خوام كه هم CID داشته باشه هم كال ويتينگ رو پشتيباني كنه و v92 باشه مودم خودم zoltrix هست اما با گارانتي island و تقلبي كه حتي زنگ هم نمي خوره چه برسه به CID
راستي لطفا آدرس محل فروش يا نمايندگي در تهران رو بديد
ممنون

HamidFULL
26-08-2005, 14:50
ali_n15 عزيز اينی که شما ميخوای قبلاً معرفی شده شما از Us.Robotics Internal 56K v92 استفاده کنيد که تقلبی هم زياد نداره

ali_n15
29-08-2005, 10:49
آقاي HamidFULL من گفتم لطف كنيد آدرس يه نمايندگي چيزي بديد
مرسي

30naa
29-08-2005, 15:12
نمایندگی؟؟؟
برو بازار رضا بخر دیگه نمایندگی واسه چی

davoud 23 beckham
29-08-2005, 18:26
من وقتي مي خوام به اينترنت وصل بشم بايد مودمم را دوباره نصب كنم لطفا كمكم كنيد :( :( :( :( :(

HamidFULL
29-08-2005, 20:41
davoud 23 beckham عزيز لطفاً بيشتر توضيح بديد مدل مدم خودتون رو هم بگيد و ويندوز

ali_n15 عزيز مدم که ديگه نمايندگی نداره!! شما بيا بازار تهيه کن

فرانک
30-08-2005, 22:29
سلام
دوست عزيز-ساقي- از جوابتون متشكر
مشكل من با آپديت درايور مودم حل شد. 8)

davoud 23 beckham
30-08-2005, 22:33
مدل مودم من Rockwell

HamidFULL
31-08-2005, 22:52
davoud 23 beckham عزيز شما به سايت سری بزنيد البته بايد اول اونجا عضو شيد بعد آخرين درايور مورد نظر
خودتون رو دانلود کنيد چون بايد عضو باشيد لينک ثابتی نداره که من اينجا بگم

Lord_theOne
02-09-2005, 10:28
دنيا فقط ازتچ مودمه خيلي خوبيه ولي كالر ايدي نمي ندازه ولي اگر توي اينترنت باشيد يك برنامه دارد كه وقتي فعال باشد هركي به شما زنگ مي زند به شما پيغام مي دهد و مي گويد مي خواهيد قطع كنيد و به تلفن جواب بدهيد يا به كارتون توي اينترنت برسيد آخره سرعته خودم تستش كردم

30naa
13-09-2005, 01:27
دوستانی که تو بازارند لطفا یه مودم ارزون که درایور 64 بیتی داشته باشه به من معرفی کنن
تا سقف 20 تومن

shahramcat
13-09-2005, 07:49
سلام


پس 1 مودم اينترنال كه بشه از همه قابليتهاش استفاده كرد مثل ID caller , call waiting , modem onhold شما چه چيزي رو پيشنهاد ميكنيد كه تو ايران تست شده و جواب داده ؟

Lord_theOne
13-09-2005, 10:47
Aztech فقط

HamidFULL
14-09-2005, 20:37
30naa جان با هم در اين مورد قبلا صحبت کرديم من تو ايران همچين چيزی نديدم به نظر من شما به سايت مدم های مختلف برو اگه درايور 64 بيتی برای دانلود گذشته بودن از اون مدم ميشه تهيه کرد البته اگه اينجا باشه

shahramcat عزيز شما از مدم US.Robotics استفاده کنيد که جواب داده و از تمام امکاناتش ميتونيد تو ايران استفاده کنيد قبلاً هم در انجمن در مورد اش بحث شده ميتونيد جستجو کنيد